mania1220 01.12.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 przekrecilas drzwi, ze otworki sa na gorze - i tak zostaw! bedzie symetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Super, a możesz tak właśnie zamontować te drzwiczki? Gałeczki na górze mi się podobają. Pisałam apropos black friday że mi lodówkę podrożyli, pamiętacie? I co, minęły promocje black friday i lodówka znów 200zł tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Doriko to ciekawe ile ludzi sie zrobilo w bambuko i przeplacilo to zobacz, udalo mi sie Dysona na przecenie kupic, 150$ taniej, na nastepny dzien wril na swoja cene i do dzis ma swoja stara cene, ale jednoczesnie ze sklepu dostalam papier ze jak przez 60 dni znow jakas przecena bedzie i bedzie nizej niz dalam na przecenie to mi roznice oddadza jak nie masz zamrazalnika to jak dajesz rade??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Joana farba pisze - na wyczerpaniu. To znaczy ze mala ilosc i koncowka czy ze nie ma juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 ja dzieki Emi zaczelam sie zastanawiac nad lodowkami kiedy wybieralam i dobrze bo zamiast SBS kupilam frenchdoor. i najbardziej mi sie spodobal samsung multidoor triple cooling chef collection, ublagalam mezatego i mam, bo niestety strasznie droga ale warta kazdej zlotowki jaka na nia poszla. co prawda nie jest czarna ale pasuje bo okap mam czarne szklo ze srebrnym kanałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Super, a możesz tak właśnie zamontować te drzwiczki? Gałeczki na górze mi się podobają. Pisałam apropos black friday że mi lodówkę podrożyli, pamiętacie? I co, minęły promocje black friday i lodówka znów 200zł tańsza. bo takie wlasnie u nas sa promocje, jak ktos na biezaco nie sledzi, nie zna cen to moze sie niezle nabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Mam zamrażalnik ale taki mikro bo i lodówka mikro, taka podblatowa. W zamrażalniku mieści się litr lodów i kość na zupę do tego zachodzi szronem więc po krótkim czasie nawet ciężko wyciągnąć cokolwiek bo przymarznięte. No właśnie ja chcę SBS, chyba tą Nie lubię szuflad w zamrażalnikach a frenchdor mają niestety szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR co z ta margaryna???????? do sernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Doriko ja nie mam szuflad mam taka:http://www.samsung.com/pl/refrigerators/french-door-rf56j9041sr/gore ma frenchdoor bez slupka a dol ma zamrazarke lub 1/2 zamrazarka i 1/2 lodowka/komora zero lub inne ustawienie. i to jest rewela, wlasnie ten triple cooling. w srodku lubie tez komory na warzywa z regulacja wilgotnosci. i powiem jeszcze ze jakosc materialu odbija sie na cenie. porownujac te sbsy ktore planowalam to do tej lodzi daleko w tyle sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Mania bierz te zwykla, nie maslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Doriko nie, moja nie ma szufladek , ze wzgledu na te szufladki nie wzielam tej co ma TAR jakos mi sie nie widzialo walczyc z kupa szufadek, wole przewalac w wiekiej szufladzie wszystko. w mojej mam jak w kuchennych szafkach - duza i mala wysuwana plus na drzwiach male poleczki. odradzam SBS. Mialam. najczesciej korzystasz z lodowki a nie zamrzalnika wiec po co sie schylac? to raz a dwa - nie ma co porownywac miejsca w srodku, w SBS juz duzo nie wsadzisz jak w french door. z SBS przeskoczylam na french door LG i ja uwielbialam - miala lesze lanie wody i lodu niz robia Samsungi, ale wzielam samsunga jak mi LG zdechla, obie tez mialy ta trzecia szuflade - na wedliny, osobno a nie w srodku lodowki. Nigdy bym nie wrocila do SBS, za malo miejsca, pamietam jak klelam bo sie zmiescic nie moglam. z wiekszym garnkiem czy pudelkiem pizzy. We french masz regulowane poleczki - wsuwaja sie i podnosza na boki. Predzej bym wskoczyla na szufladki w zamrazalniku jednak niz na SBS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 pierwsza po lewej kolo lodziarki sie podnosi, a ta z ciastem sie wsuwa, filtr w tym samym miejscu regulacja wilgotnosci tez, identyczna jak moja, zaleta tych lodowek tez jest to - bardzo szerokie szafeczki na drzwiachDoriko zwroc uwage na polmisek z czyms tam na samej gorze - do SBS juz tego nie wsadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 No ale tam w środku zamrażalnika są szuflady a poza tym ta lodówka to prawie trzy moje, takiego budżetu to ja nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 a ja wlasnie lubie te szuflady, mam porzadek dzieki temu, nie lubie wszystkiego na kupie. a lodoweczke moja uwielbiam. ale to juz indywidualne wybory co komu bardziej pasuje. za to jestesmy zgodnie ze drzwi french door sa mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 a o tym czytalyscie?http://trojmiasto.eska.pl/newsy/ikea-ostrzega-przed-niebezpiecznymi-materacami-mogla-do-nich-trafic-toksyczna-substancja/612910 ja napisalam do hildinga, bo w listopadzie mezatemu materac kupilam a byl na promocji wiec stracha mialam czy to nie z tej feralnej partii. ale na pismie dostalam odpowiedz i zapewnienie ze do nich nie trafila ta skazona pianka i swoje produkty maja przebadane dodatkowo pod tym katem po ujawnionej aferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 a ja chromolilam pozadek wolalam szuflade na wedliny, bo tam i wode trzymam w butelkach czy piwo dla M, maslo, jogurty itp. w porownaniu z lodowkami co maja ta wedlinowa szufladke w srodku ta moja szuflada jest wielka, ma regulacje temp tak samo, od plusowej do minusowej w zaleznosci co tam chcesz wlozyc, juz mi sie kilka razy przestawilo i wyciagalam zamrozona szynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 no fajnie, a M materac tam kupil, mowilam ze niecierpie ikowskich materacy? mowilam. teraz muze isc na dl i sprawdzic co kupil bo kupil piankowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Myślałam o tym ale ja półmisków i tak nie upycham. Raczej brakuje mi zawsze miejsca na wysokość. Na wielkość to bardziej o blaszkę ciasta bym się martwiła i dlatego myślałam o takiej 80cm szerokiej ale wszystkie mają szuflady w zamrażalniku a nie półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 temu pisalam ze sie jedna polka stawia na sztorc a druga wsuwa i jest wysokosc na szampana jakbyc chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Nie wiem jak to zdjęcie usunąć Słuchajcie nie może być do góry na kluczyk, bo nie ma jak zamontować blaszki na zamek ( tej co łapie zasuwkę ) wiecie o co chodzi? mierzyłam, niestety nie da rady. Jedyne wyjście to np gałki i to tylko takie które nie są na jedną śrubę przez środek np takie: Ale musiałabym poszukać takich ładnych złotych, albo te czarne, srebrnych nie chcę. Ja mam lodówkę boscha do zabudowy, zależało mi na dużej pojemności lodówki i małym zamrażalniku u góry, bo mam jeszcze w takim pomieszczeniu za garażem zamrażarkę szufladową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts