Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

joana wejdz na strone luminex albo novodworskiego. maja duzo fajnych lamp w calkiem znosnych cenach. jest tez taki sklep w necie wyprzedaz lamp.pl albo cos w ten desen. ja swoje w wiekszosci na wyprzedazy kupilam, np. koncowki serii albo mniej chodliwe innym nie pasowaly a mnie sie podobaja.

Pestka dziękuję :hug:

Mania, co z krzesłami uczyniłaś? :D

Tar, po 57 x dziękuję pojawiło się- już głosowałeś.

to ja po raz kolejny podziekuje :D. ale nie kumam raz mozna i 100 razy zrobic glosuj a innym razem tylko jedno klikniecie. jesli chodzi o rejestracje to jest 50/50. widac ze probuja cos z tym zrobic. byc moze nie spodziewali sie az takiego odzewu. w sumie jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie :cool:

dotarlam :cool:

czasu nie mialam, jeszcze krzeselkom krzywdy nie robilam, oprocz tego ze nogi pomalowalam.

ale odkrylam dlaczego sa tak wygodne. I nie mowie o boczkach co kuper trzymaja. No wiec jak je rozebralam i postawilam na wyspie do malowania dopiero zaskoczylam - siedzenia sa obnizane pod katem, jak na tym fotelu TAR.

dzis bede wykrajac material.

M musi jednak deseczki dokroic, boki i tyl sa obite ale cieniutka plyta, nie utrzyma to jednak kolka, raz ktos pociagnie i odleci, wiec trzeba wsadzic pozadna wstawke.

narazie sie dobudzam, pada i pada i nie przestaje, snieg topnieje. Mokro, plucha i sie spac ciagle chce.

Mucha dzis sie obudzila i tlukla sie po szybie w drzwiach, Manius mial ubaw, stal i machajac ogonem mial zabawe. Nie wiem w koncu czy ja zezarl czy mucha uciekla.

No ale - muchy sie budza, moze wiosna przyjdzie :cool: akurat...snieg ma padac jutro

Edytowane przez mania1220

mnie tez nie wpuszczalo ale po kilku razach sie udalo, nie wchodzilam na galerie tylko na sam konkurs tam mnie logowalo i chyba po 5 razy probowalam ale udalo sie. nie wiem moze chca dac na przeczekanie zeby ludzie sie zniechecili? ja sie nie poddaje skoro postawilam sobie taki cel ze walcze dla schronu to walcze do konca :D

Mania to wlasnie to, siedzenia pod katem robia taka robote. a malo takich mozna kupic. chociaz ten moj fotelo krzesel z ikea tez wygodny. ale strandomy z ikei wlasnie sa pod katem, gdyby nie mialy tych konskich uszakow to bym jak w dym kupila

Joanna do dziecięcego takiej bym nie dawała, dziecko niby bawiąc się patrzy w dół ale i tak bałabym się o jego oczy. Gołe żarówy są mega męczące dla oczu. Szybko pokupowaliśmy papierowe abażury na nasze budowlane oprawy. Jedyna szansa moim zdaniem oczywiście to mleczne żarówki ale jak mocne to też ranią oko.

niech Joana zamontuje i zobaczy najpierw. Tu na pierwszej podlodze mam 3 zyrandole, w kazdym sa gole zarowki - mleczne. Ale normalne bo ledowek takich znalezc nie moglam zeby mialy ladne wykonczenie i sa okragle. Nie raza po oczach. Na gorze mam 4 zyrandole ale z ledowymi swiecznikowymi "edisonkami" lyse, nie mleczne - tez nie raza. Fakt ze daja mniej swiatla, ale w jednej mam 8 w dwoch mam po 5 wiec jest dobrze, plus sa swiatla boczne. Czy 3 dadza wystarczajaco swiatla nie wiem. Normalne zarowki napewno by daly. Ale one wlasnie by dawaly po oczach.

Nie wiem tez jak prawdziwe normalne edisonki swieca. Ale sie dowiemy od Joany.

sluchajcie ale mam jazde z tymi krzeselkami :lol2: kurna latwiej byloby stare przerobic - o niebo latwiej.

bede je robic do usranej smierci bo czasu zbytno nie mam teraz, popracowac tez trzeba.

Za oknem skonczyla sie ladna pogoda, zimno i snieg