TAR 18.11.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 i facet ma dobre opinie na necie. w pobliskim miasteczku uslugi taniej niz w gdansku tam z dowozem 15 zl. za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.11.2017 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 sluchajcie, jestem slaba jak gowno ledwo chodze, a tu tyle ksiazek, Pestka nie przerowadzaj sie i remontow nie rob bo masz 100x wiecej , moja marna mala kupka dzis mnie przerosla nic nie boli, nie suszy ale laze jak ta lazja, normanie zombie JA JUZ WIECEJ NIE PIJE gdzie te czasy ze sie chlalo flache z kolezanka i jeszcze piwo podbieralo chlopakom bo za malo bylo , potem lazlo do klubu na szpilach do nieba, tam sie doprawilo jeszcze drinami i sie tanczylo na kolumnie?? to kurna bylo zycie! mlodosc, a teraz marniutka flacha, ok, poltorej - winka - tak czleka sponiewieralo. JUZ WIECEJ NIE PIJE!! mowilam? no, to powtarzam. nosze i nosze, wycieram i siadam co chwila bo jakies mroczki przed oczami ale juz chce sprzatnac ile sie da i polozyc ten dywan przed drzwiami i zobaczyc jak bedzie bo oprocz probek przed podlogowymi to nie rozkladalam jeszcze. Joana ciesze sie ze sie podoba, mi tysz ino na mopie jazde mam bo ciemna i pies wnosi, ale juz opatentowalam czyszczenie tej malpy. Dom w koncu wyglada jak DOM a nie szatkownica na dodatek z linoleum jesuuu ide dalej nosic, az mnie poniosa, M wroci chce jeszcze w kominkowym dywan rozlozyc i kanae postawic bo siasc nie ma na czym, o ileon zdechly nie wroci bo trzeba 3 pudla desek wyniesc do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 gdzie te czasy ze sie chlalo flache z kolezanka i jeszcze piwo podbieralo chlopakom bo za malo bylo , potem lazlo do klubu na szpilach do nieba, tam sie doprawilo jeszcze drinami i sie tanczylo na kolumnie?? to kurna bylo zycie! mlodosc, a teraz marniutka flacha, ok, poltorej - winka - tak czleka sponiewieralo. tez sie nad tym czasem zastanawiam SKS:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.11.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 tez sie nad tym czasem zastanawiam SKS:cool: A w domu kawa, prysznic i na zajęcia albo do pracy :) Dzisiaj to mi się nawet wyjść nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.11.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Nie zapomnę zajęć z matematyki dyskretnej po całonocnym balowaniu. Koleżanka do tablicy jeszcze poszła i zadania robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2017 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 W W-wie jest co najmniej jedna firma, która tak odstawia pijanych z samochodami do domu. Przynajmniej ja o jednej wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 wpadlam na genialny pomysl zmienic dywany, na kremowy kolor hmmm... nie w tym roku, ale chyba bedzie lepiej. ksiazki zrobione, kominkowy tez. Zostala jadalnia, trzeba stol na srodek wstawic, wsadzic przedluzke i powynosic krzesla z jaskini. A na gorze - zniesc zlew do kuchni ten co mam do nowego blatu - lezy w pudle w Fioletowym, zniesc szafke nowa do sraczyka - tez tam stoi. Nie mam tutaj tv zadnego, tam jest tv, fajnie by bylo zucic kosci na lozko i poogladac a nie siedzac na compie w fotelu. M ma rano dociac male kawalki podlogi jeszcze co trzeba dolozyc przy scianach kilku - Rick spapral i M bedzie wyrywal moze, ale to moze sklepie podstawe i skreci polki pod wyspe bo przeciez nawet zjesc nie ma pzy czym , ja siedze przy biurku a M dzis na podlodze, uraczyl nas chinszczyzna. aha...Mlody nie tylko kolumne mi zakosil, lampe mi z kominkowego zakosil musialam wyciagnac nowa z pudelka i uwaga - nie wiem czy mam dwie takie same czy ta jedna z pudla wyciaglam, bo ta lezala w samym styropianie juz, a w Fioletowym widze pudlo ale dostac sie nie moge. No coz, jak to TAR okreslila - SKS. ale.......chodze i podziwiam podlogi jaka straszna roznica jak to linoleum zjechalo to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Mika - zlota sukienka odjechala Kathy butow do nich znalezc nie mogla i torebki, szukala i szukala i nic, wiec wskoczyla w czarno srebrna, ladna byla ta sukienka, dluga sie rozumie . Tylko buty ubrala jak babcia 70letnia i niezbyt pasowalo, no ale nikt nie patrzyl na buty. No oprocz moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.11.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Nie słyszałam o takiej firmie dla pijaków u nas, ale i też sie tym nie interesowałam. Odkąd mamy młodego nie byliśmy na żadnych baletach, jak już impreza to jakaś domówka i zostajemy na noc u kogoś, częściej ktoś u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 ja bym nie powiedziala - dla pijakow, ja bym powiedziala dla odpowiedzialnych ludzi, bo alkochol dla ludzi, a lepiej zaplacic i zostac dowiezionym niz jechac z promilami i miec wypadek, a juz nie wspomne o zabiciu kogos u mnie znow bialo , zaczelo wczoraj, na dzis mamy ostrzezenie ze znow snow squall bedzie Lopata znow w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) Mmikka co do dywanow facet byl, przyjechal punktualnie, szmaty zabral. rozliczamy sie po robocie jak je odwiezie. normalnie nie opyla mi sie odkurzacza pioracego wyciagac. jak bedzie dobrze zrobione to moge tez go czesciej wzywac. wtedy moge sobie mojego szagiego zostawic w sypialni jak nie bedzie takim kurzastym alergenem:wiggle: Mania mam idealnego szagusia do twojego fioletowego, zamienimy sie na jakis? Edytowane 19 Listopada 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.11.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Żartowałam z tymi pijakami:) Mam takie samo zdanie Mania. Mój kuzyn zginął w wypadku, złapał stopa i okazało się , ze gość był pijany. Oczywiście kierowcy nie stało się nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 TAR pokazuj a ktory chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 moze byc cos podobnego jak ten co planuszesz na wejsciu teraz ci nie pokaze bo facet zabral do prania ale jest jednokolorowy, szaggy miekki, chodzi sie po nim jak po chmurce, taki w sam raz do sypialni, psiaki tez uwielbiaja na nim lezec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Joana w zeszlym roku mlody jakis jechal po pijaku, nie stanal na stopie, wjechal w samchod. Jechala babcia z dziadkiem i 3 wnuczat, najmlodsze mialo 2 lata, odwozili do domu po weekendzie u dziadkow. Przezyla tylko babcia. Zginal dziadek i troje malutkich dzieci. Bylo to bardzo glosne bo skurczybyk pochodzil z multimionerowksiej rodziny, a kasa czyni cuda, kazdy bal sie ze zaplaca i go wypuszcza, ale nacisk byl tak wielki przez to udalo sie i go zamkli. Co z tego, dlugo nie posiedzi, kilka lat, a zabral rodzicom wszystkie dzieci plus dziadka a pamietasz ten wypadek co te tankery wybuchly? wina byl tez pijaka bo jechal i wypadek spowodowal, wina tez trackowcow bo za szybko jechali i wjechali w dupe, ale od pijaka sie zaczelo a nie mowilam, pisalam ze jeden co zginal to ojciec 9 dzieci. To sama drobnica te dzieci, facet mial 37 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2017 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Velvetowego Maniusia za fioletowego szagusia Mój tata też głupio zginął, sąsiad chciał go podwieźć i udał, że na niego najeżdża. Najechał na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 a na wejsciu juz lezy to taki sam jak mam w jadalni i w kominkowym , cykne potem fotke, jeszcze dziury nie wykroilam na kratke i kratki nie kupilam, ta jedna kratka jest wezsza od reszty czy juz popralas i wysuszylas wszystko co mialas w domu?? nawet czyste ciuchy? Mike trzeba namowic zeby sobie kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.11.2017 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Mika chyba zartujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Mmikka serio? szok. mojego wujka tez trachnal na smierc pijany i znarkotyzowany gnoj. jechal 150 km/h przy doszwolonych 50. wujek byl na przejsciu dla pieszych. zginal w swoje 60 urodziny. mojego brata podobny gnoj trachnal i tez na przejsciu, na szczescie brat zyje. Mania dzis znowu susze kolejne pranie, osobno wysuszylam swetry specjalnym programem, potem mezowe koszule z opcja delikatne i mniej zagniecen - normalnie obie funkcje boskie. a teraz susze pozostale tez na delikatnym mniej zagniecen. psiowe koce wyprane i posuszone. zostala mi jeszcze posciel ale to za tydzien, bo dopiero co pozakladalam swieza. generalnie zakup uwazam za bardzo udany i ze tak powiem jak ja wczesniej bez tego funkcjonowalam:cool: mam jedna strate ubraniowa - przezyje zamiast spodni fitnes mam rybaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.11.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Facet dostał wyrok, ale z więzienia nie wyszedł bo zmarł na raka. Kiedyś kolega u mnie pod robotą udał że na mnie najeżdża, ale się na niego wpieniłam. Tar, wyśledziłam twój przepis na sernik. Wczoraj go zrobiłam------------pysznyyyyyyyyyy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts