Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, obie się fatalnie upijamy. Mnie też film się nigdy nie urwał i niestety pamiętam nawet najgorsze gafy strzelone po pijaku. Ze świadomością niektórych dłuuuu...go ciężko było mi żyć :cool: Mój J za to robi sięwesolutki jak skowronek i sporo cierpliwości wymaga dogadanie się z nim :rotfl:

To pokolenie wymiera niestety, fakt. Ale dlaczego on ci się akurat kojarzy

Przez prezesostwo ZASP. Ciągle na pogrzebach przemawia. Nie chodzi o to, że oglądam transmisje, jak przelatuje przez wiadomości, to go widzę.

No i Seksmisję powtarzają często:) Pamiętam jego dawny konflikt z J.S o ukradziony tekst z filmu.

Dziękuję Joana:) Teraz ty wyskakuj ze swoimi fotkami :lol2:

Litości :)

Dzisiaj z rana ruszyłam z domu, wróciłam po 13:00 szybki obiad, przyszła sąsiadka z córką na kawę, dzieciory sie pobawiły i już szaro za oknem. Słabe światło mam w garażu do malowania. Tylko tyle się posunęło w sprawie komody, że młody przyjedzie w przyszłym tygodniu i wniesiemy ją do salonu na razie.

Ja nie kumam tego pokolenia od selfie,.

buciory dla TAR

IMG_5553.jpg

IMG_5554.jpg

zwodniczo wygladaja bo pasek az za obcas zachodzi, Kathy myslala ze mam niskie koturenki, dopiero jak podnioslam jej noge i pokazalam to sie dziwila jak ja po calej flaszce wina w nich chodze prosto i ze ona nawet takich by nie ubrala bo by sie zabila po trzezwemu :lol2:

musze schowac zanim Manius sie do nich dorwie, te sa metkowe i troche se kosztowaly

no ja niestety tez nie umiem sie upic zeby mi sie film urwal ani kiedys nie umialam ani teraz nie potrafie. i zazwyczaj tez na wesolo, moj mezaty jak jest wciety to ma slowotok i wszystkich przekrzykuje tak, ze na drugi dzien ma zawalone gardlo a ja mam chore uszy :D:D:D

selfie tez nie dla mnie ;)

a pokaze moja tymczasowa wykombinowana szafke na mopy

IMG_5559.jpg

tymczasowa ale zdaje egzamin i wczoraj jak mi ja M robil zastanawialam sie dlaczego na to nie wpadlam wczesniej?? tylko wszystko bylo rozwalone po 3 pietrach a Dyson sie ladowal na podlodze :cool:

a tymczasowa bo bedziemy to rozwalac, cala wneke wsuniemy do garazu a w miejscu gdzie sa mopy beda drzwi. Zeby z domu wchodzic do garazu i do domu przez garaz. Mniej syfu sie wniesie do domu.

Mika taki mam kwiatuszek fioletowy, mialam dwa ale Natki mi obciela kwiatki na jednym, wtedy co sobie grzywke robila :cool:

IMG_5558.jpg

i to mi przypomnialao ze musze ruszyc tylek i isc poszukac karniszy do tamtego pokoju

a ja musze pogonic starego na strych zeby mi mopy zapasowe zniosl, nie mam jeszcze odkurzacza centralnego i jesienia przy takiej plusze, blocie to taki mop musi stac jako zapasowy w kotlowni zebym mogla wiatrolap ogarniac a nie wyciagac kilka razy dziennie odkurzacz, nosi mi sie strasznie do domu. tak 4 ruchy i w miare podloga w wiatrolpaie ogarnieta. psiury strasznie wnosza i lapki zostawiaja:rolleyes:

To ja się przyznam :) Mieliśmy w tamtym roku latem imprezkę u nas, był mojego kolega, którego nie znoszę i jeszcze parę innych osób. Nie piłam dużo, czułam sie super. Budzę się o 4 rano i nagle!!! Ja piernicze film mi się urwał!! Biegnę na taras, myślę, jaki wstyd, wszystko zostało na tarasie, cały bałagan. A tam czystko, biegnę do kuchni, posprzątane, zmywarka nastawiona. Pomyślałam, sąsiadka mi posprzątała, bo była do końca imprezy :bash::bash::bash:

Obudziłam mojego i pytam kto posprzątał, a on w szoku. No Ty! w sumie razem, ja mówię nic nie pamiętam, kiedy pojechał J ? nie pamiętam. A mój w śmiech i mówi- no to nieźle się maskowałaś, nawet bym nie pomyślał, że tak sie wstawiłaś.

Taka dyscyplina

zapomnialam zapytac

to jest Viledy w Polsce?

91t7bl_Lcda_L._SL1500.jpg

do zbierania kurzu i wlosow , na szmatki co sie wywala

u nas tez takie sa nazywa sie viroibi slim robot

ale myslalam zeby zakupic sobie cos takiego do wiatrolapu:

add9f6d92698224eeabc758ef0ef4201.jpg

Edytowane przez TAR

TAR ja kupilam tego samo-jezdzacego. Moje roboty objezdzaja caly dom wlacznie z dywanami, ta viledy na dywan nie wjedzie, bo to nie odkurzacz a mop, ale o taka mi chodzilo zeby obrabiala tylko podloge ktora najczesciej uzywana jak w kuchni, kolo wyspy itp bo najwiecej sie smieci a na ciemnej podlodze widac. Moj maly Dyson jak Kaska.