mania1220 01.01.2018 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ! zyjecie? czy kaca leczycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.01.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Realizacji wszystkich planów,szczęścia i miłości w 2018 roku! Pestka,szkoda, że tak mało swojego domu pokazujesz, jest bardzo klimatyczny, od patrzenia odpoczywam Mmika, poczytałam i masz rację chyba powinnam zrobić to badanie, bo i się przeziębiam i zmęczona jestem i schudnąć nie mogę, mój wróci do podjadę do jakiegoś laboratorium. Mania kawę kupiłaś??:) Wkurzają mnie fajerwerki,napierdzielali wczoraj strasznie,zawsze wtedy myślę o zwierzętach jak bardzo się boją. U mnie wczoraj ok godz jeszcze po pólnocy słychać było, elektroniczna niania mi łapała i trzeszczała nad uchem mimo, ze młody spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2018 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Wyszliśmy z życiem z okrążenia fajerwerkowego. Strzelało chyba wszystko co żyło naokoło i tylko nad nami była czarna dziura na niebie. Koty na szczęście, doświadczone bestie, olały sprawę, a Spinoza nawet wyszła z nami przed dom rozejrzeć się. Zresztą w domu nie bardzo było słychać bo leciał z projektora koncert Led Zeppelin sprzed 3 lat. A teraz słucham sobie Topu Wszech Czasów w Trójce i wspominam, wspominam... To moja muzyka, moje najlepsze lata https://www.polskieradio.pl/9,Trojka Joana, nie za bardzo mam się czym chwalić w domu, więc nie pokazuję Dzięki za miłą ocenę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Joana kupilam, bo to co mialam wychlalam bo kupilam maszyne do kawy nowa. moj pieso mial za nic fajerwerki, jak zaczeli strzelac - a puszczali piekne u mnie na osiedlu - kazal sie wypuscic na ogrodek bo ciekawy byl co to. Poki co nic sie nie boi, Senior juz w porach mial i sie chowal Pestka co znaczy Olympus? masz iphona ktory zrobi 100x lepsze zdjecie wieczorem , strzel poprawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 nowe nabytki po swietach ze smakowych najlepsza z nutka pomaranczy i czekolady perfekt lungo podwojne czkoladowe espresso mialam dwa wyjscia - espresso maszyne badz nespresso. Wiedzialam ze jak kupie maszyne duza to nie bedzie to taka jak chce, wiec po cwaniackiej mysli doszlam do wniosku ze wezme nespresso a maszyne i tak bede musiala kupic , nespresso za to spokojnie moge zabierac do lasu ze mna. Kawy sa bezbledne, smaki niesamowite. Jest tak blisko prawdziwych ze jak ktos sie nie zna to z rozpedu mozna oszukac. Tylko barista sie polapie. Zalezalo mi zeby robilo espresso i lungo. jak juz mam robic latte albo macchiato zeby pojemnik byl wliczony w maszyne, byl sciagany i wkladany do lodowki i zeby mial opcje czyszczenia rurek - ta maszyna ma wszystko w sobie. No i zalezalo mi zeby miec COS co zabiore do lasu i zeby bylo pelno automatyczne, bez zabaw w ubijanie, stanie i kombinowanie. Najlepszy zakup po swietach Kawusie sa genialne. Podoba mi sie to ze maja sporawa game kaw smakowych i kazde sa inaczej mielone. Kapsulki sa aluminiowe wiec nie ma plastykowego smaku. Mika bylam sprawdzic na polskiej stronie i jak chcesz super kawy i sie pobawic zobacz przepisy, az slinka leci i mozna to zrobic z kazda maszyna bo chodzi o dodatki https://www.nespresso.com/recipes/pl/pl/nespresso-recipes.html jesli z takiej malej maszyny mozna tyle cudow zrobic - spokojnie moge poczekac na duza maszyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.01.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Mania nowa maszyna do kawy? Kiedy? nie nadążam za twoimi zakupami :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 woda sodowa, ta maszyna co kupilam M nie uzywa pradu, sama butla cisnienie robi, naciska sie i sa 3 rodzaje mocy bombelkow mozna dodac smaczki do tego, cola podobno jak cola wyszla, ale mozna np. polski soczek z butelki ten taki syropowy. Jak nie lubie gazowanych napoi i nie pijam tak ta woda mi smakuje. Pewno dlatego ze zero cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 pamietacie jak pojechalam po moja sofe i potem do roboty? i pamietacie jak M sie rozgladal zamiast szukac parkingu?? dostalam cala 100tke zapach jest niesamowity, odrazu wpadlam jak sliwka w kompot. Dla tych co perfumy lubia. Pisze to. Slabsze nic Coco i mademoiselle, oczywiscie slabsze duzo niz 5 czy Noir. Sa piekne! delikatne. no, M sie postaral i ze pamietal? bo ja juz zapomnialam. Mowil ze pojechal do sklepu a ona mu na lade zaczela wyciagac wszystkie co juz mam, wiec powiedzial ze chce "te najnowsze" bo nie pamietal jak sie nazywaly. 2 Dysony + wielkie chanelki no no, moj M przeszedl sam siebie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Joana! no przeciez tez masz espresso, to smigaj i rob kawy wymyslne teraz sobie przypomnialam ze maszyne co masz wzielam za piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Super zakupy, a M się popisał naprawdę Fotki iPhonem zrobiłam, ale jak zawsze 300 sztuk bo z HDRami. Robię przegląd i wstawię. U nas znowu strzelają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Ja kawę robię ręcznie, ale wymyślnie. Dodaję czekoladę gorzką i chili, albo imbir. Bita śmietanka na wierzch jak już jest w filiżance. A dziś J dostał kawę z czekoladą i pomarańczą. Jutro będzie z kroplą syropu miętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2018 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Muszę powąchać tę Gabrielkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Mika kolatki mam. pikne sa tutaj stara ktora na fotelu mam i porownanie do duzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Pestka ta czekoladowa i pomaranczowa nie sa mocne, maja tylko lekka nutke, zeby byl mocniejszy smak dodaje sie jeszcze czekolade badz syrop badz np. wiorki ze skorki. Jeszcze sie nie bawilam, pilam same czarne i super byly, wczoraj kupilam pomarancze to dzis sie pobawie. ale wizualnie tam w przepisach widac co moze wyjsc i naprawde warto zmalpowac na kazda kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2018 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 dobra, to teraz powrot do Dysona. Mika pytalas to odpowiadam - tak, niestey, nadal trzeba przyciskac, ale w porownaniu z moim starym ten przycisk teraz jest bardzo czuly i nie czuc pod dlonia ze sie przyciska, normalnie jakbys trzymala odkurzacz. 7 i 8 sa wlasciwie tej samej wielkosci tylko 8 ma jeszcze jeden filter hepa z tylu, przez co dupka jest dluzsza a tu sa wsie 3 jakie mam, ten ze srebrna rura jest stary roznice widac w glowicach, stara ma naprawde mala a tu sa te nowe glowice, do podlogi i do dywanow obie pasuja na oba modele - nie pasuja juz jednak na moj stary i na duzy - szkoda! Pestka i Doriko, nie podobaja siw wam kolory. No coz, pojechali po bandzie z kolorami, rura mogla zostac szaro-srebrna jak na moim starym, moze chceli oznaczyc roznice bo sa podobne? Nie kazdy facet tez wzialby do reki rozowy Ale trzeba przyznac - roznia sie od wszystkich innych, moze tez o to chodzilo? Umowmy sie - malo kto lubi odkurzac! z kolorkiem moze byc "weselej". Pozatym patrzac trzezwym okiem - a KTO teraz nie robi kolorowych gadzetow? Ile kolorow ma Miele odkurzacz? ile kolorw robi KA w swoich robotach? Dyson sie chowa. o ile odkurzacz w kolorze przelykam tak juz KA bym nie przlknela we wscieklym kolorze, nawet w czerwonym. Maszyne do kawy tak, robota juz nie. To sa juz takie personale wybory i gusta. Pestka, to NIE JEST KWIATEK :lol2::lol2: Odkurzac zdziala na zasadzie turbiny i taki ma wyglad, to jest turbina. Chyba malo im sie przyjrzalas a tu sa oba i co z nimi idzie 8 Absolute idzie z 3 glowicami, dwie duze - do dywanow i podlog plus mala - te 3 sa "zmotoryzowane" tu jest ta mala a tu porownanie z duza Mika nie lubi duzych a ja go uwielbiam, odkurzacz jest nie do wyje****, serio, mam go juz ohhh 5 rok i dalej ma takie ssanie ze musze czasem popuszczac powietrze zeby sie od dywanow oderwal test od swiat - nie widze w sumie roznicy w ciagnieciu miedzy 7 a 8. Ciagna tak samo i tak samo jak duzego musze odrywac wiele razy od dywanu tak ciagna. Gwarancje by mogli dac dluzsza, na dy=uze jest 5 lat a na te tylko 2 lata Moze temu ze jak iPhony co rusz nowe modele wychodza i sa mocniejsze i ludzie zmieniaja. W kazdym badz razie - Mloda powiedziala (bo odkurza tu nimi po swoim balaganie ) ze juz nie chce mojego starego bo sie nie umywa do tych nowych i go nie bierze. W taki wiec sposob stary wyladuje w lesie w domku bo tam styknie a te dwa tutaj, jeden na dole u M w jaskini. Jestem zadowlona i uwazam za nastepny udany zakup w hmmm juz w zeszlym roku. przejechalam i jednym i drugim dywany po kilku dniach nie odkurzania - uwierzyc nie moglam ile paprochow wyciaglo. moga sie nie podobac jednak dzialaja. I woleje od samsugnga ktore mi Star Wars przypominaja design musieli inny wymyslec bo juz Dyson ich sadzil i samsung po dupie dostal za kopiowanie, mimo to jak sie przyjrzec - dostawki wygladaja identycznie LG tez dziwnie wyglada nie wiem, ale moim zdaniem Dysony maja to "cos" w sobie ze specyficzne jak KA roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.01.2018 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Częściej kawę wymyślną robiłam jak ekspresu nie miałam, w tygielku parzyłam i dodawałam różności. Ostatnio tylko czarną, mleko przestało mi służyć, no i latem frappe i tylko do tego celu kupuję rozpuszczalną raz do roku. Maszyna do wody mi się podoba, poszukam czy u nas takie są i jak mój zasłuży to kupię Kołatki bardzo ładne, ciężkie? Mam taką manię że każde takie okucie, ważę w dłoni , musi być czuć cieżar Wiecie,ze ja nigdy nie miałam żadnych Chanelek? Podchody robiłam do kilku, ale na kimś ładne, na mnie jak na babci pachniały, tej twojej nie wąchałam, z młodym nie wchodzę do takich sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.01.2018 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Jak byliśmy w Szwecji, znajomy nas poprosił żebyśmy podjechali do sklepu wymienić tę butlę z gazem. Tyle dobrego, że w małej wsi w sieciowym sklepie są dostępne te butle. Nie pamiętam dokładnie, ale na złotówki to trochę poniżej stówy taka wymiana kosztowała. Drogo w sumie. Dawno temu miałam syfon, naboje w warzywniaku się kupowało. Teraz nie widzę żeby ktoś wymieniał. Odkurzacze mnie nie kuszą, ale cały czas jestem pod wrażeniem ilości kłaczków w filtrze suszarki. Bardzo polubiłam tę maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.01.2018 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Mania, sprawdź proszę jak długo zapach się trzyma. W opiniach piszą, że jest nietrwały, wręcz krótkotrwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.01.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Mmika nie ma co porównywać cen w Szwecji, byliśmy kiedyś w Sztokholmie, oczy robiłam na każdą cenę ale miasto piękne, bardzo mi się podobało, choć zaniedbane dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.01.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 https://www.ceneo.pl/26250400 dużo litrów wody, ale tani nie jest. Dostępność chyba internetowa, bo stacjonarnie pewnie u nas w miasteczku nie do dostania.Zapomniałam napisać, że Mani kołatki świetne są. Wyglądają na ciężkie i porządne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts