Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

a o biurku myslalam cos w tym stylu

01-53.01.10.97_desk_tokyo.jpg

Products24049-1000x1000-1062634800.jpg

dwa pierwsze moge s klepie kupic, ale musze zobaczyc czy nie znajde gdzie takich nog i bym sama sobie blat dorobila, znaczy M

zen-72-a-zl-blx_2.jpg

tyle ze czarny

a dla tych co lubia zloto i granat

AHWDESKBLD1-_Blue-and-_Gold-_Campaign-_Desk.jpg

imagest.jpg

czarne sa tez piekne

contemporary-bar-stools-and-counter-stools.jpg

co myslicie o tej lampie? lazi za mna juz jakis czas

01-46.10.29.20_lamp_ella-46.10.29.20.jpg

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę popracowałam, a Wy jak najęte rogadałyście się :lol2:

Słucham sobie takiej składanki https://www.youtube.com/watch?v=MmwsQ_dHrFM&list=RDycNv57aZFTg&index=8

TAR, mógł być jakić jenot, albo polarny. Wydaje mi się, że był ciut mniejszy niż leśny lis. Ale zerknęłam tylko kątem oka, bo byłam na rondzie i jakiś kretyn pchał się na mnie z boku jakbynie widział, że jadę. A J spał, bo nie wiem ile wlał w siebie winka na imprezce, więc nic nie widział. W ogóle fajnie było. Król Zygmunt posłuchał Hejnału Mariackiego, a potem był fajny koncercik i na koniec dobre jedzonko i winko. Krakusy fajnie się bawią.

Taka automatyczna ścierka do kurzu jest na stronie Viledy. Maniuś pilnuje :)

Te uszka na plecki krzeseł to dobudzenia przysypiających gości idealne :wiggle:

Mania zaczynasz skręcać tym biurkiem na nowocześnie :o

Joana, ładniewyszło.

Myślałam, że to tylko u mnie pieprznik w garażu, że ciężko przejść :p

U ciebie nie ma gładzi bo masz inne ściany. W murowanym domu najczęściej tynkuje się ściany a tynk jak nie jest zbyt dobrze zrobiony wygląda tak sobie dlatego pociąga się go gładzią. Mój brat mimo murowanego domu płyty położone ja też mam płyty ale ja mam szkieletowy jak twój.

Joana ja mam nadal w jednym pokoju gołe płyty, jeszcze dobrze nie pospoinowane to samo w garażu i kotłowni. Mąż właśnie kończy malować pokój dla maluszka. Dom jeszcze nie skończony a salon i pokój starszego do malowania i poprawek.

Maniu lampa podoba mi się ale biurko to kompletnie nie moja bajka. Nie rozumiem zupełnie uwielbienia do konsolek czy czegokolwiek innego na nóżkach X , nie podoba mi się i tyle. Może kiedyś dojrzeję ale na razie uważam że są ble. A to biurko co masz teraz chętnie bym przygarnęła.

Wiecie u mnie właśnie te tynki były dobrze zrobione, dlatego z moim sobie w brodę plujemy. Bo takie mega gładkie się nam nie podobają i kasy poszło na to masę.

Doriko, ja isę pocieszam tylko tak,że np teraz wiem, że do salonu muszę mieć mega dobrą farbę, bo młody brudzi bardzo ściany. Jak już tak pomieszkałam to parę rzeczy bym zmieniła, gdzie nie gdzie przesunęła oświetlenie np i plus jest taki,że teraz nie żal kuć.