mania1220 24.11.2017 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 a o biurku myslalam cos w tym stylu dwa pierwsze moge s klepie kupic, ale musze zobaczyc czy nie znajde gdzie takich nog i bym sama sobie blat dorobila, znaczy M tyle ze czarny a dla tych co lubia zloto i granat czarne sa tez piekne co myslicie o tej lampie? lazi za mna juz jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Na krzyżakach bardzo mi się podobają biurka. To ze złotym, bardzo Mania do pierwszego biurka lampa fajna, tylko czy ona pasuje do twojego domu? nie jestem pewna Edytowane 24 Listopada 2017 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 lampa jest podlogowa myslalam do jaskini do M , kolo kominka Joana u mnie wszystko jest wymieszane, ja nie mam tak jak u Miki z jednej epoki wszystko. u mnie kilka epok . Zeby za nudno nie bylo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mania zmienia wystrój:) Maniuś fajnie okiem łypie na te odkurzacze Kołatki zawsze mi się podobały, cena ich już nie:( ps. Mania, ty już więcej nie pij. Wrócisz do domu i zęby wybijesz przez te jeżdżące podłogowe potwory :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Joana ile masz stopni w garazu? jak teraz kratke malowalas? musze stolik do fiolrtowego pomalowac nie wiem czy kurna nie za zimno, w upalach malowalam ale nie w zimnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mika ja mam picia dosc na rok za duze meki, no ok moze na Nowy Rok ! kolatki teraz typowe wlasnie do mebli wypuscili, na krzesla do wyspy chce i na pufe pod compa. Tak se wymyslilam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mania nie wiem ile mam stopni nie sprawdzałam, ale ja mam garaż ogrzewany. Mam podłogówkę tak jak w całym domu, tylko mniej pętli w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 "ja mam garaż ogrzewany", no tosmy pogadaly, boszeeee na jakim ja zadupiu mieszkam, zywy beton ktory po ulozeniu sie opadl w jenym kacie i co zima mam kupke sniegu w jednym rogu z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Możesz sobie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Trochę popracowałam, a Wy jak najęte rogadałyście się Słucham sobie takiej składanki https://www.youtube.com/watch?v=MmwsQ_dHrFM&list=RDycNv57aZFTg&index=8 TAR, mógł być jakić jenot, albo polarny. Wydaje mi się, że był ciut mniejszy niż leśny lis. Ale zerknęłam tylko kątem oka, bo byłam na rondzie i jakiś kretyn pchał się na mnie z boku jakbynie widział, że jadę. A J spał, bo nie wiem ile wlał w siebie winka na imprezce, więc nic nie widział. W ogóle fajnie było. Król Zygmunt posłuchał Hejnału Mariackiego, a potem był fajny koncercik i na koniec dobre jedzonko i winko. Krakusy fajnie się bawią. Taka automatyczna ścierka do kurzu jest na stronie Viledy. Maniuś pilnuje Te uszka na plecki krzeseł to dobudzenia przysypiających gości idealne Mania zaczynasz skręcać tym biurkiem na nowocześnie Joana, ładniewyszło. Myślałam, że to tylko u mnie pieprznik w garażu, że ciężko przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 wariatka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Wariatka to do mmiki było Pestka, miałaś nie patrzeć na tło zdjęcia Tak to jest jak się ma za mało mebli, regałów i ogólnie miejsca do przechowywania. Mania, ty masz beton w garażu, a ja nie pomalowane większą część domu. W tym salon, bo ciągle nie byłam pewna co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 oh my goodness :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Mika zabilas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Pestka i najlepsze to ze bedzie pasowac Joana a ja nie mam listew bo bo M jeszcze nie wie jak je przywiezc, dom jak obgryziony wyglada, no nie mow ze masz sama podkladowke bo nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mam sciany zrobione gładzią, jedna z tych rzeczy których bym znowu w domu nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 a u mnie Metallica , zesmy sie rozjechaly z muza Pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 naczytalam sie o tych gladzi tu od lat, tu tego nie ma. Wole moje papierowe sciany i farbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 U nas w garażu też beton i częściowo odparzony tynk w rogu. Mania, po ile za kołatkę płaciłaś? Ładne one są. Dzisiaj miałam w koszyku twój cytrynowy wyciskacz i niestety jako tyci przeceniony nie łapał się na inną promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 U ciebie nie ma gładzi bo masz inne ściany. W murowanym domu najczęściej tynkuje się ściany a tynk jak nie jest zbyt dobrze zrobiony wygląda tak sobie dlatego pociąga się go gładzią. Mój brat mimo murowanego domu płyty położone ja też mam płyty ale ja mam szkieletowy jak twój. Joana ja mam nadal w jednym pokoju gołe płyty, jeszcze dobrze nie pospoinowane to samo w garażu i kotłowni. Mąż właśnie kończy malować pokój dla maluszka. Dom jeszcze nie skończony a salon i pokój starszego do malowania i poprawek. Maniu lampa podoba mi się ale biurko to kompletnie nie moja bajka. Nie rozumiem zupełnie uwielbienia do konsolek czy czegokolwiek innego na nóżkach X , nie podoba mi się i tyle. Może kiedyś dojrzeję ale na razie uważam że są ble. A to biurko co masz teraz chętnie bym przygarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.11.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Wiecie u mnie właśnie te tynki były dobrze zrobione, dlatego z moim sobie w brodę plujemy. Bo takie mega gładkie się nam nie podobają i kasy poszło na to masę. Doriko, ja isę pocieszam tylko tak,że np teraz wiem, że do salonu muszę mieć mega dobrą farbę, bo młody brudzi bardzo ściany. Jak już tak pomieszkałam to parę rzeczy bym zmieniła, gdzie nie gdzie przesunęła oświetlenie np i plus jest taki,że teraz nie żal kuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts