mania1220 29.01.2018 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 "cicho ciemna i z górnej półki"......... Pestka nierozumiem o co chodzi i do czego sie to tyczy??? patrzylam za rampami dla kotow na okna ale same zewnetrzne mi pokazuje. Mysle ze waziutka bys mogla zrobic wewwntarz? bo chyba o wnetrze chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.01.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Ja nie mam frontowego ogrodzenia, ostatni sąsiedzi jak sie budowali, puszczali luzem pieska, więc robił gdzie popadnie, jak zwróciłam uwagę, to wielkie oczy zrobił, a ja do niego, że to chyba u piesków normalne, więc lepiej, żeby wychodził zawsze z kimś Tar, dobrze, że w środek lata do Wenecji nie jedziesz, bo wiesz jaki tam wtedy dziki tłum. Pestka dziękuję, choć ja Mani do pięt nie dorastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2018 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 diane jest jak my - od maja do ostatniego long weekendu, z tym ze ona tam tez pracuje. I jest tam juz ponad 20 lat, przedtem byla ze starymi wlascicielami, a teraz sa nowi od dwoch lat. No i zmany wielkie byly przez to - jak to z nowymi wlascicielami - ona to podobno przezyc nie moze i oni sie nad nia lituja i sa poblazliwi ale cholera, to jest ich business wiec jakie sentymenty? tymbardziej ze ona nigdzie nie pojdzie. Niecierpi swojego meza i nie chce w domu bywac a pozatym kupila domek od tego nowego wlasciciela, nie ma pozyczki jak ja z banku ale od wlaciciela prosto. Ona nigdy sie stamtad nie wyprowadzi, zawsze powtarzala ze jakby mogla caly rok by siedziala. Ale na jesieni jest prad i woda zakrecane. Tam sa okrutne sniegi, co prawda w tym roku lzej ale normalnie to syberia. Domki sa caloroczzne, ale park zamykany tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2018 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 bzdury gadacie! kazda poprostu umie co innego, Pestka umie ogrod robic, Joana robic sliczne wianki, ja co innego, a TAR jest szefowa i ma sekretarke wiec musi tez byc dobra w robocie jak siedzi na stolku. Kazda ma inny talent albo chociaz probuje, bo ja probuje i elsperymentuje. talent mam do wydawania kasy tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Żartuję Wiesz kim byli cichociemni? Więc ty jak taki wyspecjalizowany szpion za węgłem czatujesz i myk łapiesz co najlepsze Dobra jesteś Wiesz, że są specjalne programy snajperskie? Używam, jak licytuję np. na allegro. Też nigdy nie zaczynam wcześniej jak 5 minut przed końcem. Nastawiam snajpera i jeszcze czekam prawie do ostatniej minuty, a potem niech strzela sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Ooooooo, ja umiem dużo robić, tylko niestety głównie muszę za kasą się oglądać, a to im jestem starsza tym więcej czasu zajmuje Umiem nieźle szyć, ładnie potrafię haftować nawet richelieu, robię na drutach super chociaż wolę proste ściegi, rysuję, maluję. Dodajcie do tego, że potrafię położyć kafle i sama wybrukowałam kawał ścieżki w ogrodzie. To się pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2018 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 wiem ze jest program ale wole sama - tak andrenalina mi potrzebna z 15 lat juz licytuje i w 90% wygrywam, bo jasne ze mam swoj limit co chce zaplacic i nie dam centa wiecej . pestka no napewno masz wiecej talentow, ja napisalam z tego co widac i so sie pokazuje badz slyszy. Jakbys wiecej pokazala - wiecej pochwal by bylo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2018 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 ja im starsza tym mniej mi sie chce robic.....jeszcze rok temu krzeselka bylyby zrobione w dzien, a tu patrz - mialam isc robic i siedze bo mi sie nie chce!a jeszcze fotel bedzie do robienia. Moze na wiosne samopoczucie ruszy lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 ja umiem dbac o rosliny i one mnie lubia, umiem dobrze gotowac i to fakt jestem zarabista w robocie ale sekretarka nie nalezy tylko do mnie mam tez asystentow:p pracuje z samymi facetami i wolaja na mnie Krolowa ula. Bo jak w ulu wszystkich kontroluje :D:D no ktos musi:cool: pracuje w paskudnej branzy i wlasnie stuka mi 20 lat pracy w tej firmie. mam tez wprawe przy zmienianiu miejsc zamieszkania Joana Wenecja to nie moja pierwsza, lato jest wykluczone na wyjazdy, za duzo ludzi. w gre wchodzi kwiecien-maj i wrzesien-pazdziernik. a we wrzesniu na stowe lazurowe wybrzerze, bedziemy 50 km od nicei nad morzem. nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.01.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 richelieu !! Umiem, umiem Moja była teściowa ma bieżnik i serwetki do dziś. Zrobiłam jej, jak ze starszym byłam w ciąży, leżeć musiałam to hafciarstwo uprawiałam Mania, ja też nie znoszę bałaganu, ale cóż nie powiem przecież sąsiadowi,żeby posprzątał donikczki, jak coś sadzi na ogrodzie. Co robią , to narzędzia itp zostawiają w miejscu w którym skończyli. Bardziej mnie ruszają jego "kiedyś białe gacie" którymi świeci na ogrodzie, albo jak ostatnio stanął sobie tyłem w oknie, więc z M mieliśmy widok,że tylko miski podstawić na wiecie na co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 ja im starsza tym mniej mi sie chce robic.....jeszcze rok temu krzeselka bylyby zrobione w dzien, a tu patrz - mialam isc robic i siedze bo mi sie nie chce! a jeszcze fotel bedzie do robienia. Moze na wiosne samopoczucie ruszy lepsze. mam to samo z ogrodem, troche w tym odpuszczam a Pestka na pewno pamieta jaki poprzedni byl wypieszczony i zrobiony. ogrod mial 5 sezonow a zrobiony jakby z 15 lat mial. wszystko roslo na potege. w tym mi sie tak nie chce harowac nie ten wiek i nie to zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 tez umiem haftowac, specjalizowaam sie w kanwach kaszubskich i łowickich szydelkowac i na drutach robic ale juz mi sie nie chce, nuuuuda panie nuda:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.01.2018 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Wychodzi na to, że jeszcze bardzo skromne wszystkie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Nie nuda, jeno leń, panie, leń Wiem coś o tym. Kiedyś ani chwili z pustymi rękoma nie usiedziałam. Nawet na wykładach dziergałam na drutach. Teraz nie dość, że wszystko wolniej, to i odpoczywać sobie lubię. A zamiast zajęcia dla rączek, książeczka, albo film jaki. No, w rączkach też coś tam... kieliszeczek dobrego winka, albo piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2018 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Co byście z tego zaszczepiły w ogrodzie i na tarasie u siebie? Ja mam takie jedno od lat niezmiennie ulubione – 19 zdjęcie, tylko nie mam gdzie takiego siedziska postawić.https://onekindesign.com/2014/05/30/58-amazing-bright-colorful-outdoor-living-spaces/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Wychodzi na to, że jeszcze bardzo skromne wszystkie jesteśmy a co, na takich jak my ten kraj stoi, inaczej juz dawno by upadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 (edytowane) niektore te tarasy cudo, moj docelowo chcialabym zrobic jako dodatkowy pokoj ale taki bardziej srodziemnomorski, musze biale plotna powiesic, lampe i koniecznie meble zmienic. ma byc wygodnie i odprezajaco.moje typy to zdjecia: 1,4,5,7,14,18,20,26 Edytowane 29 Stycznia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.01.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Zadaszony pożądam :rolleyes:: Nasza pogoda jest kapryśna, ciągłe chowanie i brak miejsca do przechowywanie mebli przemawia za dachem i ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 akurat ja patrzylam na wystroj, wygode i klimat. zadaszenie mam wiec moze dlatego na to nie zwracalam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.01.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 U Ciebie Tar jak najbardziej można tak zrobić, zamykany taras, to już nie musisz się tak o meble martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts