Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja kosztowała 90-100zł dokładnie nie pamiętam. Niedawno w lidlu była taka. Można też kupić w każdym budowlanym czy w necie ale troszkę drożej.

Taką aw necie znalazłam ale nie wypowiem się co do jej jakości bo to pierwsza z brzegu jaka mi w oko wpadła klik

Jak masz wkrętarkę to możesz też kupić takie końcówki do szlifowania odpowiedniej wielkości. Może mniej precyzyjnie ale na pewno lepiej niż nożem.

Edytowane przez Doriko

Joana, tu masz wybór w różnych cenach https://allegro.pl/listing?string=Mini%20wiertarka&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-hou-1-4-1003 Edytowane przez pestka56

O jakiej rurce mówisz, Doriko?

Dawno temu używałam wiertarki dentystycznej. To było bardzo wygodne, bo w ręku trzymałam tylko końcówkę, a silniczek był osobno. Można też było naciskając nogą pedał sterować prędkością obrotów.

jednym slowem piszcie list do Mikolaja :rolleyes:

wiecie jak mnie zasypalo? jak drzwi wczoraj otworzylam to mi snieg do domu wpadl :bash: z obu stron. Rano sie pomeczylam wczoraj lopalata ale wieczorem juz nie dalam rady i kazalam M maszyna wyjechac, bo co ja mam sie meczyc i machac z ozorem na wierzchu jak maszyna w garazu ;)

U nas ciepło. Krety nowe kopce robią. Z zaniedbanego skwerku znów liści nawiało, drugi wór pewnie nagrabię.

Koleżance pomagaliśmy szafę skręcić, na koniec M okulary spadły i pobiły się. Pojechał do optyka nowe robić.

Żarówka w aucie się przepaliła (drogie jak diabli) i ciągle jakieś niespodziewane wydatki wyskakują :rolleyes:

Zamawiałam 2 prezenty w jednym sklepie, jeden odesłałam, Wchodzę teraz na konto i patrzę, że sklep zwrócił mi kasę jakbym oba zwróciła.

Będziemy się kasą przerzucać jak śnieżkami:)

u mnie -18C , ale chociaz juz nie pada i niebo niebieskie

w zeszlym roku w grudniu tak cieplo mialam, trawa jeszcze rosla :rolleyes:

Mika a ten sklep pamietasz co pisalam ze mi zakosil kase i poduszki nie poslal? zamowienie bylo zlozone 3 listopada.

wyslalam dwa @, w jednym policja postraszylam, w drugim od zlodzieji zwyzywalam ;)

poslali poduszke WCZORAJ. Dzis ma przyjsc, zobaczymy czy bedzie poduszka czy kupa papieru w srodku ;)

Kolatki - kupione 24 listopada, gosciu na poczte zaniosl 9 grudnia ;) dopiero wczoraj wylecialy :bash: przyjda po nowym roku i to pozno, mam nadzieje ze moj KA dzis za to przyjdzie.

i jeszcze cos bylo ale zapomnialam co.

a zarowki tez nam ida, w duzym aucie, non stp, M zmienia co miesiac, gora co dwa, jakies zwarcie sie musi robic i je palic ;)

ale mam zawalony korytarz na gorze bo tam pudla leza, jak chodze to musze uwazac zeby sie palce nie przywalic :cool:

a ja mialam pytac: Joana a dlaczego starych zawiasow nie zostawilas?? ja zawsze zostawiam tylko maluje je

poduszka przyszla uffff....chcialam zobaczyc jak wyglada, wyglda tak jak potrzebuje, teraz jeszcze druga potrzebuje, w innym sklepe musze kupic, na szczescie taka sama bedzie bo z tego samego miejsca biora.

moje zabawki przyszly :D

zaraz wkleje

jeszcze czekam na zyrandol