Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mika jak to milo ze przed swietami :yes:

masz prezent ktorym odrazu mozesz cos na swieta zrobic :yes:

ja dzis tez - podwojnie "uszczesliwona"

rano przywezli Dysona co kupilam przedwczoraj V8, a ledwo go rozpakowalam i podlaczylam zeby sie ladowal - zadzwonili ze sklepu ze maja V7 dla mnie juz :cool:

i teraz dylemat - czy Mloda zechce wziasc czy go zostawic a jej dac moj stary czy oddac, dac Mlodej moj stary a sobie nowy do domku w lesie kupic na wiosne - musze pomyslec.

mam tyle sniegu ze nie wyrabiam, a nie dam rady maszyna wyjechac :cool: I ma tak przez tydzien sypac. na dodatek sie rozchrowalam, no super, nie ma co.

pstrykne potem fotencje odkurzaczy.

v7 od v8 szczotkami tylko się różni? Może postaw na kolor, zostaw sobie ładniejszy? :cool:

U nas zapowiadali białe święta, od rana pada deszcz i ma być coraz cieplej.

Mania, weszłam na stronę dysona i zaciekawiły mnie oczyszczacze powietrza, niby oczyszcza, nawilża, grzeje, chłodzi?

Cena suszarki do włosów z nóg mnie zwaliła, tyle samo co suszarka do ubrań.:eek:

Edytowane przez mmikka

Mania a mozesz napisac ile kosztuje w $ v7 i v8 bo mam okazje zamowic i kumpel by mi wyslal z innymi rzeczami, w jednej cenie a paczke mam na 70 kg

na amazonie znalazlam za 298 dolarow to drogo? w polandii chodza po 1800 zł. bo moge jeszcze poczekac na jakies inne obnizki. wole dysona niz KA, planetarny kupie sobie w lidelu za 400 zł na moje potrzeby az nadto

V8 jest mocniejszy niz V7, ale tez ze szczotkami zalezy jaki model.

Mika a wiesz ze dzis ogladalam te suszarki do wlosow? I nie powiem chcialabym miec, ale M nie naciagne, u mnie chyba 500$ CAD.

Wiatraki dzialaja tak samo, a ten nawilzacz - nie wiem, musze zobaczyc, akurat tym sie nie interesowalam.

moj duzy Dyson ma jeszcze gwarancje do przyszlego roku pazdziernika i nadal jak burza chodzi wiec nie zmieniam. Narazie nie zmieniam :cool: Ale M wie ze i tak zmieniam, juz mu nawetpokazalam ktory chce.

TAR - skad ma ta paczka isc> z US czy z Canaday, bo mamy rozne ceny.

to dobrA cena za v7 b za v8 absolute chca 443$

Dysony sa angielskie, nie amerykanskie, sprawdzalas blizej, w UK?? po ile tam sa??

v8 idzie z 3ma zmotoryzowanymi szczotkami juz, dwie duze - na dywany i podlogi i mala dodatkowa (pokaze potem fotki), v7 ma jedna tylko na dywany, mozna zamowic reszte u nich (nie ma na stronach) przedwczoraj tak mi z Dysona powiedziala babka.

Z tego co pamietam jest jeszcze jakis model v7 z dwoma, bo jest pelno modeli i sa rozne w kazdych krajach, musialabys TAR to sprawdzic.

V6 ktory jest duzo slabszy (cos jak moj stary) jest za 299$ a V7 motorhead za 249$ na przecenie - TAR jesli nie chcesz V* absolute bo za drogi to mowie bierz, dobra cena, tak jak u mnie bylo na Black Friday ze V7 byl tanszy od V6. Teraz maja w US przecene, sprawdzilam na ich Dysonie stronie.

Różowy, ale słabiej ssie :lol2:

Czytam o tym pure hot, najwięcej opinii jest na niemieckiej stronie.

Kusi, ale w końcu na coś trzeba chorować :cool: Nie mogę znaleźć ile on prądu żre.

V-ki ładne są, najbardziej podoba mi się w mini wersji podczas odkurzania kanapy czy stołu. Oraz łatwość ściągania pajęczyny z sufitu.

ja testowac bede tylko pod katem 'roznica miedzy V7 a V8:, oddawac nie bede :no:

stanelo na tym ze zostawilam sobie oba , Mloda dostaje moj stary, a jak jej naprawia podlogi to sie jej doloze i kupi soebie nowy jaki chce.

jestem wykonczona, nos mam jak balon i jest juz pozno, wiec tak na szybko dwie fotki wklejam, jutro postaram sie, albo jakos tak reszte fotek

IMG_6796.jpg

IMG_6793.jpg

jest pare roznic ale nieewielkich, w ciagnieciu smieciorow - oba tak samo wciagaja :p

TAR obojetnie na ktory bys sie zdecydowala jest dobry.