joana_ 12.12.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Pestka ostatnie cienkie wiertełko w domu, właśnie wczoraj złamałam, a tak pięknie szła nim robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Moja kosztowała 90-100zł dokładnie nie pamiętam. Niedawno w lidlu była taka. Można też kupić w każdym budowlanym czy w necie ale troszkę drożej. Taką aw necie znalazłam ale nie wypowiem się co do jej jakości bo to pierwsza z brzegu jaka mi w oko wpadła klik Jak masz wkrętarkę to możesz też kupić takie końcówki do szlifowania odpowiedniej wielkości. Może mniej precyzyjnie ale na pewno lepiej niż nożem. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Mam wkrętarkę popatrzę czy są jeszcze w lidlu, taka rzecz zawsze mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Joana, tu masz wybór w różnych cenach https://allegro.pl/listing?string=Mini%20wiertarka&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-hou-1-4-1003 Edytowane 12 Grudnia 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Mi zależało na tej rurce. Za jej pomocą można wygodnie i precyzyjnie wiercić czy szlifować. Oczywiście wszystko zależy od preferencji własnych.Moim zdaniem, jeśli miałabyś kupować takie proste urządzenie jak te najtańsze to lepiej kupić same końcówki i użyć wkrętarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 O jakiej rurce mówisz, Doriko?Dawno temu używałam wiertarki dentystycznej. To było bardzo wygodne, bo w ręku trzymałam tylko końcówkę, a silniczek był osobno. Można też było naciskając nogą pedał sterować prędkością obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 To właśnie coś jak to dentystyczne. Mega wygodne, polecamhttp://i.imgur.com/TSImUOn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 faktycznie A jest jakiś stojaczek do silniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 w tym moim nie było w zestawie ale widziałam takie co miały. W tym linku co wklejałaś teź widziałam sam stojak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba trzeba kupić osobno A jak ty tego używasz bez stojaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Wieszałam na czymś albo kładłam. To nie wibruje więc się samo nie porusza ale stojak warto mieć dla wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 A tu z pedałem do sterowania prędkościąhttp://allegro.pl/mini-frezarka-szlifierka-grawerka-wiertarka-i7033135053.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Patrzyłam na protetyczne. Są 5-6 razy droższe i brzydkie, ale mają od 15 tys. obrotów w górę. Mój malutki drill tyle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 jednym slowem piszcie list do Mikolaja wiecie jak mnie zasypalo? jak drzwi wczoraj otworzylam to mi snieg do domu wpadl z obu stron. Rano sie pomeczylam wczoraj lopalata ale wieczorem juz nie dalam rady i kazalam M maszyna wyjechac, bo co ja mam sie meczyc i machac z ozorem na wierzchu jak maszyna w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 U nas ciepło. Krety nowe kopce robią. Z zaniedbanego skwerku znów liści nawiało, drugi wór pewnie nagrabię. Koleżance pomagaliśmy szafę skręcić, na koniec M okulary spadły i pobiły się. Pojechał do optyka nowe robić. Żarówka w aucie się przepaliła (drogie jak diabli) i ciągle jakieś niespodziewane wydatki wyskakują Zamawiałam 2 prezenty w jednym sklepie, jeden odesłałam, Wchodzę teraz na konto i patrzę, że sklep zwrócił mi kasę jakbym oba zwróciła. Będziemy się kasą przerzucać jak śnieżkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 u mnie -18C , ale chociaz juz nie pada i niebo niebieskie w zeszlym roku w grudniu tak cieplo mialam, trawa jeszcze rosla Mika a ten sklep pamietasz co pisalam ze mi zakosil kase i poduszki nie poslal? zamowienie bylo zlozone 3 listopada. wyslalam dwa @, w jednym policja postraszylam, w drugim od zlodzieji zwyzywalam poslali poduszke WCZORAJ. Dzis ma przyjsc, zobaczymy czy bedzie poduszka czy kupa papieru w srodku Kolatki - kupione 24 listopada, gosciu na poczte zaniosl 9 grudnia dopiero wczoraj wylecialy przyjda po nowym roku i to pozno, mam nadzieje ze moj KA dzis za to przyjdzie. i jeszcze cos bylo ale zapomnialam co. a zarowki tez nam ida, w duzym aucie, non stp, M zmienia co miesiac, gora co dwa, jakies zwarcie sie musi robic i je palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 podlogi w sypialni na swieta nie bede miec niestety. Wpadly duze roboty i M zajety az do samych swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Mania, na Święta idziesz na dół, będziesz miała nową podłogę Dobrze, że M ma robotę, szybciej blaty będziesz miała Joana dalej dziurę wiercisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 ale mam zawalony korytarz na gorze bo tam pudla leza, jak chodze to musze uwazac zeby sie palce nie przywalic a ja mialam pytac: Joana a dlaczego starych zawiasow nie zostawilas?? ja zawsze zostawiam tylko maluje je poduszka przyszla uffff....chcialam zobaczyc jak wyglada, wyglda tak jak potrzebuje, teraz jeszcze druga potrzebuje, w innym sklepe musze kupic, na szczescie taka sama bedzie bo z tego samego miejsca biora. moje zabawki przyszly zaraz wkleje jeszcze czekam na zyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Mika ze na dol ide na swieta masz na mysli na dol "NA DOL" do jaskini ?? powiedzialam Mlodej ze jak bede miala dosc latania, wrzakow itp to ide wlasnie na gore, do sypialni i zamykam sie na 4 spusty, maja tu byc dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts