joana_ 16.12.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Gości miałam, chrzestny Antka przyjechał z żoną i synkiem, bardzo ich lubię my piłyśmy kawę, a Ł zrobił pizzę, wszystkie składniki przywiózł Mania o jakie pstryczki chodzi?? Obok lodówki jest piekarnik i ekspres do kawy, mikrofali nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mania fajnie to napisałaś ustaliłyśmy Teraz zawiasy zostają złote, kluczynka czarna będzie, albo granatowa, jak pomaluję nogi na złoto, to pewnie zawiasy przemaluję na ciemno Chciałam Wam oficjalnie podziękować za pomoc przy komodzie, dzięki Wam jest taka jaka jest, podoba mi się no i motywowałyście mnie, żebym przy niej robiła, zwłaszcza Mmika poganianiem mnie do pokazywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2017 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Joana, wespół zespół łatwiej się robi Dlatego lubię u Mani siedzieć, chociaż robotą czasem zawalona, zawsze dokumentację fotograficzną pokaże. Dobrą radą wesprze. A tak swoją drogą, Mania, ile centymetrów masz w KA od tego bolca do bolca, co miski trzyma? U mnie 26,5. Ciekawa jestem czy miska z KA by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2017 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Joana nie maluj na granatowo ani kluczynki ani zawiasow, czarne badz ciemny metal, na granat bedzie sztucznie wygladac Mika no nie wpadla bym zeby inna miske zalozyc haki maja 27.5cm odleglosci ale z tylu jeszcze na misce jest cycek, a na robocie dziurka i jak sie nalozy na bolce to tyl sie wciska na sile - inaczej miska by pofrunela przy mieszaniu, jak masz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Może te zawiasy i kluczynkę po prostu postarzyć. Są takie postarzacze do metalu i fajnie to wygląda. A farba na takich zawiasach będzie się przecierać i będzie świeciło. Jak postarzyć, to nie będzie raziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.12.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Ten sam sposób mocowania mam. W sumie, to trochę upierdliwe to wciskanie i wyjmowanie. Nie uwierzysz, ale nie mogę dodatkowej miski znaleźć, nawet na stronie producenta w ich firmowym sklepie. Przez to, że wizualnie zerżnęli pomysł z KA, pomyślałam, że ich miska może pasować :D Kiedyś takie mieszadło też bym chciała [ATTACH=CONFIG]403333[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 nic sie nie przeciera, na zadnych mi sie jeszcze zawiasach nie przetarla. zawiasy trzeba lekko przetrzec i malowac jak sa sciagniete, trzeba lekkie warstwey pryskac i otwierac i zamykac zawiasy w roznych kierunkach zeby farba weszla. Farba musi byc w aerozolu wtedy jest cenka i nie moze byc zadna kredowa. Rustoleum co uzywam sa od metalu poprzez drzewo do plastyku. Po to sa zrobione. plany sie zmienily, przywiezlismy wczoraj Mloda z przedszkolem, juz ledwo zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mika mi jakos nie przeszkadza to wciskanie, nawet na niego uwagi nie zwracam, po czaie sie orzyzwyczaisz. Miske mam jedna, kupuje druga i dokupic nie moge w tym starym co byl wkrecany na spodzie mialam 3 miski. Sluchaj, moze nie robia? dodatkowych misek? jak tak to jedyna szansa ze komus robot padl i sprzedaja na czesci, wiec gdzies na lokalnych. A szukalas na ebay;u no w Niemczech czy UK? jakie mieszadlo? zalacznik nie dziala, wklej jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2017 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Nic nie będę postarzała, nie pasuje do tej szafki. Na ten moment zawiasy złote, kluczynka czarna. A jak nogi pomaluję na złoto to zawiasy ściągnę i tak jak mówi Mania prysnę na czarno. Mańka to masz wesoło Wszystko zabezpieczyłaś, żeby strat nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 nie dalo sie, chodze i modly sprawiam a jeszcze 24hr nie minely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 swieczki od czasu upadku na glowe zeszlym razem - stoja grzecznie na podlodze, a swieczniki strasza pustoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Dzieci do paczek się dopadły? Dzisiaj popakuję swoje, ostatnia przesyłka doszła, jeszcze na miejscu w empiku coś do odebrania mam. Może teraz inne mieszadło się wklei. Za granicą nie będę szukała, boję się kosztów wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 kusi! kusi ich bardzo i tluczemy ciagle do glowy ze nie mozna, mimo to jak dzis uslyszalam ze wstaly bladym switem zerwalam sie z lozka, Mlody i Mloda juz mi tak zrobily jak byly male Mika mam to mieszadlo i tylko tym mieszam, orginalnym nie robie bo nie zbiera z bokow ma fajne ta szara czesc- z silokonu miekutka, a ciekawe ze do tego garnka co kuoilam mieszadelka rginalne silikonowe i dokladnie sciagaja z bokow, a w robotach inne frmy musialy wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 a mojego Dysona nadal nie ma, dzis 3 tyg minely na stronie Dysona tez dalej ich nie ma wykupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 A ja w środę dopiero jadę po prezent dla młodego, wtedy mi sąsiadka może z nim zostać. A dziś odebrałam kapustę zamówioną, bo u nas kupić dobrą kiszoną kapuste, bez zakwaszaczy to nie lada sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2017 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 wczoraj jak po mloda jechalismy pojechalismy odrazu po jedzenie na swieta, znaczy takie "luzne" bo reszte to mamy zamowione zrobione. Mloda bigos bedzie robic. Kupilismy kapuche. Ale sie rozdzielilismy z M w sklepie no i i on i ja kapuche wzielismy. M wpakowal w pojemniki a ja w worki. Oczywiscie moj blad kapucha mimo ze w 3 workach - wyciekla mi w lodowce, musialam wczoraj wiec myc lodowe u mnie znow snieg pada, zaraz ide z lopata znow sie meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Najlepsza kapusta z beczki, na wsi robiona. Jak dla pułku wojska w hurcie robiona. Zjedzona do wiosny. Ciekawa jestem, czy dlatego, że dużo surówek z tej kapusty się jadło, to nie dopadały nas grypy czy przeziębienia? Jejciu, jak ja lubię bigos, ale nie gotuję, bo M nie lubi. Robiłam krokiety, pocięłam/zawinęłam wg.tego przepisu http://zjemto.blox.pl/2015/12/Krokiety-z-kapusta-i-grzybami.html Fajnie się zawijają, nie rozwaliły podczas panierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 czesc, widze ze tu klimaty swiateczne. ja wracam jutro z delegacji to tez sie zabiore za bigos. robie z kapusty ukiszonej przez moja mame. jest najlepsza choinke w sobote ubralismy, choinka to wiele powiedziane, mala popierdolka 150 cm. jeszcze stoi choc psiury obchodza i sie przymierzaja w wolnej chwili pokaze. swiatelek na zewnatrz nie moge ladnie uchwycic, nie wychodzi. a poza tym powoli turlamy sie do swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Ze 3 lata temu gotowałam bigos, i w momencie największego smrodu kapuścianego odwiedziła nas znajoma dziewczyna mieszkająca w Niemczech. Ze swoim chłopakiem, rodowitym Niemcem. Do teraz się śmiejemy, że biedak nawąchał się do obrzydzenia. Pakowałam prezenty i klęłam na plastikowy, rozklekotany podajnik taśmy klejącej. Jak nic, potrzebny porządny metalowy. Mania, najlepiej ten co pokazywałaś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Robię bigos, lubię i nawet jak bym miała jeść sama to i tak wielki gar narobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts