TAR 24.01.2018 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Tar mi niestety nie pokazuje sie kod do przepisania, tak samo miałam rano no kurka wodna masz racje znowu nie ma obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 No widzisz chęci mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.01.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A już myślałam że to tylko na moim linuxie coś nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Słuchajcie, zrobiłam misz masz z karniszami, tzn jeszcze misz masz nie skończony. Z pokoju z dołu, przełożyłam do nas do sypialni, a w małym dzisiaj mój M zamontował listwę przy suficie. No i tak biadoliłam dzisiaj o tych zasłonach,ze teraz nie mam co na dół powiesić itd. Poszłam na górę wydać pościel dzieciakom mojego i nagle patrze zasłony!!! No debil ze mnie kupiłam jakiś czas temu w Dekori, miały iść do sypialni, ale z tym kolorem na ścianie mdło było i zapomniałam o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.01.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Joana, skarpet szukaj Może coś upchnęłaś do nich i leżą zapomniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 No takiego szczęścia nie mam Raz w torebce, której długo nie nosiłam 20 zł znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2018 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Ostatnio stówkę znalazłam w kieszeni kurtki, którą noszę wyłącznie na spacery do lasu zimą Przepiliśmy żeby nie było, super winko kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.01.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Aja kiedyś kupiłam w lumpeksie spodenki za 5 zł, a w kieszeni było 20 Euro, i to było moje najlepsze znalezisko w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.01.2018 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Ostatnio pokazywali w necie, dziewczyna zamówiła nowe spodnie, w kieszeni były brudne stringi:) W factory poszłam do toalety, na umywalce leżały chyba 3 złote pierścionki. zostawiłam je, bo nie wiedziałam, czy jest tam jakiś punkt obsługi klienta, żeby przez głośniki wezwali kobietkę co je zgubiła. Raz moja siostra znalazła zegarek bez paska, sama koperta. Jak mi przez tel. o tym mówiła, zapytałam o markę, był to złoty tissot. Poszła do zegarmistrza sprawdzić, ten chciał za 1000zł odkupić. Nie sprzedała. Na ławce, w małym parku znalazłam z koleżanką torebkę. Odniosłyśmy obok do bloku jakiejś pani. W autobusie też znalazłam torebkę, oddałam kierowcy. Zawsze się schylam po grosiaki leżące na chodniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.01.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Za dzieciaki znalazłam męską torbę, w środku był jakiś notes, parę pierdół i myślałam, że dezodorant. Nie sprawdziłam na szczęście. Odniosłam na komisariat, a to był notes służbowy jakiegoś milicjanta i jakiś gaz, nie pamiętam, może pieprzowy. Gość dał na lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.01.2018 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 No i raz widziałam jak gościowi wypadł plik banknotów, zanim doszłam, podniósł ktoś inny, ja tylko temu od zguby powiedziałam, że mu wypadło, tamten podał i widziałam jak dostał 100. Chyba bym nie mogła spać, jak bym sobie coś przywłaszczyła w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 mialam 17 lat - i glupie pomysly Po dyskotece wrocilam do domu. Przyjechali po mnie kolo 2 w nocy. Tak jak stalam - w miniowie, tylko zmienilam buty na plaskie wymyslelismy ze idziemy na spacer Odleglosc z Brampton do Toronto do High park. odleglosc - 23 km w nocy! no i poszlismy. Szlosmy autostrada. Czyli nic obok. Znalezlismy portfel. Na autostradzie to tylko ktos musial rabnac przez szybe. jak zeszlismy z autostrady widac bylo posterunek policji, no to zaszlismy i zostawilismy. Niezle sie musieli zdziwic ze dwoje malolatow ciemna noca lazi i jeszcze mowi ze szla autostrada - za to jest mandat sie rozumie, niewolno, ale kto tam nam bedzie mowil nie??? tak bylo szybciej. Sprawnie nam to szlo jak sie nawijalo, zrobilismy ten odcinek w 3.5 godziny, nawet niecale. Normalnie prawie 5 powinno byc. Jak doszlismy padlam na podloge, w butach, usnelam tak, na tej podlodze. duzo razy znalazlam kase, ale ten najbardziej w pamiec sie wbija. ale najlepsze bylo jak ja zostawilam 100$ w maszynie. Lata temu, jechalam gdzies autobusem i mi sie bardzo spieszylo. A maszyna tak zwlekala ze myslalam ze kasy nie ma i mi nie daje, wiec jak zobaczylam ze moj autobus jedzie - polecialam do niego. Stowka zostala dla jakiegos szczesliwaca, na dodatek zamiast wejsc do banku do maszyny to bralam z podjazdu dla samchodow bo chcialam widziec ten przeklety autobus. A kase po ciuchach czesto znajduje. Chociaz teraz juz mniej bo sie placi przewaznie karta, wiec teraz to same drobniaki, akurat na kawe jak gdzies sie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 kuzwa czas plynie, jak teraz mysle, w sierpniu mi mija 30 lat jak tu jestem ALE STARA JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.01.2018 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Mania, czyli wysłali cię do Kanady na rozpoczęcie roku szkolnego? Jak tam krzesła? Ciekawa jestem już ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2018 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 a ja kiedys zostawilam w starym mieszkaniu na parterze na skrzynce na listy notes a w notesie koperta z 12 tys. wzielam listy i zaczytalam sie i poszlam do gory do mieszkania a notes zostawilam. Byl podpisany i jakis facet (gosc od sasiadów) mi przyniosl. Kasa nieruszona wszystko bylo. Nawet mowil, ze nie zagladal co jest w notesie tylko od razu oddal. Teraz juz sie uczciwych rzadko spotyka. Mialam wiecej szczescia jak rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Joana na poczatku sierpnia zebym jeszcze lizla wakacji. dwa lata potem poznalam M - na tej samej dyskotece zreszta, na nastepny dzien pierwsza randka, odrazu po randce tego samego dnia sie wprowadzilam do niego, zaraz kolo tej dyskoteki zreszta - juz bylo blizej lazic a 3 miesiace potem zesmy sie hajtli. No mowie, mlode to gupie ze hej ale dziala do dzis, na zywiol. Ale opowiadalam o tym juz. mecze sie od rana z krzeslami. zdecydowalam ze nie robie po swojemu, oproc jednej rzeczy, ale reszta taka sama - syzyfowa praca i duzo duzo szycia na maszynie, malutkich kawalkow, kieszonek , wcinek - ktorych zreszta nie widac bo sa schowane ale trzymaja poduszki razem i smieciory nie wpadaja. Jeszcze dluga droga do konca, sofe szybciej zrobilam! albo fotele. Ale na krzeslkach inna konstrukcja i nie ma jak zaczepic wiec pokrowiec trzeba uszyc, naciagnac, wbic gwozdki i dopiero przyfasolic. Rece mnie bola od wyciagania gwozdkow i zszywek, az mi sie trzesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 TAR ano mialas. Ja w zeszly roku mialam. Wyslali nam czeka z roboty, pylo ponad 10 tys $, babka z poczty wsadzila do innej skrzynki. I bysmy sie nie dowiedzieli gdzie komu i jak ale ten ktos przyniosl nam koperte. Zrealizowc by nie zrealizowal, ale jest duzo zachodu zeby drugi dostac. Miesiac bysmy musieli czekac czy nie bedzie zrealizowany (no przekrety sa rozne i w suie ktos dobry mogl to zrobic). Na szczescie u nas na osiedlu nie mieszkaja mety. "e" z ogonkiem, nie mam [olskiej klawiatury. prawde mowiac nigdy na ;olskiej nigdy nie pisalam i nie wiem jak to jest? Jak wyjezdzalam z Polski za komuny to nikt jeszcze komputerow nie mial. Ani komorek. I byly tylko 2 rogramy w TV 10 min dobranocki. I teleranek w niedziele? teatr w poniedzialki pamietam, chyba w poniedzialki? w srode ruskie filmy? moglam dni pomylic, za dawno to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.01.2018 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Dobrze pamiętasz Mania, a w czwartki Kobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 a wiesz Joana, nadal mam tamten bilet i paszport? Lecialam prez NY bo prosto biletow nie bylo cala wakacje. A pazport w jedna strone tylko, z wielka pieczatka "One Way". Juz nic nie mam z tamtych lat co przywiozlam, tylko te dwie pamiatki. M bilet tez mam. Ja juz z papierami lecialam w Polsce, musialam wszystkie badania i przeswietlenia robic i przesluchanie na policji mialam, tfu, na Milicji. M lecilal na wycieczke na Kube, przystanek byl w Canadzie w gander, wysiadl tam z 2 kumplami z podworka i...dali noge. Immigration ich zwinelo, nie uwierzysz kto ich gonil - ruskie KGB? nie wiem kto dokladnie. W kazdym badz razie lecac na Kubie lecial przez Moskwe, tam mial przesiadke i lecial ruskim samolotem z Moskwy. W samolocie agenci siedzieli i pilnowali. M i kumple pili z nimi wodke, ale twarde ruskie glowy sie nie uchlaly, polecieli za nimi , ale tutejsze wladze nie pozwolily ruszacchlopakow bo za linie uciekli , Ruski odeszly z niesmakiem - pewno im po premiach polecieli albo jaki Gulag ich czekal M spedzil w Gander kilka miesiecy i potem przylecial do Toronto no i tak sie poznalismy. Ja lecialam na laczenie rodzin a on dal noge z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2018 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Niewolnice Isaure pamietam i Krzewy ognistych cierni - czy jak to bylo??? nie pamietam. O yum biskupie co mial dziecko z laska. Na poczatku pozwolil nam gladac ale jak potem sie zaczelo bara-bara i dziecko bylo zabronili ogladac - no bo zgorszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts