mania1220 17.11.2017 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 podloga nie umyta ale nie mam czasu, powinnam juz pod prysznicem stac, ale wklejam zadnych plytek, zadnego ciachania podlogi, wyszlo pieknie - na dodatek wyrobilismy sie i skonczylismy a teraz ide sie pindrzyc i jade chlac :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 gicior, baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wychodzi na to, że moja bezsenna noc i pomysł podłogi po całości, ze szmatą() pod dywanem został zrealizowany Mania, bawcie się dobrze Tar, dzięki za info o suszarce. Biję się z myślami i czekam na czarny piątek, może gdzieś cenę boscha obniża? Miałam zamiar kupić na wiosnę, ale to teraz latam z rozstawianą suszarką po chałupie. Latem, mogę w ogródku suszyć. Gdzieś czytałam, że pranie przed wrzuceniem do suszarki należy strzepać, wtedy nie jest pogniecione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 u sebie wszystko napisalam pranie strzepalam ale i tak skotlowalo sie podczas obracania w suszeniu. powiem tylko tyle kupuj jak najszybciej, dolaczam do fanow tego sprzetu dla porownania mycie naczyn w zlewie i zmywarka - ta sama relacja ja sobie wzielam na 10 nieoprocentowanych rat pierwsza wplata w marcu, testowanie 30 dni mniej mnie dobilo po kieszeni, choc nie lubie kupowania na raty, ale te 10 moge strawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.11.2017 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 O! Mimo rat można zwrócić? Idę poczytać u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 na euro wszystkie suszarki boscha sa w promo testuj 30 dni. ale sowjej nie zamierzam oddawac jest boska. jak Mania wytrzezwiejesz to mi napisz ile u ciebie trwa suszenie recznikow, porownam te kondensacyjna z wyziewowa. u mnie cala suszara pelna recznikow wysuszyla je w 56 minut. to chyba dobry wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2017 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 wypilam 1.5 wina to jest moj rekord jak na kogos kto nie pije a potem kawa i bylo dobrze a jeszcze lepiej bylo jak wrocilam do domu i sciaglam buty buty dobry wybor byl bo byly komentowane i nie bylam jedyna baba w spodniach , byly jeszcze dwie kobity i tez w czarnych mam nadzieje ze dzis uda mi sie namowic M do wniesienia polek na ksiazki zanim pojedzie do pracy to bym sobie ogarnela chalupe. ja wrocilam wczesniej (pies) on pozniej i nie wiem w jakim stanie, w kazdym badz razie jest 8:30 rano, nie spie od 6 a M nadal spi. Pewno kac gigant. ten dtugi mop co kupilam jest genialny. Ten co ma TAR dopiero w poniedzialek bedzie. TAR - a ile mialas tych recznikow w srodku i na jakim programie ustawilas w suszarce. To tez jest wazne bo maja srylion programow. Mam prac reczniki to wzuce ta sama ilosc. Mika tak - nalezy strzepnac pranie przed suszeniem, bo na kupie scisniete moze tak sie wysuszyc w jakies wezly i zgrubienia czyli - nie dosuszy sie. Zupelnie jak wieszanie na sznurki - tez sie strzepuje. Strzelilam fotki zarelka to wklelej potem zobaczysz co bylo. Poki co dochodze do siebie, umylam tylko podloge w bibliotece i dywan rozlozylam. CHYBA MAM LEKKIEGO KACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2017 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 TAR cyknij fotke suszarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.11.2017 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Mania, tak z ciekawości pytam- co daje się w prezencie ślubnym? Kasa czy prezent?Mop z pedałem w wiaderku miałam kiedyś kupić, ale ciągle odkładam zakup. Trochę mnie powstrzymują dedykowane szmaty, drogie są niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 6 szt. 100x150 2 szt. 140x200 (plazowe grubez bawelny egipskiej, uzywam na masazu) 10 szt. 50x100 10 szt. 30x30 6 recznikow takich z mikrofibry suszarka taka dam ci z katalogu, bo tam w pralni ciezko fote zrobic, za ciasno mam suszylam na programie dedykowanym recznikom "anty alergia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Poki co dochodze do siebie, umylam tylko podloge w bibliotece i dywan rozlozylam. CHYBA MAM LEKKIEGO KACA masz swira nie kaca:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2017 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 na kaca najlepsza praca ciezko bylo namowic M ale sie udalo i wnieslismy szafki, zaraz bede sleczec i wycierac kazda z osobne - wszystko w kurzu po tej podlodze to musze znalezc cm w centymetrach i pomierzyc moje reczniki i chyba bede musiala jakies czyste wsadzic zeby sie ilosc zgadzala, jak znajde i zrobie to dam znac , kurde ralnie mam ez ciasna a na dodatek zastawiona po robocie w jaskini, musze odgracic zeby sie dostac, prania juz od tygonia nie robilam a moze i wiecej Mika - daje sie to i to, albo tylko jedno . Rosa i Jay nie chcieli prezentow, wszystko maja, sa ze soba juz kilka lat i razem mieszkaja wiec sie dorobili. Potem jak wroce z fotkami to opowiem jaki numer byl, 1 na milion sie zdaza a moze wcale bo to naprawde trzeba miec szczescie. Nie zbierali tez kasy zeby uzbierac tylko zeby im sie za wesele zwrocilo. a M wrocil po 2 narabany jak meserszmit , jest tu kompania a raczej mala firemka - sie dzwoni, przyjezaja we dwoch, jeden jedzie z toba (napitym) w twoim samochodzie a drugi swoim z tylu. Odwoza do domu pijakow + pijaka samochod, taniej niz taksowka. I jeszcze ladnie zaparkowal i nie stuknal mi auta. Macie takie cos w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2017 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 ladna suszarka, a pralke masz do kompletu tez Boscha? tak samo wyglada czy inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.11.2017 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Nie słyszałam u nas o takiej usłudze taxi. Nie kusi pijanego powrót własnym autem do domu.Mieliśmy jechać do sklepu obejrzeć suszarki, a siedzimy w domu, bo jakiś facet miał przyjechać coś tam od M kupić. Wrrrr 1,5 godziny czekamy już. M do niego dzwoni i ten mówi że mamy do sklepu ze sobą zabrać manele i się zdzwonimy. Bożeeeeeeeeeeeeeee..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 u nas w 3 city tez tak mozna taxi zamowic. pralka samsunga ale mi to nie robi, pralnie mam oddzielnie a samsunga byla najlepsza i miala programy ktore chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 a dzis na moim zadupiu zamowilam faceta od prania dywanow, zamowilam usluge prania w pralni z suszeniem, jutro przyjedzie zabierze i we wtorek odwiezie. i super nie bede samam musiala prac, no bo gdzie teraz taki gruby dywan wysuszyc jak non stop wilgotno 9 zł. / m2 dowoz i odwoz w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Bardzo mi się podłoga podoba! Moje panele zmieniły status na wysłane Mam nadzieję,że w poniedziałek będę się brała za malowanie. Tar po czytałam co tam napisałaś o suszarce,a powiedz jak z tym gniazdkiem? , czytałam ostatnio ktoś o to pytał, masz na dwóch osobnych. Powiem Wam, że jak kupowaliśmy sprzęt do domu to po głowie mi chodziła, ale wybór prawie żaden w sklepie był. A i ceny wyższe niż teraz. Żałuję,że wtedy się nie przyłożyłam do tematu i w sklepach nie pytałam. Np ekspres do zabudowy mamy kupiony wcześniej, niż został wyprodukowany Nie mieli go w saturnie w ofercie, chcieliśmy jakiś inny, a babka która nam robiła ofertę na sprzęt, zaproponowała ten + piekarnik w super cenie. Jak bym wtedy o suszarkę pytała, to już bym ją pewnie miała. Bo co to wtedy 1000 coś w tą czy w tamtą :bash: Mania a jak tam panie w złotych sukienkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 mam na dwoch osobnych gniazdkach. jak przygotowywalam gdzie maja byc gniazda, elektryk mial zaznaczone ze sa 2 pralki a moze bedzie pralka i suszarka i mam tam odpowiednie zabezpieczenia. obie maszyny moga pracowac jednoczesnie. sprzet kuchenny tak samo jest zrobiony, wszystko na osobnych obwodach, moj mezaty ma hopla na tym punkcie tak jak ja na punkie duzej ilosci gniazdek, prztyczkow i lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 No właśnie, ja o tym nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.11.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 W tamtym tygodniu za pranie dywanu płaciłam 15 zł m2, sami zawoziliśmy i odbieraliśmy. Tar, aż prosi się prać za 9 zł z dowozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts