mmikka 22.11.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 https://www.dyson.pl/odkurzaczach/przegl%C4%85danie-oferty.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Mania bosche akumulatorowe u nas tez sa i nie sa najgorsze ale jak dla mnie. ja potrzebuje takiego zeby szybko wiatrolap odkurzyc czy np. lampy. do normalnego odkurzania styknie mi centralny. na wiosne pogadam z moim instalatorem zeby dal mi czlowieka i zamontowal centrala, teraz nie mam do tego glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 ogrodki i srosliny byly, mopy byly, odkurzacze tez, suszarki byly to moze na scierki sie przezucmy normalnie Kolko Gospodyn Wiejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 bosche akumulatorowe - nie wiem o czym mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 ogrodki i srosliny byly, mopy byly, odkurzacze tez, suszarki byly to moze na scierki sie przezucmy normalnie Kolko Gospodyn Wiejskich wypieki tez byly bosche akumulatorowe - nie wiem o czym mowisz odkurzacze akumulatorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Nam montował koleżanki syn, który sie tym zajmuje i on też nam układał całą instalację. Mam miejsce na szufelkę w kuchni, ale jeszcze jej nie montowałam chciałam zobaczyć jak to się sprawdza w wiatrołapie. Teraz wiem,że super się sprawdza. Tar też mam więcej gniazdek ale coś mnie podkusiło i wziełam rurę dłuższą, chyba jakaś promocja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Joana duzym odkurzaczem gruntowne odkurzanie raz w tygodniu, robotem robie pomiedzy, wlasnie dzis jezdzi, Manius nie jest zadowolony. O ile Senior traktowal je jak swoje "dzieci" i jak robot sie zaklinowal gdzies za nogami zaczynal plakac i latac kolo niego, tak Manius Junior dostaje swira i szczeka na niego Jak durny kindelek jape drze ale jak odkurzacz podjedzie to daje noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 jak wyciagne maszyne bedzie o szyciu, a ktoras chetna na wyszywanie? scieg prosty, krzyzykowy? a moze szaliczki czapeczki na drutach, a moze nawet piekne szydelkowe obrusy a swiet ida era bigosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 No dobra! Żeby nie było, że stare baby jesteśmy :lol2: Wiozłam dziś gościowi coś co kupił, zobaczyłam faceta i normalnie nogi mi się miękkie zrobiły. No tak na mnie spojrzał, że się zarumieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 A jednak wrócę na chwilę do odkurzaczy Dawno temu, kiedy jeszcze byłam z innym mężem pomagała nam przy młodym teściowa. Wracamy kiedyś z pracy, teściowa śpi w fotelu, młody siedzi w drugim nieruchomo, a na środku pokoju włączony odkurzacz Taki miała na niego sposób,żeby siedział grzecznie :lol2::lol2: Teraz czasami sie śmieje, bo ci odkurzacz włączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 robotki reczne - odpadam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.11.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 M wczoraj wyczyścił i naoliwił Singera z 1903 albo 1905 roku, ściegi ma zajebiste, chociaż krzyżykowego nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 to ja wroce do tesciowej wracam z pracy, wchodze, tesciowa siedzi na kanapie i czyta gazete a moj Mlody wtedy 2 latek wisi na brzuchu przez poraczke na balkonie - 24 pietro przeprowadzka na niziny wiec, do szeregowca... idziemy na zakupy z Mlodym a Mloda zostaje z tesciowa, wracamy Mlodej nie ma - ma 5 latek. Wsiadla na rowerek i pojechala nas szukac, tesciowa NAWET nie zauwazyla ze dziecka nie bylo, mysmy zauwazyli - pol wsi jej szukalo w miedzy czasie jeszcze w 24 pietrowcu po zawisnieciu (prace zucilam bo sie balam o dzieci przy takim pilnowaniu) na Wielkanoc tsciowa dostala zza winkla jajkiem w czolo od Mlodej, 5 latka miala dobrego cela szkoda ze bylo ugotowane faworyzowala Mlodago, a Mloda wyczula jak to dziecko. wiecej tesciowa tutaj nie przyleciala, zemscila sie, narobila tyle dlugow ze do dzis je za nia splacamy w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Joana piekne uczucie nie?? w tym wieku co jestesmy az milo a jak meza widzisz tez masz miekkie kolana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Mania :wiggle::wiggle::wiggle: Co do teściowej bym ubiła chyba Twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.11.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Młody kiedyś jak na woodstock jechał, portfel otworzył a jakiś koleś : Co to za laska zajebista??? A młody moja matka idioto !! Opowiedział mi to a ja za pół godz, opowiedz jeszcze raz historię z pociągu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.11.2017 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Wrzuciłam do prania i suszenia 11 swetrów. (czystych ) Zły program do suszenia wybrałam- delikatne 56 minut. Wyjmowałam ciepłe swetry i nie były dosuszone. Ale też żadnego nie straciłam, nie zbiegły się, pomimo metek- nie suszyć w suszarce. Dzisiaj wrzucę je do dosuszenia. Mania, miałam zapytać jeszcze o wesele- wszystko jest serwowane do picia i jedzenia za darmo, czy zamawia się dodatkowo płatne? Pamiętam jak koleżanka z Niemiec mi mówiła kiedyś, że za jedzenie i picie, oprócz początkowo zaserwowanego musiała płacić. Słoiczki z kawą fajne podziękowanie. Ja trafiałam na słodycze i ciasto ładnie zapakowane O! wódka 200ml z zawieszką z podziękowaniem też nam się trafiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.11.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mmika i Tar jak już sprawdzicie wszystkie programy, to ja się wezmę za temat suszarki Juz mój mi obiecał, że jak teraz przyjedzie zajmie się sprawą gniazdka. Pierwsza warstwa koloru położona, w tym czasie młody nażarł się soli i już był na ostatnim etapie otwierania nowej tubki z pastą do zębów. A powiem Wam jeszcze, że firma z której brałam panele wprowadziła właśnie też te lustrzane co Mania pokazywała. Bardzo polecam ich, pisałam do dwóch jak zaczynałam o tym myśleć. Jedni potraktowali mnie jak pionka, a Ci co wziełam od nich same widziałałyście. Projekt mały a babka mi kilka wzorów zrobiła zupełnie innych niż w ofercie, nałożyła na zdjęcie komody. Super kobitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 a nie robilas na programie welna? ja pusicłam 3 razy pod rzad i sweterki byly suche chyba podoba ci sie nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts