mmikka 22.01.2018 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Kupiłam edisonka i wylądowała ta żarówka nad schodami wejściowymi do domu. Mało światła dawała. Kluczem do zamka się trafi, do czytania za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Teraz można już kupiś ledy wyglądające jak edisonki. Te świecą po ludzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.01.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Jeszcze taka: też same żarówki, wiecie nie pomyślałam, że daje po oczach, bo dziecko głownie przy podłodze się bawi, no i chciałam,żeby był dobrze oświetlony pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 mam fisia na punkcie widocznosci i oswietlenia ale serio takie gole żarówki daja po oczach. ja nie wiem czy nawet nie szkodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2018 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 joana wejdz na strone luminex albo novodworskiego. maja duzo fajnych lamp w calkiem znosnych cenach. jest tez taki sklep w necie wyprzedaz lamp.pl albo cos w ten desen. ja swoje w wiekszosci na wyprzedazy kupilam, np. koncowki serii albo mniej chodliwe innym nie pasowaly a mnie sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2018 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Mmikka, odpisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.01.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Pestka dziękuję Mania, co z krzesłami uczyniłaś? Tar, po 57 x dziękuję pojawiło się- już głosowałeś. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2018 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Jeszcze coś napisałam, Mmikka. I linka wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2018 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Pestka dziękuję Mania, co z krzesłami uczyniłaś? Tar, po 57 x dziękuję pojawiło się- już głosowałeś. to ja po raz kolejny podziekuje . ale nie kumam raz mozna i 100 razy zrobic glosuj a innym razem tylko jedno klikniecie. jesli chodzi o rejestracje to jest 50/50. widac ze probuja cos z tym zrobic. byc moze nie spodziewali sie az takiego odzewu. w sumie jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2018 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) dotarlam czasu nie mialam, jeszcze krzeselkom krzywdy nie robilam, oprocz tego ze nogi pomalowalam. ale odkrylam dlaczego sa tak wygodne. I nie mowie o boczkach co kuper trzymaja. No wiec jak je rozebralam i postawilam na wyspie do malowania dopiero zaskoczylam - siedzenia sa obnizane pod katem, jak na tym fotelu TAR. dzis bede wykrajac material. M musi jednak deseczki dokroic, boki i tyl sa obite ale cieniutka plyta, nie utrzyma to jednak kolka, raz ktos pociagnie i odleci, wiec trzeba wsadzic pozadna wstawke. narazie sie dobudzam, pada i pada i nie przestaje, snieg topnieje. Mokro, plucha i sie spac ciagle chce. Mucha dzis sie obudzila i tlukla sie po szybie w drzwiach, Manius mial ubaw, stal i machajac ogonem mial zabawe. Nie wiem w koncu czy ja zezarl czy mucha uciekla. No ale - muchy sie budza, moze wiosna przyjdzie akurat...snieg ma padac jutro Edytowane 23 Stycznia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2018 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 zobaczymy czy mi sie uda zajerestrowac, sprobuje potem.TAR moim zdaniem powinnac podac ze na schronisko by poszlo, zaden ten lans ale pokazanie ze wygrana by poszla na super cel - tego akurat nigdy za duzo, dalabys tez przyklad innym, ze zamiast do kieszeni - wesprzec sieroty w schronisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2018 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 nie moge sie zarejestrowac, probowalam kilka razy i mnie wraca spowrotem na strone rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.01.2018 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Chyba trochę te głosowanie przerosło portal. Nie wpuszcza mnie do galerii zwierzaków, mogę tylko na samego Wicia wejść. Ale przynajmniej nie kusi, żeby kliknąć na innego słodziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 mnie tez nie wpuszczalo ale po kilku razach sie udalo, nie wchodzilam na galerie tylko na sam konkurs tam mnie logowalo i chyba po 5 razy probowalam ale udalo sie. nie wiem moze chca dac na przeczekanie zeby ludzie sie zniechecili? ja sie nie poddaje skoro postawilam sobie taki cel ze walcze dla schronu to walcze do konca Mania to wlasnie to, siedzenia pod katem robia taka robote. a malo takich mozna kupic. chociaz ten moj fotelo krzesel z ikea tez wygodny. ale strandomy z ikei wlasnie sa pod katem, gdyby nie mialy tych konskich uszakow to bym jak w dym kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.01.2018 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Tar przykro mi, ale nadal nie mogę się zarejestrować Kupiłam tą druga lampę, czarną trzy ramienną. Nowodvorskiego przeglądałam już wcześniej, wiecie, jak człowiek się czasami na coś zafiksuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Dzisiaj na Wiciu po 52 dziękuję na 53 razie pokazało się- już głosowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieszczuch 24.01.2018 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 W Berlinie raz widziałem taką, że klosze były ze słoików. Cholernie mi się podobała ale strasznie droga bo to jakiś desingerski produkt więc nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.01.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Joanna do dziecięcego takiej bym nie dawała, dziecko niby bawiąc się patrzy w dół ale i tak bałabym się o jego oczy. Gołe żarówy są mega męczące dla oczu. Szybko pokupowaliśmy papierowe abażury na nasze budowlane oprawy. Jedyna szansa moim zdaniem oczywiście to mleczne żarówki ale jak mocne to też ranią oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.01.2018 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 niech Joana zamontuje i zobaczy najpierw. Tu na pierwszej podlodze mam 3 zyrandole, w kazdym sa gole zarowki - mleczne. Ale normalne bo ledowek takich znalezc nie moglam zeby mialy ladne wykonczenie i sa okragle. Nie raza po oczach. Na gorze mam 4 zyrandole ale z ledowymi swiecznikowymi "edisonkami" lyse, nie mleczne - tez nie raza. Fakt ze daja mniej swiatla, ale w jednej mam 8 w dwoch mam po 5 wiec jest dobrze, plus sa swiatla boczne. Czy 3 dadza wystarczajaco swiatla nie wiem. Normalne zarowki napewno by daly. Ale one wlasnie by dawaly po oczach. Nie wiem tez jak prawdziwe normalne edisonki swieca. Ale sie dowiemy od Joany. sluchajcie ale mam jazde z tymi krzeselkami kurna latwiej byloby stare przerobic - o niebo latwiej. bede je robic do usranej smierci bo czasu zbytno nie mam teraz, popracowac tez trzeba. Za oknem skonczyla sie ladna pogoda, zimno i snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.01.2018 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 nastepny dzien proby rejestracji - nici z tego. Nie dosc ze mnie cofa spowroem to nawet kodu nie wyswietla. Sorry TAR, nie daje rady, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts