Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obcy w domu :lol2: Bajek o Mikołaju mu nie opowiadałaś, to masz szczekanie :lol2:

Wkurzyłam się na mojego kota. Łazi za mną, wprost z łóżka wyciąga i do miseczki prowadzi. W jednej miał mokre żarcie, w drugiej suche. Ale kot pod lodówką siedzi i jajecznice chce :lol2: Miski z kocim żarciem wyniosłam na schody, koty sąsiadów wyżarły zawartość a ten z dworu biegiem wrócił do domu pilnować miseczki po jajecznicy, bo jeszcze stała na podłodze. Mokre żarcie lubi tylko w galarecie, galaretę wyjada a tymi kąskami "mięsa" pluje na podłogę.

oblozylismy wyspe, M wierci dziure na kontakt

ja zaraz bede skladac krzeselko i ta szafke, odejda pudla spod schodow i moge wsadzic tam zlew do nowego blatu w kuchni

boje sie go trzymac w garazu, nierdzewka, moze w garazu byc w zimie jak tam mam bardzo zimno??? czy zardzewieje? ja tam nie wierze w te ich nierdzewki

srubki mozna kupic, bo podjechac i odrazu sa w sklepie, od producenta bym czekala z miesiac albo dluzej.

sluchajcie, znacie jakiegos debila???

bo jak nie to sie mozecie poszczycic ze znacie, a jestem nim ja :cool:

nie wiem dlaczego mi do glowy wpadlo ze srubki beda w pudeleczku badz woreczku i takowego szukalam, okazalo sie ze srubki BYLY :bash:

na tektucre rozdzielone i zafoliowane :bash:

a ja DEBIL je wyciaglam bo byly na wierzchu, uwagi nie zwrocilam i diabel ogonem przykryl :bash:

M zszedl na dol i je znalazl. No debilka jestem :cool:

no to mowie ale jak skrecic bo przeciez nie widzialam instrukcji??? i SZUKAM! jak ten debil numer dwa!

a M mowi - a nie wynioslas na gore pokazac mi czego nie ma zeby kupic??

ide sie zastrzele, nie wiem co sie dzis dzieje ze mna :cool:

M sie zlitowal i skrecil mi szafeczke, cykne potem. Ladniutka jest! wpasowala sie tam w miejsce i stoi. Narazie tam stoi. A co bedzie potem sie zobaczy.

za to zaczelam krecic nosem na budowanie szafki przez M, tymczasowej, bo jak to teraz zabejcowac??? a nic tak niskiego nie mamy, a kupowac?? skoro i tak ma zawisnac?? Koniec koncow poswiecilam swoja waska Beste z pralni :cool:

3 szafki. I teraz wszystko co tam mialam bedzie stac na pralce i suszarce w plastykowych pojemnikach. Fuj. Na wdoku. Nic tam konkretnego nie robimy bo pralnia do przerobki, ale znow trzeba Chrisa i Ricka , trzeba kable i wode poprzenosic. Wiec pralnia nadala tymczasowa.

aha wpadlam jeszcze na jeden pomysl.

zaczelam sie zastanawiac i martwic co z Pestka, czy nic sie nie stalo, czy wszystko OK, na Pinrescie tez zero odezwu dala, juz mialam @ pisac do niej ale sie okazalo ze....ona dala noge ;)

udziela sie na innych forach , u nas juz za nudno bylo - albo chowa sie zeby ani stolu nie pokazac ani kredensu i tylko podglada :cool:

ale przynajmniej jest tam gdzies

Marudzicie Kobity. Wrócę. Na razie mam tylko tyle czasu, żeby kontrolować co piszecie. A tyle piszecie, że ledwie nadążam.

Zwyczajnie się powstrzymuję tutaj, bo chętnie bym pogadała, coś mam też do wrzucenia w posty.

Kredens stoi na miejscu, ale podczas targania go uszkodziliśmy mu zawiasy.O mało drzwiczki z kryształowymiszybami nie poleciały. Ciężki, cholera. Wstawione tylko do zdjęcia. Tyle, że muszę trochę posprzątać tę fotkę, bo J świeżo pomalowaną ścianę pobrudził, a z kolumny tuż przy kredensie odłupał kawałek tynku. W ogóle bałagan, bo nie zgodził się pozbierać porozkładanych narzędzi.

Cierpliwości, please.