Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Mania, masz ładny głos :wiggle:

Manieczek, mi koty pobudził. Spinoza przybiegła do kompa sprawdzać, kto tu szczeka :lol2: i nawarczała, a biednemu Pasqalowi dała w pysk.

Mania, ale on metodycznie nie sprząta ?! Czyon jest metalowy, że tak stuka o meble.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR siedzisz i gryziesz pazury? wybralas w koncu??
pazury juz jakis czas temu obgryzlam :D w sumie chyba wezme 2 szt. nr 1 i 1 szt. nr 2. tylko musze je jeszcze na zywo poogladac. a ten ktory mi mezaty przywlokl to w ogole nie wystepuje nigdzie jesli chodzi o kolor. w sumie bardzo mi sie podoba.

kurzolapa raczej nie kupie bo zwariuje z bialasami ale ma Manius jest boski :)

jak sie samemu slyszy to obca osoba nie??:lol2:

Pestka a bo on jak cala Vileda - kupa cienkiego plastyku i 2 srubki gdzie szczotka z kolkami jest. ANo obija, bo tanie toto. Obkleje go tym co pod krzesla sie naklada. Nie, one jezdza jak popadnie, potem sie wracaja, moje roboty tak samo jezdza. Ale moje roboty maja zdjerzaki gumowe .

Mika i tak mam alergie ale nie MARUDZE jak TAR tylko z tym zyje :rotfl:

Manius jak to Manius , jak puscilam video to sam zaczal szczeac - na siebie. Psy nie poznaja swojego szczeku ani siebie samych w lustrze. Jak robilismy podloge duze lustro (to nasze Mika) stalo oparte o biblioteke to stal przed nim i sam na siebie szczekal.

TAR Manius jeszcze szczeniak, ma pol roku, wiec co nowosc to go ciekawi i intryguje, Senior moje roboty jak swoje dzieci traktowal. A to szczekadlo musi wszystko obszczekac - mopa, miotle, odkurzacz, jak sie tylko rusza to lata i wariuje. W koncu sie przyzwyczai.

a jak juz mowa o krysztalach, wlasnie mylam lustro bad kominkiem :sick: te duze to latwo bo lusterko do lusterka ale to tam to pucowanie kazdego z osobna bo w ramce kazde :sick:

i wlasnie krysztaly, czeka mnie puciwanie kazdego z osobna koralika na zyrandolach :sick: Z krysztalu sa zwykle szkielka takie zakurzone po podlogach, rece mi odpadna bo nie mozna ich sciagnac

prawie mer srednicy, wielki, ladny

TAR fajnie ze te wybralas ! podobaja mi sie. a gdzie na zywca je zobaczysz? myslalam ze na necie kupujesz

one sa w sklepie a ja tyko ogladam w necie i na zywca kupie jak pomacam. bo na zywo kolory wole sprawdzic niz kota w worku kupic. a bedziemy w okolicy w niedziele to zajrzymy, przeceny maja do 24 grudnia a moze w niedziele nie bedzie juz takiego szalu jak dzisiaj, ludziom odbiło:sick: niektorzy tak bardzo uwierzyli w polski blak frajdej, ze dzis w centrach handlowych istny armagedon byl, a ile ruskich:sick::o

nie bediesz, mowisz - a ja nie wierze :no:

:rotfl:

tutaj w wiekszosci ten :blak frajdej: jak mowisz trwa tydzien, dzis w gazetkach wypatrzylam ze moje listwy sa na przecenie, te na sciane co mam dokonczyc, trza sie wybrac.

ale tez potrafia nabrac, tak jak Mika pisala, daja duzo wieksza cene, znaczy pokazuja a pod spodem przecene - a raczej "przecene" bo albo taka jak normalna albo woeksza, jak ktos cen nie zna to wtopa totalna a raj dla sklepow.

Hehe mój małżonek też postanowił zapolować i pojechał do bałtyckiej ale nie dojechał takie korki. Pojechał gdzie indziej i oczywiście ściema z upustów nic nie było więcej niż zwykle.

Ciekawe czy będą jeszcze te kurzołapy jutro bo dobrą cenę mają, jesli uda mi się małża w ogóle namówić żeby tam pojechał. Samej mi się nie chce z dzieciakiem jechać a nie ma szans żeby go zostawić. U tatusia 5minut wytrzyma a raczej tatuś z nim tyle wytrzyma. Poza tym autko mam niesprawne a drugim nie jeżdżę, jeszcze zarysuję kochankę i będę na cenzurowanym.

A co do podwyższania cen w takie dni to miałam upatrzoną lodówkę i jak weszły te niby promocje to 200zł drożej jest z dnia na dzień. Nic poczekam, może zejdzie po nowym roku.

Edytowane przez Doriko

No, wielki i ładny, ale i tak 3 x za drogi :sick:

Najbardziej podoba mi się Ochre Arctic Pear 120 cm średnicy ( http://213.171.206.12/products-in-situ )

OCHRE chandelier-Arctic Pear.jpg

ale cena już mi się kompletnie nie podoba. Kiedyś gdzieś natrafiłam i było koło 7 tys.$

Na Amazon są o mniejszej średnicy (80 cm) podróby, (Robert Abbey bling chandelier) też nie danie po 2 200 $

robert abbey bling chandelier-01.jpg

Jak bym kupiła w odpowiedniej ilości takie kryształki, to sama bym go zrobiła.

Trina byla u mnie przed chwila, bo czystke robilam a ona uwielbia moje ciuchy i buty :rotfl: no i jej odlozylam co nieco, powiedziala ze pojechala do "sportowego", chciala Jerremu kupic jakas bluze - puste polki, wykupione wsio.

Ja nosa z domu tylko do garaza wystawilam, a jeszcze gorzej bedzie 2-3 dni przed swietami :sick: