TAR 16.11.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 lubie tez butki z wagabonda, nexta, red hoty (ooo te by ci pasowaly), love label, cafe noir i fly london. ooo tak buciki kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 ciekawe jaki numer nosisz? przewaga butow u mnie to czarne - jak widac na lato mam jasne, nawet biale ale to sandalki i klapki, wjesieni i zimie na czarno w 99% sie ubieram wiec bucioty tez czarne. ale jedne mam bordowe, pod swetr. I dwie pary czerwonych tez pod ciuchy. Z cieplego brazu mam super wygodne koturniaste ale bedzie za zimno mi w nich - ZNOW SNIEG PADA wszystkie co pokazalam sa ze skory. Nie moge w sztucznych lazic bo mi noga samoboja strzela tez tak kupilam kilka par butow jak mi podeszly. loedys latalam w cieniutkich szpilkach i jakos nie mam zadnej pary jak tak mysle, ani jednej. Nie wiem, jakos na koturny i slupki sie przezucilam i nie to nic z wygoda, koturna moze byc tak samo chybotliwa jak szpilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 zadnej firmy nie znam co wymienilas ale to co ja pokazalam to chyba znasz, znaczy firmy nie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 mozecie mi powiedziec jakie macie mopy do podlogi? chodzi mi o te plaskie prostokatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Mania zwykle 37 choc to zalezy od marki czasem 36 a czasem 38 , wiekszosc to europejskie marki. twoje w wiekszosci znam mopa kupilam sobie tego, obrotowy, plaski. jest super, nie trzeba sciagac tej szmaty do wyciskania, pedal odpompowuje wode. mycie podlogi jest naprawde bezproblemowe https://www.sklep.vileda.pl/produkt/easy_wring_ultramat.php i mam tez tego ale zdecydowanie wole ten plaski https://www.sklep.vileda.pl/produkt/easy-wring-and-clean-turbo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 ale masz mala noge zazdraszczam no wlasnie patrzylam na tego mopa obrotowego zwyklego mam ale nie viledy, teraz go juz nie bede uzywac bo raczej sie na tej podlodze nie sprawdzi. Viledy mam taki na szybko co sie bitelke wklada ze swoim plynem ale to jest rozmazywanie a nie mycie, ogladalam wlasnie ten co masz, zdaje sie musze kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 (edytowane) osobiscie jestem zadowolona, dla mnie wazne ze nie musze sie schylac i moczyc rak i o ile mniej czasu potrzeba na mycie. nie trzeba sciagac, plukac, wyrzymac i znowu zakladac. kupilam sobie od razu 3 zapasy. Edytowane 17 Listopada 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.11.2017 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Buty tylko te ostatnie Najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 bedzie pazur jak to TAR mowi nie zrobili czesci na czas, M nie poszedl do pracy bo mial przed slubem jeszcze pracowac, wiec wzielismy sie za podloge, ciekawe ile zrobimy, napewo przy wejsciu bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Jak to dobrze, że dywan się prostuje Tar, jak suszarka, wypróbowałaś ją już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 sami robimy, kazalam M nie wolac Ricka bo znow mu odbijac zaczelo ile sie komentarzy nasluchalam na temat mojej kuchni, wyspy i samej podlogi to szok - powtorka z lasu sie zaczela. Przyznam ze wybuchlam. Bo juz mialam dosc sluchania ze kuchnia brzydka, bo jego lepsza (???), ze wyspa powinna byc ten sam kolor (???) , ze powinno sie zakladac 3 calowe deski na podloge a nie 5 calowe (???) , ze kamienie na sciane takie a nie inne ze to ze tamto, ze tylko szare chce i biale a nie kolorowe jak on, no i nie strzymalam ale jak wybuchlam to go uciszylam i sie chyba zastanowil. Chociaz na tamten dzien i zamknal jape. ehh... ile suszen juz zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 suszarka ładna wczoraj ja przywiezli i kumpel wieczorem pomogl wywalic te zepsuta pralke i wstawili suszarke. ja w tym czasie relaksowalam sie masażem z moim reha:lol: wiec wczoraj juz nic nie pralam i nie suszylam. dzis po pracy wnikliwie poczytam instrukcje w miedzyczasie wstawie reczniki do prania i niech sie dzieje, zobaczymy. suszenie chce wyprobowac na recznikach, bo najmniej by mi zal bylo jakby sie wstapiły albo cos. potem pojde krok dalej i bawelniane rzeczy wrzuce. nie wiem czy wszystkie suszarki tak maja ale u mnie wyszlo idealnie pralka otwiera sie na lewo, suszarka na prawo wiec przekladanie miodzio bedzie, nawet pralki nie musialam przesuwac. bosch dal opcje testuj 30 dni, jak mi sie nie spodoba to wymienie na inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 ten rick to jakis debil jest. co go to obchodzi. wez mu nastepnym razem powiedz tak: jeden lubi zapach fiołkow a inny jak mu nogi smierdza i zeby sie odwalilw ogole co go to obchodzi, ma klasc podloge to niech kladzie a nie komentuje. i on pewnie do mezatego twojego bedzie przylazil do jaskini i pierdzielil 3po3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 i to mu tlumaczylam, ze kazdy ma inny taste, ze kazdy ma inne meble i styl i wogole. I ogolnie on jest psychicznie nadal w latach 60tych i 70tych , jest totalnie do tylu. I ma klapki na oczach. Juz mnie razy chcial zalamac ale mu udowodnilam ze sie myli to mnie nazwal Wikipedia he eh...powiedzialam mu - if you don't evolve you die! czyli jak sie nie rozwijasz to umierasz moja suszarka ma drzwi przekladane. Tak mam teraz ustawione ze jedno na prawo i drugie na lewo i latw wzucac, no i na podestach mam zeby sie nie schylac. Niestety chce powiekszyc pralnie a zeby to zrobic musze postawic suszarke na pralce. Juz zlacznik kupilam. Pralka z suszarka mialy byc na gorze w szafie ale debile pierwsi nie chcieli i musze teraz zapierd...przez dwa pietra po pranie A ze nie chcieli wiec nie pociagli rur i se moge. mamy jeszcze 4 hr czasu zeby robic, ciekawe ile zrobimy. Korzystam jak przycina deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tar, czy ta suszarka musi mieć podłączenie do odpływu wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 zapomnialam napisac - kupilam tego mopa wczoraj w nocy, plus jeszcze jednego na suche, potem pokaze. a ta kolumna co byla na nie w kominkowym - znikla zupelnie - Mlody jak byl cyganil, cyganil az wycyganil, bo lazil za nia juz dwa lata tak ze teraz nawet drzewka nie mam na czym postawic i pewno mu tez dam zeby sobie postawil zamiast choinki. Moze kot nie zwali. kotke ma wariatke ale sliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 chcialabym zobaczyc jak te kondesancyjne dzialaja, niestety tu sie ich nie uzywa a w Polsce nie znam nikogo co ma suszarke w rodzinie czas i suchosc i jakosc po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 sluchajcie chyba jestem zachwycona mmikka - nie nie musi, ma pojemnik na wode oprozniasz po suszeniu lub jak wlaczy ci sie lampka ze pojemnik pelny. jest tam gdzie w pralkach szuflada na proszek. moja ma tez czujnik filtra. czyli sama mi powie kiedy kłaczki trzeba oproznic, chociaz ja to bede robic po kazdym suszeniu. wstawilam reczniki - program wskazał1h20m przy czym po wlaczeniu zredukował czas suszenia do 56 minut. zostalo jeszcze 26 minut, podoba mi sie w tej mojej, ze pokazuje status suszenia, teraz jest "do prasowania" ale ustawilam na "do szafy". wbrew opiniom na necie jest bardzo cicha, moja pralka sie nie umywa jesli chodzi o halas. podoba mi sie duza ilosc programow i latwosc obslugi. zobaczymy jak pranie wyjdzie. cos czuje ze bedzi dobrze aaa po 40 minutach suszenia temperatura w łązience wzrosła o 2 stopnie. za to suszarka goraca szczegolnie obudowa po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.11.2017 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 chyba?? powiesz niedlugo ze to najlepszy zakup w tym roku ja bez suszarki bym sie czula jak bez majtek gratuluje i sie ciesze ze sie cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Mania ja czasem lubie bez majtek:lol2: a pisze chyba, bo jeszcze suszenie sie nie skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts