TAR 26.01.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 kiedys pokazywalam, ostatecznie zdecydowalam sie na ta. dwustronna i bardzo ladna na zywo, cena tez ujdzie. http://www.narzutynalozko.pl/fotky3912/fotos/_vyr_2535Designerska-narzuta-pikowana-na-łóżko-koloru-turkusowego.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Joana - ciemna podloga i slupki fajne, podobaja mi sie, ale o nich juz kiedys pisalam. ten pokuj ma duzo duzo potencjalu, fajna ta scianka. Kombinuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 TAR wydaje mi sie ze pokazywalas ale jakas inna, bo mi sie nitki na tamtej widoczne nie podobaly, a tu sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 wrocilismy, musze posiedziec troche w paperach z pracy i sie biore za krzeselka. NO WIEC: wyjechalismy z domu, po jakichs 500 metrach M doszedl do wniosku ze nie chce mu sie dzis kuchni konczyc trudno! nie bede go gonic. Przedzwigal sie i go w pachwinach boli cos, nie spieszy sie. Niech lezy i odpoczywa. Nie umre. Pozatym mam zajecie z krzeselkami . Material - dojechalismy i co? wyciaglam bele spod innych bel i sie okazalo - material za cienki, nie nadaje sie na meble, no na poduszki dobry - mimo ze chenilka. Pod belami wygladal ze grafitowy - okazalo sie ze wpada w niebieski jak juz wyladowal na gorze wiecej nic nie mieli, znaczy mieli swietne na meble - ale nie te kolory kupilam wiec tylko sznurek do obszycia, metalowe listwy do krzeselek i fotela bo za malo mam i wiecej gwozdkow. Wrocilam i...jednak kupilam w tym samym sklepie co na zaslony i krzeselka, zdecydowalismy tez ze nie bedzie czarny. Taki szaro-grafitowy. Czarne mam juz dwa. A tak ladnie sie skomponuje kolorystycznie z zaslonami i krzeselkami do wyspy bo w tym samym odcieniu. nie pytajcie ile kosztowal! drogi jak tamte, ta sama seria i material - inny kolor, dziw ze M nie kweczal jak cene zobaczyl, teraz tylko trzymac kciuki ze nie bedzie podejrzanego odcienia. dobra, ide popracowac i sie biore za krzeselka, jak dobrze pojdzie dzis jakie zdjecie wkleje, przynajmniej jednego, bo reszta ma jeszcze nogi nie pomalowane, musze w miedzyczasie nasmrodzic wiec - AHA - zabejcowalam, nici z tego, narobilam syfu w domu starlam stara bejce do zywej deski, bejca nowa brac nie chciala, dziwne drzewo, rubber wood, niby pisza ze jest miekkie - dupa nie miekkie! twardsze od debu! pomalowalam wiec na czarno i mysle ze tak bedzie ladniej z tym grafitem i srebrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.01.2018 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Ale, ze co Mania? kolor ściany? Fajny? O lampkach nie powiedziałyście nic, nie podobają się ? Tar ładna narzuta, weszłam na stronę popatrzę co tam mają, nazwa sklepu mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Mania pokazywalam kilka, ty mowisz o tamtej granatowej i ona nie byla ladna na zywo. a wzielam te. podoba mi sie kolor, material, jakosc odszycia no i cena. Joana mysle ze z tej serii "francuskiej" by u ciebie ladnie wygladalahttp://www.narzutynalozko.pl/Francuskie-narzuty-na-lozko-c41_0_1.htm Edytowane 26 Stycznia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.01.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Nie wiem skąd mi się ubzdurało, ze z łozkoholicy.pl brałaś. Ja narzutę do nas kupię już na samym końcu, teraz pooglądam do młodego. Bo już chcemy mu tak na 100 % zrobić pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 no wlasnie TAR tak myslalam, bo tamten pamietam mialam nadzieje ze nie kupisz bo byl feeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Joana znalezc dwie lampki w domu to skarb kolor hmm, ciezko mi sie wypwiedziec bo wiesz jak to na fotkach, ale poki co na fotkach wyglada OK. Na zywo nie wiem? w kazdym badz razie - Lysa Gora tam na tej scianie. Pasowalaby jakas tapeta badz farba w innym odcieniu, taki wall accent, ze w innym ale ten sam ton. Albo jakis obrazek. lampki dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.01.2018 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 pozno zaczelam krzeselka bo trzeba bylo jeszcze tu jechac, tam jechac, po drodze powiedziec Jerrem'u ze robota jest zeby nic nie planowal, a jak juz u nieo to jeszcze kawa i ploty z Kathy i Rickiem. M sie odrazu umowil i juz pojechal a ja sie wzielam za krzeselka. Sama z psem w domu to muza na full leci i mozna tluc ile wlezie. a zeby nie bylo ze kuilam nowe badz oddalam komus do zrobienia - ja i moj bajzel o lucky jestem, bajzlu nie widac, z drugiej strony jest! znaczy wszystkodo robienia plus paprochy z Maniusia zabawek kolor nie jest taki ciemny ale jest juz ciemno na dworzu wiec tak wyszlo i swiatlo nie pomaga na zdjeciu a ja sie nie bede bawic w fotografa. a tu jest ta deseczka (ta jasna) dolozona zeby kolatke przykrecic. Na to jeszcze po calosci plyta pilsniowa czy pazdzierzowa czy diabli wiedza jaka skoncze dzis to jedno napewno - ale mojego czasu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 dobra, wersja robocza krzeselek. Pierwsze jest, to bedzie dostawiane jak ktos przyjdzie. nieskonczone i oczywiscie nie ma gwozdkow (sa! dwa!!!!!!) ale juz jest. ide spac!!!!!! nie budzic mnie!!! ja pierdziele, wszystko mnie napitala, dochodzi polnoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2018 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Szybka bestia z ciebie. Ten kolor pomógł na wygląd krzesełka Czy ty masz tackera pneumatycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 super te fotele, prawdziwy tapicer z ciebie. Mania ty przyjedz do mnie i mi krzesla w saloonie zrobisz za dobry wikt i opierunek :D:D potem wkleje narzute jak wyglada na lozku i od razu pokaze wam sypialnie zebyscie mi pomogly ze zmiana. planuje na razie cos rzucic na sciany wywalic szafe i wstawic stolik i ten fotel w krate co pokazywalam. meble na chwile obecna musza zostac bo po pierwsze nie mam kasy na nowe, po drugie nawet jakbym znalazla kase to zanim sprzedam stare to troche minie i po trzecie jest mi ich szkoda sprzedawac, bo je lubie. po czwarte te meble ktore ewentualnie mi sie podobaja nie sa na moja kieszen a te na ktore mnie byloby stac sa beznadziejne i nic mi sie nie podoba. sprzedaje tylko stoliki przy lozku, znalazlam w jysku takie bardziej pasujace z surowego drewna i je pomaluje na jakis kolor abo na drewno albo na turkus ciemny, albo na jakis inny, pomozecie mi wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Pokazuj Tar co planujesz, może i mnie oświeci A jak bym w mojej dała za łóżkiem taką tapetę mam w domu dwie rolki, starczyłoby na kolankową i na przeciwko gdzie jest dziura w ścianie do garderoby Słuchajcie ja mam dni świra od czwartku, imprezę urodzinową musiałam przełożyć na jutro, bo mój wróci dopiero dziś wieczorem późnym. W drodze do rodziców na ekspresówce, auto zrobiło kaput, kolega z Poznania jechał po niego, auto na lawecie. Dzisiaj z ojcem zrobili. Jedyny komentarz, to a nie mówiłam. Dlaczego facet musi pokazać, że wie lepiej, skoro nie wie???? Po niedzieli mieliśmy jechać z autem porobić parę rzeczy, bo w lutym przegląd, mówiłam mu, że coś z ładowaniem się dzieje, ale nie, wie lepie :bash::bash: Mania, krzesełka piękne, teraz są już cycuś glancuś maniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 ta tapeta no nie wiem, zalezy w jakim stylu ty chcialabys ja urzadzic, masz inne zdjecie gdzie jest na scianie w otoczeniu mebli? ja duzo nie planuje bo tapete mam, lampy mam, dywan mam, zmieniam tylko drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Chciałabym elegancko,klasycznie, z lekkim pazurem to nie wiem czy to jakiś styl Powiesiłam na tv, tu z granatową szafką, łożko myśląłam przemalować na czarno, szafki zmienić właśnie na jakieś takie z pazurem, chociaż mój ostatnio powiedział, że może na granatowo. Jak mu mówiłam jak zrobię komodę powiedział,że nie widzi tego, a teraz łóżko chce na granatowo malować Łózko musi zostać, bo podobnie Tar jak u Ciebie, nie stać mnie na takie jakie bym chciała, to jest drewniane, fajne, też je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Krzesło cudne. Lampki mi się podobają, tapeta też.Na Wicia głos poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2018 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Lampki świetne, ale ta tapeta zbyt przypomina kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 za glosy oczywiscie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Duży obraz na ścianę nad wezgłowiem. Lampeczki bym dała wyżej. Tak się nie da czytać, a to lubię, a poza tym trochę światła rzuconego na ścianę da klimacik. No, i jakieś pandant do kolorów narzuty. Może zasłony, albo chociaż paseczek doszyty do tych co są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts