mmikka 23.11.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Podoba, na tyle, że czyste pranie puszczam Muszę coś wymyślić na stukające o bęben metalowe wodziki od zamków. Mojego M do szału ten odgłos doprowadzał, nie chciałam w trakcie suszenia zatrzymywać i swetra z zamkami wyciągać. Urok małego mieszkania, gdyby w pralni to waliło, nie słyszałby i nawet nie wiedział, że tak to dzwoni. Joana, ciebie olała ta firma, mnie inna okłamała Zapytałam gdzie produkowany jest robot który oni sprzedają. Odpisali, że w Szwecji. Szwedzka jest firma, a metka na robocie chińska Wysłałam im fotkę z made in china i na razie nie odpisali. No i mam chiński robot i polską suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 joana ja juz wyprobowalam wszystkie poza kołdrami wiem co i jak suszyc. a w sobote mamy u nas andrzejki i gosci to po andrzejkach dopiero popiore kołdry i poduchy. a w ogole to sie zastanawiam czy obleczenie do prania sciagac, niech sie poduchy piora z poszewka i tak tez susza, oszczednosc czasu z oblekaniem :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.11.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Tar na to bym nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Farfocle! Farfocle z kołdry nie wypadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 fakt, nie wypadna, przy kołrach to pewnie z 3 razy pojemnik trzeba bedzie oproznic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.11.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Koce najwięcej zbierają brudów i w praniu nie wszystko się wypłukuje. Jak pierwszy raz suszyłam koce to się przeraziłam ile syfu w filtrze było, tona piachu, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.11.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Lenistwo nie popłaca Sama się teraz o tym przekonałam, stwierdziłam ,że pomaluję panele z jednej strony. Po przeschnięciu jednej warstwy przyłożyłam do lustra, niestety jak się odklei taśma gdzieś na kawałku, będzie widać białe. No i musiałam przeszlifować delikatnie i nałożyć primer. Sto razy lepiej by było malować sprayem niż malutkim pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.11.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Doriko a ty jaką masz suszarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.11.2017 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 tą https://www.euro.com.pl/suszarki/electrolux-edp12074pd.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika drinki za darmo byly, ale sa tez sluby ze sie placi. mi tez duzo sklepow zlewke dalo. Ostatni (oprocz tego co moja kase zakosil a poduszki nie wyslal) byl tez z materilami. Jak napisalam ze nie jest szary a zielony. I zapytalam czy grafitowy tez ma taki odcien - zero odpowiedzi. Pranie zawsze nastawiam z extra plukaniem, kazde pranie. Joana ja malowalam swoje waleczkiem i pedzelkiem bo bylo za zimno na wyjscie i malowanie sprayem. Podkladowki nie dawalam bo prawa strona byla biala a druga po dwoch wartstwach nie potrzebowala. Balam sie ze za grubo bedzie. Aha, nadal paneleli nie przykleilam Ale tasma ambitnie lezy obok i czeka na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Ile trwa u was program wełna? U mnie 6 minut. Chyba jestem jakaś durna. Dałam program wełna- po 5 minutach suszenia swetrów wyłączył się. Dałam program Super 40". Wyłączył się po 4 minutach. Kużwa, może te swetry są suche, a mi się wydają mokre? Porozkładałam je na pralce i suszarce i czekam aż ostygną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.11.2017 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Podejrzewam że są suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Może przez to, że są bardzo miękkie wydaje mi się, że wilgotne są. Nie używam od dawna zmiękczaczy do prania, lecę na kapsułkach tylko. No i pranie nie było tak miękkie już dawno. W zmiękczaczach denerwowało mnie pleśnienie szuflady dozownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 one nie sa suche, ja dalam na program ekstra suche, syntetyki, delikatne i dosuszyloalbo zrob dodatkowe suszenie 20 minut i wlacz delikatne, mniej zagniecen tez dosuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika wlasnie dlatego staram sie nie uzywac zmiekczaczy w plynie, mi sie plesn nie robila ale zmiekczacz jest ciezki i sie osadza w rurach do ktorych sie nie dostaniesz, potem w koncu caly beben w pralce zaczyna waniac bo narasta w srodku, ale dlatego tez podwojne plukanie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 macie inne programy ale na moje suszarce jak wlaczam na "do szafy' np albo na prasowanie albo na "bez zagniecen", je sie powinno odrazu wyciagac, ale sie oczywiscie nie wyciaga bo sie zapomina wiec suszarka po skonczeniu suszenia wlacza sie co jakis czas i mloci jeszcze ciuchy zeby nie byly zagniecione przez co podsusza jakby cos sie nie dosuszylo i tak dopoki nie zejde i nie wyciagne. Mika z zamkami nic nie zrobisz, po czasie sie maz przyzwyczai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Powiesiłam w łazience na kaloryferze -suszarce 3 swetry. Jeden już zdjęłam i czuję, że jest wreszcie suchy jak dawniej Kilka razy przeszły przez suszarkę i ciągle farfocle były w filtrze. Mani dyson by się do tego kurzu przydał Resztki swoich zmiękczaczy zużyłam myjąc podłogi, do wiadra lałam i cały dom pachniał. Teraz mam naturalny olejek herbaciany, chyba susząc kołdrę dorzucę jakiś mały ręcznik do rąk nasączony tym olejkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika wlasnie dlatego staram sie nie uzywac zmiekczaczy w plynie, mi sie plesn nie robila ale zmiekczacz jest ciezki i sie osadza w rurach do ktorych sie nie dostaniesz, potem w koncu caly beben w pralce zaczyna waniac bo narasta w srodku, ale dlatego tez podwojne plukanie robie w swojej prace mam program eco czyszczenie bebna, jest jakis czujnik i kiedy najwyrazniej juz jest syf to wlacza sie lampka by go zapodac. trwa ok. 1.5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Powiesiłam w łazience na kaloryferze -suszarce 3 swetry. Jeden już zdjęłam i czuję, że jest wreszcie suchy jak dawniej Kilka razy przeszły przez suszarkę i ciągle farfocle były w filtrze. Mani dyson by się do tego kurzu przydał Resztki swoich zmiękczaczy zużyłam myjąc podłogi, do wiadra lałam i cały dom pachniał. Teraz mam naturalny olejek herbaciany, chyba susząc kołdrę dorzucę jakiś mały ręcznik do rąk nasączony tym olejkiem. w instrukcji tam wyraznie pisza by wlasnie niczego nie dorzucac, zadnych płynow olejkow itp. ponoc niszczy sie czujnik wilgoci. nie wiem ale jak pisza zeby nic nie dodawac to ja nie dodaje. i nie bede tez chyba zadnych szmatek dorzucac ani kulek. jestem zadowolona z efektu jaki osiagam. chcialabym tez nie uzywac kapsulek ale te plyny perwola i wolita niestety nie dopieraja ubran:bash: zastanawiam sie czy nie przerzucic sie z powrotem na proszki do prania, ten eco bubble w samsungu swietnie sobie radzi z rozpuszczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 ja tez mam do mycia pralki program , specjalne tabletki do tego tez (zeby rury przeczyscilo) ale i tak staram sie nie uzywac plynu.W mojej pralce np nie mozna uzywac wody zmiekczonej, temu zmiekczacza nie zakladalam. co mazyna inaczej dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts