TAR 01.12.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 jakbym zrobila wyzej jak 92 to blat mialabym pod cyckami:lol2:nie ma szafek gornych poza ta zabudowa co pokazalam. a w kuchni mam klapki kapcie na platformach 4,5 cm wiec jest tak akurat, na bosaka troche jest za wysoko ale mezatemu z kolei wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 o mmika się znalazła Tar masz takie kapciuszki jak mmika mi proponowała? To ty masz inne kapcie do różnych pomieszczeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.12.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Kiedyś jak przeczytałam, że nie masz górnych szafek, to myślałam, że masz tylko dolne i wyspę. Nawet zastanawiałam się jak klmoty pomieściłaś w kuchni, wprost podziwiałam. Bo ja nie mogę się pomieścić i nie wiem też co wywalić, bo wszystko może być potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.12.2017 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Ja jestem, Pestka wsiąkła. Razem ze swoim kredensem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 "właził Mania na mnie i skakał "...........maz czy dziecko abo jak Mika napisala z mala zmiana "maz mopującą zone ujeżdżał"......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 o mmika się znalazła Tar masz takie kapciuszki jak mmika mi proponowała? To ty masz inne kapcie do różnych pomieszczeń ? no nie ale akurat te co mam sa wysokie, klapki pianki, mega wygodne. jakby byly jeszcze wyzsze to bym sie nie pogniewala Kiedyś jak przeczytałam, że nie masz górnych szafek, to myślałam, że masz tylko dolne i wyspę. Nawet zastanawiałam się jak klmoty pomieściłaś w kuchni, wprost podziwiałam. Bo ja nie mogę się pomieścić i nie wiem też co wywalić, bo wszystko może być potrzebne. Mikka ja mam samych blatow bez wyspy 10 mb pod nimi szafki, plus wysoka zabudowa, plus zabudowa nad lodowka i wyspa. mam mnostwo gratow a jednak niektore szafki i szuflady sa puste. jedna duza szuflada jest na psie gadzety i smakolyki, jedna na leki. kuchnia ma 19m2 wiec miejsca jest az nadto, zreszta obok jest spizarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR ile masz wzrostu? na obcasach po domu latasz??? kurna ja na bosaka ewentualnie klapki-chinki TAR z rozowym futerkiem....he he Joana widzisz to?? to rozowe futerko widze ale gdzie indziej lubi bez majtek, sami w domu - no wiesz!! maraton wokol wyspy na zasadzie "gonie kroliczka" rozowe pantofelki sa przypisane TOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Pestka znow sie wywinie a napisze ze w Warszawce byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Wariatki Poszłam po leki do kuchni i sprawdziłam czy mi blat do cycków sięga, ale na szczęście jeszcze tak ich grawitacja nie potraktowała do bioder mam, ciutkę wyżej mogłyby być, blaty oczywiście :lol2: Pestka czeka aż zapomnimy, ale nie ma tak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 160 cm, moje pianki sa turkusowe, mam jeszcze pomaranczowe i zielone takie wygodniutkie ale bez futerka, po domu chodze zazwyczaj w dresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 to 10m2 wiecej od mojej, zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 ty Mania co ty z tymi majtkami, toz ja nosze gacie na wacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.12.2017 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 I dlatego na piance, zatrzymują sie a nie ślizgają, żeby mężaty za dużo biegać nie musiał Ja mam pustki w szufladach, bo wyrzucałam albo zostawiłam synowi starszemu przy przeprowadzce, bo kupię sobie nowe i ciągle mam jakieś braki teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Wariatki Poszłam po leki do kuchni i sprawdziłam czy mi blat do cycków sięga, ale na szczęście jeszcze tak ich grawitacja nie potraktowała do bioder mam, ciutkę wyżej mogłyby być, blaty oczywiście :lol2: Pestka czeka aż zapomnimy, ale nie ma tak lekko :rotfl::rotfl: moje jeszcze calkiem jedrne wiec zanim siegna blatu to jeszcze troche minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Wariatki Poszłam po leki do kuchni i sprawdziłam czy mi blat do cycków sięga, ale na szczęście jeszcze tak ich grawitacja nie potraktowała do bioder mam, ciutkę wyżej mogłyby być, blaty oczywiście :lol2: Pestka czeka aż zapomnimy, ale nie ma tak lekko dobrze ze dodałaś bo miałam pytać czy blat czy cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.12.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Mania, coś ty piła? Tar winkuje, ale ty na trzeźwo tak? Joany mąż chyba jeszcze nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 jaaa? trzezwa jak swinia, dajcie spokuj po weselu nie pije az do hmm, no moze co na Nowy ok ale to tez watpliwe. A bo Joana napisala "maz czy dziecko" to odpisalam tak samo wiem ze go nie ma jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.12.2017 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 joanna, ile to twoje małe ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 TAR a ile ma wzrostu maz ze mowisz ze wysoki??? ja pierdziele w takich klapach lazic hahah ale mozesz masz parterowke a ja po tych schodach w te czy wetwte bym orla wywinela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.12.2017 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 no zebym chodzila i mierzyla! blat mi siega to poczatku wiecie czego, do tej kosci tam.do biordra bylby idealny a juz ma 92 oooo 92 to bym chciala w biderkach miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts