Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mania bosche akumulatorowe u nas tez sa i nie sa najgorsze ale jak dla mnie. ja potrzebuje takiego zeby szybko wiatrolap odkurzyc czy np. lampy. do normalnego odkurzania styknie mi centralny. na wiosne pogadam z moim instalatorem zeby dal mi czlowieka i zamontowal centrala, teraz nie mam do tego glowy

Nam montował koleżanki syn, który sie tym zajmuje i on też nam układał całą instalację. Mam miejsce na szufelkę w kuchni, ale jeszcze jej nie montowałam chciałam zobaczyć jak to się sprawdza w wiatrołapie. Teraz wiem,że super się sprawdza. Tar też mam więcej gniazdek ale coś mnie podkusiło i wziełam rurę dłuższą, chyba jakaś promocja była :)

Joana duzym odkurzaczem gruntowne odkurzanie raz w tygodniu, robotem robie pomiedzy, wlasnie dzis jezdzi, Manius nie jest zadowolony. O ile Senior traktowal je jak swoje "dzieci" i jak robot sie zaklinowal gdzies za nogami zaczynal plakac i latac kolo niego, tak Manius Junior dostaje swira i szczeka na niego :sick: Jak durny kindelek jape drze ale jak odkurzacz podjedzie to daje noge

A jednak wrócę na chwilę do odkurzaczy :) Dawno temu, kiedy jeszcze byłam z innym mężem :) pomagała nam przy młodym teściowa. Wracamy kiedyś z pracy, teściowa śpi w fotelu, młody siedzi w drugim nieruchomo, a na środku pokoju włączony odkurzacz :) Taki miała na niego sposób,żeby siedział grzecznie :lol2::lol2::lol2::lol2:

Teraz czasami sie śmieje, bo ci odkurzacz włączę :)

to ja wroce do tesciowej :sick:

wracam z pracy, wchodze, tesciowa siedzi na kanapie i czyta gazete a moj Mlody wtedy 2 latek wisi na brzuchu przez poraczke na balkonie - 24 pietro :sick:

przeprowadzka na niziny wiec, do szeregowca...

idziemy na zakupy z Mlodym a Mloda zostaje z tesciowa, wracamy Mlodej nie ma - ma 5 latek. Wsiadla na rowerek i pojechala nas szukac, tesciowa NAWET nie zauwazyla ze dziecka nie bylo, mysmy zauwazyli - pol wsi jej szukalo :mad:

w miedzy czasie jeszcze w 24 pietrowcu po zawisnieciu (prace zucilam bo sie balam o dzieci przy takim pilnowaniu) na Wielkanoc tsciowa dostala zza winkla jajkiem w czolo od Mlodej, 5 latka miala dobrego cela :p szkoda ze bylo ugotowane :lol2: faworyzowala Mlodago, a Mloda wyczula jak to dziecko.

wiecej tesciowa tutaj nie przyleciala, zemscila sie, narobila tyle dlugow ze do dzis je za nia splacamy w Polsce.

Wrzuciłam do prania i suszenia 11 swetrów. (czystych :rotfl:) Zły program do suszenia wybrałam- delikatne 56 minut. Wyjmowałam ciepłe swetry i nie były dosuszone. Ale też żadnego nie straciłam, nie zbiegły się, pomimo metek- nie suszyć w suszarce. Dzisiaj wrzucę je do dosuszenia.

Mania, miałam zapytać jeszcze o wesele- wszystko jest serwowane do picia i jedzenia za darmo, czy zamawia się dodatkowo płatne? Pamiętam jak koleżanka z Niemiec mi mówiła kiedyś, że za jedzenie i picie, oprócz początkowo zaserwowanego musiała płacić.

Słoiczki z kawą fajne podziękowanie. Ja trafiałam na słodycze i ciasto ładnie zapakowane O! wódka 200ml z zawieszką z podziękowaniem też nam się trafiła..podziekowanie-dla-gosci-weselnych-2343446.jpg

Mmika i Tar jak już sprawdzicie wszystkie programy, to ja się wezmę za temat suszarki :)

Juz mój mi obiecał, że jak teraz przyjedzie zajmie się sprawą gniazdka.

Pierwsza warstwa koloru położona, w tym czasie młody nażarł się soli i już był na ostatnim etapie otwierania nowej tubki z pastą do zębów.

A powiem Wam jeszcze, że firma z której brałam panele wprowadziła właśnie też te lustrzane co Mania pokazywała. Bardzo polecam ich, pisałam do dwóch jak zaczynałam o tym myśleć. Jedni potraktowali mnie jak pionka, a Ci co wziełam od nich same widziałałyście. Projekt mały a babka mi kilka wzorów zrobiła zupełnie innych niż w ofercie, nałożyła na zdjęcie komody. Super kobitka!