Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

ciamka go, nie gryzie, zgryzl tylko wyspe i ugryzl raz noge od fotela, ta szafke na ksiazki i zaczal ze dwa razy wykladzine na schodach. Wiec az takich wielkich szkod nie narobil. Wolal to od kostek. Teraz tylko klapki porywa albo croksy. No plastyk lubi - jakas butelke po wodzie albo doniczke po sadzonce. Juz mu chyba zeby wylazly.

Senior kompletnie nic nie pogryzl. Bezbolesnie zeby przeszedl, nawet kostek nie chcial.

Boy George bo mialam oczy ciemna kredka pomalowane. A Rick mnie nigdy w sumie w pelnym makijazu nie widzial, bo malo co sie maluje. Kiedys czesciej ale teraz jak z domu pracuje to mi sie nie chce. A ze mam ciemno brazowe oczy i ciemne rzesy i brwi (brunetka) wiec oczy mialam ciemne. No i Boy George. Cieni nie mialam. I on ma niebieskie oczy. Wiec troche sie rozjechal. I tak dziw ze go zna :D to nie jego pokolenie muzyki, oni to jakies Elvisy itp.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli zaczelas jak ja :lol2: te czasy przy programach podane sa orientacyjnie z reguly sa krotsze i jak sie przyjrzysz to czasem 10 minut robi sie w minute. ja dodatkowo na panelu robie opcje delikatne i mniej zagniecen. owszem wydluza to troche czas pracy za to nie mam problemu z ciuchami w harmonijke :D

ciekawam czy tez bedziesz taka zadowolona jak ja :)

Tar, jestem zaskoczona ile farfocli na wietrzeniu nazbierało się w filtrze. Ale NAJ NAJ większe zaskoczenie, to woda w zbiorniku.Tak z 20-30ml. Wydaje mi się że był pusty jak go wyciągałam na początku, przy rozpakowaniu :sick:

Przez te farfocle wszystkie małe ręczniki wypiorę. Musimy kupić jeszcze łącznik, jednak postawimy maszynę na pralce. W łazience tunel nam się zrobił.

slub byl w Holiday Inn.

po slubie trzeba bylo wyjsc z sali zeby ja przygotowali na wesele, no bo ze to hotel wiec nie maj osobnej sali do slubow

na korytarzu wiec rozstawili stol z goracymi zakaskami, barek z ciezkim alkoholem i jeszcze byl jeden stol z ponchem, staly dwie miski, jedna alkoholowa a druga bez dla dzieci

IMG_5086.jpg

IMG_5087.jpg

Kathy na zdjeciu

IMG_5088.jpg

IMG_5091.jpg

IMG_5105.jpg

tak tak, tym sie urznelam, nawet nie wiem co to bylo ale gladko wchodzilo :p

IMG_5106.jpg

na pamiatke kazdy dostawal sloiczek z kawa z imionami Rosy i Jay'a.

IMG_5166.jpg

IMG_5176.jpg

przystrojenie jak widac skromne i zadne halo i zadne wariactwa

a tu zarelko

IMG_5185.jpg

IMG_5205.jpg

IMG_5216.jpg

IMG_5232.jpg

IMG_5250.jpg

potem jeszcze byly gorace przystawki kolo polnocy.

Mika - jak widzisz nie ma sie to nijak do polskiego wesela, ale najedzona bylam po widelki, przystawek nie ruszalam juz bo miejsca nie mialam.

Nie mieli tortu weselnego, byl tylko malutki co widac na zdjeciu dla nich i babeczki dla gosci

Rosa ma dwoje dzieci z poprzedniego malzenstwa, chlopak ma 13 a dziewczynka 10 .

Chlopaczek wyglosil przepiekne przemowienie dla nich, a szczegolnie dla Jay'a ktory jest dla niego ojczymem - mlody go uwielbia! woli go bardziej od swojego ojca , gnojek jak stary gadal ale wszyscy sie poplakali! ja tez!

I teraz to co pisalam ze sie zadko zdaza, raz na milion a moze wcale!

Rosa bukiet zucala

IMG_5295.jpg

jej coreczka, ta w zielonej sukience - Angelica - zlapala ten bukiet :p

ale to nie nie wszystko. Nie mam akurat ftki, nie cyklam. Jay potem sciagal Rosie podwiazke i sie faceci ustawili. Kto zlapal????

Ano Christopher, syn Rosy :lol2::lol2:

oboje ich dzieci zlapalo! to sie numer nazywa!

Edytowane przez mania1220

Mmikka to jeszcze nic, jak ja wyprałam koce takie ktore trzymam na sofie zeby bialasy nie usyfiły po spacerniaku to po suszeniu smieci tyle ze masakra, nawet ziarnka piachu byly. a popatrz niby wyprane.:rolleyes: po kazdym suszeniu filtr byl tak oblepiony. a swetry suszyłam w tych siatkach do prania i nic im nie bylo, wiec nie kupuje specjalnie koszyka za 160 zł na swetry bo to mija sie z celem, ekonomicznym celem :D

po kilku suszeniach pod rzad pamietaj by tez wymiennik przemyc, wlaczy ci sie lampka jakby co.

Urżnęłaś się przystojnie, czy nie przystojnie :wiggle: :p Znaczy film ci się urwał, czy nie?

My dziś idziemy na imprezkę z okazji 15-lat Klubu Krakowian w Warszawie. Olgierd Łukaszewicz będzie m.in obecny. Jako młoda panna kochałam się w nim na zabój, oczywiście platonicznie no bo jak.

ja nie z tego pokolenia co sobie selfie strzela :lol2:

TAR strzele buciory potem

urznelam sie ze mialam chumorek, nie urywa mi sie film nigdy nawet jak sie na maxa urzne, probowalam jak bylam mloda, i nie winem a ciezkim alkoholem wymieszanym z piwem i tequilla. Padlam na kolana, chodzic nie moglam, na czworakach lazilam ale sie nie urwalo, a tak bardzo chcialam zobaczyc jak to jest :sick:

eskperyment sie nie powiodl :no: