Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a wracajac do kuchni, wczoraj zrobilam jeszcze dwa zakupy kuchenne

dobra mamusia jednak sie zlamala, kupilam Mlodej pod choinke nakladke do mielienia do KA bo nie ma. KA jej kupilam w zeszlym roku. Duzo gotuje niech ma. Ja tez mam, sery najczesciej miele.

s-l1600a.jpg

za to dla siebie kupilam to

kitchen_Aid_multi-cooker_walmart.jpg

oprocz miesiw i ryzow roznych mozna i owoce robic

kitchenaid_multi_cook_life4.jpg

potem dokupe jeszcze mieszadlo, wtedy ladnie sie bedzie samo merdalo jak zupa czy jakis gulasz

Kitchen_Aid-_Multi-_Cooker-with-_Stir-_Tower-_Medallion-_Silver_4_750px.jpg

kst4054cu_stainless_steel_kitchenaid_stir_tower_for_multi_cooker.jpg

M lubi wolowine, a zeby ja zrobic na taki sposob jak lubi potrzeba tego gara.

nieskromnie sie pochwale ze wygralam na aukcji, noweczke, za mniej niz polowe ceny :D strasznie drogie to ustrojstwo.

no wiec...wyruszylismy wczoraj po nowy router i skrzynie pod M lozko , po drodze zajechalismy oddac jakies czesci z elektryki co sie za duzo kupilo. Na parkingu nas Jerry zlapal na telefonie ze potrzebuje pomocy - pojechali na farme po choinke i zatrzasnal kluczyki w srodku. No wsadzil do bezrekawnika klucze, wyszedl, zdecydowal ze cieplo to go sciagnie i wciepal do srodka. Samochod sie zamknal :lol2: On, Trina, Korina i Kathy. Udupieni. A blisko nie jest bo az kolo rezerwatu Indian. Muslilismy sie wrocic wiec na osiedle, jechac i wziasc od Ricka drugie klucze - Rick zostal w domu ale nie pojechalby bo on nie wie jak sie operuje GPS'em, ani normalnym ani na telefonie. Musielismy jechac my :lol2: Z jazdy do sklepow nici, mialam nadzieje ze sie wyrobimy bo sklepy w niedziele do 4-5 tylko.

Buty do dzis mam w blocie :sick:

Choinki jak choinki, mozna bylo sobie samemu wybrac i sciac albo juz gotoer sciete mieli, na srofku tez wielkie ognisko do robienia, w hangarze mozna bylo sobie kielbaski i cos tam jeszcze kupic do zarelka, bo oprocz choinek atrakcje byly :D

KURNA dla takich jak my atrakcje :D

IMG_6038.jpg

IMG_6116.jpg

IMG_6096.jpg

IMG_6039.jpg

IMG_6040.jpg

Świnkę wietnamską miał kiedyś mój brat. Szwagier hoduje gołębie. Podpuszczam go żeby do restauracji na rosół sprzedawał. Wkurza się na mnie, jakbym mu dzieci zjeść chciała :D Mnożą się na potęgę, wystarczy jajek im nie zabrać i za moment więcej ich do żarcia. Siostra się śmieje, że zamiast sobie sukienki, to gołębiom pszenice musi kupować.