mania1220 04.12.2017 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) sorry, zwierzaki byly lamy od alpaki latwo odroznic - maja tzw Bananowe uszy, zwrocone do srodka, tylko na moich fotkach nie widac bo strzygly uszami na marchewki, maja gladsze pyski (alpaki maja furerko) i sa wieksze od alpaki lamy maja dluzsze pyszczki Edytowane 4 Grudnia 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 a jeszcze jedno...jesli chodzi o lamy, te byly "wychowane" , oczywiscie zart. Lamy pluja. To jest ich ochrona. Obrona. Te wczoraj nie pluly, ale pluly na nas w tym malym zoo co wspomnialam ze tez do Yaka lazilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 mam do wklejenia jaskinie bo cos zrobilismy ale zabrac sie nie moge musze isc cos zrobic najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Mania nie pierdacz tylko wklejaj ja zaraz sie zmywam, bo cos sie zle czuje, chyba zmiana pogody bedzie:sick: a Maniusiowi ta bombka nie zaszkodzila? nie pokaleczyl sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.12.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 mmika jutro mają darmową dostawę, to czekam do jutra. Ceny spisałam no i wiem, że blisko, taki mam nawyk, że zawsze sprawdzam zakładkę kontakt, nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 tu na muratorze jest forumka, ktora hoduje Alpaki, chociaz dawno nie zagladala ale ma swojego bloga. bardzo pozytywnie zakrecona na punkcie zwierzakow. ma juz spore stadko i moze sie pochwalic duzym przyrostem mlodziakow. a alpasie ma bardzo wyciumkane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 no dobra, dajcie mi 5min i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 dobra, zdecydowalam ze M nie bedzie narazie robil scian bo z kurzu nie wyjde przez nastene 2 miesiace, zrobi to po swietach jak sie wszyscy do domu od nas zwina, tak czy siak sciany sa, moze pociagnie podkladowka bo kilka jest niebieskich, a podkladowka jest scieralna, zobaczymy. Sciaglismy wiec papier, bo po wycinaniu dziur na swiatla bylo tyle kurzu ze szok, a papieru na mokro niezbyt myc nie? wiec poszlo w smieci. Rozlozylismy dywan, zagonilam M do skrecenia lawy i on gotowy sie wprowadzic, fotki robilam wczoraj po skonczeniu, dzis za dnia jeszcze tam nie bylam, chociaz M prosil zebym mu lozko juz poscielila jutro tv przywoza wiec na bank jutri sie wyprowadza z gory! w koncu! he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 sypialka - nie chcial nic tylko podstawe, mowilam mu ze za nisko ale sie uparl, ale sie przekonal ze jednak za nisko wiec trzeba stelaz dokupic sypialnia wyszla spora, nie stalam do konca, za mna jeszcze komoda jest i nie widac okna drugiego. Dywan tymczasowy , stary jaki mialam, musze nowy kupic. w lazience w koncu zobaczylam jak swiatla swieca!! czekalam na to jak na zbawienie bo w suficie zero swiatla - znaczy tylko jedno w prysznicu, bo za duzo rur od ppieca, suszarki i diabli wiedza czego, ale super swieci, jest dobrze, plus okno reszte lazienki nie pokaze bo syf i skladzik, dzis to musze sprzatnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jego salon - moj syf i makabra, wszystko tam stoi, ale chociaz jego nabral wygladu teraz no wiec doszlismy do wniosku ze tej polki co byla w planie pod kominkiem na cala dlugosc sciany - nie bedzie. Bedzie tak jak teraz. zostanie tylko kwestia namyslenia sie czy klasc ten lupek co mamy czy kupic tamten z marmuru. Temu narazie sciana bedzie taka, oh, a la beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 bombki nie zjadl, rozwalil, pogryzl i zostawil na dywanie, drugiej dzis nie ruszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 mmika jutro mają darmową dostawę, to czekam do jutra. Ceny spisałam no i wiem, że blisko, taki mam nawyk, że zawsze sprawdzam zakładkę kontakt, nie wiem dlaczego Raz wystarczy być oszukanym, potem się węszy A tak na prawdę, to sprawdzam kontakt, jak blisko, to ew. można podjechać i pomacać. Chociaż spotykałam sprzedawców bez odbioru osobistego, tylko wysyłka wchodziła w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 beton jest ladny na scianach, ja mam jedna betonkow sciane w salonie i betonowe lazienki, znaczy sie kafle na podlodze i scianach sa ala beton.Mania a jaskinia jest chyba nizsza niz reszta pomieszczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 bombki nie zjadl, rozwalil, pogryzl i zostawil na dywanie, drugiej dzis nie ruszyl musial sie jednak troche pokaleczyc skoro dzis nie ruszyl duzy bialasek tak zrobil w pierwszym roku choinkowym, od tamtej pory bombek do paszczy nie bierze ale sciagac z choinki lubi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Tar no jaskinia to piwnica to jest w ziemi, ziemia sie zaczyna tak jak spod okien, okna dlatego male i wysoko. Jak wyciagne reke dostane sufitu. na gorze nawet jak podskocze nie dostane, mimo ze jest nizej niz macie w swoich domach. smieje sie ze beton bo pluty betonowe sa pod kafle nalozone. Beton gajny ale nie bedzie mi tam pasowal. Nie do wykonczenia scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 ale te fotki nie byly z dzisiaj, z piesem , to ze dwa dni temu robilam nie pokaleczyl sie. japa byla sprawdzona odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.12.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Blat od ławy lewituje Nogi z dywanem się zlały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.12.2017 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 nie ruszyl drugiej bo jak mu pokazalam wczoraj klapka z nogi to zwial na ogrodek, wie ze zel zrobil i ze klapek to bad news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) no ja wiem ze u ciebie nie bedzie pasowac, u mnie jest na miejscu patrzac po kuchni, zaraz ci pokaze jak moj malutki sie wyleguje na fotelu ikeowym w salonie, jak tylko fotel przywloklam to maly go zaanektowal, ostatnio przeganial z niego naszego kolege amerykanca:lol2: widzisz to spojrzenie, juz myslal ze chce go przegonic Edytowane 12 Grudnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts