pestka56 28.11.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Dokładnie . Część zakładek ma tylko numery w nawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Mika tak, 44$ US za 6 kolatek, wyszlo 56$ moich. Joana dumam nad tym podnozkiem bo jest wyzszy niz chcialam, potrzebuje pod biurko nogi wystawic, ten bardziej nadaje sie jako dodatkowe siedzenie do kominkowego. Material na niego mam - ten sam co na fotelu. Drugi material ma przyjsc chyba dzisiaj. I jeszczee ten ma przyjsc co na krzesla do wyspy, czekam i zobacze z czego robic. Bo teraz nie wiem, czy go zostawic taki jaki jest i i mimo wszystko czarny tam w koninkowym postawic czy go zrobic jasny do kominkowego ? no i kolatki maja byc z boku ale to dostane pewno po swietach bo wiadomo lezie z Chin. eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 podnóżek pod biurko kupilam sobie w ikei ale taki typowo biurowy http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dagotto-podnozek-czarny__0156454_PE315498_S4.JPG moglby byc jeszcze taki ale to juz wiekszy grzmot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.11.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Pestka, jaki kredens??? A garderobę masz już? Poka Mania mój sąsiad preferuje takie co kiedyś były białe, latem niestety wszyscy jesteśmy skazani na ten widok, nawet wychodzi w nich przed dom śmieci wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 "takie co kiedyś były białe" .... ja mam sasiada naprzciwko co podglada przez rolnetke ciul glupi i wrog calego osiedla, moj juz tez jak zadzwonil na nas i nam mandaty dali 4 dni z kolei bo "nie mozna stac 1.5 metra na ulicy od swojego wjazdu". Jak go zobacze to nie recze za siebie, ale mam dobra wiadomosc - SPRZEDAJE DOM :wave: i dobrze, wynocha!! ile napsul ludziom zycia na osiedlu to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Garderoba ma na razie stelaż ścian i płyty kg od stony zewnętrznej. J robi z doskoku, a ja nie mam kiedy mu pomóc, więc idzie jak po grudzie. Zależało nam najbardziej na ścianie, żeby postawić kredens. Tyle czasu stał rozłożony na dwie części, że ja już zapomniałam jaki on wielki jest. On prawie do sufitu sięga Fotki jutro, Mmikka. Sąsiad jak przed dom wychodzi, to rób mu zimny prysznic. Są tzw spryskiwacze bijakowe. To wali wodą na 20-30 metrów na 5-6 m wysoko i obraca się tak jak kąt ustawisz.Postaw gdzieś odpowiednio. Dołożyłabym jeszcze kierunkowy czujnik ruchu. Sąsiad w ogrodzie - podlewanie się włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.11.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Maniu tak sobie czytam jednym okiem zerkając i już myślałam że to ty dom sprzedajesz. Pestko a skąd u ciebie takie uprzedzenie do programistów tudzież web developerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 my mamy takiego jednego co zawsze jest na nie i zawsze sie powoluje ze u niego warszawie to robi sie tak i tak ale ostatnio mu na zebraniu ktos powiedział ze my nie jestesmy w warszawie i u nas robi sie tak i tak. zamknal paszcze i wyszedl z zebrania. jełop do kwadratu. my wszyscy mieszkancy naszego malego "osiedla" zrzucamy sie na partycypacje zrobienia drogi, bo wtedy 2/3 kwoty da nam gmina. i wszyscy sie zgodzili kase wylozyc tylko on nie. ale do pouczania i madrzenia sie to jest pierwszy. typowy jełop teoretyk, bo jak chate wybudowal to wszyscy leja ze smiechu. babol babolem pogania. a jak zabieral sie ze swoja zona do robienia ogrodu to my z sasiadka obok pokladałysmy sie ze smiechu. wiecie jak u niego wygladalo podlewanie tui posadzonych w piachu? lanie woda ze szlaucha od czubka po korzen, woda zimna prosto z hydrantu i to caly rok mimo ze tuje brazowe:lol2:teraz nas podpatrzyli z wloknina ale nie zauwazyli ze my mamy wloknine na szpilki przyczepione i dachowkami i workami z kora ja przytrzymuje. a wloknine kupuuje w kawalkach 3 m2 w opakowaniach w leroy zamiast kupic bele cala w sklepie ogrodniczym. ale on chyba nie wie ze mozna cos takiego w necie kupic. ale od pouczania pierwszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.11.2017 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 O właśnie z czujnikiem ruchu, żeby nie patrzeć Zawsze jak przyjeżdżam z nowymi drzewkami, to drugi sąsiad mówi,wiem z której strony je posadzisz i się śmieje. No serio tak nieapetyczny jest! Oprócz tego mają wieczny syf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 srednica kolek 10cm, a wysokosc calego metalu az do konca kolka 20cm, sorry zle fotke zrobic i pokazuje niedokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 TAR no ta druga to wielka, wiem co to jest , tez od fotela w sumie, pierwszy u mnie nie bedzie pasowal. A dokladnie ja nie chce pod ukosem ale prosty, potrzebuje tylko jak cos czytam albo ogladam, zeby nogi na prosto wyciagnac, do pisania nie bo i tak mam za dlugie nogi i by sie o blat obijaly, wiesz o co chodzi? myslalam o czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 czy mam wklejac choinke czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Pestko a skąd u ciebie takie uprzedzenie do programistów tudzież web developerów? Dlaczego uprzedzenie To nie tak i nie chodzi o programistów. A sprzedawca internetowy może nawet nie wie, że ma stronę napisaną z błędami, które pojawiają się na Applach. To błąd popełniany przez webmasterów. Mają możliwości, ale nie sprawdzają, czy to costworzą działa na wszystkich systemach. Coraz rzadziej się to pojawia, bo i programy z których korzystają, a teraz najczęściej gotowe szablony są coraz lepiej kompatybilne z różnymi systemami. Dawno temu, gdy zaczynałam robić grafikę na Maczkach, PC nie radziły sobie, ani z obsługą kolorów do druku, ani z odczytywaniem plików zapisanych z komputerów Appla. Pecetowcy przychodzili do naszej firmy podpatrywać, czemu my nie mamy problemów, a oni muszą się urobić po kokardę, gdy wypuszczają kolorowe prace do druku. Apple odczytywały pliki z PC, PeCety natomiast nie były gotowe na kontakt z innymi systemami. Musieliśmy np. plili wektorowe zapisywać w szczególny sposób. To Apple starał się porozumiewać z systemem PC, a PC ni cholery. Potem to się po woli zaczęło zmieniać. Ale np. pecetowy CorelDraw do dziś nie jest kompatybilny z Ilustratorem macowym. Corel nie czyta plików z Ai, a nawet je psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Dzięki Mania. Cudne są. Eleganckie, że szok. Nie widziałam takich u nas. Ale mechanizmów do Barndoors też do tego roku nie było, a teraz są Leroyu, ładne i to w przyzwoitej cenie. Pierwszy pufek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Dawaj choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 aha! a tu sa boki na wyspe a tu przylozylam do bialego blatu jest dobrze oczywiscie nie zrobione, M wrocil popoludniu, wieczorem pojechalismy po swiatelka na choinke i dwie raczki do szuflady, mial mi zlozyc i zalozyc chociaz szuflade, no ale wyciaglam go po sklepach zpbaczyc co na swieta, tylko Natce kupilismy, jeszcze malow jest po sklepach, wrpcilismy i za pozno bylo. Ale w piatek badz sobote rano Chris przyjezdza, w koncu podlaczy kable do swiatla w jaskini i kontakt na wyspie, alez mi go brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 no tak, ale sa do bibliotecznych drabinek temu takie fajne, niestety jesli pamietasz cene jaka zaplacilam za nie to tez BAJECZNA do dzis udaje ze nie pamietam ile za nie dalam bo tylko taka glupia Manka potrafi taki numer odstawic:sick: nie moglam u mnie nigdzie znalezc jak macie w Polsce na rynku bo bym zwykle uzyla. sluchaj, obcykalam je bo kto wie moze ktos by zrobil z zaslonka?? mozesz pokazac i zapytac to nie boli. A masz wysoka biblioteke to musza byc wytrzymale. Mamy tu jeszcze jedne, tak same jak moje ale sa z hamulcem, niestety kosztowaly duzo wiecej wiec ich nie bralam a szkoda, sprzydalby sie hamulec jak przedszkole przyjezdza. Jesli mozesz zrob sobie z hamulcem, wtedy nie bedziesz sie bala wlezc na wysokosc ze drabinke pod ciezarem zacznie jezdzic. U mnie nizej to daleko nie polece jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.11.2017 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 (edytowane) A dlatego że nieraz już bardzo źle sie wypowiadałaś o programistach choćby tych tworzących to forum. Pracuje w branży i wiem jak trudno jest zrobić oprogramowanie które będzie prawidłowo pracować na wszystkich platformach. Sama wiesz jak to jest z klientami, często chcą zapłacić jak najmniej a w Polsce rynek maców jest niewielki i nie każdy developer ma możliwość testowania na macu. A jeśli nawet ma to często to jest kompromis. A powiem ci że sklepy są robione na gotowcach z przed wielu lat i sa kiepskiej jakości. Praca na tym to "rzeźbienie w gównie" Do tego dochodzi wersja oprogramowania. Nieraz się śmialiśmy że chyba damy prezesowi danej firmy nowy tablet bo zgłaszał błąd na czymś czego używa promil użytkowników bo jest już bardzo przetarzałe Edytowane 28 Listopada 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.11.2017 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 TAR - wczoraj jak lazilismy po sklepach - ale mieli globusikow, normalnie zatrzesienie wielkosci jakich chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.11.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 (edytowane) [..]Musieliśmy np. plili wektorowe zapisywać w szczególny sposób. To Apple starał się porozumiewać z systemem PC, a PC ni cholery. Potem to się po woli zaczęło zmieniać. Ale np. pecetowy CorelDraw do dziś nie jest kompatybilny z Ilustratorem macowym. Corel nie czyta plików z Ai, a nawet je psuje. Bo żadnej ze stron nie zależy żeby one współpracowały. Chodzi o monopol na rynku o który każdy walczy. Jak nie będą współpracowały to cała firma musi mieć dany sprzęt bądź oprogramowanie Edytowane 28 Listopada 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts