ave 27.11.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Ave - tak jak kupowanie szpilek to nic innego jak proznosc ładne buciki to konieczna konieczność Na widok bucików zamyka mi się gen oszczędności. Większość z tych technicznych rzeczy, które omawiacie ... nie załapuję.... ale doczytałam coś o kleju w spaju... nigdy nie przyklejałam gąbki,bo skoro już ułożona, przykryta materiałem to wydaje mi się, że nie ześlizgnie się przecież? ale zmiotka samobieżna baardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Ave - jesli podloze jest z materialu badz na tasmach lezy gabka - juz to nie trzeba, ale jesli jest to meble na ktorym sie siedzi ciagle jak np. krzeselko a podloze jest z deski - powinno sie przykleic zeby gabka nie latala i trzymala sie , na zaglowkach tez sie klei (tez swoje przyklejalam gabki do desek)zesignac sie nie zeslignie bo material trzymal, ale od ruchow siedzenia badz opeirania moze zbic sie w jedna strone np, podobnie jak poduszka jak sie spi na niej albo ooo pierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2017 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Mania stacja dokujaca to takie ustrojstwo do ktorego sie podpinasz i nie musisz nosic ze soba zasilaczy kabli itp. sryliona rzeczy. jak biore lapa z domu do pracy to nie biore nic wiecej tylko w robocie sie podpinam do takiej stacji i dziala. w sumie to ja nie wiem po cholere mi kolejny laptop skoro juz mam 4 i wszystkie sprawne. 2 duze i dla mnie za ciezkie ale za to graficznie doskonałe i dwa male wazace kilo dwiescie. ale jeden duzy chce sprzedac kumplowi, bo nie potrzebuje a on akurat chetny, laptopik sprawny, szybki, jeden maly laptop bedzie jako serwer robil, jeden jest jako archiwum. zdjec morza zima mam w cholere i troche to ci pare wrzuce jak odszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Mania to jest wierzch, czyli góra. Nie kumam jak od góry te zszywki? W tamtym roku byliśmy jesienią na plaży w Krynicy, parę lat wcześniej w Międzywodziu. Lubię morze nasze jesienią, nie cierpię latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 aaa TAR to juz wiem o co biega - to slownictwo inne hehe, mam takie do iphona. Do lapa nie kupowalam bo jak go uzywam w domu to zawsze pod prawd wlaczony a jak gdzie jade i potrzebuje cos do pracy lapa nie biore, uzywal ipada, a ten ma dlugasna baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Joana, niewazne dobra, masz za cienkie siedzenie wiec wylazic beda. jestes obeznana z wiertarka?????? badz mlotkiem i gwozdziem ? i z czego to siedzenie zrobione? deska? pyta pilsniowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Joana masz dwa wyjscia 1. musisz zrobic listewki z byle czego, byle nie wystawaly na spdzie, w formie ramki do obrazka, przybic badz przykrecic z gory i do tego przybic spinacze 2. latwiejsza opcja - wytnij z czegos kwadrat na wielkosc srodka od spodu, przykrec go na siedzenie od gory badz nawet przyklej, badz zrob to od spodu, bedzie wiecej grubosci na zszywki kumasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 O napisałam posta i mi wcięło. Powinnam mieć takie listewki w garażu, najwyżej utnę je ręczną piłką bo dużej się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 sorry za bajzel, choinke ubieram (znalazlam troche swiatelek) pod spodem sie zamyka. ja wszystkie swoje zamykalam jak widzisz. Na ramce sie przybija byle-jaki-mayerial, niewidac wtedy farfloclow, materialu itp. Podwijasz pod spod do srodka i zszywkami w rame dajesz, jak najdalej od brzegu zeby nie bylo widac. IKEA po kosztach leci, podnozek ktory wczoraj kupilam jest niezamkniety. Ty mozesz uzyc doslownie cokolwiek, stara podszewke, poszewke, koszule nocna, a awet jakies reformy jak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Nie mam reform,wyszły , wiem kochana mam w domu materiał taki, surówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 przyznaj sie - sasiad ze sznura zajomal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.11.2017 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 zboczek jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 skąd wiedziałaś??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 http://www.bestsale.pl/akcesoria-meblowe-c-291.html mmika znalazłam przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.11.2017 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) Mania, dobrze, że choinkę ubierasz po wyjeździe brzdąców. Masz czas nacieszyć się ją całą i stojącą. Joana, pisz do Mikołaja list z prośbą o gacie:) Tylko przed domem ich już nie susz Edytowane 27 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 specjalnie dla reform suszarkę sobie sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.11.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) Szukałam siedziby sklepu i nie mogę znaleźć. Kołatka fajna, cieszę się, że już nie mam krzeseł do przeróbki Mania u ciebie 6 sztuk było za 44$? Tkaniny pooglądam w tym sklepie. Pestce do drabiny ? Edytowane 27 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.11.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 sklep tylko chyba internetowy, szukałam czegoś i wpadło mi w oko. Mania pokazuj jak będziesz robiła pufkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 :rotfl::rotfl: Musiałam szybko biec do łazienki, tak się uśmiałam tymi niewymownymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Dziwna ta strona.Gdzie te kółka tam znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts