joana_ 04.12.2017 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Mania mój dopiero około środy będzie miał dostęp do internetu, to wtedy zobaczy. Znając jego zapyta dlaczego ta folia tak nie równo ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a wracajac do kuchni, wczoraj zrobilam jeszcze dwa zakupy kuchenne dobra mamusia jednak sie zlamala, kupilam Mlodej pod choinke nakladke do mielienia do KA bo nie ma. KA jej kupilam w zeszlym roku. Duzo gotuje niech ma. Ja tez mam, sery najczesciej miele. za to dla siebie kupilam to oprocz miesiw i ryzow roznych mozna i owoce robic potem dokupe jeszcze mieszadlo, wtedy ladnie sie bedzie samo merdalo jak zupa czy jakis gulasz M lubi wolowine, a zeby ja zrobic na taki sposob jak lubi potrzeba tego gara. nieskromnie sie pochwale ze wygralam na aukcji, noweczke, za mniej niz polowe ceny strasznie drogie to ustrojstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Wiedziałam,że nie zakończysz jeszcze zakupów na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Gratuluję wygranej:D Wczoraj widziałam na jednym portalu KA, ten z ramionami do trzymania miski o połowę przeceniony. Ale tylko czerwony kolor. Gdyby był czarny, swój bym zwróciła :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Joana no chyba to juz ostatni zakup , bardziej dla miesa M kupilam niz dla siebie, dla siebie tylko dlatego ze KA pod robota Mika no tez mam wieszanego, ale srebrnego, swoja droga tyle kolorow napstrykali ze szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 no dobra, teraz bedzie duzo ftek i to na kilka tur, tylko ide najpierw na kawe, musialam poprzenosic fotki, wracam za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 no wiec...wyruszylismy wczoraj po nowy router i skrzynie pod M lozko , po drodze zajechalismy oddac jakies czesci z elektryki co sie za duzo kupilo. Na parkingu nas Jerry zlapal na telefonie ze potrzebuje pomocy - pojechali na farme po choinke i zatrzasnal kluczyki w srodku. No wsadzil do bezrekawnika klucze, wyszedl, zdecydowal ze cieplo to go sciagnie i wciepal do srodka. Samochod sie zamknal On, Trina, Korina i Kathy. Udupieni. A blisko nie jest bo az kolo rezerwatu Indian. Muslilismy sie wrocic wiec na osiedle, jechac i wziasc od Ricka drugie klucze - Rick zostal w domu ale nie pojechalby bo on nie wie jak sie operuje GPS'em, ani normalnym ani na telefonie. Musielismy jechac my Z jazdy do sklepow nici, mialam nadzieje ze sie wyrobimy bo sklepy w niedziele do 4-5 tylko. Buty do dzis mam w blocie Choinki jak choinki, mozna bylo sobie samemu wybrac i sciac albo juz gotoer sciete mieli, na srofku tez wielkie ognisko do robienia, w hangarze mozna bylo sobie kielbaski i cos tam jeszcze kupic do zarelka, bo oprocz choinek atrakcje byly KURNA dla takich jak my atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jakie śliczne kury!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ta różowa zwłaszcza:) Kozy są śmieszne, włażą wysoko i wszystko jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 kury super kudlate ale pomalowali je na swieta, tylko nic z tego nie wyszlo bo kolor zlazi, pewno farbka do jedzenia ide dalej wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a golebie jakies gody odstawialy, nie widzialam nigdy na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 zdjecia lekko oszukuja, na zywo widac inaczej, wiec musze tylko zaznaczyc ze ten indor do waszych piekarnikow by sie nie zmiescil byl kolos, chociaz to nie najwiekszy jakiego widzialam fajnie swojego haremu pilnowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Świnkę wietnamską miał kiedyś mój brat. Szwagier hoduje gołębie. Podpuszczam go żeby do restauracji na rosół sprzedawał. Wkurza się na mnie, jakbym mu dzieci zjeść chciała Mnożą się na potęgę, wystarczy jajek im nie zabrać i za moment więcej ich do żarcia. Siostra się śmieje, że zamiast sobie sukienki, to gołębiom pszenice musi kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Yak byl skoltuniony, smierdzacy, ale przeslodki! jak dzieci byly male codziennie z nimi do zoo chodzilam, niedaleko na piechotke mielismy male zoo z darmowym wejsciem, w srodku parku. Tez zawsze kolo tego Yaka wystawalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts