pestka56 16.12.2017 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Na prezent. Mnie się podobają te kryształowe, ale nie bardzo u mnie pasują.Prezent miał być cokolwiek złośliwie zmuszający mojego brata ciotecznego do wykończenia kuchni. Jakoś mu nie idzie, a jego żona już przestała nawet narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 no i super jest takie same mam chyba wszedzie, a co z raczkami w koncu??? co znaczy lodowka zabudowana? a fotka GDZIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Zrobiłam zdjęcia, ale wyszły nieostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Joana, super jest, a jakie uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 to znaczy galki do dzrwiczek w kuchni w szafkach, nie w drzwiach przeciez zawsze mozna zapakowac inaczej, bez orginalnych pudelek, jakos pomyslowo, np. w worku mikojalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 zrobilam tyl, sily zebralam ide na front a Joana niech sie tu tlumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Kluczynkę dam jednak, ale czarna będzie, ale teraz wpadł mi pomysł kupić drewnianą ( jeśli taką małą znajdę) i pomalować na kolor szafki. Kiedyś jak znajdę ładne ,zrobię gałki. Teraz szafka zostaje w salonie i będą w niej dokumenty, więc zamykanie na klucz mi pasuje Mania chcesz zdjęcie mojej lodówki? pogubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Takiego gościa jednorożnego mieliśmy 2 dni temu. Zdjęcie zrobiłam z okna w kuchni siedząc na blacie z obiektywem przytulonym do szyby. Dosłownie o metr ode mnie był. A te gałeczki kupiłam sobie. Będą przy wiszących szfkach w kuchni. Zdjęcie marne, bo chyba wysiadł mi ostatecznie aparat i w ogóle nie ostrzy zbliżeń ale gałeczki są szklane z bąbelkami w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mam nadzieję, że szybko nadejdzie taki czas, gdy kretyni, którzy nami rządzą trafią na wiele latdo więzieniahttp://pracownia.org.pl/pracownia-aktualnosci/418-mysliwi-pod-oslona-prawa-i-sprawiedliwosci-forsuja-swoje-prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Joana no jak krzyczysz ze masz zabudowe lodowki a wyskoczylas z tym nagle i bez zapowiedzi to jasne ze fotka musi byc ooo zalapalam, ze nie da sie na magnes zakupow na lodowce he he cos nie kojarze dzis, to przez ten snieg ale masz piekarnik i mikrofale obok to chwyci! albo kup sobie magnesowa tablice i zaloz na bok lodowki, ten ukryty, a najlepiej - rob taka wazna liste na compie a potem wydrukuj na koncu w ciekawym miejscu masz te pstryczki galki ciemne ale zawiasy tez, zawiasy musza sie zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 jaki sliczny ten jelonek ! no u mnie nie do zobaczenia bo ploty i masz zielono, nie jak ja haldy sniegu ladne te galeczki a t z przodu co lezy to co? perfumowa butelka dekoracyjna? bo widzialam takich u nas pelno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 przeczytalam, nie bede nawet komentowac bo sie flaki przewracaja pomijajac rzad i te glupie przepisy to ja bym dstrzelila kazdego lowczego, czasy epoki kamienia lupanego dawno temu minely gdzie zabijanie zwierzat bylo potrzebne bo trzeba bylo cos jesc, teraz dla rozrywki zabijaja bezbronne zwierzeta, meskie EGO jest beznadziejne DURNE!!! niestety nie ma nic gorszego niz lobby, jakiekolwiek. Maja potezna sile i kontakty. fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Perfumowa. Bardzo ładna, cięte szkło, nieodlewane. A raczej odlewane, ale potem szlifowane. Ładnie łamie światło. Idzie na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A mnie te zawiaski w szafeczce Joany podobają się. Tylko dałabym gałeczki też metalowe, proste, najlepiej kwadratowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ustalilysmy ze Joana pomaluje nogi i spod bo ladniej wyglada, plus lustra = za duzo. WOW EFFECT maja byc lustra i nogi.Oczywiscie zrobi jak chce ale jak dla mnie za duzo, bedzie nadziubane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 zaplacilam za lampe, myslalam ze sie wyrobimy jechac ale nie da rady - odebrac, bo mam tam wiecej wygranych, i pewno po swietach pojedziemy bo jeszcze sie czaje na kilka zeczy , wiec zaplacilam i mam nadzieje ze dojdzie do konca tygodnia, jak sie wezma i zbiora i posla w poniedzialek jest szansa ze przyjdzie. wygralam jeszcze lampe do lazienki ze warto wspomniec. odsniezylam schody, przed drzwiami garazu i z samochodu, dzwonie do M i pytam sie jak sie wlacza ta maszyne bo nie dam rady lopata, za duzo, za ciezkie:sick: kazal zostawic, ze zrobi jak wroci z pracy, powiedzial ze zrobie sobie krzywde. no kurna jak dba o mnie. Mloda jednak nie zjawi sie teraz, M dopiero ja przywiezie za tyzien w sobote chyba. Bo ona swoim samochodem nie da rady, bo nie mam miejsca. garaz zawalony, oba samochody na podjezdzie, na trzeci nie ma miejsca, na ulicy juz parkowac nie mozna bo zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pestka, pokaż jeszcze co kupiłaś Chciałam namówić M, żeby pojechał i makowiec kupił. Rozleniwił się tak, że szybciej upiekłam. Z 1/3 składników. https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/ciasta/109-makowiec-zawijany Pyszny, tylko papier mi się rozwinął i trochę popękał. Joana, cudnie komoda wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2017 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mania, u was jest sprzedaż artykułów na pokazach? Wiecie co, od kilku dni się zastanawiam, czy podczas takich pokazów w poczęstunku nie ma jakiegoś dodatku, że ludzie głupieją i kupują te cholernie drogie przedmioty. Siostra mi mówiła, że taka pani podpisała kredyt na zestaw garnków+ śpiwór gratis, z prowizją bankową 12 000zł Bratowa mi mówiła, że po śmierci taty w jego szafie znalazła 5 kompletów kołder z wełny + pod szóstą spał. Gary philipiaka w szafie z kuchenką indukcyjną. Dziadek chyba za gotówkę kupował, ale ci starsi ludzie umierają i w spadku długi zostają. Sprawdziłam na olx, 2 strony sprzedaży tych garnków, średnia od 2 do ponad 4 tysiaków. Czyli na pokazie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2017 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 sprzedaja, ale to sie Mika nazywa "naiwnosc kupujacych i pranie mozgow przez sprzedajacych " zwykla psychologia , nie kazdy nadaje sie na takie wciskanie kitow nie mamy jednak takich fenomenow koldrowych i garnkowych jak macie w Polsce. Ludzie sie tak latwo nie daja, tutaj na czym innym oszukuja. A na to sie nabieraja bo sie boja - dzwonia badz @ sla ze ktos zalega z podatkami i kaza zaplacic. Wiec ludzie placa, ciezkie pieniadze, nawet sie zdazaly przypadki 100-200 tys $ potem sie okazuje ze w konia zostali zrobeni bo Canada Revenue Agency ( CRA ) nigdy nie dzwoni i nie podaje danych przez teefon do wplaty bo musi byc papier wyslany i sie w banku placi i nigdy @ nie wysylaja takich. Niestety ludzi sie duzo nabralo - zamiast zadzwonic do CRA i potwierdzic ze to prawda. Nikt nie dzwonil. A ostatnio, tydzien temu, M mial wiadomosc na tele, odsluchal - a tam CRA wiadomosc zostawila ze ma sie zglosic bo zalega z podatkami i jesli sie nie odezwie to wyslany zostanie list gonczy za nim i go zaaresztuja Wiec M dawaj i dzwoni do nich - to byl akurat PRAWDZIWY telefon od nich. No bo za co w kajdany??? okazalo sie ze pomylili numery telefonow napedzili M stracha ale wracajac do szustw podatkowych, jak ktos zostanie nabrany i okradziony zaraz komunikaty sa w tv i gazetach przez policje i przez rzad, wysylaja tez rzadowe list do wszystkich zeby sie nie nabierali. A ze kazdy musi sie rozliczac wiec kazdy dostaje ostrzezenie. Niestety nie kazdy czyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Kiedyś zaczęłam w telefonie dodawać numery różnych naciągaczy jako Garnki, już ze 20 mam tych garnków. Nim oddzwonię na nieodebrany telefon, sprawdzam w necie numer, czasem trafia jako kolejny Garnek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts