TAR 05.12.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 na mily dzien i wieczor psie sucharki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Te tace widuję w necie i są bardzo drogie. Złotych obrazów nie kupuj, pomaluj ściany na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Mania musiałabyś złożyć i wtedy się z nią pokręcić, ja chyba dziś nie widzę nic Jakiś dzień do niczego mam, pogoda mnie rozwala, zmęczona już jestem bardzo. A trzeba dziś ciasteczka sklecić jeszcze dla Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Widzisz Mania są tace u nas, tak jak Mmika mówi, ale ceny to jakiś żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 ile wolaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 M wyspe robi, ja wyciagalam spod schodow, no i Mikolaj tam byl, wynioslam na gore - i Manius siedzi i na niego szczeka guuuupol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2017 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Koło 300 zł. Tak +/- bo są różne. Ta 30 cm- 390zł Joana złożyłaś zamówienie? Chciałam M tablicę magnetyczną kupić, ale nie chce. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2017 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Obcy w domu Bajek o Mikołaju mu nie opowiadałaś, to masz szczekanie Wkurzyłam się na mojego kota. Łazi za mną, wprost z łóżka wyciąga i do miseczki prowadzi. W jednej miał mokre żarcie, w drugiej suche. Ale kot pod lodówką siedzi i jajecznice chce Miski z kocim żarciem wyniosłam na schody, koty sąsiadów wyżarły zawartość a ten z dworu biegiem wrócił do domu pilnować miseczki po jajecznicy, bo jeszcze stała na podłodze. Mokre żarcie lubi tylko w galarecie, galaretę wyjada a tymi kąskami "mięsa" pluje na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 ileee...???? poszlam zmierzyc te dwie co mam srebrne, tutaj na pufie 46cm - 34$ 41cm -29$ na dole zlota 39cm - 24$ :mad:zdzierstwo macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 oblozylismy wyspe, M wierci dziure na kontakt ja zaraz bede skladac krzeselko i ta szafke, odejda pudla spod schodow i moge wsadzic tam zlew do nowego blatu w kuchni boje sie go trzymac w garazu, nierdzewka, moze w garazu byc w zimie jak tam mam bardzo zimno??? czy zardzewieje? ja tam nie wierze w te ich nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 dwie zle wiesci :bash::bash::bash: M zarysowal mi bok wyspy jak puszke robil :bash: skrecilam krzeselko i zabralam sie za komodke. Tylko po to zeby odkryc ze nie ma calego pudeleczka ze srubkami, wkretami, bolcami i raczkami :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2017 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Pisz do sprzedawcy, może doślą śrubki? Rysa na boku wielka? Da się zamaskować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2017 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Zdzierstwo Mania na maksa!Mmika nie zamawiałam, zobaczę może jak młody zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 srubki mozna kupic, bo podjechac i odrazu sa w sklepie, od producenta bym czekala z miesiac albo dluzej. sluchajcie, znacie jakiegos debila??? bo jak nie to sie mozecie poszczycic ze znacie, a jestem nim ja nie wiem dlaczego mi do glowy wpadlo ze srubki beda w pudeleczku badz woreczku i takowego szukalam, okazalo sie ze srubki BYLY na tektucre rozdzielone i zafoliowane a ja DEBIL je wyciaglam bo byly na wierzchu, uwagi nie zwrocilam i diabel ogonem przykryl M zszedl na dol i je znalazl. No debilka jestem no to mowie ale jak skrecic bo przeciez nie widzialam instrukcji??? i SZUKAM! jak ten debil numer dwa! a M mowi - a nie wynioslas na gore pokazac mi czego nie ma zeby kupic?? ide sie zastrzele, nie wiem co sie dzis dzieje ze mna M sie zlitowal i skrecil mi szafeczke, cykne potem. Ladniutka jest! wpasowala sie tam w miejsce i stoi. Narazie tam stoi. A co bedzie potem sie zobaczy. za to zaczelam krecic nosem na budowanie szafki przez M, tymczasowej, bo jak to teraz zabejcowac??? a nic tak niskiego nie mamy, a kupowac?? skoro i tak ma zawisnac?? Koniec koncow poswiecilam swoja waska Beste z pralni 3 szafki. I teraz wszystko co tam mialam bedzie stac na pralce i suszarce w plastykowych pojemnikach. Fuj. Na wdoku. Nic tam konkretnego nie robimy bo pralnia do przerobki, ale znow trzeba Chrisa i Ricka , trzeba kable i wode poprzenosic. Wiec pralnia nadala tymczasowa. aha wpadlam jeszcze na jeden pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.12.2017 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 zaczelam sie zastanawiac i martwic co z Pestka, czy nic sie nie stalo, czy wszystko OK, na Pinrescie tez zero odezwu dala, juz mialam @ pisac do niej ale sie okazalo ze....ona dala noge udziela sie na innych forach , u nas juz za nudno bylo - albo chowa sie zeby ani stolu nie pokazac ani kredensu i tylko podglada ale przynajmniej jest tam gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.12.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Dobrze, że napisałaś, że Pestka "żyje". Dzisiaj też myślałam czy nie napisać do niej pw. Myślałam, że jakieś lenistwo ją zmogło. Nie tylko ty gubisz rzeczy i nie możesz znaleźć. M ciągle coś szuka Edytowane 5 Grudnia 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Marudzicie Kobity. Wrócę. Na razie mam tylko tyle czasu, żeby kontrolować co piszecie. A tyle piszecie, że ledwie nadążam.Zwyczajnie się powstrzymuję tutaj, bo chętnie bym pogadała, coś mam też do wrzucenia w posty. Kredens stoi na miejscu, ale podczas targania go uszkodziliśmy mu zawiasy.O mało drzwiczki z kryształowymiszybami nie poleciały. Ciężki, cholera. Wstawione tylko do zdjęcia. Tyle, że muszę trochę posprzątać tę fotkę, bo J świeżo pomalowaną ścianę pobrudził, a z kolumny tuż przy kredensie odłupał kawałek tynku. W ogóle bałagan, bo nie zgodził się pozbierać porozkładanych narzędzi.Cierpliwości, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Mmikka, wywal z posta to o grypie, bo coś mnie gardło drapie i będzie na Ciebie jak „dodrapie” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 no i sie znalazla:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.12.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts