mmikka 27.11.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Zasłony w Ikea są na -15%. Miałam pecha i swoje ze 3 tyg. temu kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) no to zwroc swoje i kup drugi raz te same z rabatem, juz tak kiedys robilam. no chyba ze twoje juz wisza. bo u mnie wszystko musi swoje odczekac wiec na pewno po 3 tygodniach nawet by nie byly z siatki wyciagniete. niestety ostatnio oboje mamy takie niechcieje. ja zrobilam zakupy w ikei we wrzesniu jakies patelnie, reczniki, posciel i ostatnio sie zastanawialam gdzie te zakupy odlozylam:bash: bo akurat patelnia mi byla potrzebna a jak kupilam rolety w necie to mezaty po miesiacu je odpakowal, choc mu mowilam zeby wszystko sprawdzil bo przez neta i mozna oddac. to nie sprawdzil i sie okazalo ze jakichs elementow brakuje. na szczescie firma uczciwie doslala. Edytowane 27 Listopada 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.11.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Powiesiłam "na gorąco", tego samego dnia. Chciałam sprawdzić czy pasują. Opakowanie poszło do śmieci.Rolety mamie kupiłam, wysłane na adres siostry. Nim ta wrzuciła je do samochodu i mamie zawiozła, to już jesień była. Mama stwierdziła, że na przyszłą wiosnę zawisną, bo ją od słońca miały chronić. Jak czegoś brakuje, to już będzie za późno na reklamacje.My tak kilka dni szukaliśmy takera, Ta nasza skleroza też dobijająca jest. Miałam was zapytać, czy można suszyć kurtkę p/c deszczową. Nie jest to sztormiak gumowy, tylko zwykła kurtka z siateczką pod spodem. Jak deszcz pada, to nie przemaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 a ja nie mam nic przeciwko prezentom do domu, szczegolnie jak cos chce , moga byc garnki, odkurzacz a nawet dywanik do lazienki. Jedyne czego nie lubie i nigdy nie daje - doroslym - to sa majtki, skarpery i pizamy. Chyba ze np. to bylaby jakas markowa bielizna, komplet. U Ricka i Kathy maja w zwyczaju dawac wszystkim skarpety i majty i pizamy wlasnie. Nic konkretnego, zadnej nawet dupereli. No ja bym nie chciala akurat takiego prezentu dostac, bo majty itp to sama sobie kupic i nikt nie musi kolo choinki widziec jaki rozmiar nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 TAR lazilas skacowana po Sopocie po plazy a jakies fotki masz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Joana nie pisalam pod moim katem z pajaczkiem, to jasne ze jednemu sie pajaczek podoba a drugiemu ptaszek a komus nic, chodzilo o to ze zrobili cos fajnego co przewaznie kojarzy nam sie ehmmm zniczym specjalnym. I jak Ave pisala - to jest bardziej kolekcjonerskie. co do stoleczka Doriko napisala, sa niezamykane - dlatego ze tapicerke trzeba co jakis czas wymienc i takie zamkniete bys nie wyciagla, sa tez dlugasne bo przewazne wchodza gleboko w deske i musza trzymac pod napieciem czasem ciezki material, zamykany nie wbilby sie tak gleboko i nie jest przeznaczony do materialow. ALE, sa te spinacze tez ze sa krotsze - tylko nie wiem czy utrzyma material i gabke i syna , moga wyleciec od przesuwania sie. Deska za cienka nie przystosowana do wbijania. Jest jeszcze jedno ALE - sa zszywki ktore sie wyginaja na boki do cienkich desek badz plastykow itp wyglada tak samo ale wbija ze je wygina tylko czy oplaca sie kupoeac na jeden maly stoleczek? zrobilas juz ten stoleczek?? a gabke na siedzeniu podkleilas? klejem w sprayu? wyszly od spodem ale w ktorym miejscu? mozesz fotke cyknac??? a zeby nie odlecialo jak zakleisz, klei sie na goracy klej z pistoletu. Pokaz fotke w ktorym miejscu to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Mika suszylam taka kurtke ale na slabym suszeniu tylko po to zeby sie "wyprasowala" po praniu, wyciagnelam jeszcze lekko wilgotne i powiesilam. Te kurtki sa z nieprzemakalnego ale tez sa powlekane czyms i lepiej nie ryzykowac ze to cos sie stopi badz od goraca popeka, nawet jesli nie widac, potem moze przemakac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 choinki nie ubralam, zaraz sie za to zabieram, za pozno wrocilismy, siedzielismy potem jeszcze z Mloda, M tylko do domu mi ja wciagnal. Przynajmniej po nocy w domu nie bedzie wszystko zlodowaciale od zimna w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.11.2017 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 MMika, ależ ja z chęcią takie prezenty przygarnęłabym Temperówka jest boska i ptaszek magnetyczny też. tak samo kiedyś marzyłam o KA. Najpierw nie mogłam zdecydować się na kolor, apotem kasa się rozeszła i stanęło na Boschu I Mania, odrobina snobizmu nie jest szkodliwa a jak ubarwia życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 zdjecia??? ja sie ciesze ze w ogole dalam rade isc ale jak chcesz to specjalnie ci jakies porobie bo zima i jesienia w sopocie jestesmy akurat czesto. ja tez juz wiem co dostane/dostalam od mezatego, nowego laptoka ze stacja dokujaca, skorzany portfel aaaa i suszarke on dostal ode mnie łózko, nowy ekstra materacyk, do tego komplet nowych poduch i koldre. a do tego wszystkiego jako dodatek dostanie nowa pizame:lol: bo te akurat chce i sam sobie nie kupi:rolleyes: czyli ja pod choinka znajde portfel a on pizame, bo reszty juz uzywamy:lol2: w pewnym wieku i stażu zostaja tylko prezenty drobiazgi, no bo co, raczej juz sie kupuje wspolne to co jest potrzebne. bielizny nie lubie ani dawac ani dostawac. jedynym wyjatkiem byla babcia ktora chciala zawsze gatki, rajstopy i koszulki. ale i tak jej jeszcze cos ekstra dokladalam a to zapaszek, a to kremik albo biowital albo jeszcze jakis inny drobiazg. moja babcia byla super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Ave - tak jak kupowanie szpilek to nic innego jak proznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 to porob, nad Baltykiem juz pisalam bylam raz za dziecka, a w zimie to juz wcale ja mojemy pizamy nie musze, moj goracy chlopak, spi zawsze w samych majtach bo mu zawsze goraco ja chce nowego compa. Ale juz nie na swieta bo drogi, moze na urodziny wycyganie? lapa mam, chce wiekszego imaca, M nie ma nic przeciwko ale przydusze go jak pokonczymy co jest do pokonczenia. TAR co znaczy "ze stajaca dokujaca"???ten laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 TAR wyglada na to mialas wiekszego kaca niz ja po winie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Doriko dzięki:) Głupol ze mnie Mania nie pokaże, bo zrobiłam próbę tylko na zszywki. Czyli zrobiłam wszystko jak trzeba, ale gąbki nie kleiłam, no i wylazły góra. Może młodemu by się w dupsko nie wbiły, ale mi już tak Przypomniało mi się , że mam klej w sprayu, do tapicerki samochodowej min. Powinien zdać egzamin, nie będę cudowała jeszcze chwilę w tym posiedzi, a potem na oddanie albo olx pójdzie. Mówiłam Wam,że z Ażurove ( ci od paneli) dostałam klej do przyklejenia paneli, no ale Mania napisała,że taśmą to taśmą Napisałam do babki, bo na str mieli napisane że i to i to wysyłają. No ale ona mówi,że zawsze albo klej albo taśma, ale jak chce taśmę to w takim razie dosyła listem. Jutro młody przyjedzie chyba to wstawimy ją do niepomalowanego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 to nic, pokaz gdzie test zszywkowy zrobilas, bo zalezy w ktorym miejscy wylaza, nie badz wisinia dawaj! bo zalezy gdzie wylazly to powiem co zrobic bez kupowania zszywacza innego i w koncu ta szafke pokazuj bo ile mozna czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 tasma nie ryzykujesz ze wycieknie klej bokami jak wiecej sie nalozy i latwiej potem oderwac, byle dobra tasme mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 sluchajcie, postawilam choinke i zbta dupa - pol swiatelek nie dziala, nawet nie wiem gdzie sie przepalily, za duzo ich a nawet zaroweczek nie mam zapasowych. Musze dokupic, ledy najlepsze bo nie jaraja sie tak szybko No i nici z ubierania ide zobaczyc czy mam jakie w garazu ale watpie, sa ale z bialymi kablami bo na snieg byly:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 W tamtym roku mojego wysłałam po nowe lampki, mówię kup białe, w najgorszym wypadku zielone, a jak nie będzie nie kupuj. Przywiózł czerwone!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Joana czy to jest spod? pod spodem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 nie kumam jak mogly wylezc gora? jak zszywki sie daje z gory na dol ze koncowki zawsze w dol ida (badz skosem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts