mania1220 23.11.2017 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 40 programow a uzywasz kilka tylko na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dokładnie, 2-3 ulubione programy i nic więcej. Mania, jakiego teraz biurka szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 pralki samsunga tez maja aplikacje na telefon ja swojej suszarki nie rejestrowalam jeszcze, nie wiedzialam ze trzeba ale to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Nie trzeba rejestrować, ale czasem trafiają się korzyści z rejestracji. Teraz jest darmowa wizyta serwisanta i 10 % upustu na zakup rzeczy w ich sklepie(drogi) No i ten telefon dzisiaj mnie zdziwił Na jakiś sprzęt jest za rejestrację 5 lat gwarancji. Jak robiliśmy kuchnię zarejestrowałam w electroluxie nasz piekarnik, zmywarkę i płytę i przysłali do domu przedłużoną gwarancję i prowadnice do piekarnika. Teraz zarejestrowałam robot i czekam czy załapię się na darmowe przystawki- maszynka do mięsa i szatkownica do warzyw. Wyczerpała się pula przystawek makaronowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.11.2017 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Miałam nosa z black friday. Dobrze, że nie czekałam z zakupamami W tym samym sklepie co kupiłam sprzęt, dokładnie 280 zł byśmy WIĘCEJ dzisiaj zapłacili niż wczoraj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 mmikka bo u nas black friday to pic na wode i fotomontaż mialam w poprzednim domu piekarnik boscha i tez po rejestracji 5 lat dostalam, klimy electroluxa tez mam juz porejestrowane 70 m-cy gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 z X nogami, ale nie wiem, moze proste. Pomysle. Najpierw musze wydumac jakie szafki w bibliotece zrobic. Czy proste jak cep czy cos dolozyc - jakies listwy. I wtedy bede kombinowac z biurkiem. Pomysl tez jest caly ten pokuj zabudowac, pociagnac od biblioteki doloczone biurko na okno i zakrecic nizszymi szafkami pod lustrem. Musze sobie jakis plan wyrysowac. Black Friday czasem dziala czasem nie, tam gdzie zaraz ide dziala, 50% ceny na materialy, potrzebuje czarnego meblowego aksamitu, czekalam cierpliwie i jest na przecenie alez mnie glowa dzis boli, cisnienie, cos wisi w powietrzu. podjelam decyzje ze zmieniam obicie na krzeslach do wyspy, musze tylko cos dokupic do nich. Takie male dziwactwo. I podnozek do compa. Bo sie okazalo ze znalazlam jeszcze 4 nogi od komod z sypialni. A jeszcze mam gdzies 4 w garazu co kupilam tylko nie wiem gdzie? ok, naplotlam ide na kawe i kupuje material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ah, kupilam galki, te drugie. jak zwykle od dupy strony zaczynam, szafek jeszcze nie mam, ale te galki sprawdzilam u produzenta sa tylko w jednym miejscu do kupienia i nie chcialam ryzykowac ze ich nie bedzie badz ze cena pojdzie w gore, tyle ze musze czekac, w grudniu dopiero sie pokaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 kupilam dzis 2 dywany do sypialni, bo moje wroca dopiero za tydzien z prania ale i tak chcialam jakies nowe. do wczoraj mialam ten dywan co ostatnio kupilam razem z fotelem ale go dam ostatecznie na taras, bo psinki sie na nim slizgaja a wczoraj jeszcze oliwka sie wylala na posadzke wiec ta guma pod dywanem przestala trzymac a dywan jest do prania. w sumie to nie wiem czy to co kupilam bedzie pasowac ale mi sie podobaly w necie. i akurat byla obnizka. jeszcze mysle nad takim dywanem, jest taki wyrazisty ze w sypialni nic nie musialabym zmieniac tylko na jednym zdjeciu to jasne jest biale a na innych krem wpada w zolty i mi sie nie bardzo podoba. moze wybijecie mi z glowy co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Nie mam co pisać, bo ja nie suszarkowa Czasem by się przydała, ale są inne potrzeby pilniejsze. Przed wczoraj prawie o północy o mało srebrzysto-białego lisa nie rozjechałam w środku Konstancina. Ciekawe skąd taki się wziął i jeszcze w środku gęsto zabudowanej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Dywanu z głowy nikomu wybijać nie będę, bo lubię. A ten jest ładny i wygląda na bardzo milusi w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Dzisiaj mój M ma czarny piątek. Wróciła paczka którą wysłał za pobraniem. Nie sprzedał i zapłacił 2 x za przesyłkę. Listonosz mówił, że bardzo dużo takich nieodebranych paczek oddaje nadawcom. Mania, zmiana podłogi zmiany wystroju wymusza. Czasami kolory się gryzą. Robię porządki w szafach, piorę czyste, suszę, z otwartą buzią oglądam farfocle i wszystko golę golarką do ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Pestka a moze to był jenot albo piesiec (lis polarny) mogl zbiec z fermy. ostatnio widziałam takie w osrodku reha. dziskich zwierzat w jelonkach odebrane hodowcy ze strasznych warunkow. jenota mozna tez z lisem pomylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ladny dywan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mika dlaczego wysylacie cos "za pobraniem"? niech placa odrazu, przeciez taka opcja jest nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Ja tez dywanu nie wybiję, ładny bardzo! Mała zajawka z burdello garażowym: Ciągle nie mam okuć, w jednych drzwiczkach nie ma zamka, muszę dokupić, ale żeby to zrobić powinnam rozparcelować któryś żeby zmierzyć odległość do klucza ( nie uśmiecha mi się to), więc albo: Dwie kluczynki ( buksy) i gałka, albo plan szatański: Drzwiczki są kwadratowe, więc jak obrócę będę mogła szukać uchwytów muszelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Jest opcja za pobraniem i M się zarzeka , że już tylko tak będzie wysyłał Kupujący często nie chce na konto kasy wpłacić, boi się, że trafi na oszusta. Na robocie nas tak chłopak naciął. Najlepsza jest opcja- odbiór osobisty i po pocztach nie trzeba latać. O właśnie. Wysyłając tamtą rzecz, wydrukował nam się kwitek, że czeka przed nami 16 osób. Muszę M o tym przypomnieć, dodatkowo się zeźli. Dywan mi się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Joana super ta krateczka czekamy na cala szafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 przyszedl dzis kurzolap malutki do robota narazie sie laduje, podobno do 12hr pierwszy raz, zobaczymy jak bedzie dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 zamiast aksamitu kupilam chenilke bardzo gruba, grubsza niz tamte co kupilam, na krzesla w kuchni. Mika krzesla mam czarne, tylko zachcialo mi sie zmienic z malym dodatkiem , a zeby dodatek dodac trzeba krzesla rozebrac i dodac jedna deseczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts