Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestka nie bedzie tanio, nawet u mnie sa drogie, poszlam do mojego sklepu

https://www.crystallightingparts.com/Frcrystal/smooth-balls-c-46_41_62/clear-ball-50-mm-p-281.html?zenid=m4a47h7o51p5i5rl4nqarmobc6

i prawde mowiac nie wiem czy to krysztal czy tylko szklo dmuchane bo nie pisze. A na taki wieli trzeba od chroma.

A z czystych szlanych bombek na choinke sie nie da? zeby bylo jak dziurki w szkle zrobic hmmm...

Już się rozglądałam.

Pamiętasz zdjęcia mojej choinki? Mam trochę takich kryształów http://allegro.pl/sliczne-krysztalki-szklane-sople-dl-14-4-cm-i7021973387.html ale zniknął sklep gdzie je kupiłam, a tu są ponad 2razy droższe i mało.

te duze jak na tych zyrandolach sa drogie co pokazalam

ale te dropletki sa tane, powinny byc na aliexpress albo alibabie a napewno na ebay sa, teraz mam bande w domu, zadyma ze hej, ale popatrze potem

https://www.crystallightingparts.com/Frcrystal/rain-drop-c-46_79/

wychodzi ze tansze niz te na allegro

ale zescie naklepaly

Mania ty wredna @:lol2:

karte z biedry mam ale nie zarejestrowana, od clematisow tez dostalam i z sephory , iperfumy i ze sryliona innych miejsc. ale ja kupuje jak potrzebuje nie mam cisnienia by kupowac, bo wyprzedaz. w sumie moge wygrac w totka. bo nie przepuszcze kasy bez sensu:rotfl:

Mania jak podlogi? Zyja? a ty?

ja teraz szykuje impreze bo dzisiaj robimy andrzejki, bedzie ten kolega ze stanow co chce wracac do kraju i teraz szuka dzialki pod budowe, kuzyn z zona i 2 psiaki tez biale do towarzystwa dla moich upierdliwcow, nasi sasiedzi byli i obecni. bedzie wesoło :) zrobilam leczo, salatke, ciasto, a kazdy tez ma cos przyniesc styknie na wieczor.

za to TAR dzis popije :lol2:

lubie leczo! juz zrobione a ja niedawno wstalam, bardzo dlugo sie zawsze dobudzam ale mi nie dane, trojka lata w kolko z psem, glowa od wczoraj mnie boli wiec zdycham.

Podlogi sa ok, bardziej latam kolo kanapy i lawy, obie kocami przykryte :lol2:

wczoraj jak przyjechali kazde dziecko usmarowane w paczkach i z paczkami w lukrze w rece, za glowe sie zlapalam i do mycia odrazu :lol2:

Doriko w takim razie ta mape co Mika wkleila trzeba przesunac zeby wyposrodkowac czarna diziure na mnie :D sciereczki macie tansze :yes:

Mika ile pajaczek w Polsce kosztuje bo zapomnialam? moze w UK taniej byloby kupic? Tam sa nadal tansze niz u mnie, swojego tez z UK kupilam.

A zobacz jeszcze na to, do kompletu

s-l500.jpg

zobacz sobie video gdzies, super sie tym skorki nacina na pomaranczy, mam na mysli normalnie a nie fantazyjne jak na fotce. Ten haczyk akuratnie wymierzony na skorke, a potem zamiast do szuflady moze ladnie stac kolo pajaczka

(powinnam miec sluchawki na uszach, szaleja z piesem i wrzask jak w przedszkolu)

sie mi wydaje ze cos sie wypiwiadalas na temat pajaczka juz :p

alessi_juicisalif.jpg

ostatnim razem go wklejalam specjalnie dla Miki jak kafelki w kuchni polozylismy.

a moj M sie tym bzyka - wiem, tez mam takie skojarzenia zbereznico ale tak bzyka to co innego pomyslec :lol2::lol2:

elektrostimulator-main2.jpg

zrobil mu sie tennis elbow, nie wiem jak to po polsku tak samo? lokiec tenisisty?? to na bol jest. Daje kopa niesle. Jeszcze nie probowalam na sobie, tylko chwilke na moijej szyi ale az mi cale ramie podnioslo do gory :o M pomaga. No wiec jak se strzeli sesyjke to sie pytam czy znow sie bzykal bo wydaje przy tym na dodatek "dziwne odglosy"....:rotfl:

Które dzieciątko się strzaskało?

Szwagier teraz u nas był, na głowie kilka szwów, tak się walnął w belkę na strychu.

Tar, swojego pajączka wydałaś siostrze :)

Drogi jak cholera, ale od kilku lat sobie do niego wzdycham. Najtaniej widziałam po 217 zł w necie. Mania, twój jest dobrze wypolerowany? Różne opinie czytałam z tym polerowaniem. I że niby dwie połówki wyciskacza ktoś miał kiepsko sklejone.

[...]

Doriko w takim razie ta mape co Mika wkleila trzeba przesunac zeby wyposrodkowac czarna diziure na mnie :D sciereczki macie tansze :yes:

[...]

Może i tańsze ale i tak kosztują więcej niż godzina mojej pracy. Ciekawe jak często trzeba wymieniać. Może dało by się uszyć wielorazowe :p Z resztą nie kupiłam puki co. Może uda mi się jutro zajechać i może jeszcze będą.

Mam nadzieję że z dzieciaczkiem to nic poważnego.