Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Ja kombinowałam tak:

e.jpg

i jeszcze tak: bo na planie ogólnym jest, że w kuchni jest okno, tu na planie mieszkania nie ma, więc muszę dopytać:

e2.jpg

Wczoraj pisąła do mnie babka od paneli, pytała o zgodę na publikacje na swoim fb zdjęcia szafki przed i po, obiecała duży rabat na kolejne projekty, zgodziłam się :)

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, klitka i to jaka :p Mieszkałam w takich od 4 roku życia. Wcześniej mieliśmy 11 m2 :) Teraz, pomieszkawszy na 200 m2, za nic nie dałabym się włoczyć nawet w 70.

Ile płaciłaś za kryształki?

Na allegro jest sprzedawca, który ma kilka różnych wzorów. Za taką kulkę 4 cm średnicy ma cenę 7,50

Edytowane przez pestka56

Pestka, klitka w bloku to 25 metrów. Ewentualnie do 40. Na pewno nieraz czytałaś ogłoszenia o apartamentach mniejszych od tego mieszkania:)

200 metrów bym nie chciała, ale na pewno bym chciała jak najdalej od ludzi mieszkać, tak jak Tar, z widokiem na las. Ty też masz świetną okolicę.

U nas nie da się wyjść na dwór wieczorem, śmierdzi dymem jak diabli.

No, właśnie. Ja mam dość osłabiony węch po pracy przy konserwacji przedmiotow metalowych, ale jak jadę do W-wy szczególnie latem, to wracam chora.

200 to za dużo, ale tak się porobiło i tak już zostanie. Bardziej chodzi o tę możliwość wyjścia z domu do własnego ogródka

no kurde!

Manius II Wspanialy

poczet psow mozna zrobic :D swietnie wyszlo, poslalam to M a on mowi - wyglada jak Manius! no bo to Manius, musialam szukac fotki bo byl ciekawy jak orginal wygladal.

Bardzo ladne te wnetrza, ale akurat ta kuchnia mi sie nie podoba, za badzo jak to mowicie - przekombinowana. Dac kopa staremu meblowi i nadac mu nute nowoczesnosci - jak najbardziej, ale na odwyrtke chyba nie za bardzo, te zlote szlaczki mi sie nie podobaja, za duzo juz. Ale reszta mucha nie siada.

Chcesz sobie takie obrazki wyprodukować sama? To proste – wchodzisz na stronę, wstawiasz zdjęcie, wybierasz styl i OK. A jak ci się podoba, możesz wykupić, albo druk, albo prześlą ci plik i sama sobie wydrukujesz.

moj szwagier ma 40m2 czy 45, juz nie pamietam, w kazdym badz razie 3 pokoje, kuchnia duzy korytarz i lazienka sie rozumie. Mieszka on z zona i ich syn z zona. Na szczescie mlodzi nie chca miec dzieci (albo jeszcze nie). Mlodzi maja jeden pokuj, starzy zyja i spia w salonie a trzeci pokuj wlaciwie nikt nie okupuje, chyba ze my w Polsce zawitamy to tam spimy. To jest stary pokuj mojego M ktory zawsze dla niego czeka jakby co. Troche dziwne no ale.

No i sie mieszcza. Pawlacze maja tylko w korytarzu a w reszcie pokoi same szafy. I tak zyja od dawna i nie wyglada na ciasno, znaczy nie ma tego odczucia (chociaz ja sie czuje troche klaustrofobicznie bo mimo ze w blokach mieskalismy nasze mieszkania zawsze byly wieksze).

Wbudowanych szaf ne maja , maja normalne szafy/mebloscianki.

Na kazdej powierzchni sie da zyc, a jak wyrysowalas to tam jest chyba miejsce na szafy. W jednej sypialni - a gdyby tak drzwi kopyrtnac zeby sie otwieraly w druga strone i tam zrobic zabudowana szafe?