mania1220 21.01.2018 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 ja dzis tez bylam w lesie za kulka nie patrzylam, tylko za zwierzyna moja piekna mchowa laczk - smutna, szara, biala, czarna, a tak pieknie tam jest chalupa stoi, taras tez. Galezi nie ma na dachu, sniegu niewiele, pokrowca nie podarlo, nawet satelita stoi na trojnogu, nie przewrocila sie na schodach za to mam zjazd narciarski szopka tez stoi , solidna ! kolor nie zszedl, trzyma sie Teraz aby do wiosny i znow jechac trzeba, marzec-kwiecien, jak zacznie wszystko sie topic. mam nadzieje ze nic sie nie obsunie i nie osiadzie duzo. a Kathy ktos zarabal jeden pokrowiec na lodce podalowej. Nie mialo szans zwiac ani odleciec bylo tak zamocowane, jakas menda ukradla i domki na lodzie, tfu -na jeziorze na wysepkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.01.2018 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Mika - Mlodej wlasciciel zaczal klasc podlogi wczoraj , jest totalna zalamka co zrobil, wczoraj wlasnie z bekiem do mie "przyleciala" co odeszlam od krzeselka i Manius gabke rozszarpal.Takiej popeliny na oczy nie widzialam!!! kazalam jej szukac innego mieszkania. Podobno jej facet dzis idzie obejrzec jakis dom. Zobaczymy.wkleje potem fotki i zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.01.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Liście na śniegu przypominają mi łapy niedźwiedzia. Domek na wyspie mogłabym mieć. Tam można pomilczeć i pogadać głośno. Nikt nieproszony nie będzie słuchał. Tarasu zazdroszczę. Może facet chce na złość młodym zrobić i dlatego leci z kulki z podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.01.2018 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 liscie z debow, jeszcze ich troche zostalo na drzewach - u mnie w domu nadal sie trzymaja jak przyklejone. Mika chcialabym taki dlugi tu miec. niedziewdzia to sie bede bac na wiosne jak tam pojade juz spac. teraz spia a potem [o taraach laza, bede musiala niezle piesa pilnowac i strach bedzie isc z tylu na laczke. Mlody jeszcze ale jak matka przyjdzie to lepiej tam nie byc. Mloda wlasnie mi pisala ze wojne z nim prowadzila. poklocili sie i powiedzial ze jak sie jej nie podoba to niech sie wyprowadza. Powiedzialam jej ze on powinien wystapic w programie "jak nie klasc podlogi". albo w tym programie, w Polsce taki fajny mieliscie , fuszerka? usterki? gabke po drodze kupilam, nie moge zaczac z krzeselkami poki nog nie zrobie, uprzatlam i bede zaraz bejcowac nogi - na lawie w kuchni. A nowa gabke wyosko na stole wsadzilam zeby ta cholera znow nie porwala kupilam mu dwie nowe pandy, takie spore zeby mogl sobie z nimi znow siedziec na siedzaco jak to ma w zwyczaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.01.2018 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Usterka- dawno temu zegarka pilnowałam, żeby nie przegapić. Teraz nie oglądam, jak latam po kanałach i trafię, to uciekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 I u nas śnieg przykrył wszystko pięknie, ale dość ciepło. Rano było - 0,4 C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.01.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Ja czekam na mrozy, rozmrożę lodówkę i zapasy z zamrażarki na dworze przetrzymam. Jakoś nie mogę się zdyscyplinować i do cna jej opróżnić i rozmrozić. Reklamował ktoś materac z Ikea? Mimo obracania po stronie M widać zagłębienie. W szczycie waży 75 kg. więc nie tak dużo. Gwarancję dają na 25 lat, ale nie wiem na jakie "uszkodzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2018 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Mam od zawsze Sułtany na twardej ramie. Pierwszy kupiłam w 1984 r. W sumie jest ich 4. Nie obracałam nigdy, bo nie ma jak i nic im się nigdy nie wygniotło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Laski prosze o pomoc. Nasz Wituś bierze udzial w plebiscycie na najsympatyczniejszego zwierzaka na pomorzu z radiem gdańsk. sa bardzo fajne nagrody. Jesli uda nam sie cos wygrac to wygrana przekażemy na schronisko dla zwierzat. jesli mozecie prosze glosujcie. do 4 lutego dziennie mozna oddac 1 glos. trzeba sie zarejestrowac i glos moze oddac tylko uzytkownik zalogowany. trwa to kilka sekund ale prosimy o glosy to link do naszego zwierzaka: https://radiogdansk.pl/najsympatyczn...io?bcn2=#look1 z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.01.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Tar, mi się pojawia jakiś błąd po rejestracji, będę próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.01.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Mam nadzieję, że się udało. Też ciągle miałam błąd, a potem, że mam kliknąć w link aktywacyjny. Zalogowałam się znów i pokazało mi, że głosowałam. Czy gdzieś ilość oddanych głosów widać? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.01.2018 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Po wypełnieniu pól do rejestracji wyrzuca mnie na stronę z błędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Dziewczynki dostalam info ze jest problem z serwerem i od jutra ma byc to naprawione wiec jesli mozecie jutro to bede wdzieczna, mnie sie akurat udalo ale dzis sa z rejestrowaniem problemy. moze to i dobrze, jutro juz mniejszej liczbie chetnych bedzie sie chcialo . ale jestem co? ale tak bym chciala wygrac i to nie dla siebie tylko dla schroniska przytuliska. ostatnio bylam w takim jednym i sie az plakac sie chcialo. wolontariusze staraja sie jak moga ale jak kasy brakuje to ciezko. moje psy maja jak pączki w masle wiec jak pomozemy innym to nic sie nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Mmika widzialam twoj komentarz a moj mezaty kliknal 30 razy i za 30 razem mu pokazalo ze juz glosowal. ciekawe czy policza te 30 razy. Ilosci glosow nie pokazuja chyba dlatego zeby nie bylo przykro wlascicielom zwierzat bez glosikow. a tam przeciez wszystkie fajne i ladne. to chyba 3 lub 4 edycja. w pierwszej byly inne zasady i ludzie glosowali automatami dlatego teraz tylko dla zarejestrowanych zeby bez oszustw technicznych bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.01.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 No to dobrze, bo już myślałam, że ja jakaś lewa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.01.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Co myślicie o tej lampie, do Antka chcę kupić, nową , tylko szukałam jak wygląda w autentycznym wnętrzu Nie chcę nic typowo dzieciowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 mnie sie podoba ale przemysl, ja mam te zwisy zarowkowe a u mezatego zarowka w drucikach, niestety daje po gałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 A nie mogłaś napisać pod zdjęciem, że Wituś przekaże ewentualną wygraną dla schroniska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Daje po oczach, do to są lampy zaprojektowane pod kątem edisonek. One słabiej i żółto świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 A nie mogłaś napisać pod zdjęciem, że Wituś przekaże ewentualną wygraną dla schroniska ? nie chcialam sie tak lansowac Daje po oczach, do to są lampy zaprojektowane pod kątem edisonek. One słabiej i żółto świecą. edisonki sa koszmarne, ale np lampa u mezatego nie nadaje sie do edisonkow a tez daje po gałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts