pestka56 11.01.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ładnie z tą podłogą. Mania, a lustra nie dałoby się chociaż 10 cm niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Poszetka, jest to kawałek drogiej szmatki, którą wkłada się do kieszeni marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 O jakim przetwarzaniu kawy piszesz? Ziarna się pali z różną mocą, jedne aż będą czarne, a inne na beżowo nawet. Po zmieleniu miesza się je ze sobą w różnych proporcjach i w ten sposób uzyskuje różny smak i moc. Oczywiście dodają do tego substancje nawaniające i kto wie co jeszcze. Dlatego nigdy nie kupuję mielonej kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2018 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 o paleniu kawy wlasnie mowie, sorry nie znam tych nazewnictw po polsku, dokladnie po mojemu sie nazywa roasting, kawa zle wypalona potem ma zly smak, za dlugo, za krotko - zalezy od firm, uwierz trafilam na wiele sieczek tych samych kaw ale z innej firmy jak mialam maszyne do espresso. Pestka nie jestem nowka w kawach z maszynami. Juz to przerabialam wiec jak cos pisze to porownuje nie z glowy al z doswiadczenia. Nie lubie amerykansko-kanadysjkich kaw, walcze z canadolami zawsze ze na kawach nie znaja sie, dla nich musi byc duzo, Nespresso nawet na ten rynek wypuscilo maszyne ze robi na dwa sposoby - duze przelwkowe (na kapsulki tez) i ze robi cisnieniowo, bo oni do lurek przlwekowych przyzwyczajeni. po espresso mocna nastepna jest po turecku. Pilam taka i tez mi smakowalo. nie, lustra nie da sie powiesic nizej, jak sie przyjrzysz na zdjeciu gdzie stare lustro wisi bo lepiej widac - blat ma dupke, lustro wisi rowno miedzy listwa sufitowa i dupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2018 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 TAR nie mialam nigdy takich lekcji, ale widzialam ksiazki. No masz racje ze nie ma co zalowac takich lekcji, bo dobre wychowanie teraz jest pod psem Mika a gdzie sie wybierasz z tak wypindrzony mezem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 W sumie, to garnitur kupiony -do szafy. Swoją drogą, ostatnio zamiast wesel, to pogrzeby częściej się trafiają. Wczoraj oglądałam w necie ten golf, dzisiaj go dotknęłam i aż mnie zmroziło, swędząco-kłujący jest. Dobrze, że go nie zamówiłam przez internet. Miałam zajść do Tchibo i zobaczyć na kawę w ziarnach i zapomniałam. Głowa mnie rozbolała i do domu chciałam wrócić. Pestka, nie uwierzysz, ale w domu musiałam mieć mieloną Primę, bo dużo ludzi ją lubi. Na zasadzie- jak nie masz primy, to poproszę herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2018 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ja lubię kawy etiopskie. A najlepsze kupowali mi znajomi w palarniach w Egipcie i Sudanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2018 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Podoba mi się kibelek, bardzo fajnie z podłogą drewnianą, słuchajcie ja nie wiedziałam o co chodzi z tym chlapaniem przez facetów po desce. Żaden facet jakoś mi bliski nie pryskał gdzie popadnie, aż ostatnio serwis pieca przyjechał. Gość z synem, dorosłym, zapytali czy mogą skorzystać. To jakiś koszmar, żebym weszła do kibelka jak jeszcze byli to bym im kazała sprzątać. Deska podłoga nie widziałam takich brudasów jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Następnym razem każ im sikać za płotem i powiedz dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Joana, szczęśliwa kobieto, zazdroszczę tej niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2018 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 nie lubie tureckiej kawy ani kenijskiej mimo ze tak zachwalane, dla mnie te kawy sa za ziemiste jesli wiecie co mam na mysli, znajomi lubia szwedzka gevalie a ja sie zastanawiam co takiego w niej lubia bo jest beznadziejna, lurowata wlasnie idealna do przelewowek, dallmayr tez mnie nie zachwycil choc opinie mial dobre. z lavazzy lubie czarna, zlota, creme i arome i te granatowa creme palona tak ze czuc posmak jakby czekolady. u mnie w domu musze miec tez jakas rozpuszczalke i sypana bo z ekspresu niektorzy nie lubia. mama ma tassimo i ja uwielbia szczegolnie late caramel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2018 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Kenijska herbata jest świetna. Kawy chyba nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Zapomniałam, byłam w moim ulubionym sklepie z pierdołami meblowymi i są kółeczka https://domex.sklep.pl/do-mebli-stylowych/1162-oa-901-kolko-mosiezne-z-kielichem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Super te kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2018 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 MMika z tego sklepu brałam okucia do szafki, a przemiły Pan przez tel mi wytłumaczył jak zrobić z zawiasami, żeby zamiast tych na wierzch były w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 O popatrz:) Ja tych panów i panią ze sklepu kojarzę, już parę razy tam byłam. Kółeczkom fotki telefonem zrobiłam, z radości, że są :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2018 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 kolka sa swietne, mam je na lawo/pufie, wiesz jak fajnie sie tym jezdzi? na dodatek super wyglada. Na fotel na przednie nozki bym takie chciala, ale to zalezy jakie beda nogi i jak skonstruowany. okucia wogole mi sie podobaja, przed swietami wpadlismy na stol z "pinezkami", tak jak ja chce na bibliotece zalozyc. Tylko cholera stol za maly, nie rozklada sie na taki jak moj, wogole sie nie rozklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Wygooglałam kawę którą dostałam, , się zdziwiłam, że z US Mania, mają jeszcze takie wkręcane kółka Edytowane 11 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2018 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mika u mnie tez te kolka sa, z kubeczkami i bez, ale popatrz do koleczek musza byc nogi proste, do wygietych nie nadaja sie, jesli nogi sa dokrecane nie ma problemu - mozna zmienic, ale jesli sa czescia calej konstrukcji - trzeba by ucinac , nawiercac itd zeby inne nogi zakladac. oba moje fotele maja nogi po calosci i wygiete a tu cos dla Granatowcow a mi sie podoba ten (i ten pierwszy!) z tymi nozkami i kolkami tak samo sie tyczy stolikow i law i calej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2018 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 kupilam nastepny dywan tymrazem do pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts