Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a teraz numer jaki wczoraj odstawil Jerry!

jak juz wrocilismy z ich odwozki.

sasiady Jerrego sie rozchodza, wystawili wiec dom na sprzedaz.

Jerry z rodzinka wraca wczoraj a na ogrodzie u sasiadow rajwach, poslal Trine zobaczyc KTO. No bo zawsze ciekawi kto kupuje, a to byla juz inspekcja, czyli sprawdzali dom z inspektorem przed podpisaniem papierow.

a na ogrodku 4 hinduskow malych :lol2: 4 dzieci. A Jerry ich nie lubi. Hindusow, nie ze dzieci.

poszedl wiec na front, otwart garaz, puscil muzyka na caly regulator (maja tam tv, glosniki, wielki woofer itp), potem wzial reczna pile i zaczal udawac ze cos rznie, a potem z piwem wylazl przed garaz i chlal. Hindusy podobno przerazone wylecialy przed dom i patrzyli ...........na co trafili :lol2:

i sie pewno zastanawiali jak wycofac sie z kupna bo dali juz zadatek :lol2:

Yak piękny, grzywacz taki :) Mój teść hoduje gołębie.

Kiedyś przyszły do mnie koleżanki sprzątać po remoncie, gotowałyśmy spagetti, osobno sos i mięso, bo jedna zwierząt nie jada. I tak mówi do nas nie szkoda wam, taki króliczek piękny puchaty, słodkie oczka, mógłby sobie kicać po łąkach. A drugi - a niech sobie kica, a jak sie nakica to niech mi chop do gara zrobi :)

Joana kazdego by ruszylo, albo wiekszosc jakby widzial ze na oczach zazynane i do garnka wlazi, ja bym wtedy nie zjadla. Tak te kroliczki tam normalnie chcialam te mordki wycalowac.

Ale jak sie kupuje w sklepie juz kawalek miesa to inaczej sie patrzy.

Wiesz, jak bylam w Polsce , ciocia kure przejechala, wlazla jej pod kola, no co zrobic, trzeba bylo oskubac i do gara :cool: Nie zjadlam. Nie moglam sie przemoc wiedzac ze ta kura dopiero co kolo moich nog latala. Poszlam i kupilam kure w sklepie :D taka durna jestem.

podziwiam wiec tych co kure na pieniek upitola leb skubia i do gara a potem jedza.

Popłakałam się ze śmiechu :lol2::lol2::lol2::lol2:

Znajoma mi opowiadała, że miała po swoich rodzicach dół piętrówki z kawałkiem podwórka odziedziczony. Na piętrze mieszkała jakaś kobieta. Znajoma mieszkała w bloku i chciała te mieszkanie na dole sprzedać. Co poszła z oglądającymi, to ta pani z góry dawała popis na miarę Jerrego.

Lata to trwało, nie wiem jak się skończyło bo się wyprowadziłam z tamtej miejscowości.

manius niewiniatko

IMG_5633.jpg

IMG_5808.jpg

IMG_5809.jpg

IMG_5817.jpg

przynajmniej go widac, Senior z dywanem sie zlewal, latwo mozna bylo nadepnac.

no wiec niewiniatko wyzarlo mi bombke

IMG_6180.jpg

specjalnie kupilam na spod choinki, z mysla o Mlodej najmlodszym, ze tam plastykowe jakby zaczal sciagac. Ale M mnie w sklepie zagadal i zamiast 4 wzielam dwie, no to mam teraz jedna. I zobaczymy czy znow nadgryzie!

. Masz ten kawalek wyzszy, powiedz nikt nic na dol nie zwalil jeszcze?
a wiesz, ze do tej pory (odpukac) nic z tego nie spadlo

a dzis powiem mam niewdzieczna robote - musze isc na ogrodek kupy pozbierac. Wcielo mi lopatke tydzien temu, dopiero wczoraj ja znalazlam :cool:

wstyd

jak mus to mus :lol2: ja zbieram na biezaco, wiec rzadko jakas wdepa sie trafi :D ale ja mam 2 szt. zwierzow to i qp wiecej ;)

No teraz to mnie powaliłaś, wstydź się dziewczynko :)
ale ze co? nie lubimy tlumow wiec jezdzimy na takie plaze gdzie ich nie ma, na pewno nie ma tam rozwrzeszczanej dzieciarni, kolonii, bumboxow i chlarni piwa. jestem zaskoczona kultura wlasnie na takiej plazy. ludzie dyskretni, nikt sie w ciebie nie wgapia, nie komentuje, kazdy w lekkim oddaleniu od sebie, parawany tez sa ale z umiarem tyle aby kocyk oslonic a nie poletka rezerwacji. same zalety, pod warunkiem ze wiesz gdzie ta plaza :lol2: ja na pewno nie zdradze miejsca ;)

Mania tego KA to ci zazdroszcze ale za rok i ja bedze go miec :D

zwierzaki fajne, tylko po cholere te kurki pomalowali, niech se glupie geby wymaluja, to normalnie podpada pod znecanie sie:sick: i tam sa lamy czy alpaki? bo ja ich nie rozrozniam, strasznie ufeflane. Yakus cudny, pycho do miziania

z mies nie jadam dziczyzny, koniny, wieprzowiny, baraniny tez nie lubie. wiec zostaje ryba, wolowina i indyk ew. kurczak, krolikiem od czasu do czasu tez nie pogardze. o pardon z wieprzowiny jemy boczek wedzony

Pytanie z innej beczki, zamawiałyście coś z tego sklepu:

https://emako.pl/

spisałam sobie parę rzeczy i może jutro bym się skusiła

ja zamawialam wieszaki stojace na reczniki do lazienki, wszystko bylo ok. a towar niewybrakowany. terminowo. zaplacilam przedplata i sie obawialam bo prawie 500 zl. zakupy byly. ale towar zgodnie z zamowieniem wyslali.

Tar wujostwo moje wie na pewno gdzie ta plaża, a kuzyn na bank :)
ciekawam :D

..........." ludzie dyskretni, nikt sie w ciebie nie wgapia"...................:lol2:

no oprocz TAR ktora sie wgapia w ciacha :rotfl::rotfl:

wypraszam sobie nie wgapiam sie :pale trudno nie zauwazyc jak przechodza obok czy jak sie idzie do wody, poza tym ja tam zawsze z mezatym jestem:lol2::lol2::lol2: