mania1220 27.01.2018 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 nie moge sie zebrac za robote ehhh mielismy dzis jechac do Toronto ale jedziemy jutro - odebrac M zaglowek i moj dywan do pralni i te poduszki co musze wypchac. No i ten telefon staroswiecki.po drodze zajade zobaczyc te kolka. Do fotela. poki co biore rekawiczki, siatke i ide zbierac na ogrodku wiecice co ! ciepelko dzis, pawie +10C snieg znow stopnial i widzialam jakiegos robaczka co sie obudzil i zapylal po kostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 o tak, druga jest ładna. a jak byś lampę nad łożkiem zmieniła na taki ala reflektorek na ramieniu, i na nakastliku ( świetne słowo!) też na takim gietym ramieniu? ciemniejsze, albo chromowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Dziewczyny malować łóżko moje?? Mmika, Pestko gdzie Wy jesteście? Zobacz Tar, coś takiego lampa: Edytowane 27 Stycznia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Mnie też ta druga komoda najbardziej się podoba. To drewno też jest bardzo fajne, jakiej jest wielkości? Do teraźniejszych szafek mi ono nie pasuje. Popieram Manię, lampa trójnóg nie do sypialni, za to lubię je w pokojach dziennych. Joana, malując łóżko farby sama nie mieszaj, bo zabraknie i nie trafisz z kolorem:)Lampa którą pokazałaś jest fajna, polowałam kiedyś na coś w tym stylu, chciałam do pokoju"dziupli" ale M nie chciał. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Joana wiem ze nie apsuje do koloru podlogi, albo tak - nic wiecej tam nie ma w tym kolorze. ale mozesz zrobic tak - najpierw zrob sciane i wtedy sie zobaczy jak wyjdzie, albo jeszcze jedno co by sie zgralo - skoro masz taki ladny slupek tam (eden tylko??) zabelcjowac go na kolor lozka, bylby jakis element laczacy sie z lozkiem kolorrem. Narazie slipek odstaje kolorem. Ale zrob scianke za lozkiem najpierw bo moze sie okazac ze nie trzeba lozka przemalowywac. a mialam pytac, co maz powiedzial na granatowa szafke jak ja juz na zywo zobaczyl??i kiedy sie bierzesz za pomalowanie nozek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 z kinkitem Joana ma racje, te trojkatne - TAR nie gniewaj sie - nie sa za fajne, tymbardziej ze masz ich w sypialni az 4 na roznych scianach, poprostu ich wyglada nie jest ten tego. Czarne badz bardzo ciemny braz by bardziej asowaly. co tam na scianach jest? na poczatku myslalam ze to farba, to tapeta? bo jakies wzorki widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.01.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.superwnetrze.pl/komoda-160x45x74cm-skandica-jorgen-dab,t156047.html?gclid=CjwKCAiA47DTBRAUEiwA4luU2ZrhNzDqkvGdI02tHNnKBt4u1BUc_ij7S7C7OISWapcqc9_czimEwhoCJh4QAvD_BwETo nie ta twoa? nieco mniej niż 2tyś I jeszcze taką znalazłam https://www.sfmeble.pl/pomieszczenia/salon/komody/komoda-chara?gclid=CjwKCAiA47DTBRAUEiwA4luU2W8SEoolsdrPNbQvVy3F8_h0SZEHvHnSuPndzxzM8GJAlfweAUjTuxoCRTcQAvD_BwE i białahttps://www.emag.pl/signal-meble-komoda-milan-k1-milank1/pd/DYG0D2BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=whoop_all_device_desktop&cmpid=69414&gclid=CjwKCAiA47DTBRAUEiwA4luU2YBx4TAKaKR-EeEQgwTSlrfVj5d_8sEuw2a_eH-FPo1EnEtdUVloHhoC_oUQAvD_BwE Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Słuchajcie, to łóżko za czerwone w kolorze jest i ono mi tam najbardziej nie pasuje. Mmika spoko nic nie pomieszam, w razie czego Mani farbę kupię, albo wiosną psiknę je. Mania mąż oczy zrobił, bo nie myślał,że to tak wyjdzie, sam mówi, skończymy Antka pokój to zamawiaj złotą i maluj nóżki Cwaniaczek. W poniedziałek jak sie z czasem obrobimy to ściągnie mi zawiasy i pomaluję na czarno Hej doriko, myślałam,że imprezujesz to Cię do tablicy nie wzywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) ok, lampy mozna zmienic, tanie byly nie zal. kinkiety nad tv i nad szafa mozna zdjac, nad lozkiem i druga sciana tapetowa moge dac inne lampy ale cos z drewnem, takie ramienne juz przerabialam i mi sie nie podobaja. tak Mania to tapeta, nie ma wzorka tylko cos ala beton. mnie sie podoba ta pierwsza co Doriko pokazala i ta ostatnia ale zeby nie miala tej czarnej szuflady tylko tez drewno. samo drewno w tej komodzie i jej ksztalt mi pasuje. jeszcze wazne ze ona musi byc płytsza nie 45 cm a max 35 Mania chce zmienic i zmienie ale na dzis jestm ograniczona miejscem i funduszami. pewnie wszystko zrobie na jesien a chcialam tylko podpytac. choc nie spodziewalam sie az takiego zjechania.same wiecie jak to jest mieszka sie na kupie w wynajetym, budowa trwa i czlowiek chce jak najszybciej byc u siebie. jest jak jest. hukowo. ale teraz kiedy juz nacieszylam sie domem dojrzalam do zmian. na te zmiany:komoda, lampy, fotele, stolik potrzebuje k. 6-7 tys. to nie jest malo. wiec chce to malymi kroczkami robic. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Myslalam ze wyciagne M dzis po te nozki i dupa, obwiescil mi ze ma juz plany - pojechali na mecz hokeja sluchajcie ale jaja, wrocilam wlasnie z ogrodka. Moj Sunburst - czerwony klon - zwariowal1 puscil paczki i zaczely mu sie otwierac - zwariowal???? jeszcze ma padac snieg i na minusie bedzie , niezle nam jeszcze moze dowalic wlacznie z burza lodowa jak co roku a on sobie paczki zaczal puzczac! pnaca hortensja ma juz listki zielone i paczki sie otwieraja tez - ale tylko na tych galeziach przy ziei nisko co pod sniegiem byly. Jedna, a co z reszta nie wiem nie bylam na froncie jeszcze. Pogielo ja tez jak widac. A gora pewno przemarzla, pisalam ze nie zazylam pozawijac nic na zime. dslonilam tez fontanne i zajrzalam - woda keysztal! a raczej - lod krysztal! zamarzniete na amen ale przepieknie to wyglada. Bede musiala odslonic wiecej i fotke cyknac i sie modlic zeby guma nie padla, Styropian nic nie pomgl, przymarzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 TAR - ale to nie bylo zjechanie tylko podpowiedz co zrobic zeby lepiej bylo. Ja przewaznie jak zauwazylas nie wypowiadam sie bo kazdy ma inny gust. Odzywam sie jak ktos pyta. A tak siedze cicho. I nie mam na tyle jaj zeby napisac ze cos brzydkie jest. Ale pytalas to sie powiedzialo. Wiesz co, jak wyciagam stare zdjecia sprzed 20 lat i aptrze jak mialam urzadzone to sie lapie za glowe - jak ja moglam cos takiego zrobic?!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Joana napewno na zywo kolor inaczej, wiesz lepiej jaki jest.Wiec na jaki kolor?i nigdy nigdy nie kupujcie farby ze same kolor mieszacie, zawsze gotowca albo wymieszany w sklepie bo sa wtedy numerki i jak braknie zawsze mozna isc i dorobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Tar, no coś Ty, nie chciałam źle. Ja traktuję to tak, pokazuję , bo nie mam do końca pomysłu, Wy mi podpowiecie, a ja zrobię za rok pewnie :lol2: Mania słup jest jeden, jest surowy, wyczyszczony nie pomalowany, takich mamy kilka w domu, ten w sypialni i na holu na górze są tylko nieobudowane, bo tam nam się podobało, ale teraz już sama nie wiem, kiedy mieliśmy plan dostawić obok drugi, a w środek szklane półki na parę pierdół. Tylko to co podobało mi się rok temu, niekoniecznie podoba się dzisiaj. Tar: https://www.phenomena-light.pl/product-pol-8441-Liniowy-kinkiet-OSLO-98cm-drewno-9634.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 nie no spoko, jest jak jest na razie. ja pewne rzeczy tez przetrawie. nie mowie ze nie skorzystam, ale musze to dopasowac pod siebie, swoje zycie itp. a w ogole jestem dzis cala na nie bo mnie boli. siadl mi staw w drugim barku i jestm chwilowo unieruchomiona. przy kazdym ruchu reka placze z bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Łóżko myśląłam na czarno, albo pisałam mój podsunął pomysł na granatowo. Zauważyłam,że ta ściana po dodaniu zasłon w chłodnym odcieniu, nabiera innego wyrazu, teraz kolor łóżka konkuruje z podłogą i się zwyczajnie gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 TAR pisalas juz jakis czas temu o nowych meblach, ja podeszlam do tego - co poprzestawiac zanim je kupisz, a do jesieni daleko. Mysle ze nawet jakbys sie pozbyla rowerka i bialej szafy i tylko przestawila te dwie szafki tam pod sciane byloby niebo lepiej. I masz kupe czasu na komode nowa i na fotel. Duza sypialnia i ma wielki potencjal, a z tym co masz i bez kasy wydawania mozna ja zmienic totalnie. Tak jak Joana napisala, cos co sie rok temu podobalo niekoniecznie teraz sie podoba - tez tak mam kto wie, moze do jesieni wymyslisz inna. Znajdz tylko miejsce na rower i szafe i pojedz meblami. Albo niech maz pojedzie. mi nadal szyja daje we znaki i bark, ale po traktowaniu sie pradem przynajmniej mi nie dretwieje i mrowek nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Joana nie maluj lozka na granatowo komody stoliki tak, ale takie lozko lepiej na czarne. Szybko by sie znudzilo. Komoda to bardziej ruchomy mebel i jako dekoracja wiec kolor ok, lozko jest jako staly mebel bardziej i duzy, szybko bys sie znudzila. Zostan przy czarnym. No ale jak sciana wkurza dlaczego nie przemulesz na bialo??? dopoki cos nie wymyslisz??? najproszte wyjscie i najepsze moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) moze masz racje, zrobie tak szafe przestawie do goscinnego, zmiesci sie na styk. tylko na ktora sciane mam ustawic te dwie? mnie pasuje na sciane z szafa a wy na sciane z tapeta? rowerek tam akurat lubie bo wlaczam sobie tivi i pedaluje. od wiosny do jesieni stoi na tarasie i tam pedaluje. co do zmian ciagle nie mialam weny Edytowane 27 Stycznia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.01.2018 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) A moja laba za jakąś godzinę się skończy, tacę ze świeczkami czas odstawić na komodę, bo szkodnik wraca! A jutro dmuchanie balonów mnie czeka Ja myśląłm, żebyś przestawiła bieliżniarki tam gdzie rowerek właśnie. Mania, na granatowo nie pomaluję, tylko napisałam jak to wyglada faceta myślenie, jak mu mówiłam o granatowej komodzie kręcił nosem, a teraz sam by wszystko na granatowo malował Edytowane 27 Stycznia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2018 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 TAR ja stawiam na wytapetowana bo wtedy ten kinkit by nad nimi wisial, ale sciany sa obok siebie wiec sprobuj na jedna i na druga i zbacz jak lepiej pasuje ale na ta mniejsza sie zniejsza? pstryczek na scianie chyba nizszy niz te szafy?to jest tylko jezdzenie meblami, pojezdzijcie i sama zobaczysz, wazne zeny sciana z lozkiem i z tv sie ladnie otwarlo, pokuj jeszcze wiekszy sie bedzie wydawal. a goscinym i sciskiem w nim sie nie przejmuj! wazniejsza sypialnia bo w niej spisz, a gosc spi noc-dwie i jedzie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts