Doriko 24.11.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Akurat przy przesuwaniu instalacji i kuciu gładzie wygrywają. Na tynkach będzie widać nowo wykute miejsca a gładzią to zamaskujesz. Rodzice mieli zwykłe tynki i jak cokolwiek było robione to niestety ślady było widać bo szpachla ma inną fakturę niż tynk. Chyba że teraz są na to jakieś sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ja tez mam garaz ogrzewany, mniej petli jak w domu ale jest na wszelki wypadek, wiekszosc zimy nie grzejemy tylko jak temp spada ponizej 5 st. zalacza sie ogrzewanie. w garazu chce miec max 10 st. ze wzgledu na trzymane tam jablka, ziemniaki i przetwory. dywanu jednak nie wezme bo kupilam dzis dwa inne i jeden z tych dwoch oddam a w zamian kupie drugi taki sam. okazalo sie ze niewiele drozszy ale w skladzie welna i chenile, jest jak aksamit w dotyku, ani troche sztuczny wiec nie bedzie sie elektryzowal. juz lezy w sypialni:wiggle:a ten granatowy z agneli co wyzej pokazalam jest sztuczny, to go nie chce wole 50 zl doplacic i miec ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 kupilam takie: 1. 2. a chce zamiast nr 2 wziac ten lub ten nie moge sie zdecydowac. ten drugi bardziej by pasowal do mezowego pokoju. ten pierwszy co go wzielam był jeszcze w odcieniu bezowo szarym ale mi nie pasuja beze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Też m mam ogrzewanie w garażu i włączamy tylko jak wielki mróz jest żeby temperatura nie spadła poniżej zera ze względu na instalacje, zawór wody itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 biurko nr 2 i 3 a szczegolnie 3 super, bardzo by u mnie pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 mikka caly swiat jest w dupie, dobrze ze nie w czarnej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mika kupilam 6 naraz bo sie bardziej oplacalo https://www.ebay.ca/itm/Shiny-Silver-Drop-Pull-Ring-Wooden-Door-Knocker-Chair-Pulls-Handle-111x56x38MM/253025212286?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=552080484484&_trksid=p2057872.m2749.l2649 pokaze tam wiecej pojedynczych jak chcesz od innych, na ali tez widzialam ale drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 numer dwa dywanu mi sie nie podba ale te w paski tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ale nie wiem o co z tym elektryzowaniem chodzi w dywanach? nie mam zadnego welnianego ani z domieszka bo nie lubie (bo mialam). Zaden z moich sie nie elektryzuje. Granatowy jest jak aksamitu i tez zero elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Doriko wiem ze w Polsce inne domy. Dom ktory mam w Polsce tez planuje nakladac plyty. Co jade to mnie tamte sciany wkurzaja, ale dla mnie to poprostu kwestia przyzwyczajnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ale co z tym biurkiem nie halo? to na nie moda jakas jest? ja nie wiem co ludzie lubia i co jest modne, one mi bez podpatrzenia wpadly w sklepie w oko z rok temu i tak jakos laza za mna A jak zrobie bardzo prosta biblioteke to nie wiem czy moje bedzie pasowac. Narazie to plany, narazie mam inne wydatki, narazie TAR szaleje z dywanami jak ja ostatnio ciekawe czy mnie pobije ile to bylo? 14 kupilam w ciagu roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 w czarnej dupie to ja dzisiaj bede jak Mloda zjedzie z banda przed chwila pytala czy moze swoj dywan przywiezc i wyrac u mnie, zapytalam GDZIE??? na moich nowych podlogach??? :mad: jak nie bedzie padac deszcz albo snieg powiedzialam ze se uprac moze na tarasie . a ja bede spac na mojej nwej sofce Z M nie bede bo chrapie i sie rozwala, reszte oddaje im, a dol nie skonczony i lozka tam nie ma a M powiedzial ze mam sie odchrzanic od jego kanapy na dole, jak on ma sie odchrzanic od mojej. wiecie co robi???????????????? jak przylazi z pracy i chce sie polozyc tu na parterze na chwile to sie kladzie na podlodze, a nie na moje kanapie debil normalnie a jeszcze sobie wczoraj bzykadlo kupil i sie bzyka od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mania skopiuj ktore mam dokupic wg. ciebie. te welniane z chenilem nie elektryzuja sie sa jak aksamit. ten kupiony nr 2 jest sztuczny i az strzela i jest taki szeleszczacy jak sie po nim chodzi, ja wole naturalne materialy, ktore mi nie robia zle na skore. a jak psiurkom sie ten chenilkowy spodobal od razu plac zabaw:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 17 szt. to mam teraz po kupieniu tych dwoch, a chce jeszcze dwa dokupic. lubie miec dywan w pokoju, czesci nie uzywam bo mi juz nie pasuja/znudzily sie wiec na dobicie je daje na taras albo sa zamienne kiedy inne ida do prania. no ej wezcie mi pomozcie wybrac cooo? ja juz bym wszystkie je wziela:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ale ja 14 w jeden rok kupilam idiot Manka a masz fotki tych dywanow na lezaco?? nie ze z gory??pierwszy mi sie najbardziej podba, ale ten drugi w geometryczne mi sie koajrzy z dywanem na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 chenil oprocz z kotonu jest mieszanka acrylic'u, rayon'u and olefin'y...nie wiem jak to po polsku jest, moje dywany sa olefinowe. nie slyszalam o dywanach co szeleszcza ani o drukowanych, po moich sie lazi jak po persach ( w odoczuciu) , jak naturalny, wliczajac ten co jak aksamit jest, tamten to zupelnie orgazm na bosaka lazic. oh, wiem, szeleszczacy dywan tutaj to taki tani na taras. ja sie elektryzuje jak z M samochodu wysiadam albo wychodze ze sklepu ale nigdy po dywanach, to jakies smieszne macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ten drugi juz mowilam, ze zwracam bo mi sie nie podoba. chodzi mi czy mam kupic nr 3 czy 4 czy moze powtorzyc nr 1. i jeszcze sie okazalo, ze mezaty nie wzial tego koloru jak w nr 1 tylko szary z szarobezem, i w sumie nawet dobrze ze sie pomylil bo bardziej pasuje. fote moge jutro zrobic ale jak przechodze kolo sypialni to nie moge sie powstrzymac by nie wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Maniu, testowałaś kurzołapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 no to raz jeszcze ktore wziac? 1. 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Oba dywany bardzo ładne. Z resztą wszystkie mi się podobają. Ostatni jest bardziej wyrazisty Edit: Pisałam według poprzedniego posta w tym ten najbardziej wyrazisty to 2. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts