mania1220 04.12.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a najlepsze ze Jerry i Trina podnieceni ze bison jest, noz kurna!!! bisony naturalne zwierzeta w Canadzie jak w US (teraz pod ochrona, jak zubry w Polsce ktora sa zreszta kuzynami bizonow) a oni nie potrafia rozroznic yaka od bizona! ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a teraz numer jaki wczoraj odstawil Jerry! jak juz wrocilismy z ich odwozki. sasiady Jerrego sie rozchodza, wystawili wiec dom na sprzedaz. Jerry z rodzinka wraca wczoraj a na ogrodzie u sasiadow rajwach, poslal Trine zobaczyc KTO. No bo zawsze ciekawi kto kupuje, a to byla juz inspekcja, czyli sprawdzali dom z inspektorem przed podpisaniem papierow. a na ogrodku 4 hinduskow malych 4 dzieci. A Jerry ich nie lubi. Hindusow, nie ze dzieci. poszedl wiec na front, otwart garaz, puscil muzyka na caly regulator (maja tam tv, glosniki, wielki woofer itp), potem wzial reczna pile i zaczal udawac ze cos rznie, a potem z piwem wylazl przed garaz i chlal. Hindusy podobno przerazone wylecialy przed dom i patrzyli ...........na co trafili i sie pewno zastanawiali jak wycofac sie z kupna bo dali juz zadatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Yak piękny, grzywacz taki Mój teść hoduje gołębie. Kiedyś przyszły do mnie koleżanki sprzątać po remoncie, gotowałyśmy spagetti, osobno sos i mięso, bo jedna zwierząt nie jada. I tak mówi do nas nie szkoda wam, taki króliczek piękny puchaty, słodkie oczka, mógłby sobie kicać po łąkach. A drugi - a niech sobie kica, a jak sie nakica to niech mi chop do gara zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Joana kazdego by ruszylo, albo wiekszosc jakby widzial ze na oczach zazynane i do garnka wlazi, ja bym wtedy nie zjadla. Tak te kroliczki tam normalnie chcialam te mordki wycalowac. Ale jak sie kupuje w sklepie juz kawalek miesa to inaczej sie patrzy. Wiesz, jak bylam w Polsce , ciocia kure przejechala, wlazla jej pod kola, no co zrobic, trzeba bylo oskubac i do gara Nie zjadlam. Nie moglam sie przemoc wiedzac ze ta kura dopiero co kolo moich nog latala. Poszlam i kupilam kure w sklepie taka durna jestem. podziwiam wiec tych co kure na pieniek upitola leb skubia i do gara a potem jedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Popłakałam się ze śmiechu :lol2::lol2: Znajoma mi opowiadała, że miała po swoich rodzicach dół piętrówki z kawałkiem podwórka odziedziczony. Na piętrze mieszkała jakaś kobieta. Znajoma mieszkała w bloku i chciała te mieszkanie na dole sprzedać. Co poszła z oglądającymi, to ta pani z góry dawała popis na miarę Jerrego. Lata to trwało, nie wiem jak się skończyło bo się wyprowadziłam z tamtej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Moja siostra miała króliki, jej dziecko mogło tylko królicze mięso jeść. Jak byłam u niej, to nie mogłam się przemóc zjeść królika. Kurczak czy wieprzowina leci do gara, ale z królika i konia nigdy nic świadomie nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 manius niewiniatko przynajmniej go widac, Senior z dywanem sie zlewal, latwo mozna bylo nadepnac. no wiec niewiniatko wyzarlo mi bombke specjalnie kupilam na spod choinki, z mysla o Mlodej najmlodszym, ze tam plastykowe jakby zaczal sciagac. Ale M mnie w sklepie zagadal i zamiast 4 wzielam dwie, no to mam teraz jedna. I zobaczymy czy znow nadgryzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.12.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Mój znajomy, weganin, mówi że jak sobie upolujesz to masz prawo zjeść. A najgorsze to wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Z tym misiem bosko wyglada!Ja jem królika i lubię bardzo, raz zjadłam kiełbasę z koniny( pyszna była) ale nieświadomie. I nie lubię jak ktos takie nr robi, że nie powie z czego to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Pytanie z innej beczki, zamawiałyście coś z tego sklepu: https://emako.pl/ spisałam sobie parę rzeczy i może jutro bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 . Masz ten kawalek wyzszy, powiedz nikt nic na dol nie zwalil jeszcze? a wiesz, ze do tej pory (odpukac) nic z tego nie spadlo a dzis powiem mam niewdzieczna robote - musze isc na ogrodek kupy pozbierac. Wcielo mi lopatke tydzien temu, dopiero wczoraj ja znalazlam wstyd jak mus to mus ja zbieram na biezaco, wiec rzadko jakas wdepa sie trafi ale ja mam 2 szt. zwierzow to i qp wiecej No teraz to mnie powaliłaś, wstydź się dziewczynko ale ze co? nie lubimy tlumow wiec jezdzimy na takie plaze gdzie ich nie ma, na pewno nie ma tam rozwrzeszczanej dzieciarni, kolonii, bumboxow i chlarni piwa. jestem zaskoczona kultura wlasnie na takiej plazy. ludzie dyskretni, nikt sie w ciebie nie wgapia, nie komentuje, kazdy w lekkim oddaleniu od sebie, parawany tez sa ale z umiarem tyle aby kocyk oslonic a nie poletka rezerwacji. same zalety, pod warunkiem ze wiesz gdzie ta plaza ja na pewno nie zdradze miejsca Mania tego KA to ci zazdroszcze ale za rok i ja bedze go miec zwierzaki fajne, tylko po cholere te kurki pomalowali, niech se glupie geby wymaluja, to normalnie podpada pod znecanie sie:sick: i tam sa lamy czy alpaki? bo ja ich nie rozrozniam, strasznie ufeflane. Yakus cudny, pycho do miziania z mies nie jadam dziczyzny, koniny, wieprzowiny, baraniny tez nie lubie. wiec zostaje ryba, wolowina i indyk ew. kurczak, krolikiem od czasu do czasu tez nie pogardze. o pardon z wieprzowiny jemy boczek wedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Pytanie z innej beczki, zamawiałyście coś z tego sklepu: https://emako.pl/ spisałam sobie parę rzeczy i może jutro bym się skusiła ja zamawialam wieszaki stojace na reczniki do lazienki, wszystko bylo ok. a towar niewybrakowany. terminowo. zaplacilam przedplata i sie obawialam bo prawie 500 zl. zakupy byly. ale towar zgodnie z zamowieniem wyslali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Tar wujostwo moje wie na pewno gdzie ta plaża, a kuzyn na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Dzięki, w taki razie jutro przeszukam sobie jeszcze ten sklep. Oglądałam też stojące wieszaki, ale jeszcze teraz sobie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 ..........." ludzie dyskretni, nikt sie w ciebie nie wgapia"................... no oprocz TAR ktora sie wgapia w ciacha :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 mam jeszcze fotki. ale nie moge sie zebrac. do niczego,ani za nic.znow jakis dzien do kitu. a M wroci i mial oblozyc wyspe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Maniuś wygląda na chorego?Joana, dzisiaj w tym sklepie oglądałam tablice magnetyczne. Ale nie zamawiałam jeszcze.Ten sklep jest niedaleko ciebie, jak oszukają, to pojedziesz i im nawrzucasz "mięsa":) Edytowane 4 Grudnia 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Tar wujostwo moje wie na pewno gdzie ta plaża, a kuzyn na bank ciekawam ..........." ludzie dyskretni, nikt sie w ciebie nie wgapia"................... no oprocz TAR ktora sie wgapia w ciacha :rotfl: wypraszam sobie nie wgapiam sie :pale trudno nie zauwazyc jak przechodza obok czy jak sie idzie do wody, poza tym ja tam zawsze z mezatym jestem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Manius nie jest chory, ale jak lezy to lezy jak skora z diabla, odjazd zupelny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a co ma maz do patrzenia a mezowie nie patrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts