Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

ja dzis tez bylam w lesie :)

za kulka nie patrzylam, tylko za zwierzyna

IMG_7772.jpg

IMG_7765.jpg

moja piekna mchowa laczk - smutna, szara, biala, czarna, a tak pieknie tam jest ;)

IMG_7747.jpg

IMG_7748.jpg

IMG_7738.jpg

IMG_7723.jpg

IMG_7736.jpg

chalupa stoi, taras tez. Galezi nie ma na dachu, sniegu niewiele, pokrowca nie podarlo, nawet satelita stoi na trojnogu, nie przewrocila sie

na schodach za to mam zjazd narciarski

IMG_7715.jpg

IMG_7725.jpg

szopka tez stoi , solidna !

IMG_7762.jpg

kolor nie zszedl, trzyma sie

IMG_7726.jpg

Teraz aby do wiosny i znow jechac trzeba, marzec-kwiecien, jak zacznie wszystko sie topic. mam nadzieje ze nic sie nie obsunie i nie osiadzie duzo.

a Kathy ktos zarabal jeden pokrowiec na lodce podalowej. Nie mialo szans zwiac ani odleciec bylo tak zamocowane, jakas menda ukradla ;)

i domki na lodzie, tfu -na jeziorze na wysepkach

IMG_7775.jpg

IMG_7780.jpg

IMG_7776.jpg

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mika - Mlodej wlasciciel zaczal klasc podlogi wczoraj , jest totalna zalamka co zrobil, wczoraj wlasnie z bekiem do mie "przyleciala" co odeszlam od krzeselka i Manius gabke rozszarpal.

Takiej popeliny na oczy nie widzialam!!! kazalam jej szukac innego mieszkania. Podobno jej facet dzis idzie obejrzec jakis dom. Zobaczymy.

wkleje potem fotki i zobaczycie.

liscie z debow, jeszcze ich troche zostalo na drzewach - u mnie w domu nadal sie trzymaja jak przyklejone.

Mika chcialabym taki dlugi tu miec.

niedziewdzia to sie bede bac na wiosne jak tam pojade juz spac. teraz spia a potem [o taraach laza, bede musiala niezle piesa pilnowac i strach bedzie isc z tylu na laczke. Mlody jeszcze ale jak matka przyjdzie to lepiej tam nie byc.

Mloda wlasnie mi pisala ze wojne z nim prowadzila.

poklocili sie i powiedzial ze jak sie jej nie podoba to niech sie wyprowadza.;)

Powiedzialam jej ze on powinien wystapic w programie "jak nie klasc podlogi".

albo w tym programie, w Polsce taki fajny mieliscie , fuszerka? usterki?

gabke po drodze kupilam, nie moge zaczac z krzeselkami poki nog nie zrobie, uprzatlam i bede zaraz bejcowac nogi - na lawie w kuchni. A nowa gabke wyosko na stole wsadzilam zeby ta cholera znow nie porwala ;) kupilam mu dwie nowe pandy, takie spore zeby mogl sobie z nimi znow siedziec na siedzaco jak to ma w zwyczaju.

Ja czekam na mrozy, rozmrożę lodówkę i zapasy z zamrażarki na dworze przetrzymam. Jakoś nie mogę się zdyscyplinować i do cna jej opróżnić i rozmrozić.

Reklamował ktoś materac z Ikea? Mimo obracania po stronie M widać zagłębienie. W szczycie waży 75 kg. więc nie tak dużo. Gwarancję dają na 25 lat, ale nie wiem na jakie "uszkodzenia".

Laski prosze o pomoc. Nasz Wituś bierze udzial w plebiscycie na najsympatyczniejszego zwierzaka na pomorzu z radiem gdańsk. sa bardzo fajne nagrody. Jesli uda nam sie cos wygrac to wygrana przekażemy na schronisko dla zwierzat.

jesli mozecie prosze glosujcie. do 4 lutego dziennie mozna oddac 1 glos. trzeba sie zarejestrowac i glos moze oddac tylko uzytkownik zalogowany. trwa to kilka sekund ale prosimy o glosy :)

to link do naszego zwierzaka:

https://radiogdansk.pl/najsympatyczn...io?bcn2=#look1

z gory dzieki :)

Dziewczynki dostalam info ze jest problem z serwerem i od jutra ma byc to naprawione wiec jesli mozecie jutro to bede wdzieczna, mnie sie akurat udalo ale dzis sa z rejestrowaniem problemy. moze to i dobrze, jutro juz mniejszej liczbie chetnych bedzie sie chcialo :D. ale jestem co?:cool::lol2: ale tak bym chciala wygrac i to nie dla siebie tylko dla schroniska przytuliska. ostatnio bylam w takim jednym i sie az plakac sie chcialo. wolontariusze staraja sie jak moga ale jak kasy brakuje to ciezko. moje psy maja jak pączki w masle wiec jak pomozemy innym to nic sie nie stanie :)

Mmika widzialam twoj komentarz :) a moj mezaty kliknal 30 razy i za 30 razem mu pokazalo ze juz glosowal. ciekawe czy policza te 30 razy. Ilosci glosow nie pokazuja chyba dlatego zeby nie bylo przykro wlascicielom zwierzat bez glosikow. a tam przeciez wszystkie fajne i ladne. to chyba 3 lub 4 edycja. w pierwszej byly inne zasady i ludzie glosowali automatami dlatego teraz tylko dla zarejestrowanych zeby bez oszustw technicznych bylo.

A nie mogłaś napisać pod zdjęciem, że Wituś przekaże ewentualną wygraną dla schroniska ?
nie chcialam sie tak lansowac :D

Daje po oczach, do to są lampy zaprojektowane pod kątem edisonek. One słabiej i żółto świecą.
edisonki sa koszmarne, ale np lampa u mezatego nie nadaje sie do edisonkow a tez daje po gałach :D