Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

jakbym zrobila wyzej jak 92 to blat mialabym pod cyckami:lol2:

nie ma szafek gornych poza ta zabudowa co pokazalam. a w kuchni mam klapki kapcie na platformach 4,5 cm wiec jest tak akurat, na bosaka troche jest za wysoko ale mezatemu z kolei wygodniej

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o mmika się znalazła :)

Tar masz takie kapciuszki jak mmika mi proponowała? :) To ty masz inne kapcie do różnych pomieszczeń ?

no nie ale akurat te co mam sa wysokie, klapki pianki, mega wygodne. jakby byly jeszcze wyzsze to bym sie nie pogniewala :D

Kiedyś jak przeczytałam, że nie masz górnych szafek, to myślałam, że masz tylko dolne i wyspę. Nawet zastanawiałam się jak klmoty pomieściłaś w kuchni, wprost podziwiałam. Bo ja nie mogę się pomieścić i nie wiem też co wywalić, bo wszystko może być potrzebne.

Mikka ja mam samych blatow bez wyspy 10 mb pod nimi szafki, plus wysoka zabudowa, plus zabudowa nad lodowka i wyspa. mam mnostwo gratow a jednak niektore szafki i szuflady sa puste. jedna duza szuflada jest na psie gadzety i smakolyki, jedna na leki. kuchnia ma 19m2 wiec miejsca jest az nadto, zreszta obok jest spizarnia

TAR ile masz wzrostu?

na obcasach po domu latasz??? :p

kurna ja na bosaka ewentualnie klapki-chinki

TAR z rozowym futerkiem....he he Joana widzisz to?? :rolleyes:

to rozowe futerko widze ale gdzie indziej :rotfl: lubi bez majtek, sami w domu - no wiesz!! maraton wokol wyspy na zasadzie "gonie kroliczka" :p

rozowe pantofelki sa przypisane TOBIE :lol2:

Wariatki :)

Poszłam po leki do kuchni i sprawdziłam czy mi blat do cycków sięga, ale na szczęście jeszcze tak ich grawitacja nie potraktowała :) do bioder mam, ciutkę wyżej mogłyby być, blaty oczywiście :lol2::lol2:

Pestka czeka aż zapomnimy, ale nie ma tak lekko :)

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: moje jeszcze calkiem jedrne wiec zanim siegna blatu to jeszcze troche minie :D

Wariatki :)

Poszłam po leki do kuchni i sprawdziłam czy mi blat do cycków sięga, ale na szczęście jeszcze tak ich grawitacja nie potraktowała :) do bioder mam, ciutkę wyżej mogłyby być, blaty oczywiście :lol2::lol2:

Pestka czeka aż zapomnimy, ale nie ma tak lekko :)

dobrze ze dodałaś bo miałam pytać czy blat czy cycki