Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

joana tez mam zmiotke ale sie nie sprawdza przy psach, wczoraj oblecialam mopem i sprajem i od razu lepiej.

Mania na dysona mnie nie stac, za tyle co dyson kosztuje to u nas odkurzacz centralny mozna kupic, irobota probowalam i nie zrobil na mnie jakiegos wrazenia, moze za krotko go mialam. kiedys mialam ten maly odkurzacz aku chyba philipsa, byl swietny ale juz go zajechalam, w sumie moze jeszcze jednego sobie kupie sluzyl bez awarii kilka lat.

4 ty rok na Dysonie jade i bym go na zaden inny nie zamienila :cool: i wcale nie jest najdrozszy, sa drozsze odkurzacze, np. Miele albo inne, ale wiekszosc ma torby a ja nie chce toreb.

a z centralnym zalezcy jaki, sa i drozsze modele od Dysonow, przynajmniej u mnie tutaj. Wiesz, kazda koncowka z Dysona pasuje na kazdy ich model, tak wiec te co mam do duzego uzywam na bezprzewodowym tez i maja cudowne koncowki ktorych inne odkurzacze nie maja

tak teraz doszlam do wniosku jak poszlam do garazu pudla wyniesc - kuzwa ale zimnica, sniegu mam, mroz ehhh...ale, gdybym miala parterowy dom i wielkie przestrzenie to by sie pewnie centralny sprawdzil, ale mam 3 pietra do odkurzania, dom nie jest super wielki przez te pietra i mam pelno poki , nosic i cigac nie zdaloby wgzaminu, poobijalabym wszystko i qurwiala ze mosze po 3 podlogach rure nosic bo co, 3 kupic? gdzie to wieszac?

moj odkurzacz jest silny ale bardzo lekki, w rece go moge trzymac jak odkurzam. I jest bardzo szczelny, filter piore raz na rok???? syf na dom nie leci.

Nie wiem jak teraz te nowe modele ale trzymam swoj co kupilam i nie wymieniam - chociaz mnie kusilo - bo sie okazalo ze moj jest najsilniejszy i juz takich nie robia.

Tar tyle gdzieś płaciliśmy za jednostkę, ok 2. Nigdy nie miałam robota jeżdżącego to nie wiem jak to jest. Pewnie fajne jest to,ze wychodzisz a on ci sprząta. Za dobry odkurzacz musiałabym trochę kasy wywalić, no i zamiast noszenia całego odkurzacza noszę tylko rurę. Nie pamiętam jaką mamy długość, ale wiem,że mogliśmy nieco krótszą kupić. Na górę kupię sobie kiedyś drugą

swojego bezprzewodowego M mi kupil na przecenie za 250$. Dyson robi to samo co Apple - oni ustalaja cene. O ile Apple nie ma na przecenach prawie nigdy to i tak, jak Dyson - ustalone dni i ustalona cena, sklepy nie moga sobie kiedy chca i jaka cene chce, w calym kraju zawsze jednakowa cena jest. Z Dysonami trzeba pilnowac przecen, najczesciej 100-150$ zucaja przeceny. Tez nie mialam zadnego bo sie uparlam ze chce dysona a nie innego.

TAR pisalam ostatnio ze moja Mloda chciala zaoszczedzic i kupila Hoovera ktorego zrobili jak Dyson - nawet roku nie przezyl.

za to u was kazdy Bosch obojetnie co jest tansze i macie wiekszy wybor :sick: A my nawet jak tutaj je mamy to minimalna ilosc i zupelnie inne modele, duzo gorsze i paskudne (NADAL tesknie za moja normalna zmywarka z opcja na pare i z grzalka, a z Boshem jestem udupiona na sama pare, nie cierpie tego!)

joana my mozemy kupic w hurtowni u sasiada, on ma tez odkurzacze w ofercie i sprzeda nam z rabatem. jak bedzie mial go kto zamontowac to wezme. mam parterowke wiec centralny jest naprawde spoko. gniazdek mam tyle zeby rura nie musiała byc taka długa. oprocz tego 2 szufelki w kuchni i wiatrolapie.

a caly czas uzywamy 10 letniego elektroluxa ciagnie jak szatan, tylko mezaty czasem nie uwaza i mam kilka rzeczy poobijanych, to mnie strasznie irytuje:evil: