joana_ 11.12.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Cisza jak makiem zasiał Przyszły okucia i się załamałam, ale zadzwoniłam do sklepu i pan mi pomógł bardzo, bo już myślałam,że zawiasy będę musiała odsyłać. Przy okazji się dowiedziałam,że prowadnice drewniane można porysować ołówkiem i będą lepiej chodziły. Pan mówi,że trochę brudzi, ale przy moim kolorze szafki nie ma to znaczenia. Kluczynka chyba trochę za stylowa mi się wydaje, no i musiałabym powiększyć ciutkę otwór do niej ( jest wciskana) więc siedzę na stronie sklepu i dalej myślę. No i zapomniałam o kluczyku, mój nie pasuje. Więc znowu problem, bo dwa zamki są dobre, dokupiłam tylko jeden, a będę musiała mieć dwa kluczyki do jednej szafki. Wszystko mam ostatnio pod górkę :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 W sobotę dostałam @ od producenta mojego robota żebym oceniła produkt. Wczoraj dostałam następnego, że znów mnie zapraszają do oceny produktu, ale wg.regulaminu. M się ze mnie śmieje, że za karę przystawek mi nie przyślą. Najlepsze są samopojawiąjące się tytuły oceny- najlepszy zakup pod słońcem i tym podobne peany. U nas też pod górkę, znów nam ktoś walnął auto gdzieś na parkingu. Wchodzi na to, że każde wsiadanie i wysiadanie z auta powinno wiązać się z oglądaniem go i szukaniem dziury w błotnikach czy drzwiach Ołówek zapamiętam, wiosną pomażę moją szufladę, może latem da się otworzyć. W nas wiosna, wczoraj nawiało nam pod dom wór liści. Przyjemnie było grabić, jest 10* i ciepły wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2017 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Ja ostatnio spod sklepu nie ruszyłam z własnej winy. Wycyckałam benzynę do zera i na gazie nie chciał odpalić, oprócz tego akumulator. Już raz, jeżdżę na krótkie trasy i się nie ładuje. Więc ostatnio nie miałam potrzeby ruszać gdzieś dalej i zapomniałam , żeby go pogonić trochę na dłuższy spacer Całe szczęście, że fajny mechanik był blisko i mi pomógł, za darmo dodam. Mmika zapytałam gościa o taśmę do szuflad co Mania pokazywała a on mi ten patent sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 u mnie -12 i snieg wczoraj odssniezalam. Sasiadka w koncu maszyne do odsniezania kupila, tylko ciekawe kto ja bedzie pchal, one sily nie maja a zieciu w szkole policyjnej caly tydzien wczoraj caly dzien robotaa jakas byla, ale mam w koncu dwa zyrandole powieszone. Ten co mial byc do fioletowego koniec koncow zawisl u mnie w jaskini wiec dokupilam inny do Fioletowego, w czwartek ma przyjsc. I juz wszedzie beda sciagniete wiatraki i beda normalne lampy. Na aukcjach wypatrzylam lampe na boczny stolik pasujaca do mojej lawy i tacki na dole, wiec mam zamiar sie przyczaic. No i szylam caly dzien, pakowalam reszte zabawek i na koniec juz osleplam a kark odpadal od schylania glowy, bo jeszcze prasowanie bylo zaslon i foranek. Wymieklam o osmej wieczorem sernik zrobilam wyszedl Mika ja tez tak mialam ze jak wypelnie ankiete to dostane odkurzacz do oceny nowy (robota), podeslal mi facet specjalnego linka do tych ocen. Wypelnilam. Odkurzacza nigdy nie dostalam Gdybys nie napisala o tym to juz zapomnialam. Joana to co? musisz cos odsylac czy musisz jechac i dokupic bo juz sie pogubilam. Sprawdze ten olowek na czarnej komodzie bo nie kupilam jeszcze tych tasm poslizgowych, tez o nich zapomnialam. dzis mam do uszycia poduchy dla M na sofe na dol i nalozyc plotno na rame, M w koncu mi ja wczoraj zrobil. Jesli mam zszywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 wyszedl ale czy smakowal???? tak robicie tego sernika, ze mi małzon wypomnial ze jemu nie robie, tylko raz do roku na swieta ale jak mu pieklam ostatnio babeczki lawe czekoladowa to juz nie pamieta. ciuciek jeden:razz: to mu odpowiedzialam, ze moge mu zrobic sernik w kazdej chwili ale nie mam produktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 smakowal :D tylko rodzynek nie mialam wiec nastepnym razem dodam bo pan M sobie zazyczyl TAR sernikiem ochrzcilam piekarnik bo upieczenie ciasta najwazniejsze a przepis super latwy, gdybym wiedziala ze takie latwe sa pieczone serniki to dawno bym robila, a tutaj, na staorsc dopiero pierwszy w zyciu upieklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Doriko mam fotki, niestety za dnia nadal nici z tego, na zywo okiem widac ze granat ale na zdjeciu nawet zz lampa nawet ciemno wylazi, nie mam slonca, ciemnica na dworzzu, czekalam az do dzis i dupa, ale chociaz wieczorem widac lepiej ja mam szare sciany tez to inaczej z bialymi bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 taka wypatrzylam pod kolkami sa lustra postarzane lampa kosztuje 450$ plus podatek ehhh, wiec moze uda mi sia ja taniej wygrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Mania zawiasy ok, z kluczynką mam problem, bo ona wciskana jest i bym musiała otwór powiększyć, a coś nie widzę w garażu czym bym to mogła zrobić. Mania widziałaś gdzieś na żywo jak wygląda ta złota farba Fusion? Myślałam jeszcze nad Autentico, to kredowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 a musisz miec ta kluczynke? same galki nie stykna?? nie nie widzialam, tylko na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Mania sciagnełam ci filtr lampowy i widac granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 oooo no widzisz jak piknie tak za dnia wyglada, jak nie ma cimnicy za oknem i palic swiatla nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Bez kółeczek jest eleganciajsze Qrczę, tylko jak TAR filtr ściągnęła, to mnie się wydają przy tych granatowych zasłonach szare ściany zielonkawe Z filtrem było w beż. Czy te szare ściany to ciepły kolor? Bo do granatu lepsze byłyby zimne, takie szare-szare. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Ładnie wyglądają te zasłony, lampa też bardzo ładna, choć cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Zapomniałam napisać, że na 2018 rok najmodniejszy kolor to fiolet Ultra Fiolet https://www.pantone.com/color-of-the-year-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Bez kułeczek jest eleganciajsze Qrczę, tylko jak TAR filtr ściągnęła, to mnie się wydają przy tych granatowych zasłonach szare ściany zielonkawe Z filtrem było w beż. Czy te szare ściany to ciepły kolor? Bo do granatu lepsze byłyby zimne, takie szare-szare. juz nie wiem my chyba mamy inne widzenie. bo z filtrem byly wlasnie zielonkawe a bez filtra wyszly mi idealnie szare, przynajmniej na moim monitorze tak to widac. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 tu inne zdjecie bez filtra, ja nie widze zieleni (moze to od koloru oczu zalezy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 u mnie na compie tez sa szarejak swiatlo nad stolem sie palilo bylo cieplej ale farba jest zimny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2017 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 jak sciagasz te filtry????????????????????? moze nastepnym razem przy wklejaniu bym byla w stanie orginalne kolory wkleic a nie zafiltrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 najprosciej w picasie zaznaczasz automatyczny kolor, zazwyczaj wylazi tak jak naturalne. ale opcje sciagania filtrow sa w wielu programamch graficznych np. w fotoszopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts