Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Cisza jak makiem zasiał:(

Przyszły okucia i się załamałam, ale zadzwoniłam do sklepu i pan mi pomógł bardzo, bo już myślałam,że zawiasy będę musiała odsyłać. Przy okazji się dowiedziałam,że prowadnice drewniane można porysować ołówkiem i będą lepiej chodziły. Pan mówi,że trochę brudzi, ale przy moim kolorze szafki nie ma to znaczenia. Kluczynka chyba trochę za stylowa mi się wydaje, no i musiałabym powiększyć ciutkę otwór do niej ( jest wciskana) więc siedzę na stronie sklepu i dalej myślę. No i zapomniałam o kluczyku, mój nie pasuje. Więc znowu problem, bo dwa zamki są dobre, dokupiłam tylko jeden, a będę musiała mieć dwa kluczyki do jednej szafki.

Wszystko mam ostatnio pod górkę :bash::bash::bash:

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sobotę dostałam @ od producenta mojego robota żebym oceniła produkt. Wczoraj dostałam następnego, że znów mnie zapraszają do oceny produktu, ale wg.regulaminu. M się ze mnie śmieje, że za karę przystawek mi nie przyślą. :D Najlepsze są samopojawiąjące się tytuły oceny- najlepszy zakup pod słońcem i tym podobne peany.

U nas też pod górkę, znów nam ktoś walnął auto gdzieś na parkingu. Wchodzi na to, że każde wsiadanie i wysiadanie z auta powinno wiązać się z oglądaniem go i szukaniem dziury w błotnikach czy drzwiach :cool:

Ołówek zapamiętam, wiosną pomażę moją szufladę, może latem da się otworzyć.

W nas wiosna, wczoraj nawiało nam pod dom wór liści. Przyjemnie było grabić, jest 10* i ciepły wiatr.

Ja ostatnio spod sklepu nie ruszyłam z własnej winy. Wycyckałam benzynę do zera i na gazie nie chciał odpalić, oprócz tego akumulator. Już raz, jeżdżę na krótkie trasy i się nie ładuje. Więc ostatnio nie miałam potrzeby ruszać gdzieś dalej i zapomniałam , żeby go pogonić trochę na dłuższy spacer :) Całe szczęście, że fajny mechanik był blisko i mi pomógł, za darmo dodam.

Mmika zapytałam gościa o taśmę do szuflad co Mania pokazywała a on mi ten patent sprzedał :)

u mnie -12 i snieg :lol2:

wczoraj odssniezalam. Sasiadka w koncu maszyne do odsniezania kupila, tylko ciekawe kto ja bedzie pchal, one sily nie maja a zieciu w szkole policyjnej caly tydzien

wczoraj caly dzien robotaa jakas byla, ale mam w koncu dwa zyrandole powieszone. Ten co mial byc do fioletowego koniec koncow zawisl u mnie w jaskini wiec dokupilam inny do Fioletowego, w czwartek ma przyjsc. I juz wszedzie beda sciagniete wiatraki i beda normalne lampy.

Na aukcjach wypatrzylam lampe na boczny stolik pasujaca do mojej lawy i tacki na dole, wiec mam zamiar sie przyczaic.

No i szylam caly dzien, pakowalam reszte zabawek i na koniec juz osleplam a kark odpadal od schylania glowy, bo jeszcze prasowanie bylo zaslon i foranek. Wymieklam o osmej wieczorem :cool:

sernik zrobilam :yes:

wyszedl :D

Mika ja tez tak mialam ze jak wypelnie ankiete to dostane odkurzacz do oceny nowy (robota), podeslal mi facet specjalnego linka do tych ocen. Wypelnilam. Odkurzacza nigdy nie dostalam :lol2: Gdybys nie napisala o tym to juz zapomnialam.

Joana to co? musisz cos odsylac czy musisz jechac i dokupic bo juz sie pogubilam.

Sprawdze ten olowek na czarnej komodzie bo nie kupilam jeszcze tych tasm poslizgowych, tez o nich zapomnialam.

dzis mam do uszycia poduchy dla M na sofe na dol i nalozyc plotno na rame, M w koncu mi ja wczoraj zrobil. Jesli mam zszywki :cool:

wyszedl ale czy smakowal????:lol2:

tak robicie tego sernika, ze mi małzon wypomnial ze jemu nie robie, tylko raz do roku na swieta :cool: ale jak mu pieklam ostatnio babeczki lawe czekoladowa to juz nie pamieta. ciuciek jeden:razz: to mu odpowiedzialam, ze moge mu zrobic sernik w kazdej chwili ale nie mam produktow :lol2:

smakowal :D:D

tylko rodzynek nie mialam wiec nastepnym razem dodam bo pan M sobie zazyczyl :D

TAR sernikiem ochrzcilam piekarnik bo upieczenie ciasta najwazniejsze :D

a przepis super latwy, gdybym wiedziala ze takie latwe sa pieczone serniki to dawno bym robila, a tutaj, na staorsc dopiero pierwszy w zyciu upieklam :D

Doriko mam fotki, niestety za dnia nadal nici z tego, na zywo okiem widac ze granat ale na zdjeciu nawet zz lampa nawet ciemno wylazi, nie mam slonca, ciemnica na dworzzu, czekalam az do dzis i dupa, ale chociaz wieczorem widac lepiej

IMG_6490.jpg

IMG_6500.jpg

IMG_6502.jpg

IMG_6505.jpg

IMG_6508.jpg

IMG_6507.jpg

ja mam szare sciany tez to inaczej z bialymi bedzie

Bez kółeczek jest eleganciajsze :yes:

Qrczę, tylko jak TAR filtr ściągnęła, to mnie się wydają przy tych granatowych zasłonach szare ściany zielonkawe :(

Z filtrem było w beż. Czy te szare ściany to ciepły kolor? Bo do granatu lepsze byłyby zimne, takie szare-szare.

Edytowane przez pestka56

Bez kułeczek jest eleganciajsze :yes:

Qrczę, tylko jak TAR filtr ściągnęła, to mnie się wydają przy tych granatowych zasłonach szare ściany zielonkawe :(

Z filtrem było w beż. Czy te szare ściany to ciepły kolor? Bo do granatu lepsze byłyby zimne, takie szare-szare.

juz nie wiem my chyba mamy inne widzenie. bo z filtrem byly wlasnie zielonkawe a bez filtra wyszly mi idealnie szare, przynajmniej na moim monitorze tak to widac.

Edytowane przez TAR