pestka56 28.11.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Popatrzcie codziennie inny materiał na siedzisku i nie straszne jak jakiś maluch zabrudzi. http://www.contemporist.com/upholstery-easily-changed-on-this-chair/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+contemporist+%28CONTEMPORIST%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.11.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Kółka na tej stronie, zakładka akcesoria meblowe. Tanie są nawet. Joana,lasko jedna, suszarkę na gacie, to musisz kupić wielkości opiekacza na grzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.11.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 mmika laska to ja byłam, kiedyś Jak spotykam teraz starych znajomych co się jakiś czas nie widzieliśmy, to każdy mówi dyplomatycznie nie poznałbym Cię, a ja na to nie martw sie , sama sie nie poznaję codziennie w lustrze :rotfl::rotfl: Parę kilo więcej, ale to nic jakoś z tym walczę, z lepszym bądź gorszym skutkiem, ale po ciąży rozeszły mi się mięśnie proste brzucha, więc wiecie jak wyglądam??? Jedyny plus z tych kg, że biustonosze większe mogę kupić, całkiem zgrabny tyłek to fakt długie i chude nogi, ale kg u mnie w brzuchu i na gębie. Więc różowo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.11.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ja ja wam zazdroszczę tych suszarek! Wzięłam się dzisiaj za pranie kołder, poduszek, pościeli. Tydzień mi to zajmie, bo suszyć nie mam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Kółka na tej stronie, zakładka akcesoria meblowe. Tanie są nawet. Joana,lasko jedna, suszarkę na gacie, to musisz kupić wielkości opiekacza na grzanki gacie i skarpetki to mozna w mikrofali suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Dziwna ta strona. Gdzie te kółka tam znalazłaś? tu masz: http://www.bestsale.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=rolka&pfrom=&pto=&categories_id=&button.x=0&button.y=0 w wyszukiwace na dole wpisujesz rolka i wyskakuja wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.11.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 A może być w piekarniku? , bo mikrofali nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 TAR, zero mi wyskoczyło Będę mieć czas to pogrzebię w tej stronie. A co z tą mikrofalą jak w niewymownych coś poza włóknem bawełnianym wetnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 a mnie nie wejdz w linka jest kilka roznych rolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 musze sie pochwalic po roku czasu dostalam zwrot kasy za niedostarczony towar od gostka z olx. niby nieduzo 175 zl ale nie odpuscilam, w zasadzie to zapomnialam o tym zwrocie ale ostatnio przegladalam poczte i sobie kurna przypomnialam, ze koles mi nie zwrocil za lustro, ktore kurier rozbil w transporcie. migal sie mocno ale wlaczylam swoj guzik "chama" i dzis kasiora na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 No, właśnie z linka wyświetliło nic. Guzik „cham” bywa niestety przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 ja nie kumam jak ja wchodze w tego linka to widze:rolleyes: ale na dole na lewym pasku menu jest wyszukiwarka i tam wpisalam rolka, szukaj to wyskakuje dokładnie 22 szt. roznych rolek niestety ale ostatnio ten guzik musze uruchamiac niepokojaco czesto:sick: na rynku zorbilo sie mnostwo naciagaczy, oszustow i zlodziei - dobra zmiana:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 a w menu wchodzisz nie w akcesoria meblowe a okucia meblowe i tam jest zakładka: akcesoria rolki np. tu widac: http://www.bestsale.pl/rolka-ceowa-scieta-cena-1szt-p-2842.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Nie wyświetlają mi się na Macu nazwy zakładek Nie wiem, czy to u mnie coś, bo dziśładowałam update Firefoxa, czy ktoś tam s...ł kodowanie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 mi tez sie nie wyswietla "rolka czolowa scieta" trzeba wpisac w googla i wywala ich troche http://emix-okucia.pl/18-rolki http://sklep.kameleon.pro/30-1-rolka-czolowa-scieta.html http://www.wszystkomeblowe.pl/2,rolka-czolowa-scieta,137.html http://www.okucia.me/pl/rolki/209-rolka-ceowa-scieta-tpe.html albo rolka meblowa??? tam jeden sklep pisalo ze pod zamowienie klienta robi, jakbys zapytala czy z wiekszymi moga zrobic i ile by to kosztowalo? bo te taniustkie sa, zmierze swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 nasze compy blokuja...moze podejrzane strony albo podejrzanych sprzedawcow szkoda ze nie zablokowalo mi baby co mi kase ukradla za poduszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 a bo wy macie jakies dziwne maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 pokazuje mi zakladki ale sa po angielsku?jak wpisze rolki - wynk zerowymasz tak Pestka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Joana juz nie potrzebuje reform odkad sasiad zajomal, poszla za przykladem TAR i lata bez majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Jak u ciebie, Mania, też się nie wyświetla, tzn. młot jakiś robił tę stronę i nie prawidłowo zakodował. Zmierz, pewnie że zapytam. A na razie... wreszcie mój kredens stoi na miejscu i złożony w całość Jutro cyknę fotkę, bo dziś już ciemno, a ja zarobiona jestem po kokardę. Robię dwie roboty równocześnie na 2 kompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts