Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurna nie wiem, w kazdym piekarniku mialam, takie zaparzone jak w srodku w piekarniku.

Ten piekarnik ma 3 szyby, jedna kuchenka tylko dwie miala, reszte mialam z 3ma.

wymienic wymienie bo chce samsunga co wypatrzylam. Nie wiem ile on ma szyb, nie sprawdzalam, chociaz co jestem w sklepie ide go poglaskac :p

Kiedyś drut okręcałam szmatką i takim wyciorem myłam między szybkami drzwi piekarnika. Na części pierwsze nie rozkręcałam.

Ten jest chyba jeszcze czysty, tylko po każdym pieczeniu przecieram na mokro szybę wewnętrzną.

Najbardziej wnerwiało mnie czyszczenie pod uszczelką drzwi zmywarki. Dobrze, że już mam inną.

Na tak, Mania mam w planie sztukaterie, ale np szafkę tv już coś takiego:

aw0486513.jpg

Jeszcze sama do końca nie wiem co chcę, mam w salonie pod oknem siedzisko ( nie pokażę) kompletny niewypał, wykonanie ( stolarz poszedł na kopach) funkcjonalność itp. będzie rozbierane, pójdzie do młodego a pod oknem normalny parapet

Ta szafka pójdzie na górę, tam mam taki otwarty mały salonik, ale wszystko jeszcze się okaże, jakiś ból decyzyjny mam w tym domu :)

Tar dzięki :)

Na tak, Mania mam w planie sztukaterie, ale np szafkę tv już coś takiego:

[ATTACH=CONFIG]402140[/ATTACH]

Jeszcze sama do końca nie wiem co chcę, mam w salonie pod oknem siedzisko ( nie pokażę) kompletny niewypał, wykonanie ( stolarz poszedł na kopach) funkcjonalność itp. będzie rozbierane, pójdzie do młodego a pod oknem normalny parapet

Ta szafka pójdzie na górę, tam mam taki otwarty mały salonik, ale wszystko jeszcze się okaże, jakiś ból decyzyjny mam w tym domu :)

Tar dzięki :)

cudo to co pokazalas, chce to, dawa namiar :D

nie ma mnie w domu M mnie oderwal od pisania i trza bylo jechac

TAR pokaz piekarnik! zobaczymy czy taki jak ten co my mamy

mam taki:

http://images.samsung.com/is/image/samsung/pl-electric-oven-nv70h5787cb-nv70h5787cb-eo-002-r-perspective-black?$PD_GALLERY_L_JPG$

niestety gdzies wciepalam pudelko z kartami do aparatow i nawet foty nie moge trzasnac, poszukam to pokaze jak to u mnie wyglada :)

te niebieskie lampki swieca tylko jak jest wlaczony, kiedy wylaczony mam tylko zegar widoczny i reszta czarna. moj ma 2 funkcje czyszczenia: parowe i albo pyroliza albo katalityczne (nie pamietam ktory model ostatecznie wybralalm)

Joanno, bardzo ładnie wyszła ta komoda ale tak jak dziewczyny piszą mi też nie leżą te nóżki. Nie dało by się ich po prostu odciąć na równi z ta dechą a obok przykręcić innych? Oczywiście jeśli i tobie one nie pasują.

Kupować prezentów nie lubię jeśli nie mam pomysłu. Przy małym budżecie ciężko o wybór a ja mam liczną rodzinę. Dzieci to nie problem gorzej z dorosłymi. Zazwyczaj nie kupuje wszystkim tylko rodzicom i rotacyjnie któreś z rodzeństwa i ich małżonków bo bym zbankrutowała. W tym roku padło na bratowe bo mam akurat pomysł. Jedna dostanie szal więc bardziej osobiste a druga praktycznie, pościel bo wiem że ma braki.

Mąż sam sobie kupił nie wiem jak to się pisze viar chyba to takie okulary wirtualnej rzeczywistości do playstation. Dostał pozwolenie pod warunkiem że kupimy lodówkę bo mam dość braku zamrażalnika i nie tylko tego.

Tar dokładnie tak:) w promocji :lol2::lol2::lol2::lol2:

Ja ją sobie zapisałam bo jeśli zostanę przy niej to poszukam stolarza, właściwie mam już na oku

Poszukaj pracownia stolarska Drewinka, koleżanka robiła u nich stół,nie mój styl, ale zajebiście u nich wygląda, renowacje toaletki, świetna jakość i cena też ok.

I zobacz podobają nam się jednak podobne rzeczy :)

Doriko nie podobają mi się, ale mój nie jest taki sprytny do robót takich jak Mani mąż, więc jak sama nie zrobię to nie będę miała, a piły się boję, chyba że ręczną :):)

wrocilam

kupilismy kabel do piekarnika, pojechalam zaplacic reszte za Dysona bo dalam tylko zaliczke bo i tak go jeszcze nie ma :cool: mialam zaplacic przy odbiorze ale pozbylam sie problemu z glowy. No i okazalo sie ze M TV juz dzisiaj przyszedl do sklepu, wiec we wtorek przywioza. A ja se na Dysona dalej musze czekac, bylam na stronie Dysona - moj model tez wykupiony :cool: musza zrobic :lol2:

Joana piekna szafka pod tv ale chyba taniej haka kupic :lol2:

TAR pstryklam piekarniki w sklepie jak bylam. Wkleje potem a ja prosze o fotke u ciebie!

no i w polskim sklepie bylam, Kaski widzialam, ale nie lizalam.:no:

20171201_160004[1].jpg

Wklejam jeszcze jedno, tu lepiej kolor widać, powiem Wam,ze na żywo wygląda dużo ładniej. W tle staroć fotel, który miał z kanapą pójść do wyrzucenia, ale raczej pójdą do tapicera bo są bardzo wygodne i fotel i kanapa.

Kurcze leżałam teraz na podłodze, żeby sprawdzić jak jest mocowany ten dół, ale młody mnie atakował :) wpadłam jeszcze na pomysł taki:

odkręcić nóżki, kupić i zamontować deski, które powiększą tą ramę i dać inne nóżki, fikuśne? toczone?

a ja w przeciwienstwie do reszt powiem ze nozki mi sie podobaja, tylko moze w innym kolorze, ta podstawa nozkowa pod szafka nadaje jej lekkosci, po upitoleniu nozek bylaby taka se, nudny klocek.

Joana mozesz opryskac lakierem w spraju matowym zlotym

Maniisia tylko zrobie i zjem steki i poszukam karty do aparatu i ci pstrykne. ja piekarnika akurat nie mam na wyspie tylko we wnece w wysokiej zabudowie. a na wyspie mam plyte i szuflady: u gory lychy i mieszadla, srodowa przyprawy, dolna słoiczki: maki, cukry, kasze ryze itp. tak mi bylo najwygodniej do pracy. kuchnie juz kiedys pokazywalam.

Pestka zjechala moj okap:p ale mi sie podoba, bo lubie duze okapy :D

[ATTACH=CONFIG]402144[/ATTACH]

odkręcić nóżki, kupić i zamontować deski, które powiększą tą ramę i dać inne nóżki, fikuśne? toczone?

nie, nie, nie, nie zgadzam sie te nozki sa super. jak masz upitalac nozki to ja zabieram te komode:p

[...]

Doriko nie podobają mi się, ale mój nie jest taki sprytny do robót takich jak Mani mąż, więc jak sama nie zrobię to nie będę miała, a piły się boję, chyba że ręczną :):)

Ja też boję się piły. Jakiś czas temu przełamałam się i zmierzyłam z wyrzynarką, tą już mogę obsługiwać ale nadal boję się tych szybko kręcących się ostrzy. Używam więc ręcznej albo jak się da to wyrzynarki.

Mania nie klnij na męża bo się zbiesi. Albo podeślę ci mojego to zobaczysz jaki skarb masz :p