TAR 01.12.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 a ja chromolilam pozadek wolalam szuflade na wedliny, bo tam i wode trzymam w butelkach czy piwo dla M, maslo, jogurty itp. w porownaniu z lodowkami co maja ta wedlinowa szufladke w srodku ta moja szuflada jest wielka, ma regulacje temp tak samo, od plusowej do minusowej w zaleznosci co tam chcesz wlozyc, juz mi sie kilka razy przestawilo i wyciagalam zamrozona szynke tez w tej mojej trzymam wedliny, ryby, owoce morza swieze, steki, warzywa, napoje, chlodzimy wino i browary, kasie tam tez trzymam. myslalam tez o tej z szuflada ale ostatecznie ta wygrala. nawet nie pamietam ile razy jezdzilismy do klepow by wybrac te wlasciwa, jak nigdy i jeszcze wtedy zapisy na nia byly bo jakas promo byla prawie 500 zl. mniej Myślałam o tym ale ja półmisków i tak nie upycham. Raczej brakuje mi zawsze miejsca na wysokość. Na wielkość to bardziej o blaszkę ciasta bym się martwiła i dlatego myślałam o takiej 80cm szerokiej ale wszystkie mają szuflady w zamrażalniku a nie półki. w tej mojej mozna zsuwac polki bez wyciagania i stawiasz wysokie, to wygoda http://images.samsung.com/is/image/samsung/pl-french-door-rf56j9041sr-rf56j9041sr-eo-021-detail2-silver?$PD_GALLERY_L_JPG$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 sprawdzilam materac, inny jest niz te 3 i inna data ufff Joana to szukaj galek w takim razie, no srebrnego nie skoro nogi maja byc zlote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Nie wiem jak to zdjęcie usunąć musisz wejsc w edycje postu, potem w zaawansowana edycje i tam zejsc troche nizej i masz opcje zarzadzaj zalacznikami, klikasz i usuwasz to czego nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 sprawdzilam materac, inny jest niz te 3 i inna data ufff ikea na swojej stronie wymienia ktore materace i meble sa do zwrotu. na stronach porzadnych producentow tez sa informacje (hilding ma). ale teraz jak bede chciala gdzies sofe nowa kupic do goscinnego i prducent maly to nie wiem czy tam pianki skazonej nie bedzie, bo i skad. wiec chyba chwilowo odpuszcze zakup mebli tapicerowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 a u mnie tak jest, znaczy podobnie bo mam lepszy model (wiecej szkla w srodku poleczki przeroczyste na drzwiach itp, ale widac te poleczki tu nizej jest ta dodatkowa szuflada i osobna regulacja do niej a zamrazalnik taki TAR czy masz full size jak ja czy masz na glebokosc blatow??? Doriko na to jeszcze musisz patrzec bo te rowne z blatem sa jeszcze plytsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR myslisz ze wchodze i czytam co jest na odwolaniu gdzie ta fotka z kuchni, znalazlas karte? zrob telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Tar ta twoja jest niezła i ma bajery ale cena nie dla mnie. Tańsze french dor nie mają nawt no frost a w takim przypadku szuflady słabo chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR czy masz full size jak ja czy masz na glebokosc blatow??? nie rozumiem, za duzy skrot myslowy albo za duzo wina:lol2: szukam fotek kuchni bo gdzies mam zdjecia, karte mam chyba w pracy, jutro po drodze od fryzjera kupie nowa to pstrykne w dzien. zreszta moj mezaty dzis taki burdello zrobi ze az mnie trzesie (jest na chorobowym) to sie nie nadaje do pokazywania no ale nie bede przeciez chorego bic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Tar dzięki Też mam w swojej lodówce taką składaną półkę, faktycznie bardzo praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 (edytowane) mam tylko takie z robienia kuchni, jeszcze bez cokolow, lamp i listwy zle a taki wzor frontow, rżnieta decha Edytowane 12 Grudnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 moja wsuwana zawsze wsunieta, zawsze jakis sok wyzszy jest, a ta skladana przy lodzie czasami, przewaznie na swieta jak duzo pudelek - no , M zamowil juz na wigilie tez tydzien temu. Uszka kupilismy juz a dzis barszcz kupilam. Mloda podobno bigos bedzie robic. Tar full size lodowka to taka jak ja mam (moze ty tez??) od sciany do konca drzwi ma 86cm , szeroka jest na 92cm.Na glebokosc blatow sa plutsze i sa prawie rowno z blatem.jak kupowalam swoja to obie staly kolo siebie i jest kolosalna roznica w srodku, chociaz rowno z blatem lodoka wyglada ladniej w kuchni nie przekonala mnie glebokosc, za malo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 czyli masz ten piekarnik na 56cm jakos tak? a ten okap musisz po kazdym gotowaniu myc? jak to szklo zachodzi? a blaty z czego masz? fajna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 (edytowane) dzieki piekarnik jest na 56/57 plus cokol 14 lub 15. ja nie mam klasycznej kuchni wysokos 85 cm. tylko 90 lub 92. chcialam wyzej ze wzgledu na plecy i mojego sporo wyzszego meza sam piekarnik ma wysokosc 60 cm nad nim jest mikrofalowka. szklany okap jest miodzio, super, hiper, nie musze go myc po kazdym gotowaniu a jak juz to spray do szyb i recznik papierowy 3 ruchy i gotowe, te skrzydelka przy wiekszym gotowaniu rozkladaja sie na boki. ma taki cug ze zadne smrody nie leca do salonu. tez mi sie udalo go kupic za psi grosz przeceniony chyba z 6 lub 8 tys. ja placilam ok. 2k. ale wyspowe sa strasznie drogie a chcialam zeby do tego byl ladny, pasujacy i zebym nie stukala sie w leb blaty płyta imitacja kamienia-betonu gr. 4 cm same meble typ "niebrudzacy latwoczyszczacy" Edytowane 1 Grudnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 (edytowane) lodowka full size, wystaje poza obrys blatu. jutro ci zrobie fote w dzien to obaczysz. teraz juz mam tez listwy poprawione usłojenie idzie na rowno a nie jedno pion inne poziom. a w sumie to nie wiem czy full size bo ma 92 na 73 cm tyle ze u nas nie ma w innych rozmiarach, na pewno wystaje poza obrys blatu Edytowane 1 Grudnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 O tak, ładna kuchnia! Ja poszukiwania skończę jutro,zasmarkałam się na amen. siedzę na kanapie i patrzę na te folie i śmieję się jak głupia, mojemu muszę wysłać zdjęcia, powie,ze mi odbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR znaczy co, mowisz ze standartowa wysokosc blatow w PL to 85cm? tutaj standart jest 35-36 cali. 35 cali to prawie 88cm. czyli wyzej.ja mam na 92cm i z checia bym wyzsze zrobila tylko wysokosc i gorne szafki mnie limitowaly, KA bym nie wsadzila pod szafki. A nizszych szafek nie chcialam. to zrob fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 joana o tak zrob fotke haha, ciekawe co sobie skrab pomyslal jak tak szorowalas podloge ze zlotkiem bylo - co robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 właził Mania na mnie i skakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 MAnia o męża czy o dziecko pytałaś? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.12.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Młody mopującą mamę ujeżdżał Komoda z tą folią wygląda jak statek ufo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts