joana_ 09.01.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 A ja nie mam nic do pepco, powiem Wam na przykładzie zabawek. Kupowałam wnukowi( ciągle jakoś to słóowo obce dla mnie ) jakiś tam traktor, weszłam ze starszym do " świata zabawek" i już brałam do koszyka traktor, ale on mówi do mnie, że widział chyba taki sam w pepco. Zrobił zdjęcie, sprawdziliśmy w pepco identyko. W pepco 39, w tym drugim sklepie 79. W tkmaxx też raczej ciuchów nie kupuję, choć mam od nich fajny płaszcze, mój kurtkę, ale oprócz domowych rzeczy kupuję buty, dla siebie ale głównie dla Antka. Prawie wszystkie buty ma z tkmaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ciuchów w pepco i tkmaxx nie kupuję. Jedynie dla działu agd tam lubię chodzić. Paski i portfele skórzane męskie w prezencie tam kupowaliśmy. W tkmaxx nawet jak nic nie kupię, to lubię pooglądać pierdoły. Podrożał ale nieraz coś fajnego się trafi. Raz buty sobie kupiłam, z 5 lat w nich chodzę, lato, jesień i teraz, bo jest ciepło. Wygodne bardzo. Ukochane okulary p/w słoneczne też z 5 lat mają. O! Na pewno kupiłam jak było w Warszawie Euro 2012:yes:Pestka, byłaś wtedy na koncercie pod Pałacem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kupowałam wnukowi( ciągle jakoś to słóowo obce dla mnie )... no zobacz ile mamy wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ciuchy na wyprzedażach kupowałam w marks&spencer. Aż żałuję, że wynieśli się z Pl. Tych poduszek nigdy nie miałam i nigdy na takiej nie spałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 MMika ja dla siebie w pepco spodnie takie ala dresowe kupuję a tak to też z ciuchów nic, ale młodemu, bo jeszcze nie oszalałam żeby dziecku za grube pieniądze firmowe ciuchy kupować. Dziś właśnie trochę uzupełniłam mu bluzki spodnie w pepco i f&F kurtkę zimową na przecenie. No nie używam słowa wnuk mówię syn mojego syna, przecież ja mam w głowie ze 30 lat Pisałaś Mania ostatnio jak ci jeden Twojej młodej dowalił, mój dzisiaj: " mamusiu kocham cię, jesteś taka ładna" i na koniec "masz taki gruby brzuch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 te buty Dolce & Gabbana byly wlasnie w tym sklepie typu tkaxa co macie. Pomijajac fakt ze byly brzydkie to tylko przyklad jakie firmy sa w tych sklepach ta sofka dla piesa tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 ha ha dobrze ze nie zaptal czy maz tam nastepna dzidzie ja tez nie mowie wnuki, mowie male, albo dzieci Mlodej. Albo po imieniu o nich. Nie przechodzi mi przez gardlo WNUKI Mldej Nikus juz nieraz dowalil ze jest gruba, zalamala sie juz tyle razy. No dzieci bezposrednie jak cholera, w kompleksy potrafia wpedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Mania ta moja poduszka jest z tych roztrzepanych ale jest tak solidna ze nie rozlazi sie ani troche a uwierz ja maltretuje na wszystkie sposoby, jest dosc ciezka i mocno ubita wypelniaczem. tych z jednego kawalka nie lubie, bo sa niewygodne w mietoszeniu i spie na nich jak na pieńku drewna. ale wiem o czym mowisz bo moja mama miala taka z wsadem luznym ale byle jaka i wsadu malo i byla beznadziejna. mowie ci ta moja jest mega wypchana. tak samo jej "opakowanie" poszewka porzadna. jesli chodzi to pod tym wzgledem udalo sie jyskowi jakosciowo z tym wellpurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 jak sie Nikus urodzil i jak ktos mi powiedzial ze jestem babcia to mowilam stare powiedzenie, ze nie jestem babcia ale zona dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2018 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 a w pepco tez kupuje dresowe po domu dla siebie, sa wygodne i tanie. nadaja sie tez idealnie do ogrodu do roboty cena taka ze nie szkoda jak sie zniszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 TAR czyli masz dobra jakos a moja za zadka. Mojej chyba sie nawet nie otwiera? hmm...nawet nie wiem, sprawdzejak do lsu pojade bo zostawilam tam, oze jak sie otwiera bym przesypala z dwoch do jednej.A z tymi z kawalkow jest to samo - trafilam tez na niewypal, twarda jak deska! Uzywam jej do podpierania iapada jak czytam w lozku i leze na boku, tamte dwie sa co mam sa przewspaniale. Czyli trzeba trafic na dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 to ja wam pokaze jakie sobie do lasu kupilam portki dresowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 No ja też po imieniu najczęściej o nim mówię. Zresztą oni sie rozeszli, szkoda tylko, że dzieciaka zrobili, ona u rodziców ponad 300 km od nas, wiocha zabita dechami, jedzie sie więcej niż tam posiedzi. Zobaczymy jak to wszystko się dalej będzie rozwijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 noo, najgorsze ze one tanie nie sa i wydasz kilka stowek zamim znajdziesz wlasciwa. w domu mam 4 szt. te z jednego kawalka i leza w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Mania, masz tkmaxx w Lublinie, w CH Plaza. W niedzielę jedziemy do Tarnowa, też sprawdzałam czy jest i dupa, nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Tar, tylko cena tej poduszki mnie akurat powala no dresowe spodnie z pepco właśnie pod tym względem fajne a i na dupie fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2018 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Joana wiem ale trzeba patrzec na okazje, swoja kupilam za 150 zł. i mezaty potem narzekal ze czemu jemu nie kupilam. Ale powiem ci jest warta swojej kasy. co jak co ale jestem milosniczka spania i przede wszystkim wygoda i odpoczynek sie liczy. nie ide na zadne polsrodki w tym temacie. za chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2018 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 TAR u nas te poduszki najlepiej sie kupuje w sklepie z materacami, bo mozesz je na lozkach odrazu prztestowac lezac, bo sama reka to zaden test, nie probowalas tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2018 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 nie, materac kupilam przez internet wczesniej go wyprobowalalm w sklepie. ale poduszek wtedy nie bralam i kiedys przy okazji tez w necie kupilam. te w jysku wyprobowalalm w sklepie, ale ona od poczatku mi sie podobala i wtedy miala te przyjemna cene obnizona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts