Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nastepny dzien proby rejestracji - nici z tego. Nie dosc ze mnie cofa spowroem to nawet kodu nie wyswietla.

Sorry TAR, nie daje rady, szkoda

Radio w koncu zamiescilo info na fejsie o klopotach z ktorymi nie potrafia chyba sobie poradzic. jak bedzie dzialac to dam znac. a konkurs chyba przedluza przez te techniczne problemy. Dzieki Maniusia :)

a ja mysle by zmienic oswietlenie w salonie przed nastepna zima. listwy niestety nie zdaly egzaminu a musze miec jakies swiatlo gorne. i zwisy na betonowej scianie tez sa do wymiany - padaja w nich zarówki jedna po drugiej a wiecie ile ledy kosztuja. mialabym juz 2 nowe lampy:mad: tylko znowu musze szukac czegos co bedzie pasowac po pierwsze do wystroju a po drugie do wywierconych otworów:sick:

Miałam dzisiaj to samo co Mania, też obrazka mi nie pokazywało do przepisania.

Lampa jeszcze nie zamontowana,jak będzie wisiała i włączę to wtedy zobaczę. W sumie prawie w całum domu mam same żarówki na kabli to się już przyzwyczaiłam

Byłam dzisiaj w Tkmaxx, kupiłam lampki nocne do sypialni bez szału, ale cena była ok, za to mało się nie popłakałam, bo zasłona ładna to sypialni była, niestety, potrzebuję dwóch szt, i owszem były, jedna przeceniona druga nie. Niestety za drogo jak dla mnie.

Zasłony kiedyś fajne tam widziałam, ale do naszego mieszkania za krótkie są. Obrusa żałuję, że nie kupiłam kiedyś. Poszłam następnym razem i nie było.

Na Bielanach byłaś? Ja dopiero w kwietniu się tam wybiorę :D

Mania, wiesz, że moje fotele dalej leżą pod łóżkiem, rozkręcone. 3 lata już na nich śpię.

Mmika byłam w Koronie, wczoraj byliśmy na bielanach, ale jak wyszliśmy z Ikei to już był tłum na parkingu, no i młody miał wczoraj popołudniu zajęcia. Mój teraz jedzie z dziećmi do rodziców swoich i zoperować żylaki, więc w poniedziałek zrobię jeszcze rundę. Babka mi powiedziała w Koronie, że jak długo coś leży to stopniowo przeceniają, może trafię, a jak nie tzn, że nie były mi przeznaczone :)

o jakich fotelach mówisz Mmika?

Mmika u nas w spożywce jednak jest lepszy mój, on czyta skład, przelicza gramaturę itp, ale ja wolno liczę w pamięci :)

Pani teściowa miała w tamtym roku taką samą operację, mówi, ze skakała jak młoda kózka, a mój już paskudne ma te żylaki, a wiesz on dużo samolotami lata, to nie wskazane, zeby taką nogę miał, bo mi kiedyś w samolocie zejdzie