Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Ave - tak jak kupowanie szpilek to nic innego jak proznosc :lol2:

ładne buciki to konieczna konieczność:lol2: Na widok bucików zamyka mi się:lol2: gen oszczędności.

Większość z tych technicznych rzeczy, które omawiacie ... nie załapuję....:bash:

ale doczytałam coś o kleju w spaju... nigdy nie przyklejałam gąbki,bo skoro już ułożona, przykryta materiałem to wydaje mi się, że nie ześlizgnie się przecież?

ale zmiotka samobieżna baardzo mi się podoba

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ave - jesli podloze jest z materialu badz na tasmach lezy gabka - juz to nie trzeba, ale jesli jest to meble na ktorym sie siedzi ciagle jak np. krzeselko a podloze jest z deski - powinno sie przykleic zeby gabka nie latala i trzymala sie , na zaglowkach tez sie klei (tez swoje przyklejalam gabki do desek)

zesignac sie nie zeslignie bo material trzymal, ale od ruchow siedzenia badz opeirania moze zbic sie w jedna strone np, podobnie jak poduszka jak sie spi na niej albo ooo pierzyna

Mania stacja dokujaca to takie ustrojstwo do ktorego sie podpinasz i nie musisz nosic ze soba zasilaczy kabli itp. sryliona rzeczy. jak biore lapa z domu do pracy to nie biore nic wiecej tylko w robocie sie podpinam do takiej stacji i dziala.

w sumie to ja nie wiem po cholere mi kolejny laptop skoro juz mam 4 i wszystkie sprawne. 2 duze i dla mnie za ciezkie ale za to graficznie doskonałe i dwa male wazace kilo dwiescie. ale jeden duzy chce sprzedac kumplowi, bo nie potrzebuje a on akurat chetny, laptopik sprawny, szybki, jeden maly laptop bedzie jako serwer robil, jeden jest jako archiwum.

zdjec morza zima mam w cholere i troche to ci pare wrzuce jak odszukam :)

Joana masz dwa wyjscia

1. musisz zrobic listewki z byle czego, byle nie wystawaly na spdzie, w formie ramki do obrazka, przybic badz przykrecic z gory i do tego przybic spinacze

2. latwiejsza opcja - wytnij z czegos kwadrat na wielkosc srodka od spodu, przykrec go na siedzenie od gory badz nawet przyklej, badz zrob to od spodu, bedzie wiecej grubosci na zszywki

kumasz???

sorry za bajzel, choinke ubieram (znalazlam troche swiatelek)

pod spodem sie zamyka. ja wszystkie swoje zamykalam jak widzisz. Na ramce sie przybija byle-jaki-mayerial, niewidac wtedy farfloclow, materialu itp. Podwijasz pod spod do srodka i zszywkami w rame dajesz, jak najdalej od brzegu zeby nie bylo widac.

IKEA po kosztach leci, podnozek ktory wczoraj kupilam jest niezamkniety. Ty mozesz uzyc doslownie cokolwiek, stara podszewke, poszewke, koszule nocna, a awet jakies reformy jak masz :lol2:

IMG_5626.jpg

IMG_5617.jpg