mania1220 24.01.2018 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mika pisalas o jajku fotelu facet u mnie na lokalnych sprzedaje 3500 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 nastepny dzien proby rejestracji - nici z tego. Nie dosc ze mnie cofa spowroem to nawet kodu nie wyswietla. Sorry TAR, nie daje rady, szkoda Radio w koncu zamiescilo info na fejsie o klopotach z ktorymi nie potrafia chyba sobie poradzic. jak bedzie dzialac to dam znac. a konkurs chyba przedluza przez te techniczne problemy. Dzieki Maniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2018 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 a ja mysle by zmienic oswietlenie w salonie przed nastepna zima. listwy niestety nie zdaly egzaminu a musze miec jakies swiatlo gorne. i zwisy na betonowej scianie tez sa do wymiany - padaja w nich zarówki jedna po drugiej a wiecie ile ledy kosztuja. mialabym juz 2 nowe lampy:mad: tylko znowu musze szukac czegos co bedzie pasowac po pierwsze do wystroju a po drugie do wywierconych otworów:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Frits Henningsen- https://www.invaluable.com/catalog/searchLots.cfm?wa=&postedsince=&wp=&lotcategoryid=0&rfa=false&ord=2&scp=m&hi=&fdt=&rp=&wo=&lotref=&alf=1&artistref=19kcaw2qpl&isadvanced=0&issc=1&to=0&aid=0&cid=0&showrfaty=false&subref=&pb=false&cskeywords=&hid=0&nw=&categoryid=0&isbin=&tdt=&supercategoryid=0&lotsupercategoryid=0&bidcount=0&ad=desc&fr=0&img=0&catalogref=&upcoming=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Miałam dzisiaj to samo co Mania, też obrazka mi nie pokazywało do przepisania. Lampa jeszcze nie zamontowana,jak będzie wisiała i włączę to wtedy zobaczę. W sumie prawie w całum domu mam same żarówki na kabli to się już przyzwyczaiłam Byłam dzisiaj w Tkmaxx, kupiłam lampki nocne do sypialni bez szału, ale cena była ok, za to mało się nie popłakałam, bo zasłona ładna to sypialni była, niestety, potrzebuję dwóch szt, i owszem były, jedna przeceniona druga nie. Niestety za drogo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Zasłony kiedyś fajne tam widziałam, ale do naszego mieszkania za krótkie są. Obrusa żałuję, że nie kupiłam kiedyś. Poszłam następnym razem i nie było. Na Bielanach byłaś? Ja dopiero w kwietniu się tam wybiorę Mania, wiesz, że moje fotele dalej leżą pod łóżkiem, rozkręcone. 3 lata już na nich śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mmika byłam w Koronie, wczoraj byliśmy na bielanach, ale jak wyszliśmy z Ikei to już był tłum na parkingu, no i młody miał wczoraj popołudniu zajęcia. Mój teraz jedzie z dziećmi do rodziców swoich i zoperować żylaki, więc w poniedziałek zrobię jeszcze rundę. Babka mi powiedziała w Koronie, że jak długo coś leży to stopniowo przeceniają, może trafię, a jak nie tzn, że nie były mi przeznaczone o jakich fotelach mówisz Mmika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Żylaki prywatnie czy w szpitalu? 3 lata temu kupiłam 2 fotele z lat 60 duńskiej projektantki i jak rozkręciliśmy je na podróż, tak do tej pory nie skręciliśmy. Może uda mi się je kiedyś sprzedać. Teraz się śmiejemy, że to aktywa na starość W sumie już 3 lata starsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Prywatna klinika gdzieś w środzie wielkopolskiej, dzieciaki zrobia sobie wycieczkę do dziadków przy okazji, ja zaplanowałam mycie okien, i dużo leżenia Mamy niestety teraz tylko jedno auto, więc nie mogę sama pojechać sobie do sklepów, a nie lubię zakupów z koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 I wszyscy będą szczęśliwi:D Może, oprócz pacjenta:) Też lubiłam sama włóczyć się po sklepach. Oglądałam to co mi się podobało, albo i nie, ale z ciekawości do łapy brałam. W spożywczym składy czytam i już mój M nie próbuje mnie poganiać, czasem widzę jak sam skład czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Znalazłam podobne fotele, moje poduchy mają skórzane. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mmika u nas w spożywce jednak jest lepszy mój, on czyta skład, przelicza gramaturę itp, ale ja wolno liczę w pamięci Pani teściowa miała w tamtym roku taką samą operację, mówi, ze skakała jak młoda kózka, a mój już paskudne ma te żylaki, a wiesz on dużo samolotami lata, to nie wskazane, zeby taką nogę miał, bo mi kiedyś w samolocie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Koleżance wycinali, tylko co jej wycieli, to nowe się robiły. Byłam z nią jak jej ostrzykiwali naczynka rozszerzone, naczynko w oczach znikało. Pewnie, że niech zadba o siebie, bo zazwyczaj odkłada się i odkłada, aż czasem jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 To jakaś metoda pary wodnej, prezent od Pani teściowej, czyli jego mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 dziewczyny rejestracja dziala wlasnie sprobowalam i poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Inne podłokietniki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Ja znałam tylko metodę skalpela. Świat idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Tar mi niestety nie pokazuje sie kod do przepisania, tak samo miałam rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Podobają mi się duńskie projekty, ale kompletnie ich u siebie nie widzę, ale ja i tak lekko ślepawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts