Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A no połamało :( poleciały mi łzy normalnie. Taki fajny był, duży nigdy żaden wiatr go nie ruszył, bo był osłonięty lekko ścianą domu. Zatrzymał się na płocie, i kawałki dachu powpadały do sąsiadki i okiennica z jednego okna :)

Mmika politycy to tylko jeżdżą sobie zdjęcia robić w takich domach, ale już to czy te odszkodowania zostaną wypłacone to im wisi

W W-wie są 2 TK-Maxy. Byłam wcześniej, ale niestety jeszcze kasy nie miałam. Zobaczymy.

Dziewczyny, lećcie pędem do Waniliany. Kupiła fajny stół i zaczęła pokazywać wykończenie kuchni. Mnie się bardzo podoba.

wstalam. Znioslam psa na dol (nadal po schodach nie zlazi), zrobilam kawe. Pies sie polozyl nie chcial isc jeszcze siku. Prz drugiej kawie - otworzylm drzwi i mowie Manius codz siku. A manius co??

podbiegl do kanapy i podniosl noge i LEJE :bash: na ta moja skorzana kanape :bash:

huklam na niego, polozyl sie na podlodze na plszczke. Zlapalam wywalilam na dwor i (odrazu pod slupki polecial a potem na dol na ogrodek) a ja w te pedy do kanapy myc;)

no jak mogl mi oblac moja kanape!!

to bylo dzis.

a wczoraj:

Mlodej maz polecial do Polski bo nie byl 7-8 lat no i jego rodzice wrocili bo ojciec chory, wspominalam.

Dwoje malych nierozumialo, ale Natki i Nikus podobno czana rozpacz byla! Mloda nie mogla ich uspokoic, mowila ze nigdy tak nie plakali.

Natki sie jej zapytala czy musza teraz nowego tate kupic....

:lol2::lol2:

biedna! ale ze wymyslila - kupic nowego tate ;) Mowie Mlodej - idz na lokalne, moze jaka wkurzona zona oddaje meza za darmo :p

Maniutek może wkurzył się na ciebie za coś. Koty tak potrafią, jak im coś bardzo nie pasuje.

To Ty z tą szuflą?

My jedno odśnieżanie zaliczyliśmy, a ja cały ogród otrząsnąć musiałam z mokrego śniegu. jak suchy, bo mróz to fajnie odśnieżać, ale taki mokry jak był tragedia.

Edytowane przez pestka56

no, taki na czas nieobecnosci orginalu, byle poszedl i zarobil, kase przyniosl i zakupy :lol2:

stroju nie mam, sprzydalby sie, nie tylko na snieg bo to nieustajaca bitwa ale by sie sprzydala bo Mloda zjezdza tu w niedziele - bedzie sie dziac, barykady budowac trza :lol2:

a TAR co? nadal ma dolujace PMS??

TAR wylaz i pokazuj brzozke oswietlona i choinki co mialas w zeszla niedziele robic !

Tar pisała, że chora do roboty lata, musi odpocząć dziewczyna.

Przykręciłam zawiasy, umordowałam się jak głupia, kupiłam w castoramie nowe, z kolumienką , ale skrzydełka mają nieco cieńsze, więc mnie wydłubywania było. Wczoraj zrobiłam listę na zakupy świąteczne, rano młody mi ją posiał. Tracę siły! Mam nerwa i lenia

magnes i kartka na lodowke , wysoko zeby nie dostal :lol2:

wstalam niedawno, zalamalam sie - tyle sniegu :bash: musze zaraz isc z lopata wykopac tunele dla piesa na ogrodku, ale najpierw przez taras sie musze przekopac. No i stoje sobie w drzwiach z kawa pierwsza i patrze leci cos przez moj ogrodek, duze, siada na drzewie mi - a to znow jastrzab :rolleyes:

to juz 3 rok z kolei przylatuje.

Joana pokaz te zawiasiki na szafce

No, byłam w tym TK-Maxie i szlag mnie nieco trafił. Towaru masa, półki się uginają, ale wszystko w porównaniu do tego samego okresu rok temu jest o 30% droższe. Wydałam kupę kasy, bo nie lubię robić prezentów byle jakich i tylko kilka uważam za takie z pomysłem.

Wyśledziłam ładne kryształowe gałki do drzwi. Niektórych nawet uzbierałoby się 18 sztuk jednakowych, ale opakowania tak pouszkadzane, że po prostu wstyd.