mania1220 21.11.2017 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 3m x 1.60m mala na dodatek moja pralnia jest razem z piecem gazowym i boljerem, musze drzwi tam postawic skladane zeby oddzielic i sie nie obijac.Stoi wiec pralka i suszarka na podestach i obok zlew typowy dla pralni, wiadra, miotly itp stoja na podlosze. Nic tam nie robilismy, mam nawet zywy beton na podlodze. Bede stawiac suszarke na pralce - nie chcialam tego bo sie schylac bede musiala, ale bede miala wiecej miejsca, plytki na podloge, sciany zaslonic, to jest wszystko w planie. Aha nad pralka i suszarka mam dluga potrojna szafke z drzwiczkami (stara Besta) i tam trzymam proszki i inne duperele) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 a propo mycia kabin prysznicowych, a dokladnie szyb w prysznicu, podobno bardzo dobrze sie myje szklo w prysznicu tymi szmatkami do suszenia. Gdzies na necie widzialam. Bo plyn w szmatkach zawarty rozpuszcza to co mydlo i woda nabudowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 o widzisz, na kabine mam inny myk, po prostu po kazdej kapieli sciagam wode sciagaczka i nie mam zadnych osadow, raz na jakis czas sprejam tylko płynem ze spiryturem i jest czysciusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 21.11.2017 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Co do kabin, robię tak jak Tar, od wielkiego święta płyn. Ostatni raz jak mojego starego syn wykazał się mega lenistwem. Jako jedyny używał kabiny na dole i ściągał wodę tylko do połowy, bo mu się schylać nie chciało. Sam potem szorował płynem, bo biała była. Okna myję też wodą z octem, a na bieżąco ścierką magiczną bo czoty młody wiecznie paluchy zostawia a ja chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.11.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 U mnie pod prysznicem też wisi ściągaczka do wody. Każdy po sobie ściąga, zwolnieni są tylko chorzy Pomyślałam, że warto by pomyśleć nad mieszanką kwasku cytrynowego do prysznica, bo ocet śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 ja nie musze i sciagac , szybe mam tylko u mnie w prysznicu ale myje inaczej bo szyba jest melczna, psikam takim czyms do lazienek, zostawiam na chwile i splukuje, szorowac nie musze. W reszcie nie mam nic. I nie wiem czy bede miala jakkakolwiek szybe czysta, przeraza mnie mycie i sciaganie, wode mam mega twarda tutaj, wszedzie plamy zostaja. Temu mam biale blaty w lazienkach (do zmiany jeszcze bialy w sraczyku). U M na bank nie bedzie szyby w jaskini bo on nie sciagnie ani nie umyje, kupilam szybe i oddalismy, bedzie mial zaslonke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 TAR, a czemu alergiczko nie myjesz okien mikrofibrą na wodę, bez chemii. Tyle razy pisałam, że ja od ponad 20 lat tylko tak okna myję. Na dodatek to duża oszczędność czasu i siły, bo zostawiam mokre i żadnych smug nie ma. Mam karchera do okien, ale używam tylko w skrajnych przypadkach. Do podług mam Soluvert Starwaxa http://www.starwax.pl/produkt/parkiety-panele-soluvert/ Jest idealny nawet na moje olejowane podłogi. Nie trzeba wycierać do sucha, ani zmywać, bo nie ma smug. Na dodatek Soluverty są biodegradowalne. Używam też do zmywania. Są w Leroyu, ale nie wszystkie. W sklepie na stronie wygodniej. TAR, kupiłaś te rękawiczki aloesowe, które linkowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Pestka, bo ja nie myje okien, okna myje moj mezaty w rekawicach:D a rekawice kupilam ale troche inne i sa nawet fajne, nie sztywne tylko plastyczne jak silikonowe z powłoczka bawelniana. tylko kurde wywalilam opakowanie, za to wiem gdzie maja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 patent na sciagaczke to chyba wszystkie laski na forum maja obcykany:lol2: jak ostatnio robilam limoncello wlasnej produkcji to zostalo mi 3 kilo cytryn bez skory, bo ta wlasnie poszla na produkcje likieru. wycisnelam sok i meczylam wszystkich lemoniada ale sporo zostalo wiec poszlo na czyszczenie lazienek i tym sposobem nic bez sensu sie nie zmarnowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 moja szyba nie jest plaska, sciagaczka guzik da. Jest plaska z jednej strony tylko, nie wiem co tam zrobie jak sie wezmiemy za rozwalke. Teraz mam builderowska kabine, cala fiberglass i maja, bedziemy wieksza robic w kaflach. Jesli juz to tylko tam szyba pojdzie. W glownej lazience mam wanne wiec szyby nie bedzie bo nie lubie szyb na wannach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Mloda sie na weekend zapowiada, najmlodszey zaczal chodzic, kanapa trzeba zakryc, lawo-pufe nie wiem, cerata zakryc? zapowiedzialam ze zero wozkow, chodzikow, samochodzikow, butow, ostrych zabawek i zero gonienia na boska, maja miec skarpety albo kapcie albo sama bedzie latac z mopem moj dom nie jest "kids friendly" na dodatek nie mam drzwi do jaskini, dobrze ze nie wywalone, M zniosl na dol, trzeba zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 wyrodna babka:lol2: a Manius moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Manius moze wszystko no oprocz obgryzania mebli, ale po tym jak mi obgryzl stara wyspe dlatego chcialam na nozkach, nogi za duze, w paszcze sie nie zmieszcza. a mowilam ze szafke z bibloteki mi tez nadgryzl, jakies tydzien temu bo stoja na nozkach i rog jest wyzej i wystaje- fajnie bylo tak w paszcze wsadzic. Na wyspie nie bedzie wystajacego rogu na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Joana teraz ladnie kratke widac ladna jest!! a ja zaraz sie biore za moja bo zaraz druga odpadnie tak sucho mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 ok, testowalam psikana Vilededziala dobrze, nie psika tak duzo jak moja stara , to jest dobre , swietnie zmyla sciezke po lapkach i nie widac roznicy miedzy umyta resza podlogi wczoraj a dzisiejszym szlaczkiem, ale ze wszystko takie plastykowe jeszcze sie boje naciskac mocniej zeby co nie praslo, no ale umyla dobrze, zatrzaski sie dobrze trzymaja. Zobaczymy jak bedzie po praniu mopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.11.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Bardzo ładna ta kratka. Maniuś słodziak, udaje niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.11.2017 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 no jasne, bo sie dorwal do mojego klapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 starszy bialas do dzisiaj klapki lubi zajumac ale on nigdy nie gryzl tylko ciamkal albo wylizywal. zreszta oba moje psiury nic nie pogryzly ani mebli, ani sof, no nic. normalnie az szok, bo ponoc szczeniory gryza co im w paszcze wleci. a ja mam jakies wyjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 ty Mania a czemu Boy George, ty tez taka kolorowa jestes? czy temu "gupkowi" chodzilo o twoj makijaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts