mania1220 22.11.2017 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 temu chcialam Dysona kolo wejscia zeby z dywanu smieciory zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Joana moze tak mialas w czubie ze temu rozwaznie mowilas? powoli, zeby sie jezyk nie zaplatal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 ja tego slima u nas znalezc nie moge, kupilam ta starsza wersje, tania jak barszcz u mnie , zobaczymy czy dziala. Slimy sa tylko online i duzo wiecej niz te kosztuja, nie bede wydawac jak mam 3 roboty i 2 dysony na moje zarobki to poruwnujac do polskich dalam 34 zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Przeliczając u nas na jajka to z 25 jaj :lol2::lol2: Co nie, Joana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 joana tez mam zmiotke ale sie nie sprawdza przy psach, wczoraj oblecialam mopem i sprajem i od razu lepiej.Mania na dysona mnie nie stac, za tyle co dyson kosztuje to u nas odkurzacz centralny mozna kupic, irobota probowalam i nie zrobil na mnie jakiegos wrazenia, moze za krotko go mialam. kiedys mialam ten maly odkurzacz aku chyba philipsa, byl swietny ale juz go zajechalam, w sumie moze jeszcze jednego sobie kupie sluzyl bez awarii kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Joana no to faktycznie zes dala popalic taka historia to nie wstyd ale duma opowiadac Nie życzę najgorszemu wrogowi tego uczucia jak się obudziłam, byłam przerażona, spanikowana, zlana potem ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 4 ty rok na Dysonie jade i bym go na zaden inny nie zamienila i wcale nie jest najdrozszy, sa drozsze odkurzacze, np. Miele albo inne, ale wiekszosc ma torby a ja nie chce toreb. a z centralnym zalezcy jaki, sa i drozsze modele od Dysonow, przynajmniej u mnie tutaj. Wiesz, kazda koncowka z Dysona pasuje na kazdy ich model, tak wiec te co mam do duzego uzywam na bezprzewodowym tez i maja cudowne koncowki ktorych inne odkurzacze nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Joana ale teraz masz super opowiesc na cale pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Przeliczając u nas na jajka to z 25 jaj :lol2::lol2: Co nie, Joana dziś 25 jutro 15 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 V8 jest droższy od mojej suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 tak teraz doszlam do wniosku jak poszlam do garazu pudla wyniesc - kuzwa ale zimnica, sniegu mam, mroz ehhh...ale, gdybym miala parterowy dom i wielkie przestrzenie to by sie pewnie centralny sprawdzil, ale mam 3 pietra do odkurzania, dom nie jest super wielki przez te pietra i mam pelno poki , nosic i cigac nie zdaloby wgzaminu, poobijalabym wszystko i qurwiala ze mosze po 3 podlogach rure nosic bo co, 3 kupic? gdzie to wieszac?moj odkurzacz jest silny ale bardzo lekki, w rece go moge trzymac jak odkurzam. I jest bardzo szczelny, filter piore raz na rok???? syf na dom nie leci.Nie wiem jak teraz te nowe modele ale trzymam swoj co kupilam i nie wymieniam - chociaz mnie kusilo - bo sie okazalo ze moj jest najsilniejszy i juz takich nie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 serio Mika? kurde, moja suszarka kosztowala 3x tyle co najdrozszy duzy Dyson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 u nas te V8 to koszt. ok. 2600 zł. dla mnie to za wiele jak na odkurzacz kiedy porzadny centralny kupie za 2000 w sumie bym juz kupila tylko nie ma kto zamontowac i podlaczyc:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 na zarobki w Polsce to faktycznie drogo V8 sa dwa, Absolute i Animal, animal 600$ a absolute 700$ a ile normalny kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 1600-1900 to nadal duzo kiedy philipsa moge za 499 kupic i bylby u mnie akurat na wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Tar tyle gdzieś płaciliśmy za jednostkę, ok 2. Nigdy nie miałam robota jeżdżącego to nie wiem jak to jest. Pewnie fajne jest to,ze wychodzisz a on ci sprząta. Za dobry odkurzacz musiałabym trochę kasy wywalić, no i zamiast noszenia całego odkurzacza noszę tylko rurę. Nie pamiętam jaką mamy długość, ale wiem,że mogliśmy nieco krótszą kupić. Na górę kupię sobie kiedyś drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 cinetic u mnie 600 a animal cinetic 700 bezprzewodowego dostalam od M na gwiazdke , duzego sama sobie kupilam dla porownania - dobry centralny od 1000$ w gore , sredni od 500$ do 1000$najtansze modele od 200-500$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Za naszego zelmera kilka lat temu ok. 300 zł płaciliśmy. Mały i ciągnie do 1600W. Kot się go boi jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 swojego bezprzewodowego M mi kupil na przecenie za 250$. Dyson robi to samo co Apple - oni ustalaja cene. O ile Apple nie ma na przecenach prawie nigdy to i tak, jak Dyson - ustalone dni i ustalona cena, sklepy nie moga sobie kiedy chca i jaka cene chce, w calym kraju zawsze jednakowa cena jest. Z Dysonami trzeba pilnowac przecen, najczesciej 100-150$ zucaja przeceny. Tez nie mialam zadnego bo sie uparlam ze chce dysona a nie innego. TAR pisalam ostatnio ze moja Mloda chciala zaoszczedzic i kupila Hoovera ktorego zrobili jak Dyson - nawet roku nie przezyl. za to u was kazdy Bosch obojetnie co jest tansze i macie wiekszy wybor A my nawet jak tutaj je mamy to minimalna ilosc i zupelnie inne modele, duzo gorsze i paskudne (NADAL tesknie za moja normalna zmywarka z opcja na pare i z grzalka, a z Boshem jestem udupiona na sama pare, nie cierpie tego!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 joana my mozemy kupic w hurtowni u sasiada, on ma tez odkurzacze w ofercie i sprzeda nam z rabatem. jak bedzie mial go kto zamontowac to wezme. mam parterowke wiec centralny jest naprawde spoko. gniazdek mam tyle zeby rura nie musiała byc taka długa. oprocz tego 2 szufelki w kuchni i wiatrolapie. a caly czas uzywamy 10 letniego elektroluxa ciagnie jak szatan, tylko mezaty czasem nie uwaza i mam kilka rzeczy poobijanych, to mnie strasznie irytuje:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts