mania1220 13.12.2017 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 garnek u nas kupilam, ale wiezy do mieszania nie moglam znalezc, a jak znalazlam to za iebotyczna cene, zreszta garnek tez tani nie jest. Mowilam ze wiezyczke dokupie potem, ale wypatrzylam na ebay'u w US za tanioche - 49$ Noweczka w orginalnym pudle. Problem tylko taki byl ze inny kolor bo czarna, ale na blacie trzymac nie bede tego gara tylko wyciagac do pichcenia wiec nie gralo mi roznicy. Wazne bylo zeby taniej bylo. Te garnki sa sprzedawane jako koplet z mieszadlem badz bez. Bo pichcac w tym garnku mozna jak w zwyklym tego typu. I jest jak z prezerwatywa - mozna z albo bez (mieszadla). Ale chcialam bo wtedy nie musze pamietac zeby mieszac lycha co jakis czas. z tylu widac robota to mozna porownac a to metalowe to wkladka, jest na dwie strony, w jedna manke jest na sztuke miesa a w druga na robienie na parze - jeszcze nie dotarlam do instrukcji wiec nie wiem co z czym. zaczepiaja sie pod spodem przykrywka sie robi bardzo goraca , na raczcce jest guma pod spodem - na szczescie garnek ze srodka tez goracy, do niego trzeba scierke jakby sie chcialo wyciagnac bo mozna wyciagnac i na stole postawic opcje mieszania sa super bo mozna 3 rozne predkosci nastawic i jak czesto. jedno mi sie nie podoba. Zaczeli teraz robic z tej nierdzewki, nie ma tej takiej powloki jak maja roboty i moj czajnik. Chcialam drugi czajnik dokupic to nie ma, jest tylko ta szczotkowana nierdzewka. Fuj. Paluchy zostaja. Latwo zarysowac . TAR i jak? ja nie zaluje zakupu. Zaraz go wyszoruje bo narazie sama wode grzalo i smierdzi w domu nowoscia, cos dzisiaj upichce. Juz wiem, gulasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Sprawdziłam u nas, ten garnek + mieszadło prawie 2000 zł kosztuje. Bardzo drogi. Rób ten gulasz i niech się miesza:) Kiedyś piasałam, że kupiłam wolnowar, robiłam polędwiczkę i spaliłam ją dokumentnie Zapomniałam, że miałam w sezonie śliwkowym powidła zrobić. Kilka dni temu dusiłam w nim mięsa na pasztet, super wyszły. W sumie, to niepotrzebnie go kupiłam. Miejsca nie mam do przechowywania gadżetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 wiem Mika, sprawdzalam ceny w Polsce, mina mi zzedla cena tutaj u mnie za sam garnek 350-399, teraz jest na przecenie za 269 (wszystko plus podatek jeszcze), wiezyczki nie ma NIGDZIE, nie znalazlam tez kompletu, nawet w KA na stronie, tylko na amerykanskim rynku. ich normalne wolnowary sa o polowe tansze. No ale wolnowar nie zrobi to co ten garnek, w tym roznica. I ne maja mieszadel. Mika jak to spalilas? nie ustawilas sobie czsu i temperatury? jak to niepotrzebnie jak zrobilas miecho na pasztet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Kompletna rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Spaliłam, bo dałam za długi czas. Na jedną polędwiczkę wieprzową nastawiłam jak na szynkę, ze słusznej wielkości świnki:) Urządzenie kupiłam wiosną, użyłam 2 razy. Kupowałam z myślą, że pojedzie z nami na Mazury, na agroturystykę. Planowy wyjazd z siostrą i koleżankami musieliśmy odwołać. Później pojechaliśmy tam tylko z siostrą na weekend. Do tej pory mamy ubaw z koleżanki, podczas pobytu z moją siostrą, czajnik elektryczny postawiła na gazie i musiała odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Pestka, wystawiłaś rachunek za robotę? Klient przyjął go na klatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Jeden przyjął, ale ma 2 tygodnie na zapłacenie. Drugi coś już za długo myśli, a ja bez kasy przed samymi świętami To jest dopiero dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Dzisiaj jak napisałam maila do sklepu, że za dużo mi kasy przelali (o ok. 200zł) to pani 2 @ mi wysłała z podziękowaniami. Niby taki drobiazg, a cieszy obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 dwa tygodnie - chcialabym tak ja mam 9 tygodni Mika tak mialam w polskim sklepie. Znamy ich. czasem sie spotykamy. gadal i gadal i gadal, japaczka mu sie nie zamykala i tak policzyl ze za alo policzyl. nawet by nie wiedzial kiedy i jak sam sobie manko zrobil , a ze patrze zawsze jak wbijaja ceny to mu zwrocilam uwage. No nie bede znajomego oszukiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 garnek gotuje genialnie w kuchni mam czysciej i na kuchence niz jak robie gulasz w garnku na kuchence. strzal w 10tke nawet jesli jest to rozpuszczony zakup jak to pestka mowi no ale ja jestem rozpuszczona dzis bede walczyc o lampe. Wczoraj cos fajnego stracilam na licytacji bo chcialam byc cheap - mimo ze wiedzialam ile to kosztuje dzis sie nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Mania, jak kraść, to miliony Wyobrażam sobie, jakby mi było głupio, gdyby do mnie napisali żebym im kasę oddała. A mogłoby tak być, bo nieraz nie zaglądam na konto 2-3 tygodnie. Mój pan oszust od robota się przypomniał, też zuczciwiał ostatecznie:) Robisz gulasz? Czytam, że robisz i masz czysto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Rozpustna, Manieczko jesteś. Rozpuszczona może też, ale... Kobitki, jak Wam się podoba bomberka z takimi wzorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Dokladnie Mika, miliony !juz ugotowany, teraz nastawione na utrzymanie ciepla, merda se co jakis czas i czeka az M wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Pestka..................FUJ ! kojarzy mi sie ze sweterkami jakie tutaj sprzedaja, jak znajde fotki to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To jest szczyt mody na wybiegach. Popatrz na runwayu Vogue, najlepsi krawcy takie robią. Idzie jak świeże bułeczki.Ale te nie są przeze mnie wymyślone. https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2018-menswear/paul-smith/slideshow/collection#25 ta i następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Właśnie, chciałam zapytać czy to twój wzór? Nigdy takiej kurtki nie miałam, tzn. bomberki. Gdzieś czytałam, że modne są. Czy to jest dawna "szwedka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 ciuchy tak, przeciez nawet moj Mlody latal po wybiegu w takich ale nie kurna KURTKA BOMBKA< noz szkaradztwo, mam nadzieje ze nie kupujesz nikomu na prezent takie kurtki - bomboniery - to moda lat 80tych i teraz to sie mi z menelami na dworcu kojarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 raperzy takie nosza, bombki , ale nie normalni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Nie kupuję, ale robię wzory na nie.Raperzy noszą trochę inne z innymi wzorami. Na pewno żaden by takiej nie założył. Natomiast celebrytki, modowe blogerki je bardzo lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2017 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 nie chodzi mi o wzory u raperow, bo wzory sa ladne, chodzi mi o kurtke bombke. nie mow, teraz cala Polska na bazarach bedzie obwieszona w takich kurtkach?? kiedys tez takie bombery ze skory byly modne. Tutaj jak sie widzi kogos w takiej skorzanej wiadomo ze albo Polak albo Rusek. Serio. celebrytki i blogierki to akurat sie na modzie znaja lepiej podsun temu komus pomysl na ciuchy w takie wzory a nie te kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts