mmikka 14.12.2017 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Pestka, udanych łowów :wiggle: Kiedyś byłam w tkmaxx po 6 grudnia, puste półki były. Wszystko było wykupione. Joana, domek młodego połamało? Niedawno pytałam, to tym młodym co dach orkan porwał na koniec października, gmina jeszcze rządowego odszkodowania nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 A no połamało poleciały mi łzy normalnie. Taki fajny był, duży nigdy żaden wiatr go nie ruszył, bo był osłonięty lekko ścianą domu. Zatrzymał się na płocie, i kawałki dachu powpadały do sąsiadki i okiennica z jednego okna Mmika politycy to tylko jeżdżą sobie zdjęcia robić w takich domach, ale już to czy te odszkodowania zostaną wypłacone to im wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Faktycznie w Tkmaxx-ie mają wyprzedaż w grudniu, też kiedyś pamiętam, że pustki straszne były, ale i parę fajnych okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.12.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 W W-wie są 2 TK-Maxy. Byłam wcześniej, ale niestety jeszcze kasy nie miałam. Zobaczymy. Dziewczyny, lećcie pędem do Waniliany. Kupiła fajny stół i zaczęła pokazywać wykończenie kuchni. Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2017 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 wstalam. Znioslam psa na dol (nadal po schodach nie zlazi), zrobilam kawe. Pies sie polozyl nie chcial isc jeszcze siku. Prz drugiej kawie - otworzylm drzwi i mowie Manius codz siku. A manius co?? podbiegl do kanapy i podniosl noge i LEJE na ta moja skorzana kanape huklam na niego, polozyl sie na podlodze na plszczke. Zlapalam wywalilam na dwor i (odrazu pod slupki polecial a potem na dol na ogrodek) a ja w te pedy do kanapy myc;) no jak mogl mi oblac moja kanape!! to bylo dzis. a wczoraj: Mlodej maz polecial do Polski bo nie byl 7-8 lat no i jego rodzice wrocili bo ojciec chory, wspominalam. Dwoje malych nierozumialo, ale Natki i Nikus podobno czana rozpacz byla! Mloda nie mogla ich uspokoic, mowila ze nigdy tak nie plakali. Natki sie jej zapytala czy musza teraz nowego tate kupic.... :lol2: biedna! ale ze wymyslila - kupic nowego tate Mowie Mlodej - idz na lokalne, moze jaka wkurzona zona oddaje meza za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2017 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 u mnie zimno, z wiatrem -22c nastepna burza sniezna idzie may the Force be with you........bo trzeba zaciecia i sily do tych sniegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.12.2017 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Teraz twój M będzie miał powód żeby na podłodze leżeć, a nie na osikanej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2017 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Mania jakoś nie zarejestrowałam wcześniej, że mąż twojej młodej jest Polakiem Twój pupil chciał powiedzieć, że to jego kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.12.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Maniutek może wkurzył się na ciebie za coś. Koty tak potrafią, jak im coś bardzo nie pasuje. To Ty z tą szuflą? My jedno odśnieżanie zaliczyliśmy, a ja cały ogród otrząsnąć musiałam z mokrego śniegu. jak suchy, bo mróz to fajnie odśnieżać, ale taki mokry jak był tragedia. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.12.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Pestka, popłakałam się ze śmiechu :lol2::lol2: Za wąska ulica, to nie Mania. Już widzę jak dyskotekowy sąsiad z dachu spada, widząc Jedi odśnieżające Mańki podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.12.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 To nie ulica tylko chodnik. Myślę że nawet jeśli to nie Mania to już zamówiła sobie ten strój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.12.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Maniu a ty dla córki chciałabyś takiego co go za darmo oddają? Twoja wnusia myśli że Polska to koniec świata albo i dalej. Albo że to zaświaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.12.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Pestka byłaś w tkmaxx- ie? Ja byłam dzisiaj, kupiłam tylko świecznik za 20 zł U nas jeszcze nie ma wyprzedaży, te półki puste to chyba w styczniu, coś mi sie pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.12.2017 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 no, taki na czas nieobecnosci orginalu, byle poszedl i zarobil, kase przyniosl i zakupy stroju nie mam, sprzydalby sie, nie tylko na snieg bo to nieustajaca bitwa ale by sie sprzydala bo Mloda zjezdza tu w niedziele - bedzie sie dziac, barykady budowac trza a TAR co? nadal ma dolujace PMS?? TAR wylaz i pokazuj brzozke oswietlona i choinki co mialas w zeszla niedziele robic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Tar pisała, że chora do roboty lata, musi odpocząć dziewczyna. Przykręciłam zawiasy, umordowałam się jak głupia, kupiłam w castoramie nowe, z kolumienką , ale skrzydełka mają nieco cieńsze, więc mnie wydłubywania było. Wczoraj zrobiłam listę na zakupy świąteczne, rano młody mi ją posiał. Tracę siły! Mam nerwa i lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 magnes i kartka na lodowke , wysoko zeby nie dostal wstalam niedawno, zalamalam sie - tyle sniegu musze zaraz isc z lopata wykopac tunele dla piesa na ogrodku, ale najpierw przez taras sie musze przekopac. No i stoje sobie w drzwiach z kawa pierwsza i patrze leci cos przez moj ogrodek, duze, siada na drzewie mi - a to znow jastrzab to juz 3 rok z kolei przylatuje. Joana pokaz te zawiasiki na szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 wiem co TAR pisala bo czytam u niej, ale dola tez miala, chcialam ja podpuscic zeby sie odezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 No, byłam w tym TK-Maxie i szlag mnie nieco trafił. Towaru masa, półki się uginają, ale wszystko w porównaniu do tego samego okresu rok temu jest o 30% droższe. Wydałam kupę kasy, bo nie lubię robić prezentów byle jakich i tylko kilka uważam za takie z pomysłem. Wyśledziłam ładne kryształowe gałki do drzwi. Niektórych nawet uzbierałoby się 18 sztuk jednakowych, ale opakowania tak pouszkadzane, że po prostu wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 chcialas zmienic galki? czy na prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A ja wypatrzyłam świecznik , wysoki stojący kilku ramienny, ale 400 zł nie dam. Mania mam lodówkę w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts