joana_ 14.01.2018 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Piękne widoki, ale nie chciałabym poczuć tej temperatury. Tarasik Tar to bajka, no i widok z tarasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2018 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 dzieki Joana, wiosna planuje nadac bardziej wypoczynkowy charakter, zmienic siedzenia, stol, moze zamontowac biale polcienne zaslony, wreszcie powiesic lampe, bo wciaz zarowka wisi:rolleyes: Niagara sliczna ale te temperatury nie dla mnie, juz przy -10 nos zamarza zaluje jedynie ze sniegu u nas ani troche:x u mnie przez te ostatnie opady w oczku wody na ful i zamarzniete. wiosna nie bede musiala dolewac tylko pompe wstawie. jakas wredna nornica kopie mi w rabacie, tam gdzie piwonie i ostrozki - menda wstretna:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Pewnie! Masz cały zadaszony zamykane to normalne meble będziesz mogła wstawić. My byśmy chcieli koniecznie młodemu coś do ogrodu wstawić, ma tylko piaskownice i ten nieszczęsny platikowy domek, któremu wiatr dach połamał. Chciałabym taki nowoczesny jak Malkul, Pestka ty pewnie wiesz, czy ona sama robiła czy kupiła? Jakoś wszystkie gotowe mi sie nie podobają, w tamtym roku gość robił nam wycenę na taki jak bym chciała. 5 tyś!!! No nie dam tyle za konstrukcję dla dziecka, altana cokolwiek co postoi lata tak, ale nie domek dla dziecka, który za chwile się stanie tylko zawalidrogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Powiesiłam swoje kulki. Na każdym ramieniu po jednej, może na 10 cm nitce. U nas też trochę przymroziło, jutro założę szmatę na hortensje i wisterie. Do tej pory ciepło było i bałam się, że zaczną pączki puszczać jak je opakuję.Niagarę w TV pokazywali, super wygląda podświetlona.Miesiąc temu w Ikea było -15 % na sofy. Do wiosny pewnie znów powtórzą. Joana, już wolałabym namiot kupić i postawić, niż dać 5 tysików. Z dzieciństwa pamiętam jak u koleżanki w namiocie uwielbiałyśmy się bawić. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 namiot jakiś na lato też mu kupię taki mały na szybko rozkładany, ale chciałabym , żeby jakąś zjeżdżalnie miał. Dokładnie 5400 wycenił, ale wiecie, jak mu powiedziałam,że możemy załatwić modrzew z tartaku w dobrej cenie i żeby powiedział ile robocizna i przesłał specyfikację materiałową to się już nie odezwał. MMika pokaż jak wygladają zawieszone kryształki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Też chcę zjeżdżalnię i konstrukcję na dwie huśtawki w tym roku kupić. Nie wiem co ty wymyśliłaś ale ja znalazłam takie za nieco ponad tysiaka i dla mnie i tak za dużo biorąc pod uwagę że to na parę lat tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 no wiem qrcze ze byla obnizka ale wtedy spoznilam sie doslownie o dzien:bash: tez mysle ze do wiosny cos powinno sie pojawic, a jak nie to poczekam, mamy na czym siedziec na razie.Joana place zabaw np. domek ze zjezdzalnia w granicach 1500-2500 sa na olx. niektore bardzo ladnie sie prezentuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Pokażę jutro. Mój telefon robi kiepski fotki, a M późno wróci do domu. A wyglądają te kuleczki - TAK SE Taki pająk z żyrandola się zrobił. O zjeżdżalni nie pomyślałam. Ten sprzedawca pewnie na drewnie zarabiał, więc nie paliło mu się robić z twoim materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 to mi się podoba, chcę żeby plac zabaw pasował do reszty ogrodu, do altan, domku narzędziowego ( wszystko w planie ), nie chcę z bali. Pocztę muszę przeszukać to wam pokaże projekt jaki bym chciała. Coś jak na tym zdjęciu, ale drabinka na zewnątrz, bo w środku bym chciała chować wszystkie szpargały młodego, żeby mi się nie pałętały po ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Ja chcę coś takiego, też nie chce z bala. Niezłe to co wkleiłaś ale cena jak dla mnie zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Joana, bardzo ładny ten plac zabaw. Full wypas wybrałaś. Ścianka wspinaczkowa jest super. Zapisałam sobie obrazek, może kiedyś komuś pokażę jako inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 A może taki za 3tyś https://www.wickey.pl/wieza-zabaw-smart-cube.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2018 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Pewnie! Masz cały zadaszony zamykane to normalne meble będziesz mogła wstawić. My byśmy chcieli koniecznie młodemu coś do ogrodu wstawić, ma tylko piaskownice i ten nieszczęsny platikowy domek, któremu wiatr dach połamał. Chciałabym taki nowoczesny jak Malkul, Pestka ty pewnie wiesz, czy ona sama robiła czy kupiła? Jakoś wszystkie gotowe mi sie nie podobają, w tamtym roku gość robił nam wycenę na taki jak bym chciała. 5 tyś!!! No nie dam tyle za konstrukcję dla dziecka, altana cokolwiek co postoi lata tak, ale nie domek dla dziecka, który za chwile się stanie tylko zawalidrogą Malkul i jej mąż robią różne rzeczy na sprzedaż. Teraz mają kwietniki. A TU masz link do facebooka, a TU do strony Małgosi. Pytaj ją i dogadaj się. U niej w domu wisi żyrandol zrobiony przez jej M i wszystkie duperele oraz donice ogrodowe też jego produkcji. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Doriko, świetna ta wieża Ale cena nadal zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Zawsze podoba mi się to co jest drogie, ze wszystkim tak mam Doriko to co pokazałaś fajne też jest, zapisałam będziemy z moim myśleć. Mówię tu o tym linka. Mój młody nie przepada za huśtawkami, bardziej domki, zjeżdżalnie. Żeby mój pracował na miejscu, to bym mu wierciła, żeby sam próbował zrobić, jakiegoś sprytnego kumpla do pomocy i już, a tak to d...a. Teraz przyjedzie to trzeba Antka pokój skończyć i zobaczymy ile jeszcze czasu nam zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Pestka dzięki, 2800 bym dała, jak gość namrobił wycenę to mówiliśmy z moim , że jak da ok 3200 to bedzie dużo, ale będziemy myśleć, żeby zrobić, tym bardziej,że widziałam jego zadaszenia tarasów, pergole itp, bardzo fajnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 My właśnie skończyliśmy pokój Antka. W piątek ostatnie poprawki były i sprzątanie. Jutro okna umyje i się wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Kuba bardzo lubi huśtawkę więc chciałabym dwie żeby kłótni nie było. Sobie kiedyś taki wypatrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.01.2018 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Zapomniałam że na pintreście mam kilka fajnych placów zabaw klik Więcej w linku wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2018 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Ten też fajny! Mi się podobają takie właśnie proste formy. Będziesz pokazywała u siebie pokój małego? Chętnie zobaczę. My nic wielkiego nie będziemy robić,teraz mam w salonie siedzisko pod oknem, niewypał kompletny i chyba bym je przeniosła do Antka, a do salonu zwyczajnie parapet. Praktyczne jest, bo ma wysokość odpowiednią do zabawy i zamykane szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts