joana_ 29.11.2017 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Jedź Mania a potem pokazuj. Doriko jakie meble masz w planie przerabiać , malować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 29.11.2017 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Mam tego trochę: stół do przeszlifowania i pomalowania, do tego 6 krzeseł też przeszlifować, pomalować i obić siedziska ( są plecione), komoda do przemalowania i tu chyba kupię tą farbę co mania ostatnio malowała, witryna i regał na książki do pomalowania a jak już je pomaluję to nie będzie pasowała komoda pod telewizorem wiec też by się przydało pomalować szuflady do komody w łazience zrobić siedzisko do wiatrołapu i wieszak i mam jeszcze barek który muszę skleić i przemalować. Siedziska krzeseł zaczęłam ale skończyły mi się zszywki i nie mogę dokupić pasujących chyba w końcu kupię nowy tacker. Krzesła moje są o tyle pracochłonne że po zdjęciu tej plecionki zostaje tylko drewniana ramka którą trzeba skleić. Na tą ramę przybijam taśmę poprzeplataną i dopiero na to gąbka i materiał. Wymiękłam na tych taśmach bo sporo idzie zszywek. Kupiłam już ze 4 opakowania nowych i dupa żadne nie pasują Wiem wiem kiepskiej baletnicy i rąbek u spódnicy przeszkadza ale kiedyś się wezmę i to wszystko zrobię, mam tylko nadzieję że przed emeryturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2017 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Maniu wersja 1 i 2 mi sie podoba.Piekarnik obok mikrofali tak jak wyszlo - nie bardzo, oba te sprzety z innej parafii i troche sie gryza.jesli zostanie sam piekarnik bedzie gucio Edytowane 30 Listopada 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2017 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Wersja 1 i 2, ale raczej 1, bo bardziej pasuje do układu szuflad w całej kuchni U nas tyle śniegu, że moglibyśmy na biegówkach zasuwać. W lesie mamy ścieżki rowerowe I pada nadal. Wczoraj stadko saren koczowało przed oknami przez kilka godzin, ale zrobiłam tylko 2 zdjęcia koziołkowi jak położył się tuż przy płocie i akumulatorki mi się rozładowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 a ten kredens juz byl czy sie spoznilam? wczoraj mielismy gosci i nie bylam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.11.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Pestka nadal się miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2017 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Wcale nie ale dajcie mi chwilkę. Od świtu mnie jeden taki morduje i jakieś duperelne ciągłe zmiany wprowadza. Już mi się w głowie kręci od tego. Koty głodne, ja też nie zjadłam śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.11.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Doriko czyli ty też jesteś z tych co im mniej mają czasu tym więcej sobie roboty dołożą :) Młody przyobiecał,że jutro przyjedzie, taśma przyszła, więc jutro mam nadzieję,że będzie moja komoda gotowa do wymyślania uchwytów. Pestka trzyma nas w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.11.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Taka robota to dla mnie przyjemność i relaks ale pod warunkiem że nie mam presji i mogę pracować we własnym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.11.2017 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 jakby byly razem w slupku byloby to inaczej, a tak nie pasuja zrobilismy wersje nr..1, wyglada swietnie cos to jeszcze mialam napisac , aha wiem. Piekarnik ma konwekcje (tak to sie pisze??) i samoczyszczenie, wiec naprawde strzal w 10tke. I jest w super stanie. Maly dylemat mialam tylko wczoraj - jak zdjac farbe z nierdzewki zeby jej nie porysowac? Kobitka najwyrazniej malowala szafki i nie zakleila tasma. Udalo sie bez szwanku moimi magicznymi gabkami i zdzierka do garnkow. musze tylko dzis cale drzwi rozkrecic zeby wyczyscic miedzy szybami, troch tam zaciekow jest ale to normalne, swoje tez co jakis czas rozkrecalam, no i wczoraj jak mylam drzwi tez mi nalecialo i mam super scieki z mikrofala bedzie problem, no wiec ciezko znalezc na taka glebokosc jak mi potrzeba bo mi kurna brakuje 1 cala glebokosci wiecej a nad lodowka?? tez, bo zapomnialam ze z tylu idzie wypustka z rura z lazienki od wentylacji i szafka przez to jest plytsza tez, nie byloby problemu bo w dupie dziure mozna zrobic ale wypistka znow za nisko jest i na wysokosc nie pasuje nic, no jak urok to sraka, mikrofale musze iec, to tak jakbym miala wywalic suszarke z domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.11.2017 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Doriko masz malowania na caly rok a Pestka sie miga, bo miala to wkleic wczoraj rano juz, tak pisala przedwczoraj. Zastanawiam sie czy to ten sam kredens co kiedys pokazywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2017 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 to gdzie postawisz te mikrofale? ja dzis znowu jestem jak stonka po oprysku. nasz kolega ze stanow byl wczoraj sie pozegnac ale go nie puscilismy i nocowal u nas, a dzis juz wyjezdza. wraca do rodzinki. spotkamy sie za rok kiedy wroci do polski z cala familia. niestety nie do konca znalazl to czego szukal ale za to rozejrzal sie i ma nowy pomysl na zycie. i fajnie :wiggle:troche egoistycznie ciesze sie, ze wracaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.11.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) znaczy mowisz znow kaca leczysz nie wiem gdzie, musze zapytac M jak wroci z pracy czy czasem szafka o ktorej mysle nie jest odsunieta od sciany, wydawalo mi sie ze dawal bloczki, jesli tak to bede uratowana. Teraz nie widac bo zamkniete pod spodem a z boku scianka z lodowki Edytowane 30 Listopada 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.11.2017 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 rozmawialam z M , szafka odsunieta, czyli bedzie miejsce, superide drzwi rozkrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 nie, no co ty. ja w tygodniu nie pije % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Mania a wez pokaz to organoleptycznie, bo ja nie jarze gdzie to by mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.11.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 TAR - usilnie sie prosi o pisanie do mnie w prostym jezyku polskim bo nie ogarniam takich slow nie zdazyli mnie w Polsce nauczyc :razz: nawet nie wiem co to znaczy ale bez tego dziwologa slownego i tak wychodzi zdanie mikrofala bedzie tutaj za tymi drzwiami, kiedys tam kombinowalam z kratka wsadzic ale sie rozmyslilam bo chcialam ciag szafek nie przecietych niczym, tylko okapem zastanawiam sie czy M to wogole skonczy mi ta kuchnie w tym roku? czy ja zamkne po roku w styczniu, bo jakis chyba tak zaczelismy ja robic. a tu nowe ustawienie wyspy, narazie tyle fotek - OCZYWISCIE blat nie pasuje bo nie ten ma byc, ale to na liscie nastepne jest. Nie w tym roku jednak. nie skrecona, nie ustawiona ale jutro jak Chris przyjedzie znow trzeba bedzie sciagac blat, wyciagac szafke jedna, M jeszcze musi kabel do piekarnika kupic i musza go przeciagnac do skrzynki na dole. no, a czyszczenie zakonczylo sie tak - nie moglam sciagnac drzwi bo blokada z jednej strony wyglada na za mala, znaczy nikt nigdy drzwi nie rozkrecal i nie czyscil Zdolalam tylko front odkrecic na atyle ze za pierwsza szyba umylam, ale tam sa jeszcze dwie, a zeby je rozkrecic trzeba drzwi sciagnac. Wiec utknelam Moze M sie uda ta blokade zachaczyc. Poki co przerznelam kciuka na metalu i zatrzymac krwi nie szlo Wiec z owinietym paluchem i przeciekajacym skrecilam wszystko spowrotem i NIC NIE ROBIE poszlam spac kolo 2:30 rano, wstalam o 8:30 i sie nie wyspalam. Zaczal deszcz padac i mnie scielo totalnie. Chodze jak w amoku. Cos tam posprzatalam, umylam ale na reszte nie mam sily ani ochoty i chyba chromole wszystko. Mialam dzis zaslony zaczac szyc, myslalam o tym wczoraj wieczorem - sie nie chce. Karnisza M nie zdazyl mi przykrecic myslalam ze dzis zrobie sama - sie mi nie chce. kupilam zadyme swiatelkowa na okno, powinnam powiesic - sie mi nie chce. nic mi sie nie chce i wszystko mam w du** jak ten motylek zwalam na pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.11.2017 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Super z tymi szufladami wygląda. Mania, dopadło ciebie zmęczenie materiału, odpocznij, Maniusia weź na kolana i za uszami podrap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.11.2017 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Miodzio Mania!!! U nas też dziś plucha, ciemnica jakaś od rana. Młody zrobił armagedon, szukał nogi od pana ( Lego) na szczęście w pokoju małym na dole, ale i tak tam nie wchodze dzisiaj. Jutro razem z nim ogarnę. Lenia mam totalnego dziś, nawet obiad miałam z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.11.2017 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Zdecydowanie tak jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts