mania1220 15.01.2018 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Tar - #17384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Mika - duzy zyrandol w mojej sypialni duze kulki asfour, mneisze pod spodem Swarovski Strass, jak widzisz roznicy nie widac. ale pokazuje ze moze bys dokupila oktagonkow i powiesila jak ja mam, znalazlam na poslik Allegro: http://allegro.pl/swarovski-strass-8116-14mm-octagon-crystal-2-hole-i5165599707.html zwroc uwage na numery, Swarovski jest ponumerowany, ten numer jest na dwie dziurki, bo sa jeszcze po jednej dziurce. i do tego dolaczyc kule pod spodem. I zobacz czy na samym dole pod spodem nie mam za co zaczepic - jak sie dobrze przyjrzysz na moj zrbilam fotke od spodu - pod zyrandolem wisi sa jeszcze kolka, jak znajde bo nie wiem gdzie sadzilam to cykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 a tu moj HIT DNIA moje ! zaplacone ! potem M wezmie Jerrego i je przywioza, a co i jak napisze potem bo M poszedl na gore robic podloge i musze spylac nosic mu deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Do wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Mania, ja cię kocham Zawiesiłam jedną kulkę na octagonkach i mówię do M- popatrz, co Mańka kazała zrobić. A on na to - a skąd ona wiedziała, że je w łazience masz? Zostało nam trochę z żyrandola w łazience i leżały tam w pudełeczku 3 lata nieruszane. Krzesła krzesłami, myślałam, że kawę nam pokażesz, czyli nową maszynę Krzeseł gratuluję, bo fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 No Mmika teraz to jest efekt ! Twój pomyśli, że Mańka to czarownica, powiedz mu,że widzi jak sika na deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 hehe tez myslalam ze maszyne do kawy pokaze, ale i krzesla fajne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 ślepa jestem jak but, do stołu krzesła! Teraz dojrzałam dokąd sięgają twojemu. Bardzo ładne krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) he he dobre jestescie tez bym chciala JUZ maszyne, niestety musze poczekac az M splaci kanape i wtedy mi ja wezmie, zdecydowalismy ja wziasc na raty bo za droga, swoja droga mozecie mi sprawdzic cene w Polsce? ma byc Z6 u mnie kosztuje 4765 (na przecenie jest 200$ teraz) plus podatek = 5384$ moich. Nie da rady bez podatku niestety bo nie ma z drugiej reki ale co do kawy, Mika to moj kubeczek 14cm z malym haczkiem, w moim malym pierdolniku staje..."staje".... z pojedynczym espresso (jedna kapsulka) a tu podwojne czyli dwie kapsulki - juz sie moczy, ale nadal jest ok czyli Mika jak swoja szklanke musialas trzymac znaczy te szklanki mi by nie wlazly, temu biore z6 a krzesla tak, to hokery. Toz od poczatku takie chcialam, w tym stylu, tylko cena mnie powalala bo od 200 za jedn w gore (dolarow) plus podatek. te akurat sa po 189$ za jedno plus podatek czyli 213$, wzielam 4 wyszloby 854$ za wszystkie 4 zaplacilam 100$ za wszystkie 4 :p:p:p:p nie ten kolor, nie ten material ale TE krzeselka facet mial 8, po sztuce chcial 30, albo 4 za 100 albo wsystkie 8 za 180. wzielam 4 bo teraz mam 3 plus krecony hoker. Krecioka odstawie gdzies tam, a ten jeden dodatkowy bedzie stal pod drzwiami jak kreciolek teraz. Narazie je wypiore potem sie zastanowie jaki material. Z tylu kolatki pojda no i nogi zabejcuje na ciemno, ale to na wiosne. wazne - podporka na nogi jest metalowa. teraz mam drewniane, cala bejca zlazla tak wiem, Pestce sie nie beda podobac, nie lubi takich "niby podlokietnikow", ale ja je uwielbiam, szczegolnie cene i jestem mega happy ! pojechalismy rano, wybralam ktore najepiej wygladaly bo jeszcze mial ktos dzis przyjechac, ale bylam pierwsza.Zawiazalam nitki na nogach i facet mi je na bok odstawil dobra, kuniec przerwy ide dalej deski nosic! Mika ciesze sie !! wlasnie, widze jak sikaja a na marginesie - kibelek BLYSZCZY! M sika NA SIEDZACO! a jednak!! i szoruje po kazdym uzytkowaniu jak nr.2 zrobi - da sie?? DA SIE Edytowane 15 Stycznia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Mania u nas on stoi po 10990 zł. czyli u ciebie drozej bo po dzisiejszym kursie to 13300 zł. Kupuj w polandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Jura Z6 tutaj 11000. Pewnie gdzieś za 10 000 do wyrwania. U ciebie wychodzi na nasze 16000.Ja mnożyłam 5400 x 3.Jeszcze napisz jaki chcesz kolor, aluminium jest za 8,700.https://www.swiatekspresow.pl/produkt/ekspres-cisnieniowy-automatyczny-jura-z6-aluminium-black.html?gclid=EAIaIQobChMIwv-TuOLa2AIVz5kbCh1SqAdQEAQYASABEgLBy_D_BwEupsssss, używany w sklepie:( Edytowane 15 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 No to dobrze widziałam że hokery, no z koloru się zdziwiałam, ze znowu pomyślałam żem ślepa a one szare jednak A tu nie jednak beż! Ale ja dziś pół dnia torty oglądałam to oczopląs mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 no ca kufa-mac zlodziejstwo ale tak myslalam ze w Polandii taniej bedzie, bo my tu wszystko drozej mamy. na dzien dzisiejszy na przecenie jest w US i wychodzi 1000$ taniej niz u mnie (wliczajac podatki). Sek w tym ze nawet taniej moge z US przywiezc i nie martwic sie z kostkami na prad bo mamy taki sam i te same wtyki, problem jest ze jesli mam kuoic nowa to musze kupic tutaj - chodzi o gwarancje. Z Polski bym jej nie miala niestety a jakby sie popsula to tutaj malo kto (prawie nikt) nie zna sie na polskim napieciu i zamiast naprawic - popsuliby. Wiec jestem udupiona z moja cena Mika srebrna biore bo wszystko w kuchni srebrne, a to nie plastyk srebrny a aluminium, temu tez ja chce. M docina kawalki przy scianach i zostala jeszcze szafa do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Joana ano niestety sa bezowe robia takie same szare, ale trafilam na bez. Ale za ta cene nie bede marudzic - zmienie material porostu. tak wygladaja szare, i sa jasniutke, nadal nie ten material, u mnie trzeba grubszy i ciemniejszy tak cos jak tu - ciemniejszy szary, bialy blat na ciemnej wyspie i biale szafki w kuchni musze znow chenilka upolowac ten co teraz bede robic by sie nadawal, ale juz nie maja takiego kawalka, maja okolo 20 metrow w jednym kawalku ake chca za niego 400$ za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Pewnie Mania, nie ma co marudzić tyle kasy w kieszeni. Ja muszę nauczyć się piec torty, takie dziecięce z bajerami, tym razem zamówiłam, ale cena 180 zł, to bym miała szafkę do młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Dlatego ja robię sama, efekty różne ale najważniejsze że dziecku się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Doriko ja nie zamawiałam nigdy takich, nie miałam pojęcia, że tyle kosztują, ale w tydzień się nie nauczę. Trudno już,za rok będzie mój. To będzie jego pierwsza taka impreza urodzinowa, gada o niej już od lata, odkąd był na urodzinach koleżanki. Poszukam oszczędności na innych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 To moje próby z poprzednich lat, w tym roku już się boje bo nie wiem czy dam radę. Ostatnio kupowałam biszkopt i to nawet się opłaca bo sam biszkopt jest tani a mi nie zawsze wychodzi tak jak trzeba. A to jedno z dzieł mojej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 To nie jest jakaś filozofia. Ja robiłam z masy cukrowej ale marcepanowa jest lepsza. Cukrowa szybko robi się krucha. Barwniki nie tak łatwo kupić ja zamówiłam na alle w końcu. Jedno trzeba pamiętać że masa reaguje z kremami, trzeba tak przełożyć tort by krem nie wypływał za bardzo. Strażak mi się rozpłynął przez to że nie wiedziałam i posmarowałam po wierzchu żeby się masa przykleiła. Moje torty ogląda tylko najbliższa rodzina i dzieciaki z przedszkola ewentualnie więc nie mam spiny. Jak pisałam dziecko szczęśliwe, niedociągnięć nie widzi a tort i tak zjedzony migiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 No tak masz racje, ale nie będę ryzykowała teraz. Głupia jestem bo mogłam wcześniej rozeznanie zrobić. Mój też będzie miał 3 strażaka sama Do kolejnych urodzin się dokształce. Problem taki, że ja nie piekę ciast, od wielkiego święta. Mięcho tak, ale ze słodkości cienka jestem. Biszkopt piekłam ze trzy razy w życiu, ale robiłam jak mi były teść kazał, jajka do pojemnika jakiegoś delikatnie wbić a potem drugi identyczny pojemnik i do niego mąkę, żeby pojemnościowo było tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts