Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie trzeba rejestrować, ale czasem trafiają się korzyści z rejestracji. Teraz jest darmowa wizyta serwisanta i 10 % upustu na zakup rzeczy w ich sklepie(drogi)

No i ten telefon dzisiaj mnie zdziwił:)

Na jakiś sprzęt jest za rejestrację 5 lat gwarancji. Jak robiliśmy kuchnię zarejestrowałam w electroluxie nasz piekarnik, zmywarkę i płytę i przysłali do domu przedłużoną gwarancję i prowadnice do piekarnika. Teraz zarejestrowałam robot i czekam czy załapię się na darmowe przystawki- maszynka do mięsa i szatkownica do warzyw. Wyczerpała się pula przystawek makaronowych.

z X nogami, ale nie wiem, moze proste. Pomysle. Najpierw musze wydumac jakie szafki w bibliotece zrobic. Czy proste jak cep czy cos dolozyc - jakies listwy. I wtedy bede kombinowac z biurkiem. Pomysl tez jest caly ten pokuj zabudowac, pociagnac od biblioteki doloczone biurko na okno i zakrecic nizszymi szafkami pod lustrem. Musze sobie jakis plan wyrysowac.

Black Friday czasem dziala czasem nie, tam gdzie zaraz ide dziala, 50% ceny na materialy, potrzebuje czarnego meblowego aksamitu, czekalam cierpliwie i jest na przecenie

alez mnie glowa dzis boli, cisnienie, cos wisi w powietrzu.

podjelam decyzje ze zmieniam obicie na krzeslach do wyspy, musze tylko cos dokupic do nich. Takie male dziwactwo. I podnozek do compa. Bo sie okazalo ze znalazlam jeszcze 4 nogi od komod z sypialni. A jeszcze mam gdzies 4 w garazu co kupilam tylko nie wiem gdzie?

ok, naplotlam ide na kawe i kupuje material.

kupilam dzis 2 dywany do sypialni, bo moje wroca dopiero za tydzien z prania ale i tak chcialam jakies nowe. do wczoraj mialam ten dywan co ostatnio kupilam razem z fotelem ale go dam ostatecznie na taras, bo psinki sie na nim slizgaja a wczoraj jeszcze oliwka sie wylala na posadzke wiec ta guma pod dywanem przestala trzymac a dywan jest do prania.

w sumie to nie wiem czy to co kupilam bedzie pasowac ale mi sie podobaly w necie. i akurat byla obnizka. jeszcze mysle nad takim dywanem, jest taki wyrazisty ze w sypialni nic nie musialabym zmieniac ;) tylko na jednym zdjeciu to jasne jest biale a na innych krem wpada w zolty i mi sie nie bardzo podoba. moze wybijecie mi z glowy co?????

dywan-agnella-standard.jpg

Nie mam co pisać, bo ja nie suszarkowa :( Czasem by się przydała, ale są inne potrzeby pilniejsze.

Przed wczoraj prawie o północy o mało srebrzysto-białego lisa nie rozjechałam w środku Konstancina. Ciekawe skąd taki się wziął i jeszcze w środku gęsto zabudowanej miejscowości.

Dzisiaj mój M ma czarny piątek. Wróciła paczka którą wysłał za pobraniem. Nie sprzedał i zapłacił 2 x za przesyłkę. Listonosz mówił, że bardzo dużo takich nieodebranych paczek oddaje nadawcom.

Mania, zmiana podłogi zmiany wystroju wymusza. Czasami kolory się gryzą.

Robię porządki w szafach, piorę czyste, suszę, z otwartą buzią oglądam farfocle i wszystko golę golarką do ubrań :rolleyes:

Ja tez dywanu nie wybiję, ładny bardzo!

Mała zajawka z burdello garażowym:

23897808_1914929921856613_220678556_n.jpg

Ciągle nie mam okuć, w jednych drzwiczkach nie ma zamka, muszę dokupić, ale żeby to zrobić powinnam rozparcelować któryś żeby zmierzyć odległość do klucza ( nie uśmiecha mi się to), więc albo:

Dwie kluczynki ( buksy) i gałka, albo plan szatański:

Drzwiczki są kwadratowe, więc jak obrócę będę mogła szukać uchwytów muszelek

Jest opcja za pobraniem i M się zarzeka , że już tylko tak będzie wysyłał :bye::rolleyes: Kupujący często nie chce na konto kasy wpłacić, boi się, że trafi na oszusta. Na robocie nas tak chłopak naciął. Najlepsza jest opcja- odbiór osobisty i po pocztach nie trzeba latać. O właśnie. Wysyłając tamtą rzecz, wydrukował nam się kwitek, że czeka przed nami 16 osób. :rolleyes: Muszę M o tym przypomnieć, dodatkowo się zeźli.

Dywan mi się też podoba.