mania1220 23.11.2017 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika niekore ciuchy specjalnie nie sa susone na 100% i specjalnie suszarka nie dosusza, mniej sie niszczy, dosusza sie poza suszarka wiec sie nie przjmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Bałam się włożyć te swetry do szafy, oczami wyobraźni widziałam jak mi w szafie zapleśnieją. Ten olejek tylko do kołdry chciałam chlapnąć. W pralce nie mam czujnika do czyszczenia. W sumie, w żadnej nie miałam takiego. Ale na 100% ta wygląda najlepiej ze wszystkich co miałam. W tamtych lałam ten zmiękczacz. Tutaj 4 letnia szuflada wygląda jak nówka w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 kulki zwykle, te plastykowe co pokazywalam nic nie robia , sam zapach tez nic suszarce nie zrobi. Plyn z prania zapachowy zrobi to samo co wkladane chusteczki TAR - one nie niszcza suszarki tylko zmiekczacz czy z pralki na ciuchach czy na chusteczkach robi ci powloke, film na ciuchach i zostaje w suszarce, Powleka sensory. Nie niszczy suszarki ale zaslania sensory i dluzej sie suszy (wieksze rachunki), co miesiac powinno sie czyscic sensory, przecierac je spirytusem. Na sensorach zawsze jest plastykowe okienko badz z czegos tam, sam sensor nie jest goly, na tym okienku sie robi powloka, wiec jak myslisz ze uzywanie plynow w pralce nic nie robi a w suszarce juz tak no to rozwiewam ta teorie ja nie przepadam za zapachem ciuchow, ja lubie czysty zapach temu staram sie jak pisalam nie uzywac nic, a z tym moim proszkiem nawet nie moge. Ja wole wsadzic chusteczki pomiedzy ciuchy w szafce jak juz cos. W kazdych szufldach i miedzy recznikami mam - dla zapachu, bo recznikow i tak nie powinno sie w plynie prac ani suszyc z chusteczkami bo wlasnie ta powloka sie robi i mniejsza chlonnosc wody jest. Ojejek jako sam zapach jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Bałam się włożyć te swetry do szafy, oczami wyobraźni widziałam jak mi w szafie zapleśnieją. Ten olejek tylko do kołdry chciałam chlapnąć. W pralce nie mam czujnika do czyszczenia. W sumie, w żadnej nie miałam takiego. Ale na 100% ta wygląda najlepiej ze wszystkich co miałam. W tamtych lałam ten zmiękczacz. Tutaj 4 letnia szuflada wygląda jak nówka w sklepie. hehehe mialam to samo eco czyszczenie bebna jest w pralkach samsunga, nie wiem jak z innymi w mojej aeg tez nie bylo:cool: dziewczyny szukam potencjalnych mebli do sypialni chce jakas szafe ze 2 komody, bielizniarke i guzik, nic mi sie nie podoba, jak juz cos przykuje uwage to jest tak cholernie drogi ze az mi niedobrze, nie dam za komode 2 tys. to chore skonczy sie tym ze nie sprzedam teraz moich mebli i poczekam kolejny rok moze pojawia sie jakies sensowne rozwiazania. w brw znalazlam nawet do zaakceptowania ale nie maja bielizniarek tylko witryny. qrde noo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika i tak jest, raz przez przypadek reczniki walnelam z plynem, nawet nie chusteczkami a plynem, musialam drugi raz prac - to bylo lato, humid starszny byl, jak wzielam recznik i sie wycieralam czulam plesn, plyn, nie chusteczki jest mozcniejszy. Cala szafa wyladowala w praniu bo nie pamietalam ktore walnelam z plynem a ktore byly "stare" bez, zreszta wszystko przeszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mania w naszych suszarkach ten sensor (czujnik wilgoci) akurat jest metalowy i nie ma zadnego okienka do przecierania, jest tylko wybrzuszenie i trzeba to od czasu do czasu gąbką czysta przetrzec. kij z tym, nic nie poradze ze lubie takie miekkie i pachnace ciuchy, nawet z filmem sprobowalam bez niczego i to szeleszczenie doprawadzalo mnie do szalu az skora mnie swedziala. tez daje zawsze dodatkowe plukanie, jak program ma np. 3 w standardzie to ja dodaje +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 ja jestem sklonna zamiast plynu stosowac sok z cytryny bo tez zmiekczy. zapach jest mniej wazny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 dlatego napisalam ze sa z okienkem badz z "czegos" tam ten moj proszek co mowilyscie ze nie ma w Polsce po praniu wyciaga sie i jest tak wyprane ze szelsci, ale po wysuszeniu jest miekkie i puszyste, cos ma w sobie co nie jest typowym 2in1 , to sprtowy proszek. Ale nie robi filmu bo wez i sie poc w takich zafilmowanych ciuchach sportowych, masakra, jak nalozyc plastyk w sobie. Uwaga - bojcie sie narody, Mloda potwierdzila przyjazd jutro z cala banda, zaczyna sie pakowac przezyje pierwszy stres z podlogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 TAR meble a ja dzis rano ogladalam nowe biurka, mam na oku juz jakis czas zupelnie inne. Teraz jak przekonac M zeby mi je kupil? powiedzial mi ze "przeciez masz juz biurko".no tak, ale sie mi znudzilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 dlatego napisalam ze sa z okienkem badz z "czegos" tam ten moj proszek co mowilyscie ze nie ma w Polsce po praniu wyciaga sie i jest tak wyprane ze szelsci, ale po wysuszeniu jest miekkie i puszyste, cos ma w sobie co nie jest typowym 2in1 , to sprtowy proszek. Ale nie robi filmu bo wez i sie poc w takich zafilmowanych ciuchach sportowych, masakra, jak nalozyc plastyk w sobie. Uwaga - bojcie sie narody, Mloda potwierdzila przyjazd jutro z cala banda, zaczyna sie pakowac przezyje pierwszy stres z podlogami ja sie nie poce nie stresuj sie bo ci wlosy wypadna TAR meble a ja dzis rano ogladalam nowe biurka, mam na oku juz jakis czas zupelnie inne. Teraz jak przekonac M zeby mi je kupil? powiedzial mi ze "przeciez masz juz biurko". no tak, ale sie mi znudzilo! no wlasnie:rolleyes: faceci tego nie rozumieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 z Mlodym wlasnie pisalam, ma dzis sie zapytac ile beda chcieli za trelki na schody, moze taniej wyjdzie niz w sklepie, ma obnizke tam a co do prania nie zapomnijcie ze sciereczek z mikro sie nie pierze w plynie ani nie suszy z chusteczkami, najlepiej je wyciagnac mokre i powiesic bo gubia wciagajace wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Te ścierki podłogowe też bez zmiękczaczy się pierze. Miałam pralkę samsunga z jonami srebra, ale nie było tam programu czyszczenie. Mania, gości przyjmij na piętrze. Tam masz podłogi do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Tar zarejestrowałaś swoją suszarkę? Przed chwilą myślałam, że padnę trupem z wrażenia. Bosch do mnie zadzwonił z pytaniem o wrażenia z suszenia No to ja od razu o tych wilgotnych swetrach :rolleyes: Powiedział, że nowy sprzęt tak może mieć, mam jej twardy reset zrobić. Jak następne suszenie będzie wg. mnie wilgotne mam do nich zadzwonić i przyślą serwisanta Edytowane 23 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Mika nie masz na swojej pewno komputerka jak ja? telefonem sie podlaczam do pralki i do producenta i wylapuje jesli cos jest nie tak z pralka badz suszarka ze wiem zanim do nich zadzwonie co jest nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 a ja chce kupic galki do szaf w jaskini i mam 3 do wyboru, nie wiem czy chce super zlote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 No nie mam komputerka w suszarce:) Z ciekawości sprawdzę te drogie modele. Z telefonem, to tylko Emi piekarnik mi się kojarzy, pieczeń spod kościoła miała włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 A może swoje biurko wystaw do sprzedaży, jak sprzedasz będziesz musiała nowe kupić?Klamki mamy w drzwiach i niektórych oknach mosiężne, jak są wyczyszczone, to błyszczą jak ten nasz żyrandol, potem zachodzą patyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) hahahahah dobre! ja wlaczyc nie moge telefonem, mi szuka problemu, dziala w taki sam sposob jak podlaczaja samochody pod komputer i szuka problemu, tyle ze ja mam na telefonie wyswietane bez kabli i odrazu im wyskakuje moja konkretna suszarka i pralka bo szczytuje numery seryjne u nich wyskakuje mam na mysli Edytowane 23 Listopada 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.11.2017 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 te maja powloke na sobie ze nie zachodza, jakby lakier, ale cos te mniej zlote mi sie widza jak sprzedam biurko bede musiala wracac na wyspe na laptopa , narazie sa plany, najpoerw musze listwy przypodlogowe jechac kupic do mlodego, M powiedzial ze sa za dlugie na nasze oba samochody i za duzo ich, nie wiem jak przywiezc jeszcze, a nie ma listw i mi sie wydaje ze mi cieplo ucieka z domu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Popatrzyłam na zastosowane technologie(sklep Saturn pralki od najdroższej ustawiłam), to nie rzuciła mi się żadna aplikacja, pralka candy ma aplikację na 40 dodatkowych programów prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts