Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rysa na wyspie :bash:

no nie wiem Mika czy sie cos da, najwazniejsze zeby wokolo nie zabarwilo, musze kupic kredki do mebli

najlepsze ze rznal glupa, ze "nie bylo rysy i nagle jest", myslalam ze mnie trafi, bo prosilam zeby uwazal.

jakby co zmienie bok na nowy, jakby nie dalo sie zamalowac, ale ze wiem ze tam jest wiec oczy same na to leca :cool:

IMG_6295.jpg

IMG_6282.jpg

IMG_6286.jpg

ja nie bede sprzatac zdjec :D na podlodze leza smieciory od rzniecia dziury :D

jeszcze podstawy nie obil - raczej nie ma szans dzis bo przywiezli jego nowa zabawke i siedzi i ustawia.

Nogi trzeba pomalowac, sie gryza. Ale ogolnie jest dobrze i tak jak chcialam - pomijajac blat, ktory jest wygiety w parolke przez M :cool:

piekne lustro i samo wnetrze sliczne :yes:

a niby na ktora sciane??? by to mialo byc??

blat mam juz wyceniony, za wyspe 1000$ gotowka, narazie nie mam, nadal czekam. Na ta zbytkowa gotowke :cool: A potem reszte blatow zrobie, wyspa bedzie pierwsza bo mnie wnerwia. Znaczy blat. I tak byl tymczasowy od poczatku, naczekalam sie na podlogi, doczekam i blatow.

Pestka nie wiem o jakiej szafie mowisz? jedna bedzie dopiero zbudowana na ponad 4 metry, ma byc ciemna z tymi nowymu zlotymi galkami.

A jesli chodzi o te drzwi co bylo widac ze wyglada jak szafa - to nie szafa, tam jest pompa.

O tych drzwiach mowilam ze mam wlasnie na nie pomys;. Chociaz o nalozeniu tam lustra tez myslalam.

Joana piknie to moj M teraz zeby szczerzy przy tym telwizorze, jak dziecko sie cieszy a ja w spadku dostalam 10 letni :cool: na dodatek z jakims paskiem, temu zmienic musze bo jego dni pewno policzone :cool:

moze i nawet nie mam zamiaru sie go pozbywac :no:

ja poprostu chce nowy, ten jest tylko lcd a ja chce jak M 4K :mad: boszeeeee co za kolory!!!

anyway, ten chce dac do gory do Granatowego, zeby chlopaki mialy na czym grac jak przyjada, a ja sobie wiekszy kupie :D a co, nie tylko M moze miec.

sernik robie.

z marscapone.

TARowego jeszcze nie zrobilam, nastepny na liscie jest.

kuchenki dalej nie przetestowalam, oprocz tego ze byla wlczona ponad godzine jak ja podlaczyli. eh

my w sobote jedziemy do ogrodnictwa kupic choinke, chcemy taka z korzeniem z normalnej sprzedazy a nie swiatecznej sprzedazy (bo te maja zawsze korzenie upitolone i tylko sa wsadzone do ziemi). pojedziemy juz teraz bo choineczka moze sobie postac na zewnatrz do czasu ubierania. i mysle jeszcze nad druga w oranzerii ale zalezy co bedzie w ogrodniczym.

ale wciaz nastroju na swieta nie mam, czy to sie kiedys zmieni? zawsze ta deprecha przedswiateczna. :sick: jedno co dobre - to wolne

W media expert. Ale darmowe przystawki od producenta electrolux. Mieli promocję, za zarejestrowanie robota można było wybrać 2 przystawki w prezencie.

Makaronowe już były wydane jak rejestrowałam, zamiast szatkownicy chciałam do lazanii, z myślą o traktowaniu jej jako wałkowarka , raz w roku, do faworków :)

przystawka-do-szatkowania-electrolux-accessoryes_317683_1962837_1875x1362w50.jpgprzystawka-do-mielenia-miesa-electrolux-accessorymg_317685_1962867_1260x1575w50.jpg

Edytowane przez mmikka