Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

no, zlal sie, bo nierdzewka polerowana to jak lustro odbija, ale narazie nie mamy nic a tak nam szkoda tej lawy

M musi zrobic tymczasowa szafke pod swoje tv, bedzie docelowo wisiec ale jeszcze nie zamknal sciany pod schodami, ja jeszcze nawet mojego mikolaja nie wyciaglam stamtad i diabli wiedza co tam jeszcze w pudlach stoi.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mila ta lawa co pkazujesz calkiem fajna, tylko ja caly czas sie zastanawiam jak by ja zrobic zeby wykorzystac jednak te nogi :cool:

TAR na scianach bedzie sztukateria, do kamiennych, lukowych scian pasuja (juz wyczailam od czego google) ale do betonu racej nie, to wlasnie trza miec taki dom jak masz ty

to ci jeszcze pare pokaze to sie ubrechasz

maly w duzym kojcu, duzy w malym, czasem we dwoch spia w duzym ale obowiazkowo przykrycie byc musi :D

drzemka obowiazkowo pod kocykiem. pomijam juz fakt ze na podlogowce:lol2:

Edytowane przez TAR

do fryzjera pojdziemy po nowym roku dopiero. nie sa jeszcze az tak bardzo zarosniete, te zdjecia sa stare zaraz po fryzowaniu byly. wtedy sama je opitalalam, teraz malego do frycka daje a duzego dalej sama lece. moze w koncu nasza fryzjerka sie otworzy, bo juz mnie to z lekka meczy :cool: a zaraz po swietach jedziemy na czyszczenie zebow z kamienia, znowu fochy beda przez kilka godzin ;)

kurna wzielam sie za odgracanie mojego tv salonu na dole bo jutro z tym wielkim tv nie wyrobia na zakrecie, cos M mowil ze telwizor z pudlem jakies 180 ma a tam sciana zaraz na dole i szafka i chu wie co jeszcze naystawiane. Juz mnie o malo co krew nie zalala, najwiecej M pudel z narzedziami, jakichs walizek z czyms tam do ciecia, polowy podniesc nie moge a prosze juz drugi tydzien o powynoszenie :mad:

na dodatek okazalo sie ze przez to ze M sciany pod swoj tv przesunal ja musze szafke na pdwyrtke postawic czyli na sciane gdzie jest okno i bedzie FE, bo zaslona i tv? mialo stac na scianie bez niczego, a za kanapa zaslona mi nie przeszkadza. No ale, przez te sciany przesuniete jak wstawie nowa kanape - jest szersza od tej waskiej scianki i nie jestem happy camper. Trudno, M wyrznie kilka razy o moja ZLOTA lawe to zobaczy. Nie moge uwierzyc ze cos na zlote robie.

iii wlasnie pan i wladca wrocil do domu, zaraz zagonie do wynoszenia

1:30 w nocy a ja jeszcze nie spie :mad:

wyspa nie zrobiona, M za pozno wrocil, wzielismy sie wiec za moj pokoik tv

ale najpierw pokaze co sie dzieje jak zamiast sie wziasc za konkretna jakas robote - sie przesiaduje i z WAMI plotkuje...

IMG_6230.jpg

:rotfl:

na jednej literce nawet dziura na wylot! ale lomot w klawiature!!!

podgladowo - tylko - bo wszystko psuja sciany, zla sofka, brak zaslon i calej reszty ale jest kawalatek - i tv nie ten bo bedzie inny.

IMG_6251.jpg

IMG_6256.jpg

IMG_6263.jpg

IMG_6254.jpg

IMG_6268.jpg

tam na jedna sciane kolo komody musze cos zlotego dokupic. Lustro? obrazki? nie wiem jeszcze.

no nieeeee dywan byl specjalnie kupiony do tego pokoju :lol2:

zdjecia robilam kawalki tylko bo wszystko kolor scian psuje - dostawiona niepomalowana scianka, a reszta kremowo/granatowa. I sofka za mala. Po calosci wyglada bardzo dobrze, bylam przed chwilka na dole , pierwszy raz za dnia i bylo WOW, podoba mi sie :D

znalazlam karnisz do tego pokoju ale zaczepow nie :sick: normalnie sie wziasc i zastrzelic.

M spal juz na dole ostatniej nocy. Bo jak weszlam do Granatowego gdzie tymczasowo przebywal - pamietacie e go wypitolilam z Brazowego jak lozko kupilam) to rece zalamalam co zrobil z pokoju :mad: Wygonilam go i kazalam wypad na dol robic. Dalam mu stelaz z lozka w granatowym byle tylko wzial sie za robote i zebym miala pokuj spowrotem.

Normalnie jego sypilania na gorze bedzie w Brazowym. Ale watpie zeby chcial wrocic na gore tak fajnie jest na dole.

na dzis - bo ma wolne - ma zadanie bojowe - zrobic wyspe i szafke tymczasowa pod swoj telewior.

za to ja mam problem! a nawet dwa.

pierwszy - szafka

1cd372c6d04eaabc5febdd4ff057025a--cabinets-to-go-storage-cabinet.jpg

orginalnie miala isc do tego M salonu z TV, ale ze kupil tak wielka kanape ze zawalil pokuj - nie chce jej tam bo juz za duzo by bylo.

zastanawiam sie wiec czy bedzie pasowac w moim? obok sofki? bo nie mam jej gdzie wsadzic a nie bede sie pozbywac bo jest nowa jeszcze nie zlozona.

Musze zlozyc i zobaczyc. Jak nie to co? do Brazowego?

a drugi dylemat jest z moim rozowym fotelem z cwiekami, nie wiem czy bedzie miejsce . A nawet jak tak to jak narazie zupelnie nie pasuje do tamtej sofki :sick:

teraz jest miejsce ale jak kupie nowa kanape i przestawie meble to miejsca nie budiet, eh!