pestka56 24.11.2017 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mania, masz ładny głos Manieczek, mi koty pobudził. Spinoza przybiegła do kompa sprawdzać, kto tu szczeka i nawarczała, a biednemu Pasqalowi dała w pysk. Mania, ale on metodycznie nie sprząta ?! Czyon jest metalowy, że tak stuka o meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 TAR siedzisz i gryziesz pazury? wybralas w koncu?? pazury juz jakis czas temu obgryzlam w sumie chyba wezme 2 szt. nr 1 i 1 szt. nr 2. tylko musze je jeszcze na zywo poogladac. a ten ktory mi mezaty przywlokl to w ogole nie wystepuje nigdzie jesli chodzi o kolor. w sumie bardzo mi sie podoba. kurzolapa raczej nie kupie bo zwariuje z bialasami ale ma Manius jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Pestka, twój żyrandol przecenili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 WOW, gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Gazetka Lidla mi system zawiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 jak sie samemu slyszy to obca osoba nie?? Pestka a bo on jak cala Vileda - kupa cienkiego plastyku i 2 srubki gdzie szczotka z kolkami jest. ANo obija, bo tanie toto. Obkleje go tym co pod krzesla sie naklada. Nie, one jezdza jak popadnie, potem sie wracaja, moje roboty tak samo jezdza. Ale moje roboty maja zdjerzaki gumowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 https://almidecor.com/pl/zyrandol-krysztalowy-o-srednicy-80cm-9560150b masz jeszcze pół godziny, do dzisiaj ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mika i tak mam alergie ale nie MARUDZE jak TAR tylko z tym zyje Manius jak to Manius , jak puscilam video to sam zaczal szczeac - na siebie. Psy nie poznaja swojego szczeku ani siebie samych w lustrze. Jak robilismy podloge duze lustro (to nasze Mika) stalo oparte o biblioteke to stal przed nim i sam na siebie szczekal. TAR Manius jeszcze szczeniak, ma pol roku, wiec co nowosc to go ciekawi i intryguje, Senior moje roboty jak swoje dzieci traktowal. A to szczekadlo musi wszystko obszczekac - mopa, miotle, odkurzacz, jak sie tylko rusza to lata i wariuje. W koncu sie przyzwyczai. a jak juz mowa o krysztalach, wlasnie mylam lustro bad kominkiem te duze to latwo bo lusterko do lusterka ale to tam to pucowanie kazdego z osobna bo w ramce kazde i wlasnie krysztaly, czeka mnie puciwanie kazdego z osobna koralika na zyrandolach Z krysztalu sa zwykle szkielka takie zakurzone po podlogach, rece mi odpadna bo nie mozna ich sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 prawie mer srednicy, wielki, ladny TAR fajnie ze te wybralas ! podobaja mi sie. a gdzie na zywca je zobaczysz? myslalam ze na necie kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 no dzieki bardzo juz nie bede marudzic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 prawie mer srednicy, wielki, ladny TAR fajnie ze te wybralas ! podobaja mi sie. a gdzie na zywca je zobaczysz? myslalam ze na necie kupujesz one sa w sklepie a ja tyko ogladam w necie i na zywca kupie jak pomacam. bo na zywo kolory wole sprawdzic niz kota w worku kupic. a bedziemy w okolicy w niedziele to zajrzymy, przeceny maja do 24 grudnia a moze w niedziele nie bedzie juz takiego szalu jak dzisiaj, ludziom odbiło:sick: niektorzy tak bardzo uwierzyli w polski blak frajdej, ze dzis w centrach handlowych istny armagedon byl, a ile ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 nie bediesz, mowisz - a ja nie wierze tutaj w wiekszosci ten :blak frajdej: jak mowisz trwa tydzien, dzis w gazetkach wypatrzylam ze moje listwy sa na przecenie, te na sciane co mam dokonczyc, trza sie wybrac. ale tez potrafia nabrac, tak jak Mika pisala, daja duzo wieksza cene, znaczy pokazuja a pod spodem przecene - a raczej "przecene" bo albo taka jak normalna albo woeksza, jak ktos cen nie zna to wtopa totalna a raj dla sklepow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Sprawdziliśmy teraz ile prądu nam zejdzie w domu łącznie z pracą suszarki. Suszyła 1.5 godziny swetry i bluzę M. Włączone 2 komputery, trochę telewizor, + światło w mieszkaniu. Równo 1 KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Pestka znikła. Przekonuje swojego M do zakupu żyrandola? Dzisiaj mieliśmy jechać po spożywkę, ale wystraszyliśmy się tłumów. Nawet sms z Biedronki o cukrze za 1,6 nas nie przekonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Hehe mój małżonek też postanowił zapolować i pojechał do bałtyckiej ale nie dojechał takie korki. Pojechał gdzie indziej i oczywiście ściema z upustów nic nie było więcej niż zwykle. Ciekawe czy będą jeszcze te kurzołapy jutro bo dobrą cenę mają, jesli uda mi się małża w ogóle namówić żeby tam pojechał. Samej mi się nie chce z dzieciakiem jechać a nie ma szans żeby go zostawić. U tatusia 5minut wytrzyma a raczej tatuś z nim tyle wytrzyma. Poza tym autko mam niesprawne a drugim nie jeżdżę, jeszcze zarysuję kochankę i będę na cenzurowanym. A co do podwyższania cen w takie dni to miałam upatrzoną lodówkę i jak weszły te niby promocje to 200zł drożej jest z dnia na dzień. Nic poczekam, może zejdzie po nowym roku. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2017 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 No, wielki i ładny, ale i tak 3 x za drogi Najbardziej podoba mi się Ochre Arctic Pear 120 cm średnicy ( http://213.171.206.12/products-in-situ ) ale cena już mi się kompletnie nie podoba. Kiedyś gdzieś natrafiłam i było koło 7 tys.$ Na Amazon są o mniejszej średnicy (80 cm) podróby, (Robert Abbey bling chandelier) też nie danie po 2 200 $ Jak bym kupiła w odpowiedniej ilości takie kryształki, to sama bym go zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.11.2017 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Myślę że na początku grudnia będą przeceny a przed BN znów podrożeje. Nam się udało, bo sklep dawał dodatkowy rabat, my załapaliśmy się na 450 zł. Rabaty zniknęły w czwartek o 19, jak ruszył czarny piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.11.2017 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Kiedyś niepotrzebnie wlazłam na lampy w Joss & Main i teraz nie mogę nic znaleźć dla siebie. Ceny tam nawet do przełknięcia ale doliczając przesyłkę i cło Jeśli już w Polsce dostępne to trzeba by obrabować bank albo co najmniej sprzedać obie nerki i wątrobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 ja mysle ze Mika dzis cos pila, najpierw "sprawdz gdzie mieszkasz" a teraz :"sms z Biedronki o cukrze za 1,6 nas nie przekonał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.11.2017 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Trina byla u mnie przed chwila, bo czystke robilam a ona uwielbia moje ciuchy i buty no i jej odlozylam co nieco, powiedziala ze pojechala do "sportowego", chciala Jerremu kupic jakas bluze - puste polki, wykupione wsio. Ja nosa z domu tylko do garaza wystawilam, a jeszcze gorzej bedzie 2-3 dni przed swietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts